کد تخفیف شاتل برای مشتریان جدید ندارید؟
Printable View
کد تخفیف شاتل برای مشتریان جدید ندارید؟
322170144نقل قول:
322178917
322179722
سلامنقل قول:
کشش خط مگر دست شرکته؟
مثلا میزارن روی 16 مگ خط جواب میده حتما؟
Enable GingerCannot connect to Ginger Check your internet connection
or reload the browserDisable in this text fieldEditLog in to edit with GingerLog in to edit with Ginger×
سلامنقل قول:
کشش خط مگر دست شرکته؟
مثلا میزارن روی 16 مگ خط جواب میده حتما؟
من میخواستم از شاتل اینترنت بگیرم میخواستم ببینم برای گیمینگ و دانلود چطوره؟
کلا ثباتش چطوره؟
اگر نه چه شرکتی پیشنهاد میکنید؟
or reload the browserDisable in this text fieldEditLog in to edit with GingerLog in to edit with Ginger×Enable GingerCannot connect to Ginger Check your internet connection
or reload the browserDisable in this text fieldEditEdit in GingerEdit in Ginger×
سلامنقل قول:
اینطور که پیداست امکان دستکاری کشش خط رو هم دارن
از نظر ثبات به نظرم بهتر از بقیه شرکتهاست البته گرونتر از بقیه شرکتهاست برای دانلود زیاد نمیصرفه پروفایل گیم را هم به تازگی میشه روش فعال کرد شرکتهای دیگه هم پیشگامان جشنواره خوبی داره و دوستان هم به تازگی گرفته بودن راضی بودن صبانت هم جشنواره داره ولی ثبات نداره مخابرات هم از نظر قیمت بهتر از بقیه است البته پشتیبانیش خوب نیست
دوستان یه مشکلی پیش اومده!
چند روزه از ساعت 10 شب تا 12 سرعت فیل شکنها میاد پایین!
سلام
دوستان من دیشب شاتل ثبت نام کردم و پرداخت انجام دادم سوالاتی دارم:
1- هزینه رانژه و کارها چقدر هست؟ چون چند شرکت من خبر دارم رانژه و کارها 13000 تومان میگیرن شاتل 30 تومان، میگن بخاطر نامه نگاری 17000 تومان رو میگیرن و قانونه، من ندیدم تا به حال.
2- تخصیص دادن پورت مگر چقدر طول میکشه؟ شرکت های دیگه همون لحظه پورت رو اوکی میکنن اما تا الان پورت برای من تخصیص نشده وگرنه دوستم تو قسمت رانژه هست و همونجا رانژه میکنه، صبح پرسیدم گفت نامه برات نیومده برای رانژه و از شرکت پرسیدم گفتن ما فرستادیم بخش فنی پورت تخصیص بدن.
برای من یک هفته طول کشید.نقل قول:
دوستان dns های شاتل رو میخاستم
عزیز میشه هر دو سوال قبل رو پاسخ بدید؟نقل قول:
در ضمن راضی هستید در این مدت؟
آیا کیفیت خطتون هم با تغیر isp تغییر کرد؟
or reload the browserDisable in this text fieldEditLog in to edit with GingerLog in to edit with Ginger×