حتما مطمئنی سایت مال خودتون نیست ..... :27:نقل قول:
حتما مطمئنی سایت مال خودتون نیست ..... :27:نقل قول:
منظورم این بود که درایو DVD مهمه چی باشه؟ مثلا ساسمونگ لایت آن یا مثلا سونی و این چیزا!
قبلا بیشتر بحثش بود که این خوبه یا اون بهتره. آخه من به نظرم نباید زیاد فرقی داشته باشن با هم!
ممکنه تو 360 تفاوتی توی این درایو ها باشه؟
ببخشید من درست توضیح ندادم!!!
:19::19::19:نقل قول:
چرا اینقدر کاور برات مهمه. بابا بازی برای بازی کردنه نه گذاشتن تو تاقچه و به عکس کاور نگاه کرد.نقل قول:
در ضمن کاور ها رو معمولا به صورت عمده میخرن و اونقدر بیکار نیستن که واسه شما تکی پرینت بگیرن
زیادی داری وسواس بخرج میدی بابا من و رفیقم وقتی یکیمون یه بازی میخره ، از رو هم رایت میکنیم و نه کاوری هست نه سایزی که درست باشه
از نظر من مهم خود بازی
دوست عزیز شاید تفاوت خیلی زیادی نباشه اما نمیشه گفت که هیچ فرقی هم نمیکنه الان میگن لایت آن از همه بهتره یه نگاه به این لینک که joykiller360 تو چند پست قبل گذاشته بودن بندازیدنقل قول:
[HTML][/HTML]کد:http://www.forum.new4us.ir/showthread.php?8
قابل توجه بچه ها که ببینید این دوستمون اونقدر به فکر ما بوده که توی اولین پستش با چه آب و تابی این قضیه رو مطرح کرده و یه جوریم گفتن: باورتون میشه؟؟؟؟!!!!نقل قول:
مشخصه چیزیم به این دوستمون نمیماسه و فقط نیت خیر دارن
فقط مشکل اینجاست که خیلی تابلو
منم خوشم نمی آید کاور بازی بد شکل باشه یا کاور بازی هام با هم فرق داشته باشند . به نظرم قشنگ تر می شه قشنگ و یک دست باشن .نقل قول:
وسواسه دیگه :13:
بازیه کپی میخرید طلب هم دارید ؟
شمام که دیگه کارتون خیلی باحاله هر بازی 1500 با 5000 هزار تومان هزینه ی ارسال :18::27:نقل قول:
من برادر کوچیک یکی از دوستهام xbox360 گرفته بود.ازش پرسیدم میگفت من اصلا کرک و قمه کشی و اینها بلد نیستم چی چیه اصلا.همون شب اول که از مغازه گرفتمش رفتم هر چی بازی کپی شده بود خریدم بازی کردم.
جریانش چیه؟
یه فروشگاهی اینترنتی هم تو ایران میشناسم که میگه xbox elite سیصد و پنجاه هزار تومن همرا با دو تا بازی اشانتیون.بازی ها که فکر نکنم اصل باشه ! یعنی به نظرتون xbox کرک شده میفروشه؟
در ضمن یه سوال مهم دیگه : قمه کشی و کپی خور کردن ایکس باکس عوارض جانبی ای خرابی ای چیزی نداره؟!؟