قطعی پشت سرهم و افت سرعت تایید میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Printable View
قطعی پشت سرهم و افت سرعت تایید میشه
سلام
من الان یه فایل از آپلود بوی گرفتم خوب بود سرعت البته نوسان داشت (آپلود بوی هم که میدونید 4 تا کانکشن بیشتر نمیده)از جای دیگه ای امتحان نکردم...
تست سرعت fast.com نتیجه 180 کیلوبیت معادل ۲۲ کیلوبایت :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروود
همونطور که باقی دوستان هم عرض کرده بودند فشفشه هدیه تولد بنده رو هم ندادند تماس گرفتم گفتند اطلاعاتت تایید نشده گفتم طی این چند سال که من مشترکتون بودم و هر سال فشفشه رو میدادین گفت این قانون امسال هست :n02:
جالب اینجاست که قبلا که دوستان از قضیه رو هشدار داده بودن من تمام اطلاعات و مدارک اپلود شده ام رو چک کردم و همه تایید شده بود:n01:
خلا صه اینطور دیگه گفتم بگم که باقی عزیزات در جریان باشن
جالبه به من گفت تا چند روز بعد از تولد شما همه اطلاعات درست میشه و تایید میشه و هدیه میدیم شانس شما تولدت قبل این تاریخ بوده! تولد من دو ماه پیش بود اما برای شما هم ندادن، این نشون میده که دروغ گفتن براشون راحتهنقل قول:
جالبه اینترنت های وب طوری شده که دیگه نمی شه از وی پی ان و این جور چیزا استفاده کرد. چنان سرعت محدود شده که نگو!!!
آیا آی اس پی های دیگه هم همین طوری هست؟ یا فقط مخصوص های وبه !!
Upstream 508 kbps Downstream 16382 kbps Attenuation Downstream(db) 22 Attenuation Upstream(db) 12 SNR Margin Downstream(db) 16.6 SNR Margin Upstream(db) 28.6
آقا ویرایش کنم . فکر می کردم وی پی ان رو محدود کردن . تا نه . مشکل فاجعه تر از ایناست. الان که دوباره خواستم از سایت دانلود ها باز دانلود کنم سرعت دانلود رفت رو ۵۰ کیلو بایت .
تا نیم ساعت قبلش رو یک مگ بود سرعت دانلود .
امروز هر 10-20 دقیقه اینترنتنم کلا قطع و وصل میشه . وقتی هم وصل میشه سرعت فاجعه است !!
میگم چرا اینترنت 12 گیگ 12 ماه 12 هزار تومن توی پنل نیست ولی توی قسمت تعرفه ها هست
این سرویس خوبا برای مشترکین جدیده که بار اولشونه سرویس میخرن بعد برای اونا هم حذف میشه ...نقل قول:
های وب واقعا خراب کرده ! دیگه اصلا پول و حروم داریم میکنیم ! چیز شکن استفاده میشه سرعت فکر کردم به بیت میرسه چه برسه به کیلوبایت !
حجم خوری کاملا غیر حرفه ای هم داره همه میفهمن!
صفحه گوگل هم دیگه با ذور باز میشه!
اپدیت: ایسنتا میخواد یه پیج رو باز کنه دقیقا 8 ثانیه طول میکشه!
و همینطور تلگرام 5 ثانیه بعد میره پیام!
افرین های وب :)
نقل قول:
الان سرعت زیر 3۰۰ کیلو بایته تو اینترنت ۱۶ مگ. لعنت بهت های وب !!! تازه هر روز یکی در میون این اختلالات داریم. حداقلش یک روز در میون !!
تلگرام و اینستا گرام که دبگه حرفشو نزن . انگار مثل زمانای قدیم باید کبوتر بفرستیم تا نامه و جوابش بیاد . این قدر که کند کردن .
چرا من گول این های وب رو خوردم این همه حجم الکی تو جشنواره یلداش خریدم که الان باید خودمو فحش بارون کنم. خوبه می دونستم های وب چطوریه که باز گول حجم ارزونش نسبت به قبل جشنواره اش رو خوردم !!:n37::n36::n36::n34:
واقعا راست گفتن چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی
الان با پشتیبانی اینترنتی صحبت کردم گفتم اگه نمی تونید اینترنت درست بدید تا شکایت کنم ازتون بعد هم قطع کنم اینترنتمو و تمام می گفت مشکل از مرکز مخابراتی خودتون هست . گفتم این همه فوروم اینترنتی و آدم هست تو انی کشور همه بد میگن از اینترنت شما نکنه همه کشور مراکز مخابراتیش داغونه که همه می نالن از شما . دیگه جوابی واسش نموند!!!
گفتم اینترنت 16 مگ سرعت دانلود باید رو 100 کیلو بایت باشه .
می خو استم بگم که این چه سرویس دهنده اینترنتی هست که سرعت دانلود با استفاده از ... شکن و تغییر دادن آی پی بیش تر از سرعت دانلود با خود آی پی ایران هست که دیگه نگفتم :n02::n08:
البته می خواستم چیزای دیگه ای هم بگم ولی لعنت کردم شیطون رو
خودش از چت زنده خارج شد !!!!!!!!!!!!!:n08: