دوست عزیز من نوبی بیش نیستم . اما به نظر مننقل قول:Sony Cyber-Shot DSC-WX100 دوربین خوبی یه توی این رنج
دوست عزیز من نوبی بیش نیستم . اما به نظر مننقل قول:Sony Cyber-Shot DSC-WX100 دوربین خوبی یه توی این رنج
سلام خدمت اساتید
یه دوربین عالی میخوام هم واسه فیلم هم واسه عکس بودجم هم تا 800 تومنه
یه چندتا هم خودم در نظر گرفتم:
sony cybershot wx170
sony cybershot DSC-hx10V
sony cybershot DSC-wx150
sony cybershot DSC-wx100
canon Ixus 125 Hs ( ELPH 110 HS)
حالا یا از بین اینا یا پیشنهاد دیگهای که هست لطف کنید راهنمایی کنید
تو این رنج قیمت دوربینی نیست برتری خاصی نسبت به HX10 داشته باشه نه عکسشون در حد HX10 هست و نه فیلمشون . .نقل قول:
1 - HX10V
2- WX150
مدل 170 هم همون 150 هست فقط نمایشگرش تاچ هست و پیشنهاد میکنم بیخیالش بشی .
یکی یه سایت دیگه بگه برم اونجا سوالمو بپرسم
سلام دوستان
کدوم رو برا کاربرد خانوادگی توصیه میکنین؟
کیفیت عکس تو محیط بسته برام مهمترین فاکتور هست
Canon IXUS 240 HS
Sony Cybershot WX170
سلامنقل قول:
WX170 بهتره.
سلام
یه دوربین خوب شبه dslr میخوام توی رنج 700 تومن.راهنماییم کنید.مرسی:n16:
سلام
یه دوربین در حدود 600-700 تومن میخوام بگیرم
کیفیت عکاسی در اولویت هست و فیلم برداریش هم اصلا مهم نیست
ترجیحا باتریش هم لیتیومی باشه
ممنون
خب درمورد حرفه ای ها البته با بودجه ی 2300 میشه به canon 600d و Nikon D5100 توجه کرد. اما باید در نظر داشته باشید که اینا در رده ی حرفه ایه مبتدی هستن و به نسبت حرفه ای تر باید بودجه تونو بالا ببرید.نقل قول:
پیشنهاد بعدی هم میتونه این باشه که یباین مثلا فقط بدنه ی canon550d رو بخرید و بقیه ی پولتون رو بذارید واسه یه لنز شارپ
دوربین فعلیتون رو هم مثلا 30 درصد زیر قیمت نو در بازار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Fujifilm FinePix S4000نقل قول:
اگه بتونید بودجه تونو تا 900 تمن افزایش بدید Canon PowerShot SX260 HS انتخاب مناسبی خواهد بودنقل قول:
در رنج 700 تمن Canon PowerShot SX230 HS هست که با روشن شدن دوربین فلاشش بیرون میاد که یکم رو اعصاب وگرنه دوربین خوبیه
سلام.دوستان بخدا امروز رفتم بیرون تا یه دوربین بخرم سر در گم دست از پا درازتر برگشتم خونه..اصلا" نتونستم انتخاب کنم.یکی میگه کانن.یکی میگه سونی..یکیم میگه س..نی اصلا بدرد نمیخوره عکساش خوب نیست..توروخدا راهنمایی کنید این حقیقت داره دوبینای سونی عکس خوبی نسبت کانن ندارن ؟
سونی wx50
کانن ixy210f
بودجم تا 600 تومنه آخرش..خواهشن کمک کنید..