باسمه تعالینقل قول:
سلام دوست عزیز ، نه دیگه رایگان نیست خیلی وقته اونو برداشتن .
Printable View
باسمه تعالینقل قول:
سلام دوست عزیز ، نه دیگه رایگان نیست خیلی وقته اونو برداشتن .
خیر اون واسه قدیم بود تموم شد دیگهنقل قول:
من نمی دونم چرا سند من انقدر بالاست در صورتی که اپلود ندارم و همش دانلود دارم . مثلا دیشب یک گیگ دانلود داشته باشم 1.3 گیگ اپلود در صورتی که من هیچی اپلود نمی کنم ., و معمولا سرعت اپلود باید خیلی کمتر دانلود باشه ! بنظرتون علتش چیه .. مثلا عددی که الان زیر SEND نوشته 57.043
این یعنی 57 مگ ؟ یا واحدش ی چیز دیگس
در ضمن منم خیلی نوسان دارم و سرعتم الان خیلی بده تو 50 دقیقه 18 مگ رسیو داشتم 57 تا سند!
دوستان 3 تا سوال: سرعت شبانه شما هم این دو سه روز اخیر افت داشته؟ واسه من لامصب گند شده! ....آیا قیمتها افزایش داشته؟ دو شب پیش شارژ کردم (128 4 گیگ یک ماهه) گرون شده بود از 14500 رسیده به 19000!....سوال آخر اینکه صفحه Ecare قدیمی از دسترس خارج شده؟ لینکشو دارید؟
افتضاح شده
کلا دقیق نگاه ساعت میکنم به 2 میرسه
میپوکه ، ظاهرا ملت دانلودشون زیاده این شبها
دقیقا فاجعه شده مخصوصا امشب که دیگه زور میزنه به ۳۰ میرسه !نقل قول:
گل گفتی:n14:نقل قول:
من کل 18 ماهی که مبین نتی هستم، این بار دومم هست که شب بیدارم و میخوام یه فایل دانلود کنم، سرویسم هم 1 مگ 6 ماهه 24 گیگ.
اصلن مضحکه، حتی حاضرم از حجمم کم کنه، ولی یه امشب که بیدارم سرعتم خوب باشه، نهایت سرعتم 6 کیلوبایته! این یعنی چی واقعا؟ :n27:
خداروشکر دارم از مبین نت میرم آسیاتک، البته اگر این طلسم ای دی اس اال ما بشکنه، اونم یه ماهه میخوام بگیرم، هنوز موفق نشدم :n08:اولم که ای دی اسل نگرفتم برا این بود که هرکاری میکردم به یه در بسته ای میخوردم، گویا بعد از 18 ماه هنوزم طلسمه نشکسته
اگه رفتی آسیا تک سرعت دانلود شبانت رو حتما اینجا بزار ما هم اگه خوب باشه بیایم آسیاتک ، سرعت بالا بگیر ازشون مثلا ۲ مگ ببین چقدر سرعت دانلود میده شبانقل قول:
شاید ما هم قسمت شد از این مبین نت خلاص شدیم
بله گرون کردن و اگه کیفیت رو بیارن پایین مخصوصا شبانشو ارزش نداره دیگه .خواهشا برین تعرفه های وایمکس ایرانسل رو ببینید... خیلی ارزون تره . من الان از 2 تا الان بیدارم 400 تا دانلود کردم یک ساعت دیگه هم ک تموم فایده نداره اینجورینقل قول: