-
کانون هواداران پرسپولیس : سرمربي اسبق سپاهان اصفهان و النصر امارات به زودي با امضاي قراردادي كه تا پايان فصل آينده اعتبار دارد هدايت پرسپوليس تهران را در دست مي گيرد.
مسئولان باشگاه پرسپوليس از هفته گذشته مذاكره با لوكا بوناچيچ را آغاز كردند و دو طرف به توافق نهايي نزديك شده اند.قرارداد پيشنهادي بوناچيچ به تهران رسيده و اعضاي هيات مديره در حال بررسي شرايط موجود در اين قرار داد هستند.مبلغ مورد توافق كمتر از 700 هزار يورو خواهد بود و بوناچيچ طبق قرار داد تا پايان فصل آينده و مجموعا به مدت يك سال و نيم هدايت پرسپوليس را در دست مي گيرد.موضوع انتخاب دستياران هم از اختيارات سرمربي خواهد بود. بر اين اساس خبر حضور درخشان در كادر فني پرسپوليس تكذيب شده و اين مربي شانسي براي همكاري با بوناچيچ نخواهد داشت. گفته مي شود پيرواني به همراه عابدزاده و يك مربي خارجي دستياران پرسپوليس در اين تيم خواهند بود.
-
توليد مجموعه «لژيونرها» با حضور بازيكنان خارجي فوتبال ايران
خبرگزاري فارس: مستند «لژيونرها» با موضوع معرفي لژيونرهاي حوزه بالكان كه مقيم ايران بوده و در رشتههاي مختلف ورزشي فعاليت ميكنند، در سيماي بوسني شبكه جهاني سحر تهيه و توليد ميشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي شبكه جهاني سحر، «سعيد اكبري مقدم» تهيه كننده و كارگردان «لژيونرها» با اعلام اين خبر توضيح داد:اين برنامه درصدد است با ساختاري مستند و پرداختن به چگونگي زندگي و فعاليت لژيونرهاي خارجي، به معرفي بازيكنان و مربيان خارجي ورزشكار مقيم ايران كه عمدتا يوگسلاو، بوسنيايي، صرب و كروات بوده و در رشتههاي ورزشي فوتبال و بسكتبال به فعاليت مشغولند مانند ايگورترومن(سرمربي تيم ملي بسكتبال)، وينگوبگوويچ(سرمربي تيم فوتبال پاس همدان)، ايوان پتروويچ(بازيكن تيم پرسپوليس) و...، بپردازد.
تهيه كننده «لژيونرها» در ادامه با اعلام اينكه تاكنون 70 درصد از تصويربرداري اين مجموعه به انجام رسيده، افزود: هم اكنون تدوين و صداگذاري «لژيونرها» كه در 13 قسمت 25 دقيقهاي تهيه ميشود، در حال انجام است و اميدواريم تا اواسط اسفندماه جاري كار براي پخش از سيماي بوسني شبكه جهاني سحر آماده شود.
«اكبري مقدم» همچنين در مورد هدف از طرح و ساخت اين مجموعه گفت: هدف از ساخت «لژيونرها» معرفي فرهنگ ايران اسلامي و ترسيم چهره واقعي و به دور از جنجالهاي تبليغاتي غرب از نظام جمهوري اسلامي ايران در قالب ويتريني جذاب و شكيل است تا بتواند ضمن جاذبه براي مخاطبان بوسنيايي زبان، معرف خوبي از ايران اسلامي براي مخاطبان شبكه سحر در اقصي نقاط جهان باشد به همين منظور با به تصويركشيدن نوع زندگي و فعاليت اين ورزشكاران و گپ و گفت دوستانه با ايشان در اماكن مختلف فرهنگي و تفريحي مورد علاقه آنها و از طرفي گفتوگو با دوستان و مربيان اين لژيونرها كه عمدتا از ورزشكاران محبوب و برجسته كشور محسوب ميشوند، همچون عليرضا نيكبخت واحدي، افشين قطبي، فيروز كريمي، محمود مشحون و...، فضاي امن، مطمئن و مملو از آرامش نظام جمهوري اسلامي ايران را كه امكان اقامت و فعاليت همراه با كسب درآمد اقتصادي ايدهآل را براي اين ورزشكاران مهيا كرده است، به تصوير بكشد.
ساير عوامل اين برنامه عبارتند از: تدوين: علي شريعتي، تصويربرداران: كيانوش خسروي، محمد نداف، پيروز جابري و محمد آيتي، صدابردار: محمد آيتي، مدير توليد: حسن حاتم خاني و دستيار تهيه: حسين حبيبي ضمن آنكه «ميثم ميرهادي» كه ترجمه متون برنامه را نيز به انجام رسانده اجراي «لژيونرها» را عهده دار است.
-
کانون هواداران پرسپولیس : كادر فنى پرسپوليس بايد خيلى ممنون ابراهيم توره باشد كه با زدن گل هاى حساس حداقل اجازه نداد تيمش در جدول
رقابت هاى ليگ شرايط بدتر از اين پيدا كند. گرچه اين مهاجم سنگالى در بازى آخر سرخپوشان يك پنالتى بسيار حساس را از دست داد. توره كه انگيزه بالايى براى آقاى گل شدن ليگ را دارد به سؤالات ما اينگونه پاسخ داد:
وضعيت به چه شكلى است؟
- اگر از نظر آمادگى مى پرسيد بايد بگويم شرايط خيلى خوبى دارم.
مشكل مالى ات با باشگاه حل شد؟
- بله هفته گذشته بخش دوم قراردادم را دريافت كردم و هيچ مشكلى از اين بابت وجود ندارد.باشگاه پول تو را زودتر از ديگر بازيكنان داد، دليلش چه بود؟!
- من نمى دانم چه بازيكنى پول گرفته و چرا بقيه نگرفته اند؛ اين چيزها برايم مهم نيست و به مانند يك بازيكن حرفه اى سرم در كار خودم است.
همبازيانت مى گويند توره پولش دير شود زود قهر مى كند، آنها راست مى گويند؟
- يك بازيكن حرفه اى نبايد به فكر پول باشد. منظورم اين است كه باشگاه نبايد اجازه دهد پول بازيكنى دير شود و تمركز او برهم بريزد. من هم خانواده ام در ايران هستند و بايد به فكر تأمين آسايش آنها هم باشم.
اتفاقات بازى با ذوب آهن را فراموش كرده اى؟
- آن بازى تمام شد و همه تيم بايد به فكر بازى بعد باشيم.
منظور ما اين بود كه تو در آن مسابقه به خاطر از دست دادن ضربه پنالتى خيلى از همبازيانت حرف شنيدى، آيا اين موضوع را به فراموشى سپرده اى؟
- از اعتراض همبازيانم ناراحت نشدم. به آنها حق دادم كه از من دلخور باشند بالاخره پنالتى مهمى را از دست دادم و بايد در آينده آن را جبران كنم.
اگر در بازى با فولاد پنالتى شود پشت توپ مى ايستى؟
- اگر مربيان اجازه دهند و شرايط روحى خوبى داشته باشم حتماً اين كار را خواهم كرد. در بازى با ذوب آهن پنالتى ام را بد نزدم و توپ در شرايط عجيبى به تير دروازه برخورد نمود.
شنيده اى قرار است يك مربى خارجى به پرسپوليس بيايد؟
- از همبازيانم يك چيزهايى شنيده ام. زياد به اين چيزها فكر نمى كنم و برايم اهميت ندارد كه سرمربى تيم چه فردى است. من كار خودم را مى كنم و مربى هم اگر خوب باشم حتماً مرا بازى مى دهد.
فكر مى كنى مربى خارجى يا اصلاً مربى جديد براى پرسپوليس لازم است؟
- اين مسائل به من مربوط نمى شود اما در شرايط فعلى به نظرم يك زمين تمرين مناسب با امكانات اوليه خيلى مهم است كه اميدوارم باشگاه هرچه زودتر آن را فراهم كند، چون زمين تمرين تيم اصلاً كيفيت لازم را ندارد.
هنوز كه از آقاى گل شدن نااميد نشده اى؟
- من در هر بازى آماده گلزنى هستم و دوست دارم پرسپوليس با گل هايى كه خواهم زد قهرمان ليگ شود.
راستى گروه پرسپوليس در بازى هاى آسيايى را مى دانى؟
- اسم حريفان را شنيده ام اما هيچ شناختى از آنها ندارم.
-
جریمه نقدی تیمهای استقلال و پرسپولیسساعت خبر: 17:30 - تاريخ خبر: 23/10/1387
به دلیل تخلفات تماشاگران تیم های فوتبال پیروزی و استقلال تهران ،این دو باشگاه به پرداخت جریمه های نقدی محکوم شدند.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از روابط عمومی فدراسیون فوتبال ،حسب گزارش مدیر مجموعه ورزشی آزادی دیدارتیم استقلال تهران و ذوب آهن اصفهان درحالی برگزار شد که 70 صندلی را تماشاگران استقلالی شکستند.
برهمین اساس این باشگاه به پرداخت 7 میلیون ریال باید جریمه پرداخت نماید.
همچنین دردیدار تیم های استقلال تهران و پیکان قزوین42 صندلی را تماشاگران منتسب به تیم تهرانی شکستند که بر اساس آن این تیم مبلغ چهار میلیون و دویست هزار ریال به عنوان خسارت به حساب مجموعه ورزشی آزادی باید واریز کند .
همچنین دردیدار تیم های استقلال تهران و برق شیراز ،59 صندلی از سوی تماشاگران منتسب به تیم استقلال شکسته شد و در پی آن این باشگاه موظف به پرداخت پنج میلیون و نهصد هزار ریال جریمه نقدی شد.
براساس این گزارش باشگاه پیروزی هم به جریمه نقدی محکوم شد.
در دیدار میان تیم های پیروزی تهران و صبای قم تعداد 61 صندلی از سوی تماشاگران تیم پیروزی شکسته شد.
بر همین اساس این باشگاه به پرداخت شش میلیون صد هزار ریال جریمه محکوم شد.
در مسابقه تیم های پیروزی و فولاد مبارکه سپاهان نیز تعداد19 صندلی را تماشاگران شکستند که طی آن باشگاه پیروزی باید یک میلیون نهصد هزار ریال پرداخت کند .
دردیدار تیم های پیروزی و برق شیراز هم تعداد 59 صندلی را تماشاگران شکستند که طی آن باشگاه پیروزی بار دیگر به پرداخت پنج میلیون و نهصد هزار ریال جریمه محکوم شد.
-
با تصويب هيئت رئيسه فدراسيون
نبي با اكثريت آرا به سمت دبير كلي ابقا شد
خبرگزاري فارس: بنا به تصميم هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال، مهدي محمد نبي در سمت دبير كلي فدراسيون با اكثريت آرا ابقا شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اعضاي هيئت رئيسه فدراسيون ضمن تشكر و قدرداني از زحمات مهدي محمد نبي، وي را به عنوان دبير كلي فدراسيون انتخاب كردند.
پيش از اين زمزمه هايي مبني بر تغيير دبير كلي فدراسيون شنيده مي شد اما با ابقاي نبي اين بحث جابجايي نيز منتفي شد.
-
اعضاي كميته داوران انتخاب شدند
خبرگزاري فارس: پس از برگزاري نشست هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال، اعضاي كميته داوران انتخاب شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس ، در اين جلسه نفرات زير انتخاب شدند:
مسعود عنايت به عنوان رئيس كميته، مصطفي غلامرضا بهروان به عنوان نايب رئيس كميته، حميد خوشخوان و منوچهر نظري به عنوان اعضاي كميته داوران .
مقرر شد كميته داوران فعاليت خود را در زمينه تهيه آئين نامه كميته داوران آغاز و در نهايت به هيئت رئيسه فدراسيون ارائه دهد.
-
قراردادي قرضي پروين شاگرد لورانت شد
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم سايپا با توافق يك ساله و به صورت قرضي به تيم دي استراداي اسلواكي پيوست.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمد پروين صبح امروز در مجتمع فرهنگي، ورزشي آريا با حضور مدير برنامه هاي خود و نماينده باشگاه اسلواكي قرارداد يك ساله اي با اين تيم امضا كرد.
پروين كه در تيم سايپا نتوانست خود را به اثبات برساند با رايزني مدير برنامه هاي خود با ورنر لورانت مربي آلماني تيم دي استرادا نظر اين مربي را جلب كرده و از سايپا با توافق مديران اين تيم جدا شد.
پروين به صورت قرضي به اين تيم خواهد رفت.
وي پنج شنبه راهي دوبي شده تا در اردوي تيم دي استراداي اسلواكي حضور يابد.
پروين فقط در تست پزشكي استرادا شركت مي كند.
-
كفاشيان در گفت و گو با فارس عنوان كرد:
مصوبه هاي جديد در فدراسيون فوتبال
خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال گفت: با تشكيل جلسه هيئت رئيسه مصوبه هاي جديدي براي فدراسيون انجام شد.
علي كفاشيان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در مورد جلسه امروز اعضاي هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال گفت: در جلسه امروز راجع به 10 مورد اساسي بحث و گفت و گو كرديم و مصوباتي صورت گرفت.
وي ادامه داد: در مورد كميته داوران با معرفي اعضا اين كميته به تصويب رسيد. مسعود عنايت به عنوان رئيس كميته،مصطفي غلامرضا بهروان به عنوان نايب رئيس كميته، حميد خوشخوان و منوچهر نظري به عنوان اعضاي كميته داوران از سوي اعضاي هيات رئيسه انتخاب شدند.
رئيس فدراسيون فوتبال ايران تاكيد كرد: در مورد دبير كل فدراسيون نيز مصوب شد محمد مهدي نبي همچنان به عنوان دبير كل به كارش ادامه دهد.
وي ادامه داد: علاوه بر اين در مورد بانوان، آئين نامه مدارس فوتبال و ليگ برتر ايران نيز تصويب شد.
كفاشيان گفت: براي جذب اسپانسر گزارشي را به مهدي تاج، رئيس فدراسيون دادم تا در اين زمينه با انجام هماهنگي هاي لازم براي جذب يك حامي ملي براي فدراسيون فوتبال ايران اقدام شود
-
کانون هواداران پرسپولیس : «همه چيز خوب پيش مى رود انشاءالله تا هفته ديگر به تهران بازمى گردم تا پس از اين مصدوميت طولانى مدت، بار ديگر استارت جدى با سرخپوشان داشته باشم.»...
اين اولين جملاتى بود كه وقتى با گلزن شماره يك فصل قبل سرخپوشان تماس گرفتيم، از زبان او شنيديم. روحيه بالا و و انگيزه بى مقدارى كه در آهنگ صداى او از پشت تلفن شنيده مى شد اين حس را به شنونده القا مى كرد كه او با روحيه اى فوق العاده به بازگشت فكر مى كند. پايان دورى ۶ ، ۷ ماهه از مستطيل سبز و حضور در كنار همبازيان فصل گذشته آن هم با تلاشى مضاعف!محسن خليلى فقط و فقط به آينده فكر مى كند و سختى هاى ماه هاى گذشته را به دست فراموشى سپرده است. ديروز با محسن تماس گرفتيم تا از هر درى با او صحبت كنيم. ماحصل اين گفت وگو را مى توانيد در ذيل بخوانيد:
زمان زيادى به بازگشت محسن خليلى به مستطيل سبز باقى نمانده است درست است؟
- خدا را شكر همين طور هست كه مى گوييد ديگر كابوس مصدوميت به طور كامل دست از سرم برداشته و با انگيزه و تلاش زيادى تمرين مى كنم تا بتوانم به ميادين بازگردم. اينقدر انگيزه دارم كه مطمئن هستم مى توانم ماه ها دورى را جبران كرده و با قدرت به فوتبالم ادامه دهم.
از آخرين برنامه تمرينى ات برايمان صحبت مى كنى؟
- همه چيز خوب پيش مى رود. فشار تمريناتم خيلى زياد شده و تقريباً صددرصد رسيده و درست مثل يك بازيكن سالم تمرين مى كنم البته به خاطر بارندگى و سرما در آلمان فعلاً هرازگاهى به جاى تمرين در چمن طبيعى در چمن مصنوعى تمرين مى كنم اما كيفيت خوب و فوق العاده چمن هاى مصنوعى اينجا باعث شده هيچ مشكلى برايم پيش نيايد.
تحمل مصدوميت و دورى از خانه و خانواده و برخى بى مهرى ها مدتى وضعيت روحى ات را تحت الشعاع قرار داده بود اما به نظر مى رسد در حال حاضر با چنين وضعيتى روبرو نيستى؟
- چند ماه اول خيلى سخت بود اما بعداً عادت كردم و برخى مسائل را تحمل كردم تا بتوانم تمام تمركزم را روى مراحل درمانى و بهبودى ام بگذارم. طبق قول دكتر معالجم بعد از ۶ ماه آماده شدم الان از زمان عمل جراحى ام ۵ ماه و ۲ هفته گذشته و در بدبينانه ترين حالت حداكثر يك ماه ديگر آماده حضور در مسابقه رسمى هستم.
با اين حساب چمدان هايت را بسته اى كه هر چه زودتر به ايران بازگردى؟
- به احتمال فراوان دوشنبه هفته ديگر برمى گردم. تمام كارهاى بازگشتم انجام شده حتى بليتم را هم ok كرده ام. البته يكى، دو روز قبل از سفرم به تهران يك تست نهايى دارم تا آخرين چكاپ ها هم روى پايم انجام شود و با اطمينان صددرصد به تهران بازگردم.
بعد از بازگشت به تهران در تمرينات پرسپوليس حضور فعالى خواهى داشت؟
- قرار است مدارك و آخرين برنامه هاى تمرينى و پزشكى ام را در بازگشت به ايران تحويل دكتر زرينه بدهم تا با تشخيص ايشان كارهاى تمرينى ام را در جمع بچه هاى پرسپوليس پيگيرى كنم.
بالاخره توانستى هزينه هاى عمل جراحى ات را با ارائه مداركى كه از طرف فدراسيون خواسته بودند دريافت كنى؟
- وقتى به ايران آمده بودم با آقاى تاج و كفاشيان جلسه داشتم و در اين مورد به صورت مفصل صحبت كردم. از نظر فدراسيون تمامى مدارك قابل تأييد بود و فقط به خاطر پيچ و خم هاى ادارى اين مسأله به تعويق افتاد. اتفاقاً ديروز هم به صورت تلفنى با آقاى تاج صحبت كردم ايشان قول دادند تا در اين هفته هماهنگى هاى لازم انجام شود تا بتوانم هزينه عمل جراحى و طى شدن مراحل درمانى ام را دريافت كنم. فكر نمى كنم مشكل خاصى در اين ارتباط وجود داشته باشد.
از اوضاع پرسپوليس از نتايج و باخت هاى عجيب گرفته تا تغييرات در سطح مديريتى خبر دارى؟
- با پايان سال ميلادى امتياز اينترنت و ماهواره ام قطع شده و با توجه به اينكه حداكثر يك هفته ديگر در آلمان هستم اقدام به شارژ دوباره نكردم. اين مسأله و روزى ۴ جلسه تمرين پشت سر هم اين اجازه را از من گرفته كه خيلى دقيق از جزئيات مطلع شوم. فقط در همين حد مى دانم دو باخت غير منتظره در كارنامه پرسپوليس ثبت شده كه اميدوارم اين مسأله با پيروزى مقابل فولاد فراموش شود. به هر حال پرسپوليس امسال افت و خيز زيادى داشته و فقط نگرانى من بابت اين است كه شكست و باخت در پرسپوليس عادى نشود چون آن وقت بايد كارهاى سخت ترى براى نجات پرسپوليس كرد.
تغييرات مديريتى و احتمال تغيير در كادر فنى را چطور ارزيابى مى كنى؟
- در خصوص مديريت شنيده ام آقاى انصارى فرد مديرعامل شده اند. فقط در اين مورد مى توانم بگويم آرزو مى كنم هر اتفاقى كه در پرسپوليس رخ مى دهد به نفع مصالح باشگاه باشد. در مورد كادر فنى هم با توجه به اينكه از جريانات حاكم بر تيم دور هستم نمى توانم در اين مورد نظر بدهم. البته فكر مى كنم با نتيجه خوبى كه پرسپوليس در بازى بافولاد و ديدارهاى بعدى كسب كند فشار از روى كادر فنى برداشته خواهد شد. به اعتقاد من تغييرات زياد در طول فصل نمى تواند زياد به نفع هر تيمى باشد. بايد به پيروانى و همكارانش اعتماد بيشترى شود.
با توجه به اينكه براى بازى هاى آسيايى مشكل خاصى براى بازى ندارى، براى اين بازى ها برنامه خاصى دارى؟
- صددرصد. الان تمام تمركزم معطوف به حضور پرقدرت در پرسپوليس در ليگ و آسياست. البته با توجه به ۷ ماه دورى از فوتبال و پرسپوليس به حمايت بچه ها و كادر فنى نياز دارم. اميدوارم با حضور دوباره ام در پرسپوليس يك بار ديگر براى تيم مورد علاقه ام گلزنى كنم و اين بار در آسيا براى پرسپوليس آقاى گل شوم.
چقدر اميدوار هستى با توجه به گروه بندى پرسپوليس در آسيا اين تيم بتواند در آسيا موفق شود؟
- اسم حريفان پرسپوليس بزرگ است اما نام پرسپوليس و افتخاراتش فراتر از فوتبال آسياست و مى تواند با حضورى مقتدرانه در ليگ قهرمانان آسيا از حيثيت فوتبال ايران دفاع كند.
-
کانون هواداران پرسپولیس : ايوان پتروويچ در گفت و گویی، اظهار داشت: رفتن من به صربستان هيچ ربطي به مسائل مالي نداشت و فقط به خاطر مريضي مادرم بود.
وي افزود: به هيچ عنوان با كسي در باشگاه پرسپوليس مشكل ندارم. از پيرواني تشكر مي كنم كه به من اجازه داد
به كشورم بروم.
پتروويچ تاكيد كرد: تا بازي با فولاد با تمرينات ويژه به شرايط ايده آل بدني مي رسم تا به تيم كمك كنم.
پتروويچ در خصوص تغيير مديريت باشگاه پرسپوليس گفت: در اين باره حرفي ندارم. من بازيكن هستم و بايد وظيفه ام را در زمين انجام دهم.
وي خاطر نشان كرد: از كليه هواداران عذر خواهي مي كنم كه در دو بازي غيبت داشتم. اميدوارم در بازي هاي آينده اين مسئله را جبران كنم.