فوق العاده بود... :n08:نقل قول:
Printable View
فوق العاده بود... :n08:نقل قول:
امکان داره با های وب هم خطتت کم بکشه ، ایرانسل بالای ۲۰ بار کارشناس زنگ زده یکبار اومد خونه قراراه بازم بیاد ، من با پیگیری زیاد از ۵ تا ۵۰ هم اوردم ایرانسل انا الان دوباره کم شده و ۲۰ تا میده ، با هر وزش باد انتن میره! در کل نت خط اونم ایرانسل از لحاظ سرعت خوبه اما گرونه فقط واسه دانلودرها خوبه ولی برای من که میخوام معمولی استفاده کنم یکم گرون در میاد، تنوع بسته هم مزخرفهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
خوب یه ماه رایگانو میگرفتی،نقل قول:
یه ماه رایگان میشه 10 هزار تومن. اما این آقا قصد حل مشکلش رو داره. نه جبران 10 هزار تومن.نقل قول:
من هم جاش بودم یه ماه رایگان رو میگرفتم. ولی خوب این کار مشکل رو حل نمیکنه. فقط یه ماه دیگه به اعصاب خوردیات اضافه میکنه.
مشکل آقا زمانی حل میشه که سرویس دهنده سرویسشو اصلاح کنه.
سلام
های وب واقعا دیگه از مسیری که اوایلش داشت خارج شده،بعد از نزدیک 6 سال استفاده از این سرویس دهنده،کم کم به فکر جمع اوری ADSL و یا نقل مکان افتادم.
بای
دوره اشتراکم تموم بشه از شاتل می زنم بیرون...بی پدرا دم ب ساعت سرعتمو پایین میارن...گ ا ی ی دن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میام های وبت ببینم چطوره ی بسته 1ماهه2گیگ می گیرم با فشفه 50گیگی ..ولی مصرفم بالای 80گیگه..از طرفی فشفه تعدادی بگیرم زیاد بیاد می سوزه....بالای 70تومن باس خرج کنم ماهی..این بدی هم داره
بسته های فشفشه متنوع تر بود خوب بود...
حالا موندم چی کنم...الان ماهی 50تومن پول نت می دم
لطفا راهنمایی
سلام اگه بیای های وب و دانلود هم داشته باشی (البته فقط 50 گیگ ماهانه دانلود) باید ماهانه 65000 تومان برای سرویست پول بدی فقط هم 1 انتخاب داری و تنوع سرویسی وجود نداره :n21:نقل قول:
سلام شما چند ستاره ای ؟نقل قول:
من 6 ستاره هستم و 5 ساله های وب داشتم ولی به دلیل مشکلات زیادش و قیمت بالاش این ماه دیگه تمدید نکردم و دارم تخلیه میکنم
سلام
من هم 6 ستاره هستم،ولی چه فایده،وقتی ساعات رایگان نداشته باشه و کیفیت پایین باشه و قطعو وصلی زیاد داشته باشه،همه ی اینها میشه کشک!!نقل قول:
ممنون
بای
[emoji23] [emoji23] [emoji23] این isp ها هم ظاهرا کسب و کارشون حسابی به هم ریخته و هیچ جوره نمیخوان مشتری از دست بدن ... خب اینا که اینقدر دوست دارن مشتریشون نپره چرا کیفیت سرویساشون رو بهتر نمیکنن!؟ الان ایرانسل سر همین بحث کیفیت بالای نت این همه مشتری تونسته جذب کنه [emoji41]نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk