اینترنت مخابرات من یه چند روز است خیلی قطع و وصل میشه به نظر شما مشکل از مخابرات است یا سیستم من ؟
بقیه چنین مشکلی دارن یا نه ؟
Printable View
اینترنت مخابرات من یه چند روز است خیلی قطع و وصل میشه به نظر شما مشکل از مخابرات است یا سیستم من ؟
بقیه چنین مشکلی دارن یا نه ؟
هر چند سرعت تغییری نکرده ولی کیفیت سرعت امشب خیلی خوب شده ...
در حال حاضر لایو و بدون لگ میتونم ویدیوهای یوتیوب رو ببینم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
دقت کنید , پهنای باند من همون 2 مگ هستش . ولی یک موقع هم هست همون 2 مگ اسمی رو میگیرید ولی دیگه نت زور باز کردن یک پیج رو هم نداره ...
ولی الان هم دانلود میشه کرد و هم راحت وب گردی کرد ...
این میشه همون خلوت بودن و لذت بردن از اینترنتـــــــــــ
امشب که برای بازی انلاین افتضاح بود
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
ببینید کلا پهای باند رو وقتی باز میزاره مخابرات طبیعتا با بالا رفتن سرعت دانلود بقیه هم نمیتونند بازی انلاین داشته باشند.
دیشب سرعت پری شب سرعت اومده بود روی همون 270 ولی دیشب باز رفت روی 650 و تایم اون زیاد شد به همین دلیل.
یعنی الان کس دیگه ای مشکل منو نداره ؟نقل قول:
مشکل اینقدر زیاده کسی حال پست دادن نداره:n31:نقل قول:
بنظرم اگر آدمای از قحطی درامده اینقدر دانلودهای الکی بقول خودشون n تا بلو-ری در یکشب و سایر مزخرفات بی مورد نکنن پینگ و سرعت سایرین برای امور سبکی مثل گیم و وبگردی خراب نمیشه
یکم جنبه هم بد نیست:n06:
من شخصا خیلی وقته دانلود رو تعطیل کردم مگر در موردی واقعا لازم.
اینو مخابرات باید مدیریت کنه که نمیکنهنقل قول:
باید پهنای باند کسانی که می خوان شب ها دانلود کنند رو از بقیه طرح ها جدا کنه که حق کسی ضایع نشه ولی کو مدیریت :n03:
دل خوشی داری شما مرد مومن من تو روز روشن مشکل سرعت دارم بعد شما میگی شب مدیریت برای مخابرات اصلا تعریف نشده چه شب چه روز برید خدا رو شکر کنید که مثل من نیستیدنقل قول:
اینترنت من که مال مغازه است شبها کلا مودم خاموشه ولی صبحها چند وقتیه خیلی اعصاب خوردی شده هی قطع و وصل میشه
یه دوساعت خوبه باز شدید چند بار قطع و وصل میشه باز دوساعت خوبه باز همینجوری
موندم چیکار کنم