سلام ...
من یه مشکلی دارم !
سرویس من اکو 128 هستش از اوونایی که به 512 تبدیل شده ... روزا 512 هستش ولی شبا میشه 128 !!
باید چیکار کنم نزدیک 1 هفته هستش اینطوری شده !
بقیه دوستانی که اکو 128 دارم این مشکلو ندارن ؟!
ممنون ..... :40:
Printable View
سلام ...
من یه مشکلی دارم !
سرویس من اکو 128 هستش از اوونایی که به 512 تبدیل شده ... روزا 512 هستش ولی شبا میشه 128 !!
باید چیکار کنم نزدیک 1 هفته هستش اینطوری شده !
بقیه دوستانی که اکو 128 دارم این مشکلو ندارن ؟!
ممنون ..... :40:
شاید به خاطر اینه که ترافیک روی دانلود اون فایله از طرف سرور زیاد هست!!:13:نقل قول:
خب دیگه اکو 128 همینه :31: روز سرعتو میبرن بالا اون سه گیگت سریع تموم شه 9 تومن پیاده شی :31:نقل قول:
شب که مفته سرعتو تا میتونن میارن پایین :31:
باز خداتو شکر کن سرعت 128 هست شبا... بعضیا که 0 هست سرعتشون :31:
با سلام
بچه های اکو 128 اصفهان آیا سرعت شبانه درست شده یا نه
چون می خواهم یک فایل ضروری 500 مگ امشب دانلود کنم اگر سرعت درست نشده بدهم به یکی بچه ها سرعت بالا برایم دانلود کند
لطفا جواب فوری دهید
جالبه ، منم دقیقا همین مشکلو دارم ، و کاسپر اسکای هم دارم ، امشب غیرفعال میکنم ببینم چی میشهنقل قول:
سرعت شبانه برگشته به تعهد شرکت یعنی 128 و الان چند شبه که سرعت دانلود شبانه من(تهران) شده 16. البته برای وبگردی و دانلود عکس در مرورگر ظاهرا هنوز 512 هست و سیستم دقیقی نیست و ممکنه بعضی مواقع و برای بعضی سایتها موقتا و بسیار کوتاه مدت همون 512 (64KB) فایل دانلود کنه.نقل قول:
سرعت روزانه هم که هنوز همون 512 هست.
من سرورهای دیگه رو هم امتحان کردم ... مشکل از رپید نیست ... همون موقع بهشون ایمیل زدم گفتن که حق با شماست شاتل مشکل داره توی مرکز شما لطفاً تحمل کنید و ... از این شر و ورهایی که همیشه ایمیل میکنن ... امشب درست نشه نصف شبی زنگ میزنم هرچی از دهنم در بیاد بهشون میگم ......
دقیقا !نقل قول:
وب گردی من روزی 200 مگ با این سرعت ازم کم میکنه ! الانم 1 ماه نشده که شارژ کردم ولی 89 مگ بیشتر نمونده ! :31:
خواهشا بچه هایی که چششون شوره پست منو نخونند از فردا گرفتاریمون شروع شه هااااا!!!!دمتون گرم:31:
خدارو شکر
آرت 1 دارم تاحالا هم قطعی و افت سرعت نداشتم
نکنه پارتی داشتیم خبر نداشتیم:31::13:باید زنگ بزنم بپرسم کی اونجا مارو میشناسه!!!
باید فهمید چه مرگشه چون خیلیا ممکنه تو همون مراکز که شما سرویس میگیرید باشند اما مشکلی نداشته باشند
مثل همین بعضی از اکویی ها که مشکلی ندارند
در ضمن فایلهای رپید رو با لیچر دانلود کنید ببینید باز سرعت پایینه
بچه ها توجه کردید چقد تو شیلترینگ و سرعت شیلتر کردن پیشرفت کردن؟؟؟من امروز از 3 تا پ-ر-وکسی استفاده کنم فرداش میبینم بستنش:18:فکر کنم منو زیر نظر دارن:31:معلوم نی مرض دارند نمیگند آدم به گ-ه خوردن میفته وقتی میخواد یه آنتی از گوگل پیدا کنه:13:
من دو تا خواسته دارم خدا کنه برآورده شه:
1)مشکل همه بچه ها برطرف شه
2)128 آرت رو هم 512ش کنند یه خرده حال کنیم:31:(این مهمتر از بالایی به نظر میاد)
آآآآآآآآآآآآآآآآمــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــین
ديشب سرعت من خوب بود وبرگشته بود به قبل،،،1.1G دانلود كردم(eco128)