دوستان این سرویس سرعت روز و شبش چه طور ه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پرسرعت چالاک 10 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان)
Printable View
دوستان این سرویس سرعت روز و شبش چه طور ه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پرسرعت چالاک 10 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان)
من الان 3 ماهه همین سرویس رو دارم . تو روز روی 2 مگ میبندن و درست راس ساعت 1 شب میارنش رو 1 مگ
:n04: تو روز تا 360 دانلود میکنه ولی شب میشه 120 و تا صبح 2.7 گیگ دانلود میکنه:n23: ولی این 2 هفته قبل بعد از مدت ها شب هم روی 2 مگ بود و هر شب 7 گیگ دانلود میکردم:n19::n19: حیف که دوباره خودشو لوس کرد و رفت روی 1 مگ:n28:
اقا سرویس های نقره ای 1 مگابایت خوب شدن این چند روز که نبودم!!
و سرویس های نقره ای 2 مگابایت داغون شدن؛ از 1 مگ برنزی هم کمتره سرعت خیلی وقتا.نقل قول:
تو روز 360 کم نیست؟ برای من 480 تا میگیرهنقل قول:
اصلا 4800 تا بگیره....وقتی قراره از حجمت کم بشه و بابتش پول بدی به چه درد میخوره!
شما انتظار داری 24 ساعته اینترنت رایگان بدن؟نقل قول:
اگه منظورت نامحدود بهتره سرعتش هم در نظر بگیر خب
کسی 2مگ طلایی نا محدود از اسیا تک داره؟ سرعت دانلود چند هست؟
کسی همچین حرفی زد؟!نقل قول:
وقتی دارم 40 تومن میدم حداقل انتظار دارم در کل دوره سرعتم همون مقدار باشه ، نه فقط روز هاش که از حجمم کم میشه ، اگر قرار باشه تایم رایگان نداشته باشم بیمار نیستم که 40 تومن پولش رو بدم.
انقدر سرعت کم دادن به ملت ، مردم توقعشون اومده پایین.
اینم اینترنته ، قیمتش هم 8 تومن کمتره از 2 مگ محدوده آسیاتکه ، سرعت روز که برای شما مهمه پس لابد اینو خیلی خوشت بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبین نت سرور L.A با این سرعت؟؟؟نقل قول:
خدا شانس بده والا حالا یا دستکاری شدس یا واقعا نمیدونم چرا ما این همه از کم سرعتی مینالیم.