بچه ها نخندینا اینکه میگن سبک بازی ارکبد یعنی چی ؟:20:
بچه ها نخندینا اینکه میگن سبک بازی ارکبد یعنی چی ؟:20:
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
من بازی ارکید شنیده بودم که باید دانلود کنی .... !!! سبک :18: نهنقل قول:
:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::2 7::27::27:نقل قول:
بازی های ارکید رو باید از لایو دانلود کنی که پولی هم هستند ولیی نسخه دمو هم دارند که مجانیه
برا ی دانلود بازی های ارکید باید هارد داشته باشی
بازی های ارکید هم مثل بازی های دیگه میمونن سبک های مختلف دارن
((میشه گفت mini game هستن))
در ضمن این بازی ها مستقیم از روی هارد اجرا میشن و نیازی به disk ندارن
در مورد لپتاپ و کنسول ها هم همچین چیزی هست؟نقل قول:
بله هست ، تقریبا تمام کنسول های بازی که توی ایران هست همین طوری تهیه میشوند .نقل قول:
در مورد لپ تاپ هم هست ولی توی ایران وارد نمیشه میره برای عراق و اقغانستان و اینها
توی همون سایتها بگردید پیدا میکنید
برای شرکت های آلمانی این کلمه رو سرچ کنید کلی پیدا میکنید از این مدل شرکت ها : Restposten
آقا واسه ما هم یک عدد 360 ناقابل پست کنید :31:نقل قول:
اما برند سونی اینجا نمایندگی داره یعنی سونی هم همین طوری جنس وارد میکنن؟؟نقل قول:
اما کلا
میگی در میاد 15تومن وارد360....مگه چه حجم انبوهی ازین 360 های پشت ویترینی یا درب باز توی خارج هست که بخواد به این صورت وارد نتنها کشور ما بلکه کشور های جهان3ومی یا حوضه خلیج فارس بشه؟؟
درسته میگن مشت نمونه خلواره اما ایا با این حجم خرید صدق میکنه؟؟؟
یا مثلا بخوایی خرید یک کارت گرافیک که مثلا قیمتش 500 دلار هست ایا اون هم به همین وضعیته؟؟ مگه خود شرکتها چقدر نمونه و سمپل برای نشون دادن دارن که بخوان این حجم وسیع رو بفرستن به کشور ما ...تازه هزینه حمل نقل.گمرک عوارض .کلی زد و بند های دیگه
میگم میلاد وضع ملتو میبینی ؟؟؟ بیا مردونگی کن یه چند تا بفرستنقل قول:
بچه ها موقع خرید Xbox چه چیز هایی رو باید چک کنم و چه مورد هایی مهم هست.مثلا درایورش چی باشه.یا از کجا بفهمم دسته ها اصلیه.یا آداپتور اصلیه و چیز های دیگه ای که شما اساتید بیشتر از من میدونید.
نقل قول:
بیش از 2000 شعبه فقط فروشگاه مدیا مارکت ، بیش از 1000 شعبه مدیمکس ، بیش از 500 شعبه زاتورن ، بیش از 10000 شعبه گیم استاپ + کنسول هایی که توی حمل و نقل مشکل پیدا میکنند یا جعبه هاشون خراب میشه + مرجوعی ها + اونهایی که خراب شدند پس گارانتی دادند + دزدی ها . مجموعش چه قدر میشه ؟ :31:
سونی هم توی ایران نمایندگی نداره ، یه تعمیرگاه مجاز توی جمهوری داشت که گویا اون هم رپتو پتو شده :13: