این قیمت قبل از گرونی نیست ؟ الان این قیمت میدن ؟ جدول تعرفه داخل پنلتون رو میشه عکس بدید ؟نقل قول:
Printable View
این قیمت قبل از گرونی نیست ؟ الان این قیمت میدن ؟ جدول تعرفه داخل پنلتون رو میشه عکس بدید ؟نقل قول:
پسورد ذخیره شده اینترنت اصلی داخل مودم مخابرات ( wifi نه ) را از کدوم مسیر میشه دید ؟
درود.نقل قول:
یوسر و پاسورد اکانت WAN مودم همیشه از طریق پیامک براتون ارسال میشه.
باید برید تو سربرگ WAN داخل مودم . فقط یوسر مشخص هست و پاسورد مخفی هست.
سلام
کسی از ای پی استاتیک مخابرات استفاده کرده اینجا ؟
قیمتش ماهی چند هست ؟ و اینکه بعد از گرفتنش محدودیتی توی سزعت پیش نیومده ؟ چون یه جایی نوشته بودن بعد از گرفتن ای پی استاتیک سرعتشون رو محدود کردن !
سلام دوستان
من حدود دو هفته هست روی قرار داد جدید هستم سرعت دانلود دو برابر شده با نوسان زیاد آخرش به 200 میرسه و روزهای تعطیل 400 به بالا هم شاید بده ولی سرعت آپلود یک چهارم شده !! یه برست خیلی کوتاه براش گذاشتن تا 40 50 حدودی و آخر تست میره روی 25 مگابیت! پشتیبانی اولش گفت اعلام میکنم و یه آقایی با برخورد بد از 2020 تماس گرفت که همینه دیگه آپلود رو کردیم یک چهارم روی قرار داد جدید، میگم خوب چرا همون اول پشتیبانیتون نمیگه اگه همچین چیزی هست ؟ مغلطه پشت مغلطه با مدل حرف زدن طلبکارانه و دعوا داشتن ! گفتم من خیلی تست دیدم سرعت آپلود خوبه همه و گفت سریال مودم رو بده چک کنم پروفایل رو و بعد یه ربع زنگ زد که خط چی چی هست یادم نمیاد منظورش همون RX Optical Power بود فکر کنم و گفت به پیمانکار میگم بیاد خط رو چک کنه. RX من زیاد خوب نیست 24.81 هست ولی فکر نکنم از اون باشه دانلود دیدم تا 400 450 هم رفته زمان خلوتی فکر کنم همون سرعت رو کم کردن دوستان قرار داد 100 سرعت آپلود شما چند هست اگه تست بزارید یا اعلام کنید ممنون میشم
دوستان این ftth تو دانلود منیجر سرعتش کم کم چقدره؟ حداکثر تا چند میره؟
برای من نهایتا 17 یا 18 مگابایت هست که اگر ضربدر 8 کنی میشه حدودا 150 مگابیت بر ثانیه.البته بیشتر مواقع سرعت حدودای 11 یا 12 مگابایت هست که میشه حدود 100 مگابیتنقل قول:
با اسپید تست هم به همون عدد میرسم.
امروز از مخابرات زنگ زدن گفتن ۳۰۰ تا ۱۰۰۰....نقل قول:
۹۶۰ گیگ + مودم و سیمکشی ۳۶۰۰
۲۵۰۰ گیگ +............... ۴۶۰۰
نمیدونم ارزش داره یا نه.
سرعتی که گفتید فقط برای شما اینقدره یا بقیه هم همینطور هست؟
سرعت بستگی به خیلی پارامترها داره، قرار دادها یه سری نکته های مخفی دارن و همینطور شلوغی جایی که هستید و کیفیت خط و بستر و سروری که ازش دانلود می کنید. کمترین حالت باید 100 باشه که 10 تا 12 میده و 200 که من الان هستم تا 25 هم میره بعضی ساعتها و روز تعطیل و سرور داخلی خیلی بالاتر و 300 و 1000 که تست دوستان همین چند پست قبلی هست سرعت دریافتی رو همه مدل نشون داده. و قرار داد هر چی ارزون تر و پس پرداخت باشه سعی میکنن کندترش کنن و قرار داد حجم بالا و سرعت بالا و پیش پرداخت باید بهترین سرعت رو بده که جایی هم ندیدم ذکر شده باشه این مورد. مثلا پست قبلی منو دیده باشید آپلود رو یک چهارم کردن بدون اعلام در قرار داد حجم داخلی هم زده 2.7 برابر من که دقت نکردم چی داخلی هست و آیا دقیق حساب میشه. کلا فیبر نوری بهترین اینترنتی هست که میشه گرفت و قیمتی هم مخابرات مناسبتر از بقیه هست.
فرقی نداره برای بقیه پرسنل شرکت هم همین قدره.نقل قول:
من چون مسئول IT شرکتمون هستم میتونم مانیتور کنم و اطلاعات دقیق تری بدم.من سرعت رو برای هیچ کدوم از واحدهای شرکت محدود نکردم چون به غیر از آبدارچیمون که 24 ساعته تو اینستا هست بقیه بچه ها دانلود نمی کنند.
چندین بار هم زوی سیستمهای بچه ها اسپید تست گرفتم و سرعت حداقل 100 یا نزدیک 100 بوده.بعضی مواقع حتی تا 250 مگابیت بر ثانیه هم میرسه.
حجم هم 420 گیگ در ماه هست که تا الان کافی بوده.
- - - Updated - - -
فرقی نداره برای بقیه پرسنل شرکت هم همین قدره.نقل قول:
من چون مسئول IT شرکتمون هستم میتونم مانیتور کنم و اطلاعات دقیق تری بدم.من سرعت رو برای هیچ کدوم از واحدهای شرکت محدود نکردم چون به غیر از آبدارچیمون که 24 ساعته تو اینستا هست بقیه بچه ها دانلود نمی کنند.
چندین بار هم زوی سیستمهای بچه ها اسپید تست گرفتم و سرعت حداقل 100 یا نزدیک 100 بوده.بعضی مواقع حتی تا 250 مگابیت بر ثانیه هم میرسه.
حجم هم 420 گیگ در ماه هست که تا الان کافی بوده.
بسته ای که اسم سرعتش 100 مگ هست ، سرعت دانلودش 200 مگ و اپلودش هم 25 مگ است. بسته 100 تا 1000 هم سرعت دانلودش 1000 مگ و سرعت اپلودش هم 300 مگ هست . یک مدل سرعت 300 هم هست که تو پنل نیست و خودم دنبالشم :biggrin: به RX هم فکر نکنم ربطی داشته باشه چون الان خودم با RX 25 سرعت 1000 مگ رو دارم.نقل قول:
من جای شما بودم تو اولین فرصت میرفتم بسته 100 تا 1000 میگرفتم چون اینجوری هم سرعتتون بیشتر میشه ، هم حجم ماهانه سرویستون از 420 گیگ میشه 500 گیگ و هم هزینه سرویستون 20 هزار تومن ارزون تر میشه یعنی از 420 تومن میشه 400 تومن
پیام حذف شد......
از طریق سایت یا برنامه مخابرات من میتوانید مناطق تحت پوشش را دقیقتر مشاهده و ثبت نام انجام دهید.
مرسی از راهنمایی. من این سرعت آپلود که 25 هست رو جایی ندیدم تو قرار داد ذکر شده باشه و اون 500 گیگ 1000 هم که خودم تو پستهای قبلی دربارش گفتم یه ایراد بزرگ که داره 3 ماهه هست برای قرار داد پس پرداخت، شاید 1 ساله پیش پرداخت هم داشته باشه فعلا نمیخوام مدل قرار داد رو عوض کنم. فکر کنم ISP ها رو مجبورکردن چند درصد پورتهاشون 1000 باشه برای همین مخابرات اون 3 ماهه ارزون تر رو گذاشته که به اون درصد برسه و احتمالا بعدش خیلی افزایش قیمت داره برای همین قرار دادش 3 ماهه هست.نقل قول:
سلام دوستان فیلترینگ فیبر مخابرات به چه صورت هست؟امکان دور زدن هست؟
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت مخابرات
فقط کافیه دی ان اس درست را داشته باشی
نه چیز نه چیز شکن
الان اکثر شرکت های دیگه دارن به تقلید از مخابرات دی ان اس گوگل را میزارن دی ان اس دوم
- - - Updated - - -
نقل قول:
اینترنت مخابرات
فقط کافیه دی ان اس درست را داشته باشی
نه چیز نه چیز شکن
الان اکثر شرکت های دیگه دارن به تقلید از مخابرات دی ان اس گوگل را میزارن دی ان اس دوم
سلام من یه ماهه ثبت نام کردم این خطا رو میده
- - - Updated - - -
سلام من یه ماهه ثبت نام کردم این خطا رو میده
سایت مخابرات قدیم هم کار نمیکرد ، الان هم ظاهرا کار نمیکنه . بهتره خودتون مستقیم به مخابرات منطقتون یا پیمانکار مراجعه کنید.نقل قول:
تو تهران Tehranftth.ir پیمانکار فیبره و تو گیلان Tanoma.net . شهرهای دیگه رو من نمیشناسم
سلام دوستان
روی ftth مخابرات چندتا خط تلفن میشه خرید؟ مودم دوتا خروجی داره اما من میخوام با لن بفرستم در ایزابل برای صف انتظار
مخابرات سرویس شما رو آخر وصل کرد؟ چقدر طول کشید؟ برای منم شرایطی مثل شما پیش اومده ولی کاری انجام نداده فعلا تو این 2 هفته.نقل قول:
7 بار شکایت کردم از اسیاتک و 195 هیچ کدوم جواب ندادن هیچ فایده ای نداره 1 سال و نیم پیش تمام باکس ها رو گذاشتن و رفتن و هیچ خبری نیست
خوب امروز پیمانکار اومد و گفت نمیشه اول چون فقط یک واحد میخواد اما گفتم رئیس مرکز دستور داده زنگ زد باهاش صحبت کرد گفت باشه فیبر میکشم.
فقط همین امروز فیبر داخل ساختمان رو کارکرد و نزدیک 80 متر دراپ کشید که نزدیک 3 تومن پول گرفت. حالا منتظرم فاکتور بده چون فکر کنم گرون گرفت و برم شکایت کنم ازش. خود مخابرات گفت نزدیک 1500 تا 1800 میشه هزینه فیبرکشی داخل.
1 هفته ای هم قول داده فیبر تا درب ساختمان بیاره و بقیش دیگه دست مخابرات برای راه اندازی.
با سلام
مخابرات روی مودم فیبر نوری تلفن ثابت با شماره مخصوص میده. آیا ایرانسل هم روی فیبر تلفن ثابت میده؟
این ایرانسل تو کدوم شهر ها ftth داره؟
سلام
دوستان میشه توضیح بدید بعد سیم کشی فیبرنوری باید چی کار کرد چی میخواد؟
1. اول باید درخواست برقراری سرویس تانوما رو داد؟
2. فقط از مخابرات باید گرفت یا شرکتهای دیگه هم این نوع اینترنت رو ارائه میدن؟
3. باید مودم مخصوص خرید یا خود ای اس پی مودم مخصوص خودش رو میده؟
4. اگر باید مودم تهیه کرد میشه لطف کنید بگید چه مودمی خوبه که هم اقتصادی باشه هم اذیت نکنه؟
مرسی
سلام
یه سوال
ثدیما یه روشی بود از IPS میخواستی با یه تغییر کوچیک یا مقلا تعییر سرویس با 8مگ اینا رویس گیم فعال میکردن که پینگت می اومد پایین
الا که قیبر نوری دارم موندم با تماس گرفتن و یا روش خاصی میشه پینگ اورد پایین یا همینی که خریدی هست و باید بری اکانت نرم افزار های کاهش پینگ بخری؟
درود.نقل قول:
1- تانوما مال مخابرات هست و از همه ارزون تر. یه سر برید مخابرات محل یا با تماس با 2020 شماره خونه رو میدید و اونها چک میکنن ببینن پوشش داره یا نه. اگر تا صد متری بانک سپه و ملی هم باشید بهتون اینترنت مخابرات یا تانوما میدن.
2- بسته به هر شهری و حتی محله، سرویس دهنده ها متفاوت هستن. باید تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محله خودتون رو چک کنید ببینید چه اپراتوری سرویس میده بعد زنگ بزنید بهشون.
3- بیشتر شرکت ها خودشون مودم میدن. یا میگن این مودم رو تهیه کن. خودتون مودم نخرید چون ممکنه اون اپراتور اون مودم رو استفاده نکنه و بمونه رو دستتون.
4- پاسخ این پرسش هم در شماره 3 داده شد. هر وقت اپراتور معلوم شد و با اطمینان فهمیدید که از چه برندی استفاده میکنن، اگر مودم خودشون رو استفاده نکردید، میتونید با تحقیق کردن مودم مناسب انتخاب کنید.
نقل قول:
پینگ داخلی فیبرنوری بین ۱ تا ۲ میلی ثانیه است یعنی از این پایین تر جا نداره، ولی من خودم از exitlag استفاده میکنم برای بازیها ، بعد از ساختن اکانت سه روز مجانی هم میشه ازش استفاده کرد به نظرم یه بار تست کنید.
سلام
دوستان فاصله آپارتمان ما تا جعبه حدود 110 متر بود تو سایت هم کلا سبز رنگ بود آبان ماه با همسایه مشترک فیبرکشیدیم الان ایرانسل اومده حعبه چسبیده گذاشته ارزشی داره به ایرانسل تغییر بدم ؟ مودم هم EG8145V5 هست آیا ایرانسل پشتیبانی میکنه ؟ الان سرویس 220 گیگ سرعت 100 280ت پس پرداخت هست (که اونم اولش تجاری ثبت کرده بودن بعدا به خانگی تبدیل کردم) پینگ داخلی جدود 12 میگیرم و سرعت دانلود حدود 400 مگابیت RX Power هم بین 21.31- تا 20.81- متغیره و اینکه قبل تغییر به خانگی تو پنل برای تغییر سرویس نشون نمیداد که وقتی به 2020 زنگ زدم اونها تغییر دادن نشون میده منتها فقط پس پرداخت موقع تنظیم روی پیش پرداخت سرویسی نشون نمیده!
[QUOTE=Ali6532;9203252]سلام
دوستان فاصله آپارتمان ما تا جعبه حدود 110 متر بود تو سایت هم کلا سبز رنگ بود آبان ماه با همسایه مشترک فیبرکشیدیم الان ایرانسل اومده حعبه چسبیده گذاشته ارزشی داره به ایرانسل تغییر بدم ؟ مودم هم EG8145V5 هست آیا ایرانسل پشتیبانی میکنه ؟ الان سرویس 220 گیگ سرعت 100 280ت پس پرداخت هست (که اونم اولش تجاری ثبت کرده بودن بعدا به خانگی تبدیل کردم) پینگ داخلی جدود 12 میگیرم و سرعت دانلود حدود 400 مگابیت RX Power هم بین 21.31- تا 20.81- متغیره و اینکه قبل تغییر به خانگی تو پنل برای تغییر سرویس نشون نمیداد که وقتی به 2020 زنگ زدم اونها تغییر دادن نشون میده منتها فقط پس پرداخت موقع تنظیم روی پیش پرداخت سرویسی نشون نمیده![/QUOTE
به نظرم تنها حالتی که می ارزه مخابرات رو به ایرانسل عوض کنید اینه که حجم مصرفیتون ماهی ۱ ترا باشه ، چون ایرانسل این حجم رو برای سرعت ۱ گیگش داره ولی مخابرات نداره بجز اون فکر نمیکنم فرق خاصی داشته باشه چون خودتون هم میدونید تو ایران از هرجا اینترنت بگیرید آخرش میرسه به یک شرکت زیرساخت
دوستان یادتون هست چند وقت پیش یه سایت معرفی کردم به اسم steamdl.ir که هم دانلودها رو نیم بها میکرد و هم سرعتشون رو حداکثر . الان بجز pc رو کنسول پلی استیشن و ایکس باکس هم میتونه اینکارو کنه . یعنی همچین سرعت دانلودی روی کنسول من ندیده بودم
ایکس باکس و پلی استیشن تست کردم نیم بها بودنقل قول:
بلخره من رو هم ثبت نام کردن و تو پنل کاربریم فعلا هست و در انتظار نصب هستم چند روز طول میکشه معمولا تا بیان نصب کنن؟
مبارکه :) ، معمولا بین دو تا سه هفتهنقل قول:
یعنی 3 هفته از زمان سرویس من میره ؟ خوب چرا سرویس رو فعال میکنن وقتی هنوز سروییس رو نصب نکردننقل قول:
تا وقتی سرویس رو تحویلتون ندند و مک آدرس مودمتون رو تو سیستم ثبت نکنند اشتراک تون شروع نمیشهنقل قول:
برای من شروع شده و 4 روز هم ازش گذشته تو پنل زده فعال و در انتظار نصبنقل قول:
جالبه که بدون اینکه سرویس رو تحویل بدن اشتراکتون رو شروع کردند