یعنی الان 360تومان بدی اون همه حجم در ماه می ده؟یا مثلا اون یکی که 840تومانه 24 ماهه ماهی 750گیگ می افته اینا واقعیه؟نقل قول:
Printable View
یعنی الان 360تومان بدی اون همه حجم در ماه می ده؟یا مثلا اون یکی که 840تومانه 24 ماهه ماهی 750گیگ می افته اینا واقعیه؟نقل قول:
نصف این مقدار ترافیک بین الملل هستنقل قول:
اگه سرویس 24 ماهه بخری با احتساب مالیات باید حدود 700 هزارتومن برای سرویس دومگ (بدون امکان ارتقا سرعت) پرداخت کنی و برای این دو سال 6336 گیگابایت ترافیک بین الملل به شما داده میشه که همه اون رو باید با سرعت کمتر از دومگابیت بر ثانیه یعنی کمتر از 253کیلوبایت در ثانیه مصرف کنی !
اگه تونستی ترافیک رو مصرف کنی ، بیا یک سرویس همینطوری از من جایزه بگیر :n08:
تازه اینها فقط برای مشترک جدید هست و یک مشترک قدیمی سرویس های بیشتر از 3 ماه در پنلش باز نیست ...
دوستان مگه ترافیک بین الملل سرویس 4 مگابیت 32 گیگ نبود چرا زده 64 گیگ اشتباه کردن یعنی یا تغییر دادن؟؟
حداقل مشخص کردند ، هرشرکتی هر مقدار که دلش بخواد میتونه بیشتر بده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا دیگه چه مارمولکی هستند :n19:
اگه کسی خوره دانلود باشه براش خوبه اتفاقا حتی اگه اون ترافیک داخلی هم درست شه همه ای پ=ی ها رو قبول کنه و بگیم 12000گیگ برای دو سال می شه ماهی 500گیگ که می شه دقیقا اندازه کل دانلود یک دومگ نامحدود که درماه همیشه دانلود می کرده ولی برای کسی که استفاده ایی نداره دوزارم نمی ارزهنقل قول:
اما برای خوره های دانلود گزینه های خوبیه
ولی خب تا وقتی نامحدود های ایرانسل و همراه اول هستن مطمئنا اونا خیلی ارجحیت دارن
لطفا حدف شود
تازه نه حجم های بعضی هاش معقوله و نه اینکه روی مدت های بالا تخفیف زده باشهنقل قول:
ولی برای خیلی از تعرفه ها سرعت رو تا 16 باز گذاشته
ولی من یک ماهه که نگاه کردم با توجه به عکس زومیت بین الملل زده بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل اینکه پارس آنلاین کلا رد داده :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل اینکه پارس آنلاین کلا رد داده :n02:
لطفا دوستان بگن این قضیه سرعت تشویقی کلا الکیه؟
قرار نیست بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:n08::n08::n08::n08::n08::n08:
اسم چند تا از برندگان خیلی جالبه:نقل قول:
آقای فاطمه چراغی
آقای الهه شانژاد
خانم امیر حنایی جهرمی
خانم بهرام رزمی
آقای زیبا بشیر
آقای شیرین برزگر
خانم ابراهیم قاسمی :n02:
با شکایت با 195 خطم 2 ساعته تخلیه شد و ساعت 2 دیده بانت ( پشگامان ) وصل شد .فقط پینگ یکم بیشتر شد ولی سرعت خیلی نرمال هست . استریم هم متناسب .
با سلامنقل قول:
می شه کمی بیشتر توضیح بدید که چه سرویسی دریافت کردید سرعت دانلودتون چقدر هست و پینگتون حدودا چقدر؟
شما کدوم شهر هستین؟نقل قول:
یعنی دیده بان از تجهیزات پبشگامان استفاده میکنه؟
پینگتون چقدر بود و الان چقدره
آخه مهمترین چیز واسه من پینگ و تایم و اوت هست واسه بازی
نقل قول:
از وقتی که های وب خریدشون پارس آنلاین رو حالت IDGAF هست. :n02:
اقا این قیمت خرید حجم مگه نباید تغییر کرده باشه؟ الان شاتل تو پنل من هر گیگ رو ۲۱۸۰ ولی اون خطتم که پارس انلاینه زده همون ۳ تومن قبلی پشتبانی درپیتشون هم اصلا گوشی رو جواب نمیدن
پارس انلاین قیمت یکی دو تا از بسته های انرژیش رو تغییر داده:
بسته انرژی بین الملل (ترافیک نامحدود یک روزه) = 8000
بسته انرژی 5 گیگ اخر هفته = 3000 (با تخفیف)
بسته انرژی 15 گیگ اخر هفته = 6500 (با تخفیف)
این بسته دومی 500 تومن مثلا ارزونتر شده ؛ ولی اولی فک کنم 12000 بود قبلا.
پارس وقتی از طرح های جدید بگیرین واستون حجم قیمت جدید میده !نقل قول:
من طرحم تموم شد واسه تست یکی از این طرح های جدید رو گرفتم (1 مگ 12 گیگ 20 تومن ) تا قیمت های و طرح های همه شرکت ها تثبیت بشه، بعد برم یه شرکت دیگه
سرعت دقیقا 1 مگابیت هست، واسه بازی مشکلی نداره ولی واسه وب گردی خوب نیست
به نظر میرسه از 3 مگ به بالا اگه بگیرین سرعت رو میبرن روی 16؛ ولی مطمئن نیستم
این هم قیمت حجم ها
من شاتل هم دارم اصلا ربطی نداره به طرح جدید اونجا کاملا تغییر کرده قیمت در صورتی هستش که الان من طرح قدیم رو دارم واسه همه اینطوریه اینم لینک قیمت حجم هانقل قول:
فکر نکنم همچین چیزی باشهنقل قول:
به نظر میرسه از 3 مگ به بالا اگه بگیرین سرعت رو میبرن روی 16؛ ولی مطمئن نیستم
چون اصلا غیر قانونیه
تو اینستاگرام دیده بان نت یکی همین سوال رو پرسیده بود پشتیبانی گفته بود اینجوری در حق کسی که سرعت بالا میخره اجحاف میشه و گفت که وزیر هم گفته برخورد میشه با شرکت هایی که باز میزارن !
یه سوالی تو پنل کاربری.
الان من چقدر ترافیک دارم ؟
29 گیگ یا سه گیگ ؟؟//
سلامنقل قول:
دو بسته داره که جزییات بیشتر داره نوشته حداقل ترافیک دریافتی 1 گیگ یا 4 گیگ . یعنی چی؟
الان تعرفه ها رو نگاه کردم 24 ماهه حذف شده بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در سایتش سرعتهای 3 مگ رو زده افزایش تا 16 و قبلیها بدون افزایش سرعت
ولی جالبه اینستاگرام پارس آنلاین زده
بنابر سیاستهای تشویقی پارس آنلاین، سرعت هر یک از سرویسها تا بیشترین میزان کشش خط (۱۶ مگابیت بر ثانیه) ارائه خواهد شد.
و حتی در جوابها هم زده کشش خط هر چی باشه سرعت بازه
:n36:
دوست عزیز منظور من این بود که من تا قبل از خریدن سرویس جدید توی پنلم همون حجم با قیمت قدیم بودنقل قول:
وقتی سرویس جدید گرفتم عوض شد . از هنرهای پارس هست :n08:
بله متوجه شدم چی فرمودید مظورم به شرکت بود برای خودشون داستان درست کردن من که تخلیه خط زدم حیف یه ریال پول زورنقل قول:
خیلی خوب بود lolنقل قول:
تو پنل منم بالای ۴نیومده فردا زنگ میزنم ببینم چی میشه
من ۲هفته دیگه سرویسم تموممیشه ۵۱۲ نامحدود داشتم حدوداً ماهی ۶۰ تا ۱۲۰ گیگ مصرف داشتند الان با این تعرفه های جدید اگر از اون میزان مصرف رد بشم سرعت میشه ۱۲۸!! حداقل قبلاً سرعتم به مقدار پایه ۵۱۲ بر میگشت.
الان سایت zoomitرو چک کردم مخابرات تعرفه هاش را اصلاح کرده الان تعرفههای مخابرات حتی نسبت به شاتل بسیار ارزان طرح ۳۵۰ گیگ (یعنی۱۷۵ گیگ اینترنت واقعی!! ) رو میده ۸۰. دیگه مقایسه می با پارس بماند!!
کسی بلد نیست ؟/////////////:n08:نقل قول:
حدود ۲۳گیگ؟سرویس شما یک ساله بود؟نقل قول:
من چرا ایموجی نمیتونم بفرستم؟
6 گیگ از قراردادت با قی مونده به اضافه 23 گیگی که خریدی که همون 29 گیگ میشهنقل قول:
اره یک ساله بود .نقل قول:
ایموجی رو نمیدونم سمت چپ که تایپ میکنی اونجاست.
ولی فکر کنم 3 گیگ ترافیک دارم:n15:
نگا کن 192 گیگ مصرف کردما:n36:نقل قول:
نقل قول:
:n08:
تازه دیدم :n29: این چرا اینجوریه با اینحال بالای 25 گیگو داری....
اون 23 گیگو مگه تو جشنواره نخریدی
نقل قول:
با داخلی 192 گیگ مصرف کردی بعد اومده تو باقی مانده اون مقدار که داخلی بوده رو نصف حساب کرده شده 29 گیگ
نقل قول:نقل قول:
من شهر رفسنجان هستم نزدیک کرمان -
زمانی که خواستم وصل کنم دوتا گزینه برای من امد که کدام شرکت را به عنوان پروایدر می خواهید .که وصل شود اسیاتک یا پیشگامان که من پیشگامان رو انتخاب کردم . دیده بانت مثل اینکه از این دو شرکت استفاده می کند .تازه مرکز ما پیشگامان هم نبود از سوییچ و هاب اسیاتک استفاده کرد خود پیشگامان .
پشتیبانی هاشون نسبت به پارس کمترن و مقداری هم گیج تر ولی کار ادم رو راه می ندازن من حدود 20 دقیقه با یکیشون صحبت کردم که نسبت نویز رو به یه حدی تونستم برسونم که پینگ هم درست بشه .
پینگم در پارس با لوگزامبورگ(سرور گیمینگ استیم -غرب اروپا)105 بود که البته پاکت لاست کمی داشتم و بیشتر مواقع هم نداشتم . اما در این سرویس دیده بانت اولا بهم گفتن ما کلا زیر 200 رو تضمین می کنیم که برای من قابل قبول نبود خلاصه با کم و زیاد کردن اپ استریم و نویز پینگ رو به میزان 135 تا 140 با سرور لوگزامبورگ استیم رسونیدم که مقداری قابل بازی شد .
در مورد استریم در یوتوب هم روی 1080 می تونین خیلی راحت تماشا کنین مشکلی نداره اما در توییچ دقیقا مثل پارس انلاین عمل می کنه و تا حدود 720 می تونین تماشا کنین .
خط من در پارس انلاین 9 مگ کشش داشت اینجا تا 10 مگ هم کشیدن ولی خوب در ساعات مختلف نویز خط من بالا و پایین میره که خط الان به 9 مگ رسیده .....سرعت دانلود تا نهایت دان استریم بهتون داده میشه چه از لینک های خارجی چه داخلی از این نظر خیالتون راحت باشه ....دانلود شبانه نزده برام که احتمالا نداره و البته منم دانلود شبانه ندارم کلا مگه اینکه گیم بخوام بگیرم که میشه از سایت داخلی دانلود ها استفاده کرد . سرویس من 16 مگ 240 گیگه ....بهم گفتن بهتر بیای روی 8 مگ گفتم نه همین 16 مگ رو بخاطر حجمش می خوام که گفتن مشکلی نیست . (خودتون انتخاب می کنین )برای بازی pubg تقریبا مشابه پارس پینگ میده . استفاده از چیز پی ان ها خیلی خوب و مناسبه مشکلی نداره کلا . اگه یه حالت استیبل درست کنین با کمک پشتیبانی می تونین قطعی های حاصل از نویز هم از بینن ببرین .
نمی خوام بگم خیلی عالیه نه اصلا اینطور نیست ولی ناجور هم نیست ...مشابه پارسه با همون کیفیت ولی با این شرایط پینگ البته پاکت لاست هم در استیم داشتم (حدس می زنم بخاطر نویزه) .1 ماه دارم تست می کنم دقیقا ببینم چطوره .سرعتش هم در شب تست می کنم . راستی یسری بسته فشفشه در پنل من هست که تقریبا مشابه های وبه .... ولی خوب فکر نکنم فعلا بکارم بیاد . کارشناسش که به من گفت تضمین می کنیم تمام سرعت رو تا الان هم مشکلی نبوده ...حالا ببینیم بعدا چی میشه !!!!
بعد بر عکس پارس که کلا محدودیت بالا بردن دان استریم هست اینجا هیچ محدودیتی نیست بعد پلکه کانی با نظر خودتون دان استریم رو می تونین بگین عوض کنن مثلا بزارن 7 مگ یا 8 مگ یا 10 مگ یا 9 مگ ...همش دست خودتونه !!!!!!!!
پارس هم روز اول درخواست تخلیه دادم گفت 72 ساعت این حرفا ...شکایت دادم 195 از 0800 پارس بهم زنگ زدن و کلی هم حرف زد که اره 4 روز طول می کشه ....ولی خوب 2 ساعت بعدش قطع شد . دیده بانت هم انقدر پی گیری کردم حتی رفتم دفتر ام دی اف مرکز مخابراتمون که ساعت 2 امروز وصل شد خطم ......
الان سرعتتون به کیلوبایت به چند میرسه؟نقل قول:
ممنون