حجم روزانه من تموم شد ولی حجم شبانه رو مصرف نکردم آیا شبانه دانلود کنم از بسته مصرف میکنه یا آزاد حساب میشه؟
Sent from my SM-N930F using Tapatalk
Printable View
حجم روزانه من تموم شد ولی حجم شبانه رو مصرف نکردم آیا شبانه دانلود کنم از بسته مصرف میکنه یا آزاد حساب میشه؟
Sent from my SM-N930F using Tapatalk
ازاد حساب میکنهنقل قول:
دقیقانقل قول:
به کاربر هم نمیگه که باید بسته یه ماهه بگیری
تو شهرمون هم تستش کردم زیاد پوشش عالی نداشت به نظرم
اگه بسته هفتگی یا ماهانه گرفته باشید، تا وقتی که مهلت زمانی بسته تموم نشده میتونید از حجم شبانه هم استفاده کنید، آزاد حساب نمیکنهنقل قول:
Sent from my LG V20 using Tapatalk
روزانه تمام بشه بسته تموم شده حتي اگر شبانه استفاده نكرده باشين
Sent from my iPhone using Tapatalk
یه قانونی که اوپراتورهای موبایل ایران دارن اینه که حجم شبانه بسته های اینترنت رو " هدیه" حساب میکنن و در صورتی که حجم روزانه استفاده بشه باقیمانده " هدیه" هم میسوزه.
البته فقط همراه اول اینطوریهنقل قول:
آره درستهنقل قول:
سيگنال LTE همراه اول توي تهران اينقدري پوشش داره كه برم سيم كارتم رو عوض كنم يا كلا پول توي جوب ريختنه ؟
مناطق حدودي : سعادت آباد و ميدان جهاد - فاطمي
هدف : مصرف كمتر باطري گوشي
سعادت آباد من چک کردم فول آنتن میدادنقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
سلام
امیداورم حال همگی کاربران خوب باشه
من چند روزی است که سیم کارت همراه اولم رو به یو سیم یا همان 4 جی تغییر دادم
سرعت دانلود شبانه من با موبایل هات اسپات می کنم 3مگابایت الی 3.2مگابایت هست
وضعیت سیگنال هم 77 هست با اوپن سیگنال چک کردم .
در حالت معمولی 3 انتن پره از 4 انتن و در حالت خاص که تغییر میدم زاویه رو و موبایل رو در ارتفاع بالاتر از سطح میز کامپیوترم میدم 4 خونه کامل پر میشه
سوالم این بود:
از چه مودم همراه اول استفاده کنم و برم بخرم که سرعت ثابت بتونم بگیرم و مودم قوی باشه؟
سلام قبلا که سیمکارت تون معمولی بود، سرعت دانلود چند بود؟ من با همین سیمکارت معمولی تا 2.5 مگ دانلود میکنمنقل قول:
Sent from my LG V20 using Tapatalk
نقل قول:
کیفیت اینترنت 3 جی همراه اول وقتی که برای اولین بار همین چند ماه پیش خریدم خیلی افتضاح بود و 1 مگابایت الی 2مگابایت در نوسان دانلود داشتم بدون گوشی با مودم 4 جی اما خوب رکورد که از اخرین سرعت که در پوشش 3 جی گرفتم با سیم کارت معمولیش فکر کنم 2 تا 2.5 مگابایت بود
حالا که 4 جی کردم سرعت ثابت شده و عالی فقط میخوام یه مودم بخرم یه مودم واقعا خوب که شاید سرعتم بیشتر از 3.4 مگابایت بشه
مودم چی پیشنهاد میدین یا چه گوشی بخرم که قوی باشه هات اسپاتش گنم با سیستم؟
معاون فنی و توسعه همراه اول در گفتوگو با فارس خبر داد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهران من هنوزم بعد دو هفته به 4جی کانکت نمیشم
شماره ای نیست بشه پیگیری کرد؟
به بدهی سیمکارت که ربطی نداره؟
باید بسته یکماهه فعال باشهنقل قول:
منوال سرچ کن ببین اونجا فورجی آنتن میده یا نه
بسته ٤ گيگ فعالهنقل قول:
حتي زير برج همراه هم كانكت نشد تو ونك
ايفونه نميشه دستي سرچ كرد
ونک که قبل از همه جا 4g شده بود.نقل قول:
آیفون چند؟ سیم عوض کردی؟ تو ستینگ آیفون یه جا گزینه lte داشت،
ايفون ٧ پلاسنقل قول:
وصل بود از دو هفته پيش قبل نمايشگاه قطع شد ديگه وصل نشد
از قسمت setting - general - reset - reset network setting تنظیمتت شبکه را ریست کنید. اگر نشد دستگاه را ریستور کنید. اپراتور مشکلی نباید داشته باشدنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Apn va LTE APNنقل قول:
رو
بنویسید
mcinet
جلو جفتش بنویسید
تو ستینگ
سلولار دیتا اونجا
والا من تا اونجایی که میدونم همراه اول بسته پرحجم نداره و بسته هاش کلا واسه مصرف با مودم (حجم بالا) گرونن . به نظرم بری سمت ایرانسل بهتره مگه میزان مصرفتون پایین باشه .نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
بسته شبانه نامحدود ساعت 2-7 در حالت +H
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پستا چیه اخه مگه اینجا چت رومه
همراه اول منطقه ما روی باند هشت هم تری جی ارائه کرده که برای پوشش بسیار خوبه
فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk
منظورتون 2600 و باند هفت هست احتمالا. باند 8 نداریمنقل قول:
دوستان 4G همراه اول روی کدوم باند ها فعاله؟
نه عزیز همون باند ۸ فرکانس ۹۰۰نقل قول:
باند۷ فرکانس ۲۶۰۰نقل قول:
بله تری جی درسته من اشتباها 4 جی تصور کردمنقل قول:
اما 4 جی همراه اول خیلی جاها 1800 هست و در موارد کمی هم 2600 در دسترس است
مگه مجوز ۱۸۰۰ داره؟نقل قول:
بله همراه اول بالاخره اینقدر صبر کرد و سمج بازی درآورد تا مجوز باند 3 رو هم گرفت. به برکت همین باند 3 هست که بسرعت داره نسل 4 رو توسعه میده وگرنه اون موقع که فقط مجوز باند 7 رو داشت توسعه نسل 4 رو متوقف کرده بود.نقل قول:
من از هر دو اپراتود استفاده میکنم انصافا همراه اول هم تری جی هم فورجی خیلی عقب مونده نسبت به ایرانسل...امیدوارم تو این چند ماه تا پایان سال جبران کنه
محل ما ی زمانی ۱۰ مگابیت میداد رو تریجی سرعت خوبی داشت اما این اواخر دیگه دهن ادمو مینمود تا ی صفحه یا ی درخواست بخواد انجام بده ۱۹۵ شکایت کردم کارشناسشون اومد تست زد ۲۰۰ کیلو داشت ساعت ۱۰ صبح میداد ۱۱ ۱۵۰ شد البته به طور میانگین خودش داشت تست میگرفت میگفت که گفتم همین ۱۵۰ تارم شب نمیده اومد شمارو دیده اینطوری شده تست های قبل رو بهش نشون دادم با نقشه سیگنال هارو یاداشت کرد نمونه برداری کرد تو خونه با نرم افزاری ک داشت tems بود
یخورده به کارشناسه دنده دادم گفتم بگو به بالاسری بدجوری وضعیت خرابه اینجا اونم همین کارو کرد قرار شد 18 ام این ماه بیان ی سرکی رو دکل بکشن
حالا خدا میدونه فورجی میکنن یا ن خودش میگفت تهرانش با اون عظمتش فورجی نداره
جالبه
الان همراه اول تو مرکز استانا هنوز فورجی نداره حتی شهر های بزرگ هم با جمعیت ملیونی فورجی ندارن ولی میگه که ۱۸۰ شهرش زیر پوشش 4G+ هس
تبلیغات خوبه اما نه دیگه تبلیغات دروغ...همراه اول تبلیغات دروغ زیاد داره در مورد وای فای هم دروغ داره میگهنقل قول:
سلام
همراه اول کدی داره که اینترنت مصرف آزاد را قطع کنه ؟
یعنی وقتی ما مثلا بسته ی 2 تا 7 را استفاده میکنیم ، بعد از تمام شدن محدودیت حجم ، شارژ گوشی را مصرف نکنه .
اینترنت نامحدود 2 تا7 چقد سرعت میده با 4g , 3g
باسلامنقل قول:
متاسفانه خیر
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
من با 3G تا 16 وصل شدم اما بالا پایین زیاد داره تا 5، 6 اومد اما در کل خوبهنقل قول:
مسخرشو در اورده این همراه اول
من چند روز پیش زنگ زدم 9990 پرسیدم در رابطه با این 20 گیگ محدودیت بسته 1000 تومنی 2-7 گفتند قبلا بود و الان برداشته شده ولی باز دیشب 20 گیگ رو رد کرده و شارژمو خورده:n34:
زنگ زدم بهشون گفتند تیکت تشکیل دادیم
حالا بر میگردونند یا نه شارژو >؟:n37: