اقاي كريمينقل قول:
متاسفانه اطلاعات شما اشتباه هست. مديرعامل ايرانسل گفته كه ايرانسل ١٣٥٠٠٠ TRX نصب كرده نه دكل اگر ١٣٥٠٠٠ دكل داشت كه كل ايران الان پر از دكل بود
Printable View
اقاي كريمينقل قول:
متاسفانه اطلاعات شما اشتباه هست. مديرعامل ايرانسل گفته كه ايرانسل ١٣٥٠٠٠ TRX نصب كرده نه دكل اگر ١٣٥٠٠٠ دكل داشت كه كل ايران الان پر از دكل بود
تست الانم
من متوجه شدم که مدل خود گوشی خیلی تاثیر داره قبلا با نوکیا n82 آپلودم 30 بیشتر نمیشد. دانلود هم نهایتا 2.6 مگابیت بود اما الان با نوکیا 603 امتحان کردم این شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلومه دیگه !!نقل قول:
هر گوشی یه نهایت سرعتی برای سرویس های مختلفف منجمله ادج و نسل 3 و 4 داره
قبلا ها که نسل 2 رو بورس بود گوشی ها سرعت ادج شون فرق میکرد و الان هم 3 و 4 اینجوریه
Trxهمون مایکروو هستش کهنقل قول:
خوده تهران 8000دکل ایرانسل داره
لطفا تحقیق کن بعد حرف بزن
نوکیش ان 82. نسل 3/5رو پشتیبانی میکنه اما مدل های بالاتر آندروید 3/75نقل قول:
موقع تست نوکیا اگه به آنتن نگاه کنی نوشته3/5
نقل قول:
Trxهمون مایکروو هستش کهنقل قول:
خوده تهران 8000دکل ایرانسل داره
لطفا تحقیق کن بعد حرف بزن
نوکیش ان 82. نسل 3/5رو پشتیبانی میکنه اما مدل های بالاتر آندروید 3/75نقل قول:
موقع تست نوکیا اگه به آنتن نگاه کنی نوشته3/5
اون گوشی های که نسل چهارم رو پشتیبانی میکنند نسل سوم تا 42 مگ و نسل چهارم رو تا 100 مگ برثانیه دانلود میکنندنقل قول:
یعنی برای گوشی اندرویدم که نوشته HSDPA, 42 Mbps, HSUPA, 5.76 Mbps
توی حالت تری جی واقعا تا 30 40 مگ با همین نسل سوم ایرانسل می تونه برسه. آخه خیلی تو فکر مودم نسل چهارم بودم اما اگر همین فبلتم تا 42 مگ بکشه از سرمونم زیاده.
ضمنا چرا بعضیها h دارن بعضی ها h+ آیا دلیل خاصی داره؟
آقای کریمی لطفا به این سوالها جواب فنی بدید
سیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سیستم نسل سوم ایرانسل HSDPA هستش تا 24مگ دانلود برثانیه میده
نسل چهارم LTEهستش تا 100 مگ برثانیه ثانیه میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سیستم نسل سوم ایرانسل HSDPA هستش تا 24مگ دانلود برثانیه میده
نسل چهارم LTEهستش تا 100 مگ برثانیه ثانیه میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال منو ندیدید؟:n04: گرگان وضعش چطوره الان؟در حال نصب هستن یا نه؟ چند تا دکل فعاله و غیر از ناهار خوران کجا دیگه 4g میشه؟نقل قول:
مايكرويو با TRX كاملا متفاوته اقاي كريمي.نقل قول:
من حوزه فعاليتم مخابراته و با اين موضوع كاملا آشنا هستم. موضوع ١٣٥٠٠٠ دكل كاملا اشتباهه
پس توضیح بدین به انجمننقل قول:
فرکانس 700و800متعلق به چه سازمانی هستش و برای نصب دکل باید چه مجوز هایی گرفت
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3e3ea0d50d9b271d2d80a2df0b402.jpg[/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید اینا دکل های 5G نیست احیانا؟:n09:نقل قول:
سلام حسین جان
در آغاز سپاس از وقتی که برای تک تک سوالات دوستان میگذارید.من سمنان هستم چند هفته هست که راه افتاده اما نوسان داره و کاملا مطلوب نیست.خواستن بدونم نصب تجهیزات سمنان تمام شده یا هنوز مونده تا تکمیل کامل بشه.بعدم با توجه به اینکه سمنان مرکز استانه اینجا هم جز جاهایی که نسل 4 ارائه بشه هست یا خیر؟ضمنا منطقه بگم ما روزیه هستیم خیلی ضعیف نهایتا یک یا دو خط آنتن میده و قطعی زیاده؟یشالا سمنان کی به ثبات میرسه ؟
ممنون از پاسخ هاتون
سلامنقل قول:
سمنان هنوز ده درصد فعال شده تا آواخر دی تجهیز و فعال میشه.سمنان گرگان بجنورد بیرجند مراکز استان ها هستن که زمان میبره
تجهیزات نسل سوم و چهارم باهم نصب میشن بخاطر همین زمان میبره
چرا تجهیزات سیسکو نمییخرین؟؟
میشه یه عکس از پنل ایرانسل که چک میکنین بفرستین چون خیلی از اطلاعاتتتون دوستان میگن غلطه
ممنون حسین جاننقل قول:
اگر این تازه 10 درصد باشه خیلی خوب .فقط یک مورد زمانی که آنتن میره و باید دوباره دستی بری روی شبکه ایرانسل نشانه کمبود پهنای بانده یا دوری از آنتن یا تعداد کاربرهای استفاده کننده. کدوم یک بیشترین تاثیر داره
سرعت ۱مگ اینترنتش کی به سرعت بالاتر ارتقا پیدا میکنه؟!نقل قول:
تجهیزات قراردادش رو شرکت جهانی mtnمیبنددنقل قول:
عکس لازم نیست تو سایت ها پره از این عکس ها
اطلاعات تو سایت هست البته شهر فعال
کل اپراتورها براساس جمعیت پوشش میدن
هروقت زیرساخت دیتا تامین کنه تو اون شهرنقل قول:
هر مشکلی با اطلاعات من و شرکت ایرانسل دارید با شماره 195 تماس بگیرید
تعداد مشترک هر چقدر بیشتر باشه پوشش ضعیف تر و سرعت بشدت پایین میادنقل قول:
من شنیذم که ایرانسل سر همین سرعتهایی هم که باز گذاشته باهاش درگیرن و میخوان ببنده .
با این حساب شما فکر میکنی سرویس های سرعت بالای 4G رو به کیا میخوان ارائه کنن ؟؟
(یا انقدر قیمتشو بالا میگیرن که 99 درصد منصرف بشن از گرفتنش !)
عکس شماره ۶ که آنتن پارازیته! :دینقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
آقای کریمی خسته نباشید
چرا هنوز منطقه راه آهن (شهید کامیاب) مشهد حتی 3g ساپورت نمیکنه
من همه جا مشهد به جز راه آهن 3g دیدم
لطفا بررسی کنید
و یک سوال دیگه
آیا 4g تو مشهد راه افتاده؟ چه مکان هایی
پیشاپیش ممنون از پاسختون
آقای کریمی خسته نباشید
چرا هنوز منطقه راه آهن (شهید کامیاب) مشهد حتی 3g ساپورت نمیکنه
من همه جا مشهد به جز راه آهن 3g دیدم
لطفا بررسی کنید
و یک سوال دیگه
آیا 4g تو مشهد راه افتاده؟ چه مکان هایی
پیشاپیش ممنون از پاسختون
ببخشیدعلت افت سرعت3gتواین دوروزچیه توشیراز؟
این اطلاعاتی که اقای کریمی میده کلا غلطه حتی اطلاعات شخصی خودش
پس لطف کن تحقیق کننقل قول:
دکل های نسل سوم و چهارم حالت سلولی داره هرچقدر مشترک نزدیک و شبکه خلوت باشه آنتن و سرعت دیتا بالا میشه
اگه اطلاعاتم غلط هستش با 195 یا به سایت سازمان تنظیم مقررات رادیویی کشور مراجعه کنید
یا به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراجعه کنید
پس لطف کن تحقیق کننقل قول:
دکل های نسل سوم و چهارم حالت سلولی داره هرچقدر مشترک نزدیک و شبکه خلوت باشه آنتن و سرعت دیتا بالا میشه
اگه اطلاعاتم غلط هستش با 195 یا به سایت سازمان تنظیم مقررات رادیویی کشور مراجعه کنید
یا به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراجعه کنید
تو مراکز استان ها بجز تبریز و قم مشکل زیاد داریمنقل قول:
شما برنامه ایرانسل من رو نصب کن و ثبت مشکل کن
یا با تماس با 700 ثبت مشکل کن در آخر پیامک میاد شماره پیگیری رو ذخیره و صبر کن تا از ایرانسل با شما تماس بگیرند
راه آهن یه دکل هستش اما بیش از 500متر پاسخ نمیده
نویز انداز فقط تو مرکز رادیویی هستشنقل قول:
بالای کوه ها انتنی مثل فنر ميمونه
فرستنده های دیجیتال صدا سیما یکی از شاهکارهای بچه های همین کشوره خودمون هستش
متاسفانه به جوون ها بها نمیدن
دولت قبل ماهواره مصباح رو ساختند که اجازه پرتاب تو سال 92 ندادن
ایران چهار تا اپراتور داره
1.همراه اول
2.ایرانسل
3.رایتل
4.ایرانیان نت(نسل چهارم)
متاسفانه دولت قبل تو سال 89اپراتور چهارم رو راه اندازی کرد پیشرفت بسیاری خوبی هم داشت اما با روی کار اومدن دولت جدید پروژه ها تعطیل شد
سازمان تنظیم مقررات به ایرانسل این مجوز رو داده تا زمانی که کل کشور پوشش مطلوب نداده شده پهنای باند رو باز بزارهنقل قول:
نسل چهارم هم تو مراکز استان ها و بیشتر نقاط تجهیز میشه
درودنقل قول:
یعنی قراره بعد از پوشش مطلوب پهنای باند محدود بشه ؟
اقای کریمی عزیز اصلا شبکه موبایل همین حالت به قول شما سلولی و کم وزیاد کیفیت با ترافیک رو داره و این مطلب رو هر کسی میدونه و موصوع بحث این نیست ونیازی به تحقیق نداره و همچنین من متوجه نشدم که رابطه شما با سایتی که نامبردی اصلا در چیه اما شما اولا از نظر فنی اطلاعاتی که میگی کاملا اشباهه و همچنین زمانبندی که میکنی برای شهرها پایه درستی نداره ضمنا جنابعالی یکبار خودتو از کادکنان یک شرکت بنام موبایل پلاس معرفی کردی بعد هم از کارکنان ایرانسل به پستهای قبلی خودت اگه مراجعه کنی متوجه میشینقل قول:
برادر hpolo !
واضحه جناب کریمی از شرکت پیمانکار مخابرات در اجرای پروژه ها هستند دیگه. چرا اینقدر گیر سه پیچ میدی؟
مسیر تاپیک رو عوض نکنید. اگر جایی اطلاعات به زعم شما غلط بوده دلیل نمیشه اینجا اغتشاش کنید ! اطلاعات جناب کریمی عزیز که صبورانه پاسخگوی همه هستند غلطه؟! بسیار خب، شما بیا درستش رو بگو و سوالات بچه ها رو هم مثل ایشون جواب بده و ...
یکی که میاد وقت و انرژی صرف میکنه و کار خیر میکنه اونقدر اذیتش کنید تا مثل قبلی بندازه بره و تاپیک فقط پر بشه از اسپم:n23:
من شخصا از آقای کریمی که تابحال از اطلاعاتشون استفاده ی زیادی بردیم عذرخواهی میکنم:n16:
دوست عزیز اولا بهتر بود میزاشتی خود ایشون بیاد توضیح بده و بهتر بود که صحبت فنقل قول:
سلام
اگر فکر می کنید که پستی خلاف قوانین انجمن هست باید به مدیریت گزارش دهید
پست های خلاف قوانین انجمن حذف می شوند
با تشکر
دوست عزیز اگر دقت کرده باشی من فقط میخواستم که این شتاختی که جنابعالی از ایشون داری و میگی پیمانکار ایرانسله رو من وبقیه هم پیدا کنیم وبهتر بود میزاشتی خودشون پاسخ بدن ضمنا نفر قبل با توجه به سطح اگاهی و اطلاعات دقیقی که داشتن مشخص بود که پیمانکار ایرانسله و رفتنشون هم به دلیل کارشون بود نه پرسشهای کاربران و بهتره که برای تعریف اختشاش معنی و جای بهتری پیدا کنینقل قول:
اره نصف اطلاعاتش غلطه اپراتور چهارم میگه نسل چهارمه در صورتی ک اپراتور 4 واسه فیبر نوریه