نه مختص خودت بگیر نه اینجوری یه رادیو و یه روت بگیر از کارشناسشون بپرس بهت میگه... تست کردی به ما خبر بدهنقل قول:
Printable View
نه مختص خودت بگیر نه اینجوری یه رادیو و یه روت بگیر از کارشناسشون بپرس بهت میگه... تست کردی به ما خبر بدهنقل قول:
عکس از مشخصات مودم بزارین که سایر موارد هم دیده بشه در ضمن وسیله برقی جدید به واحدتون اضافه نشده حتی تعویض یک لامپ یا آداپتور هم می تونه تاثیر بزاره برا چک این هم می تونید برق تمام وسایل جز مودم رو قطع کنید همچنین وسایل واحدهای بقلی هم می تونن تاثیر بزارن ولی اونو نمیشه براحتی چک کرد با بررسی این موارد میشه جمع بندی کرد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پریز کوچولو سیم مودم تابحال نتونستم استفاده کنم، فقط دوشاخه عادی کار میکنه
پریزو باز کردم دیدم سیمکشی درسته و وصله.
آیا باید سیمی مخصوص براش بخرم؟
ارزش داره دنبالش برم، نویزی کم میکنه؟
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
وای این خودش کلی نویز میندازه پریزت رو عوض کن خرابه و یه کابل مرغوب بگیر عزیز (منظورم از کابل ، کابلیت که بین پریز تا سوکت ورودی مودمه)نقل قول:
کابل رو به اون پریز کوچلوهه بزن :n01:
قبلا هم گفتم پریز نزدیک برق نباشه ....
آپارتمان 8 سالس، سیم کشی جدیده، اون پریز تلویزیونه بقل پریز تلفن، پریز برق یه متر فاصله دارهنقل قول:
بیش از 3 کیلومتر از مخابرات فاصله داریم، نویز به این دلیله
فقط خواستم بدونم چجوری او پریز کوچولو زیر دوشاخه استفاده کنم
double post :n06:
دوستان میگم من که به خاطر زیر ساخت داغون مخابرات مشکل پایین بودن snr دارم اگر شرکت DSLAM رو توی خونمون بزاره مشکل snr حل میشه ؟
خونه چندتا پریز تلفن داره همه وصلن؟ با این حال جداشون کن و فقط یک پریز فعال داشته باشن اولین پریزی که ورودی کابل تلفنه بعدش پریز رو تعویض کن من امروز رفتم خریدم سه هزار تومن بود اون کوچلوهه چهارتا سیم ازش بیرون اومده که رنگ سبز و قرمز مد نظرمونه اونها رو وصل کن به سیم ها و پیچ رو محکم ببند و پریز رو دوباره جا بنداز توی دیوار اگر اینی که وصله کار نکرد بدون خرابه و باید یکی بخرینقل قول:
فکر کنم برای مجتمع های بزرگ اینکارو میکنن ، راستی چرا وایرلس استفاده نمیکنی حالا که adsl خراب شده ، ولی بنظرم پیگیر خطت باش ببین به چه شکلی میشه درستش کردنقل قول:
وايرلس دارم ولي چون ماهي ٢٠٠ سيصد گيگ بين الملل مصرفمونه مجبورم از سرويس هاي غير حجمي استفاده كنم وگرنه صدسال نميومدم سراغ اين adsl داغون، بايد دوباره برم مامور مخابرات رو خفت كنم يه پولي بزارم كف دستش بياد انگولك كنه سيما رو شايد يه فرجي شدنقل قول:
الان دیدم نویز خطم از زیر 7db به 9.5db بهتر شده بدون تغییر سرعت
مطمئنم آسیاتک خودش باعث نویز زیاد خطه، بخاطر کم بود باند و افزایش مشتریان یا ضعف تجهیزات و غیره
البته 3 کیلومتر فاصله از مخابرات مورد اصلی کمی سرعت و نویزه، ولی تا بیش از یه سال نویز کمتر بود
کارای که بهت گفتم انجام دادی؟ اگر انجام بدی باید بهترم بشه اگر دادی که هیچ....نقل قول:
نه، دست نزدم خودش امروز نویز کم دارهنقل قول:
حالا ببینم کی حوصله دارم، دیشب 6مگ سرعت با 7snr ، امروز شده 6مگ با 9.5snr
دیگه مطمئنم آسیاتکی دستی داره
کلا Snr با زیاد شدن بار روی dslam پایین میاد طبیعیه..نقل قول:
شما بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که یه مودم ببری سر خط(دقیق بعد از dslam) بعد ار اونجا cat5e یا cat6 بکشی تا واحدتون...
خودش چیه ، برو درستش کن شاید بتونی دیگه ریت 8 مگ رو داشته باشی :n01: یا حداقل SNR بهتری داشته باشینقل قول:
امروز دو تا کار مهم انجام دادم .اول اینکه یهو قاط زدم رفتم پست دم در رو باز کردم داخلش خیلی مسخره بود انگار انبار اسقاطی بود یه مشت سیم که معلوم نبود کدوم مال کدومه ولی خوشبختانه مال من به ترمینال وصل بود .اولش شک کردم گفتم شاید چون ترمینال زنگ زده هست به خاطر اون باشه مودم رو مستقیم به کابلی که از توی زمین اومده بود وصل کردم فقط 3 تا روی snr تاثیر داشت یعنی از 13-13.5 اومد روی 16 .احتمالا بگم بیان یکسره کنن سیم رو یعنی زوج ما رو مستقیم به زوج کابل مخابرات وصل کنن و دیگه ترمینال بینشون نباشه .که البته بازم اون چیزی که میخاستم نشد.نقل قول:
دوم اینکه رفتم از چند تا همسایه هامون پرسیدم گفتن با 700-800 تا دانلود میکنن .این یعنی اینکه کشش خطشون حداقل 6 مگ هست که دارن با 800 تا داون میکنن در صورتی که کشش خط من حداکثر 2 مگ هست .البته پست اونها جداست ولی کافو قطعا یکی هست .خلاصه اینکه مطمین شدم از بیرونه نه از داخل و دیگه اینکه برای همسایه ها بیشتره و اونا این مشکل رو ندارن .حالا مکافاتی داریم با این مامورین مخابرات تا بیان مشکل رو حل کنن.
:20: تنبلی میکنم، آپراتورها چندین برابر سرعت dsl بی کیفیت مفت میدننقل قول:
تازه برم کابل و پریز عوض کنم فوقش یه 100kbs به سرعت دانلود dsl اضافه میشه، مشگل اصلی 3 کیلومتر فاصله از مخابرات و گند زدن آسیاتکه
امروز باز هم نویر خود به خود از سوی آسیاتک بهتر شده، پریروز با همین سرعت 7snr داشتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ما گفتن بود...نقل قول:
ولی من با همراه اول تا 75 مگ سرعت میگیرم و با ایرانسل تا 85 مگ البته ایرانسل بیشتر اوقات روی 50 هستش
به هر حال موفق باشی عزیز :n16:
همین 35mbs از آپراتور غنیمته، حداقل 5 برابر سرعت dsl محلنقل قول:
بالاخره مثل اینکه آسیاتک یا مخابرات تو این یکی دو روز یه کاری کرده خطم بهتر شده، شنیده بودم میخوان تو منطقه مون dslam اضافه کنن، فعلا یک مخابرات وسطه حداقل 200 هزار جمعیت داریم
چون منطقه مون نوسازه فیبر نوری کشیدن، ولی خدا شکر از اول خیابان مون سیم مسی کشیدن، میتونیم از شرکتهای مختلف dsl بگیریم
دوستان تا به حال کسی مشکل نویز و کمی سرعت داشته که با اقداماتی حل شده باشه
من تست گرفتم از پایین از بالا جفتش سرعتش 4 مگه
من میگم اشکال میتونه از کابلامون باشه که جلو ساختمون چون اگر اشکال از اونجا نبود باید سرعت بالاتری میداد اونجا حالا دوستان راهنمایی کنن من میخوام بدونم یعنی این همه علم پیشرفت کرده این مشکل و کسی نمیتونه بر طرف کنه
یکی میگه به خاطر مسافت در حالی که فاصله من نزدیک سه کیلومتره ADSL2 تا 6 کیلومتر و جواب میده با 16 حالا من میگم 8 تارو باید بده این مشکل چیه که نمیده خدا میدونه
سلام بله اینترنت Adsl تا ۶ کیلومتر جواب میده اما این دلیل بر این نیست که تو هر کیلومتری باشید باید یک سرعت ثابت بگیرید! هر چقدر به مرکز مخابراتی نزدیک تر باشید سرعت و کیفیت بهتری میگیرید و هر چه دورتر سرعت کمتر فاصله بیشتر از ۲.۵ کیلومتر دیگه کشش ۸ مگ هم نداره ... موفق باشید :n16:نقل قول:
آخه تو ساختمون خودمون که همه شون به یه کافو یه اندازه از مخابرات فاصله داره
سرعت 16 هست کشش 24 هست 8 هم هست پس مشکل مسافت نیست مشکل داخلی پسته
اگر دارید ، کابل رو از سر خط جدا کن و تست کن اگر بازم خراب بود باید از مخابرات پیگیری کنی ، ممکنه پورت adsl خراب باشه...نقل قول:
این مخابرات مزخرف دیگه داره میره رو اعصاب من. هر موقع دلشون بخواد قطع و وصل میکنن سرعت رو میارن پایین با اینکه خط کشش بیشتر داره. SNR رو هم تنظیم کردن زیر 12 نیاد. هفته اول که گرفتم SNR روی 6 بود بدون 1 ثانیه قطعی حالا برداشتن گند زدن به همه چیز. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره، خطت تا 10 12مگ کشش دارهنقل قول:
آسیاتک همین کارو میکنه، هر یکی دو هفته سرعتو از 8مگ به 4مگ پایین میاره باید زتگ بزنم 20 دقیقه بحث کنم دوباره رو 8مگ ببندن
اره درسته سيم ها با هم فرق ميكنه بعضي هاشون از توي مسير مفصل ميخورن و كيفيتشون به شدت افت ميكنه مثلا زماني كه adsl من سالم بود نويز خطم بيشتر از بقيه همسايه ها بود چون پست ما مفصل خورده ولي پست همسايه ها يكسره هست بعضي از سيم ها تعويض شدن و كيفيتشون از سيم هاي قديمي بالاتره پس مال همه مثل هم نيست ميتونه فرق بكنه حتي اگه همشون از يك كافو يا پست باشن، ضمنا اينكه خط شما تا چه حد جواب بده بستگي به snr داره ،مثلا من خونه ي يكي از بستگان ديدم كشش خط رو زده بود ١٨ مگ ولي با اينكه خطش روي ٢ مگ بود snr منفي داشت و سرعت افتضاح و به شدت كند بود پس فقط snr ميتونه بگه خط تا چه حد جواب ميده نه max rateنقل قول:
مال همسايه ها هم بايد همشون از يك سرويس دهنده باشن و همشون همزمان از سر پست تست بشن در غير اينصورت مقايسه صحيح نيست
مشخصات خط من اینه از امروز به شدت سرعتم افت کرده که من نمیدونم مشکل از کجاس چرا یهو دو مگ کم میشه از سرعتم
منم همین مشکل رو دارم الان یه دو هفته ای میشه یهو SNR افت میکنه ، اصلا هم مشخص نمیکنه از کجاست تنها چیزی که میمونه مرکز مخابراتیه من فکر میکنم این عمدیه ، جالبش اینکه تو یه ساعتی خوبه بعدش داغون میشهنقل قول:
البته زنگ زدم منکر همه چی شدن و مثل همیشه کاربر مقصر....
سلام دوستان من بخوام از سر کافو سیم بکشیم برای توی اتاقم باید حتما مامور از مخابرات بیاد یا خیر؟ضمنا خونمون دو تا خط تلفن داره چطور فقط برای یک خط سیم بکشم؟بهترین سیم که بخوای بگیر متری چنده و اگر میشه اسم یا عکسش رو بفرستید ممنون
باید باشه ولی اگر نباشه هم مشکلی نیست.نقل قول:
البته تو این موردی که شما میگید میخواید برا خط جدید سیم بکشید باید باشه فکر میکنم. اگر شماره یکی از سیم کش های مخابرات رو گیر بیارید بهتره
باید از پست محل برا اون خط جدیدتون سیم بکشید. حالا اگر سیم فعلیتون 2 زوج یا بیشتر هست میتونید از همین سیم استفاده کنید. هر زوج برا 1 خط استفاده میشه
من 2 زوج گرفتم متری 700 یا 800 بود. فقط توجه داشته باشید که ازین سیم های مشکی باشه. اول مطمئن شید چند متر باید بگیرید بعدا اقدام کنید
باید باشه ولی اگر نباشه هم مشکلی نیست.نقل قول:
البته تو این موردی که شما میگید میخواید برا خط جدید سیم بکشید باید باشه فکر میکنم. اگر شماره یکی از سیم کش های مخابرات رو گیر بیارید بهتره
باید از پست محل برا اون خط جدیدتون سیم بکشید. حالا اگر سیم فعلیتون 2 زوج یا بیشتر هست میتونید از همین سیم استفاده کنید. هر زوج برا 1 خط استفاده میشه
من 2 زوج گرفتم متری 700 یا 800 بود. فقط توجه داشته باشید که ازین سیم های مشکی باشه. اول مطمئن شید چند متر باید بگیرید بعدا اقدام کنید
سلام
دوستان یه مودم zyxel p660hn-t1 گرفتم ولی چون خطم نویز داره قطع و وصل میشه:n13:
تنظیمات مودم با دلینک خیلی فرق میکنه تو تنظیمات مودم گشتنم نتونستم گزینه DSL mode رو پیدا کنم تا G.DMT رو انتخاب کنم:n29:
لطفا راهنماییم کنید
من این مدل رو ندارم ولی مودمم زایکسل هست مال من توی تب network و بعد تب broadband تنظیمات خط هست شما هم این قسمت رو چک کن .نقل قول:
همچین گزینه ای ندارم آخه:n13::n35:نقل قول:
networkنقل قول:
wan
internet connection
اینو هم نداره ؟
اینو داره ولی گزینه ای توش نیست که بشه باهاش نوع اتصال رو تغییر داد:n27:نقل قول:
مگه ميشه؟ پس لابد مودم نيس يه چيز ديگس كانكت شده به اينترنت . فريمش اپديته؟نقل قول:
در قسمت network و سپس برو به wan حالا بالای صفحه باز شده رو ببین همونجاست ... موفق باشی :n16:نقل قول:
مشکلم همینه والانقل قول:
تو قسمت wan نیست برا همین کمک خواستم 2 روزه سرکارم با این قضیه:n27: