خوب اگر حوصله نیم ساعت منتظر شدن پشت تلفن رو داشتم که از بچه ها نمی پرسیدم. کارم هم یکم غیراخلاقی/معمول هست می خواستم تجربه بچه ها رو بدونمنقل قول:
Printable View
خوب اگر حوصله نیم ساعت منتظر شدن پشت تلفن رو داشتم که از بچه ها نمی پرسیدم. کارم هم یکم غیراخلاقی/معمول هست می خواستم تجربه بچه ها رو بدونمنقل قول:
دوستان عزیز اف.بی شما هم رفع فیلتر شده؟
خیر!:n29:............نقل قول:
دیشب باز قطع شده بود
اینم هم تست ما همین الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم وضع اینترنت 1 مگ ساعت 12:45
افتضاح.....
سلام من امروز 1 مگ نامحدود ثبت نام کردم سرعتش تو چه رنجیه ؟ کیفیتش چه طوره ؟
FB از قیلتر در امده !!!! هم مخابرات تست کردم هم ایرانسل هر دو باز میکردن :n04: آیا خوابی دیدن باز ؟
دادا این همه صفحه های قبل همه نالیدن و میگن سرعت منهدمه دیگه :n02: اینجانب هم دارم 2 روزه خوب شده ولی 1 ماه بود سرعت 30-60 بود و ساعت بندی شده بود
دیگه از این که بدتر نیست !
البته خوب 2 شب تا 2 ظهر روز بعد عالی هست که خوبه دیگه یجور سهمیه بندیه ! :n06:
نقل قول:معمولا هر 4 سال یک بار نزدیک خرداد یک سری اتفاقات عجیب غریب تو مملکت میفته! زیاد جدی نگیرید 3-4 ماه دیگه بر میگرده به حالت اولش!نقل قول:
خب شما اولین نفر باش. ما رو هم بی نصیب از تجربیاتت نزار.نقل قول:
سلام
ایا سایت مخابرات ریز مصرف را نشون میده
من هرچی گشتم پیدا نکردم
کلا دیروز خوب بود ولی امروز افتضاح شده بود تایم و SSL..........
برای من که باز نشده، تازه با س-ا-ک-س هم باز نمیشه و عین یو-تیوب میزنه فیلتره از امروز.نقل قول:
با ساکس فیس بوک باز نمیشه!!!:n28:
ظاهراً دوستانی که از ------ ساکس پورت 443 استفاده می کنند برای ورود به فیسبوک دچار مشکل شده اند که این مشکل از طرف مخابرات بوده و سراسری می باشد، برای رفع این مشکل از مرورگر گوگل کروم استفاده کنید و به اول آدرس فیسبوک //:https رو اضافه کنند. به این حالت :
معلوم نیست چه نقشه ای واسه ملت دارن
دوستان عزیز
من میخام سرویس مخابرات نامحدود بگیرم تو منطقه تهرانپارس شهدای گمنام .... کسی هست که بگه این منطقه چطوریه ... خوبه بده .... فحش خورش خوبه یا نه
من تهرانپارز مرکز عاطفم داداش داغان هست 1 ماه ! سرعت ساعت بندی داره از 2 شب تا 2 بعد از ظهر خوبه بعدش میشه 40-50 البته 1 مگ
شما با دو یا سه تالینک همزمان هم سرعت 50 میمونه مال من که الان یه چند روزی تقریبا 24 ساعته سرغت واقعی برای 1m میده قبلش هم که سرعت میمومد پایییننقل قول:
دو تا لینک همزمان کاملا واقعی و استیبل میشد
من با امروز 43 روزه درخواست adsl دادم ولی تاکنون وصل نشده کسی هست وضعیت من رو داشته باشه؟
با سوکس فیلتره ولی با vpn باز میشه و مشکلی نداره.
من 256 دارم بنظر شما این وضعیت من خوبه ( ساعت 13 ) یا پیگیری کنم چون سرعت باز کردن صفحاتم خیلی بده و
دانلود با تک کانکشن افتضاحه
اینترنت 1 مگ به درد سطل اشغال میخوره
اصلا با مخابرات حال نمیکنم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
مخابرات هر روز بدتر از دیروز:16::16::16::16::16:
خوب امروز افت سرعت از 10 صبح بود :n02: مثل اینکه ساعات سرعت تغییر کردن ! البته 5 شنبه جمعه ها من ندیدم هیچ وقت خوب باشه
اوضاعه من خدا رو شکر خوب بوده این چند وقته
کد:Date (From) Date (To) Incoming Outgoing Total
12/29/2012 1/4/2013 13.9 GB 369.3 MB 14.2 GB
1/5/2013 1/11/2013 34.1 GB 864.8 MB 34.9 GB
1/12/2013 1/18/2013 33.2 GB 807.7 MB 34.0 GB
1/19/2013 1/25/2013 32.2 GB 770.0 MB 32.9 GB
مال من پورت خالی نداشتن دقیقا 41 روز طول کشیدنقل قول:
نقل قول:
نه درسته با چند لینکه کل پهنا باند بسته میشه اما از شانس بد من بیشتر چیزایی که میگیرم تک لینکن یا مثلا سایتا اجازه چند لینک دانلود همزمان نمیدن سروراشون
مشخص شده از چه تاریخی بلای خانمان سوز حجمی کردن قراره بر سر اینترنت مخابرات نازل بشه؟
آقا شنیدم قوانین عوض شده و ... 512 بدون دردسر میدن درسته ؟
سرعت ها خیلی افت کرده
من با اینکه وضعیت نت 256 اینجوریه ولی مشکل خیلی زیادی با باز کردن صفحات داشتن بحدی که همین سایتو
25 ثانیه طول میکشید تا باز کنم تا اینکه dns ها رو دستی وارد کردم و از اتوماتیک خارج کردم الان خیلی سرعت باز کردن خوب شده
سرعت خوب شده
داداش برای دی ان اس از از Dns Jumper استفاده کن...خودش میگرده بهترین رو انتخاب میکنهنقل قول:
کد:2/23/2013 4.26 GB 135 MB 4.39 GB None
واقعا تنها چیز که من نمیرم بخاطر همین دانلود شب ........
namebench-1.3.1-Windows با فایرفاکس تست بگیرید نزدید 4200 چک میکنه بهترین میده...نقل قول:
داداش برای دی ان اس از از Dns Jumper استفاده کن...خودش میگرده بهترین رو انتخاب میکنه
فرق زیادی بین دو دی ان اس خوب نیست ، ولی اگر امنیت اکانت های اینترنتی خود برای تا در اولیت بالاتری قرار دارد Primary Dns سرور خود را گوگل قرار دهید و دومی را هم روی مخابراتنقل قول:
به این صورت
DNS 1
8.8.8.8
DNS 2
217.218.127.127
کسی از بچه های اینجا به این مشکل من برخورده !؟
من از وی بی ن سرورهای اینگلیس و رومانی و آمریکا استفاده میکردم حالا یه هفتس دو سرور اینگلیس و آمریکا
رو نی تونم وصل شم با اینکه مطمئنم مشکلی ندارم ولی سرور رومانی مشکلی نداره مگه میشه فقط دسترسی به
یه سرورهای خاص رو ببندت در حالی که همه از یه پروتکل هستند ؟
شدن که میشه ولی عرف نیست، از روی یک ISP دیگر تست کنید ببنید نتیجه چیست.نقل قول:
دقیقاً قراره همه vpn ها بسته شه دیگه اینم تازه شروعشه اما مثل شایعه گرون شدن مخابرات نیست حتما بسته خواهد شد