یه چنتا انیمیشن و فیلم ایرانی و خارجی خوبم به ما معرفی کنین :دی
Printable View
یه چنتا انیمیشن و فیلم ایرانی و خارجی خوبم به ما معرفی کنین :دی
لامصب چه تاپیک فعالی داریم کاشکی فردا رو تعطیل کنن :n02:
کسی نره اداره!:n10:
هی دانلود میکنم کم میشه باز برمیگرده آدم حس میکنه تو بهشته :n02:
فقط یک بار کانکشنمو از تو مودم داون وآپ میکنم هموئن ریست میشه (جهت اطلاع اون دوستی ک سوال پرسید)
مال من که درست شده ولی دیروز 5 گیگ دانلود کردم.
بچه ها به نظرتون این حجم ها رو بعدا از دماغمون نمیکشن بیرون؟عجیبه خوب
این قضیه بو داره چند حالت داره
1.یا میخوان شبانرو حذف کنن این چند روز گذاشتن هرکی اهل ریسکه دانلود کنه بعدا بگن ما چند روز نامحدود دادیم هر کیم دانلود نکرده خودش ضرر کرده:n14:
2.یا سیستمشون قاطی کرده :n02:
3.یا بخاطر عیدتا عید میخوان به ما یه حالی بدن(که بعید میدونم):n13:
4.یا میخوان بعدا پدرمونو دربیارن:n28:
5.یا بخاطر دعواشون با شرکت زیرساخته:n11:
به ما ربطی نداره .نقل قول:
مگه تقصیر ماست ؟
اونا اوسگند شیرفکله رو نبستند . به ما چه .
نقل قول:
هر خطی یک سری مشخصات داره اگر داخل مودم بری در ستون Downstream و ردیف Data Rate عددی نوشته نشاندهنده حداکثر دانلود شما می باشد
اینکه خط شما از 120 بالاتر نمیره نشون دهنده اینکه عدد خط شما 1024 است
واین دوستان که 270 یا 750 دانلود می کنن عدد انها 2048 به بالا می باشد
و اینکه چرا عدد خط انها بالا می باشد شاید قبلا طرح بعثت داشتن یا طرح های 3 ماهه یا 6 ماهه
و اینکه زیاد به طرحت بستگی نداره به اون کارشناس داخل مخابرات بستگی داره که مشخصات خط شما رو تنظیم کرده
واینکه عدد اگر بالا باشه ولی پهنای باند منطقه شما کم باشه بازم ممکنه مشکل داشته باشین
و در اخر اینم لینکه داخل شبکه شرکت گلد نت برای امتحان حداکثر دانلود در خود شبکه که مستقیما به Downstream مربوطه فقط تا اخر دانلود نکنید برای تست سرعت استاکر از سرعت دانلود در اینترنت بیشتر بود مشکل پهنای باند منطقتون هست
http://goldnet.ir/speed.zip
کیا طرح خانواده دارن و دارن خفن دانلود میکنن؟؟!
نیان هرچی دانلودکردیم بکشن رو قبضمون,آخه یه حسی میگه اینا همش ثبت داره میشه!:n13:
اقا این data rate خط من روی 3072 ولی سرعتم از 128 بالا تر نمیره!!!!!! طرحم بعثتهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بهتره تست کنید اول که حجم کم میکنه یا نه بعد دان کنید.....نقل قول:
اقا این data rate خط من روی 3072 ولی سرعتم از 128 بالا تر نمیره!!!!!! طرحم بعثته
نقل قول:
شاید پهنای باند منطقه تون کم باشه
اینم مشخصات خطم,ولی سرعتم همون 120 ثابته!:(نقل قول:
Line Rate - Downstream (Kbps): 2258
مال منم سرعتش از130 تا140کیلو متغیره از ماه رمضون اینجوری شده قبلا بالای180بود(طرح نقره ای)نقل قول:
نقل قول:
و در اخر اینم لینکه داخل شبکه شرکت گلد نت برای امتحان حداکثر دانلود در خود شبکه که مستقیما بهDownstreamمربوطه فقط تا اخر دانلود نکنید برای تست سرعت است اکر از سرعت دانلود در اینترنت بیشتر بود مشکل پهنای باند منطقتون هست
http://goldnet.ir/speed.zip
الان اگر طرح طلایی رو تمدید کنم دیگه دانلود شبانه نداره؟
اگر زمان بخرم با حجم چطور؟
با این فایل سرعتم 130 بود
یه نصیحت به کسانی که میخوان تو این روزها حجم یا زمان یا تمدید حساب انجام بدن میگم که اکیدا ازاین کار خودداری شود چون همینکه یکی از این کارا رو بکنید اطلا عاتتون میپره.دیروز برای یکی از بچه ها1گیگ شارز کردم 1گیگ هم خودش داشت شارز شد اما بعد چند دقیقه یک گیگش پرید وهنوز حجمش یک گیگهنقل قول:
خط شما تا 22 مگ باز هست.ولی از طریق اکانتینگ(از سوی شرکت) سرعتتون روی 1.5 مگ بسته شده...نقل قول:
مال منم 3 مگ بسته شده اما تا 120 بیشتر نمیره سرعت .
الان پهنای باندم رو1.2مگ هست ولی چند ماه پیش رو همون1.5بودنقل قول:
این طور که مشخصه دوستان سخت کوش ما اینجا سخت مشغول دانلودن خدا قوت:n02:
مثل اینکه حجم ها فیکس شد ؟
برای من به صورت آنلاین محاسبه می شه .. یعنی الان 1 مگ استفاده کنم و بعد صفحه 2020 رو یک ریفرش بکنم 1 مگ کم میشه ...
حرف رو پس می گیرم ... حجم برگشت ...
من که هی دانلود میکنم کم میشه باز 2بار ریست میکنم میشه همون حجم اول بلکم بیشتر!:n08:نقل قول:
مثل اینکه فقط باگه و مشکل سیستم . چون اگه میخواست عیدی یا دزدی باشه اینطوری حجم ها رو اشتباه نمیزد . الان از دیشب تا الان که این همه دانلود داشتم سرجمع از حجمم 1 مگ کم شده . همینطور وقتی دی سی میکنی و میری تو سامانه باز بیشتر از حجمت کم کرده . ولی وقتی دوباره دی سی میشی حجمت برمیگرده . پس معلوم میشه زدن سیستم رو ترکوندن .
فقط موندم از دیشب چطوری یک مگ کم کرده . روی چه حساب این یک مگ رو کم کرده اگه free حساب میکنه . من میگم شاید سیستمشون قاط زده و هر یک گیگ رو یک مگ میزنه .
پس به نظر شما احتمال اینکه حجم رو ازمون کم کنن صفره؟نقل قول:
حدود 1 گیگ الان دانلود کردم دییس کردم مودم رو ریست کردم برگشت
البته تو این این لحظه ایی که مودم رو ریست میکنی و میرم تو سایت دزد نت که حجممو ببینم قلبم میاد تو حلقم
واییییییییییییی من فکر می کردم ماله من رایگان نیست چون کم میکنه ولی الان دوباره چک کردم دیدم برگشته!@!!!
بدانلدید و باپلدید ولی اسراف نکنید!
کی کفته به طرح بستگی نداره من 1 طرح دارم مال سناباد هست خانواده هست سرعتش از 350 تا پایین نمیاد ولی 1 طرح خانواده دیگه دارم از 130 بالا نمیره.
بچه ها این فیلم رو دان کنید اصل فیلمه.
Man.of.Steel.2013.BluRay.1080p.Ganool.BaranMovie.m kv
من یازده گیگ دارم اگه بعدا خورد چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
احتمال که صفر نیست و چون مشکل سیستمه بر عکس احتمالش بیشتر میشه که بعدا بیشتر کم کنن . یعنی میگم دوستان فکر نکنن مخابرات داره حال میده . اگه دانلود میکنن ریسکش رو هم قبول کنن .نقل قول:
اقا چی دانلود میکنید لینک بدین ما هم استفاده کنیم.
برای میوزیک برین به اینجا.
بچه ها من الان میرم میگه اطلاعات حجم حساب یافت نشد!!!:n13:
ac III دان کن :دینقل قول:
اقا چی دانلود میکنید لینک بدین ما هم استفاده کنیم.
از s oft98 هم دان کن چون سرورش داخلیه!
واسه منم همینجوری شده!نقل قول:
بچه ها فهمیدن به نظرم خدا بخیر کنه!:worried:
آقا دمت گرم انصافا خیلی حال کردم:n02::n02:نقل قول:
خط مسیه عزیز.نقل قول:
توجه توجه
دوستانی که سرعتشون از یه حدی بالا نمیره,
در دانلود منیجیر فقط یک فایل دانلود نکنید, 3 عدد فایل بگذارید دانلود بشه رس شبکه رو بکشید.
در حال حاضر در این ساعت من اگر یک فایل بگذارم دانلود سرعتش از 100 بالا تره نمیره, این درحالیست که الان 3 فایل در حال دانلوده و سرعت هرکدوم 100ـه :n10:
,ولی چهارمی رو دان نمیکنه:n02:
و این درحالیست که صبح تک فایل روی 350 فیکس بود.
دوستانی که دنبال سایت میگردن خدای سایتها warez19.in فقط حق عضویت داره ولی اگر همین امروز هم اقدام به عضو شدن بکنید هزینه ناچیز عضویت شک نکنید که حلال میشه:n02:
دانلود فقط سریال اونم 720P به به چه حالی بکنیم در روزهای آتی.:n02:
عزیز بد برداشت نکنی ولی خودت هم تایید کردینقل قول:
هر دو خط طرح خانواده است ولی تنظیمات خط در مرکزها متفاوته
نقل قول:
این فایل تورنت رو بذار روی دانلود . سرعتش هم خوبه .
از هیچی بهتره .
دوستان نت مخابرات من قطع شد! فک کنم خبریه؟؟؟؟