بله میشه ، البته 1 ترابایت 2.5 اینچی کم گیر میاد .
Printable View
بله میشه ، البته 1 ترابایت 2.5 اینچی کم گیر میاد .
ممنوننقل قول:
نمیشه یه 500 گیگ دیگه بزارند روش با هم بشه 1 ترا؟
در ضمن هارد لپتاپ کدو قسمت لپ تاپه؟ باز و بستن که مشکلی ایجاد نمیکنه؟
ببخشید دیگه این سوالم بگید ممنون میشم هارد لپ تاپ که با هارد PC فرقی نداره؟ از قیمتاش هم خبری دارین؟
سلام
من ی وایو core i3 و 4 گیگ رم دارم و گرافیک 512 ب نظرتون الان چرا سرعتش اومده پایین و هر کاری میکنم مثلا ی وقتایی تایپ میکنم نمینویسه بعد همرو یجا مینویسه؟ چیکار کنم سرعت عملکرد لبتاپ بهتر بشه
سلام.این اروور یعنی چی؟بدم گارانتی لپ تاپ رو؟ویندوز عوض کنم درست می شه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استارت آپ ویندوز را از برنامه هایی که مورد نیاز نیست خالی کنید ...نقل قول:
لیست برنامه های Task Maneger را یه نگاه بندازید ببینید مورد مشکوکی نمیبینید ...
در صورت امکان هم یکبار ویندوزتون را عوض کنید
به نظرم هاردتون دچار بدسکتور شده است ...نقل قول:
چند تا کار میتونید انجام بدید ...
اول اینکه سیسنم عاملتون را عوض کنید ...
دوم اینکه از نرم افزار های رفع بد سکتور استفاده کنید (HDD Rengenerator ، MAX Plus , ...)
در آخر هم گارانتی
اگه گارانتی خوب داره بده گارانتی
یه سوال .من یه لپ تاپ دارم که خاموش نمیشه ..هایبر نیت میشه ولی خاموش نمیشه ..! تنظیمات پاور اپشن رو چک کردم مشکلی نداشت .یه نرم افزار هم مایکروسافت واسه سریعتر خاموش شدن بود اونم نصب کردم نشد ..فقط با دکمه میشه ..کسی این مشکل براش پیش اومده ؟؟
لپ تاپ شما یه دونه اسلات هارد بیشتر نداره و نمیشه 2 تا نصب کرد . تعداد معدودی لپ تاپ های 17 و 18 اینچی هستن که 2 تا اسلات هارد دارن .نقل قول:
هارد رو معمولا از پشت لپ تاپ با باز کردن کاورش در میارن ، هیچ مشکلی نداره و خطری ایجاد نمیکنه .
هارد لپ تاپ 2.5 اینچی هست و کوچکتر از 3.5 اینچی های دسکتاپ .
قیمت 750 گیگ 7200 دور هیتاچی یادم باشه 120 هزار تومن بود .
این فرق هارد 2.5 با 3.5 :
البته الان اسلیم شدن و باریکتر هستن ولی اندازه کلی همینه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان عزیز...
میشه راهنمایی بفرمایید چطوری میتونم از card reader این مدل استفاده کنم؟؟؟
رفتم رو هر کدوم از درایو ها و propertis>tools<check drive رو زدم و کلیک بد سکتور رو زدم ...گشت اما هیچی پیدا نکرد!!!!یعنی این برنامه هایی که فرمودید از این قوی تره؟؟ممنون:7:نقل قول:
رابط های گرافیکی رو غیر فعال کنید درست میشه سرعت هم بالاتر میرهنقل قول:
لب تاب من زیر باطریش یه جایی واسه سیم کارت داره ولی سیم کارت میزاری توش هیچ تغییری نمیکنه تو نت که جست و جو کردم گفتن تو ایران فعال نیست و یه جور سیم کارت خاص میخواد
حالا سوالم اینه یعنی هیچ راهی نداره فعالش کنی ؟
هیچ جور نمیشه سیم کارتشو گیر آورد؟لطفا مفصل توضیح بدین.
سلام دوستان
راستش مدل لپ تاپ من F113FX که 10 ماه پیش خریدمش
یه چند تا مشکل برام پبش اومده که ممنون میشم راهنمایی کنید
1- ویندوزم اورجینال خودشه ولی گجت هاش مشکل داره کار نمیکنه احساس میکنم تیاز به restory داره حالا من که از خوده ویندوز پارتیشن بندی کردم و 3تا الان درایو دارم اگه بخوام Windows restore factory کنم اون یکی درایو هام اطلاعاتش نپره؟؟؟
2- چند وقتیه که این cpu دور فنش بالاست و زباد صدا میده!! میتونه از ویندوز باشه؟؟ اگه از بغل با سشواری چیزی بدون باز کردن گرد گیری کنم مشکلی نداره؟؟ در کل پیشنهادتون واسه کم شدن صداش چیه؟؟؟
3- مرسی از همتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نتونست کمک کنه؟
نقل قول:
دوست عزيز مدلش بو بگو تا بهتر بهت يارى برسه :10:
به احتمال زياد سيم كارت تلفن همراه ميخوره (بغلش معمولا مينويسه)بعد فكر كنم شما بايد برنامه اون شركت رو بريزيد رو نوت بوك كه بتونيد از اين طريق به نت وصل بشيد ,,,,:8:
بله سیم کارت موبایل میخوره برای استفاده از شبکه 3g که تو ایران فعال نیستنقل قول:
xps l501x dell اینم مدلش
فقط امکان استفاده از 3g رو داره یعنی هیچ راهی نداره از 2.5g استفاده کرد؟ ولی من در اصل میخوام کاراین مودم های سیم کارت خور رو واسم انجام بده
ولی اگه راهی داشته باشه که بشه باهاش تماس برقرار کردم خوبه
ممنون
دوستان اگه من بخوام لب تاب رو به کامپیوتر شبکه کنم نیاز به کابل لن هست درسته؟
چه جوری میشه لب تاب رو به کامپیوتر شبکه کرد؟
مثلا می خوام فیلما رو از کامپیوتر بریزم تو لب تاب. اگه توضیح بدین ممنون میشم.
فقط یه کارت شبکه واسه کامبیوترت میخوای همین
شما باید برای دسکتاپ هم کارت شبکه داشته باشید ( پورت RJ45 )نقل قول:
کابل رو وصل میکنین و هر دوتا سیستم رو Ip مجزا میدین .
فایلهایی که میخواین بفرستین رو Share میکنین و از دستگاه دیگه با ارسال Ip اون یکی به فایلها دسترسی دارید .
باید تنظیمات Sharing هم چک بشه تا اجازه دسترسی به فایلها رو داشته باشین .
البته من خیلی خلاصه گفتم ، بهتره در انجمن شبکه سوال کنین .
سلام دوست مننقل قول:
به عرضتان برسانم بنده در امریکا ساکن هستم و ما چندین نوع شبکه اینترنتی داریم
wi-fi
3G
4G که سرعت بالا دارد و برای انتقال تصویر و مدیا همراه با صوت میباشد.
خوب در ایران برای سیم کارت همراه اول و هم برای ایرانسل بر روی سیم کارت متصل به گوشی قابلیت داشتن اینترنت را دارید ولی فقط برای همان ها و متاسفانه شبکه های Wireless قوی هم فقط برای آنتن های پوینت تو پوینت است و کسانی هم که از دیگر مودم های شبکه بیسیم بهره میبرند تا آنجا که بنده اطلاع دارم مشکلات فراوان دارند که عمده آنها سرعت پایین است .
دیگر نوع های شبکه اینترنت هم که در ایران وجود ندارند تا از آنها بهره ببرید
باید به عرضتان برسانم شبکه وایمکس نیز ربطی به هیچ کدام ندارد و با مودم خاص خود امواج ماکو ویو را میگیرید. میتوان آن را نوع پیشرفته wi-fi دانست که رقیب DSL است از نظر سرعت ( البته ما که ندیدیم).
خوب از تمام این حرف ها گذشته برای دریافت GPRS شما فقط یک راه دارید آنهم این است که سیم کارت را درون گوشی خود نگه
دارید و گوشی را به سیستم وصل نماید ( با کابل رابط خودش ) و پس از شناسایی گوشی یا از طریق ایجاد یک کانکشن Dial up و انتخاب گوسی بع عنوان مودم و دادن شماره تلفن #8***99* به جای شماره ISP به اینترنت متصل شوید و یا از طریق نرم افزار مختص گوشی.
نقل قول:
من رفتم از یه مغازه کامپیوتری سوال کردم گفت کارته شبکه رو همه کامپیوترا دارن مگر اینکه قدیمی باشن.منظور شما از کارت شبکه همون جایه لن مادربورد هست؟
من یک لپ تاپ DELL 1520 دارم که جدیدا یک طرف LCD اون تاریک شده و به سختی میشه دیدش در ضمن LCD صدای ویز ویز میده. ممنون میشم راهنماییم کنین.
با عرض سلام
لطفا راهنمايي بفرماييد در لب تاپ asus k52jc مشكل قطعي صدا كه به صورت گاهگاهي به وجود مي آيد
چگونه قابل حل است؟
سلام دوست مننقل قول:
این مشکل میتواند عموما" از لامپ بک لایت یا کابل اتصال آن باشد . در صورتیکه LCD مشکل داشته باشد تصویری ندارید ولی شما میگویید تصور وجود دارد ولی به سختی قابل رویت است . اگر بخواهم مثال بزنم مانند گوشی موبایل شما که وقتی لامپ بک لایت خاموش میشود تصویر دارید ولی تیره است و عموما" در زوز غیر قابل رویت.
سلام دوست مننقل قول:
آیا صدای بلند گو ها ناگهان قطع میشود و یا شما از گوشی استفاده می کنید؟
در صورت اول خرابی جک و یا سردی لحیم چیپ صدا و یا گاها" خرابی در سیم های بلند گو و یا فیش های آن موجب این داستان میشود .
ولی اگر صدا در حین کار برای چند ثانیه از بین میرود مشکل میتواند ایرادات سخت افزاری و یا در 60% مواقع ایرادات نرم افزاری باشد .
و اگر از گوشی بهره میبرید آن را تعویض کنید و ممکن است خرابی از جک مادگی سوکت روی دستگاه باشد.
سلام دوستان
یکی از دوستام یه لپ تاپ vaio سری CW داره ،مشکلی که براش وجود داره اینه که وقتی لپ تاپ فول شارژ هست و ازش استفاده نمیشه حدودا یک تا دو روز بیشتر شارژ نگه نمیداره ولی در حالت روشن میزان دشارژ باطری طبیعی هست، به نظر شما دوستان این که در حالت خاموش زیاد شارژ نگه نمیداره طبیعی هست ؟ اگه طبیعی نیست مشکل از کجا میتونه باشه؟
ممنون میشم که راهنمایی کنین:11:
سلام خسته نباشین
من یه asus k42jc دارم نمی تونم هم زمان هد ست و میکروفن وصل کنم
چی کار کنم؟
سلام به همگی
من چند روزه یک وایو EB25FX گرفتم اما هر چی میگردم دنبال بلوتوثش پیداش نمی کنم!
اصلاً این مدل بلوتوث داره؟
اگر ایراد از لامپ بک لایت باشه کلا نور ندارید و تصاویر رو بدون نور و خیلی تیره میبینید .. اگر فقط یک طرف باشه من فکر میکنم ال سی دی خراب شده چون اون لامپ مثل یه مهتابی زیر ال سی دی هست و نمیتونه یه طرفش سوخته باشهنقل قول:
سلام خسته نباشین
من یه asus k42jc دارم نمی تونم هم زمان هد ست و میکروفن وصل کنم
چی کار کنم؟
تنظیمات کارت صدا رو چک کنیدنقل قول:
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
بله اون کارت شبکه هستنقل قول:
سلام
من یه asus k53s دارم که وقتی روشن میکنم لوگوی asus میاد و بعدش صفحه سیاه میشه در ضمن هیچ cd بوتی رو هم نمی شناسه که من بتونم دوباره ویندوز نصب کنم یا ریکاوری کنم
لطفا کمک کنید
سلامنقل قول:
در همان لحظه ای که لوگوی اسوس ظاهر میشه چندبار دکمه F2 رو بزنین تا تنظیمات بایوس ظاهر شود .
در بایوس باید دنبال گزینه ای بگردین که بوت رو از cd و یا DVD شروع میکنه و سپس CD/DVD ویندوز رو بذارین و تنظیمات رو ذخیره کنین و خارج شوید . به محض اینکه سیستم ریستارت شد از cd بوت خواهد شد.
سلام
چراوقتی من واردبعضی سایت هاكه تبلیغاتش بصورت سریع روشن وخاموش میشه -میشم بعد از دو سه دقیقه كل برنامه ها ی درحال كاروسایتهایی كه واردشون شدم موقتا ازكارمی افتندوبعدصفحه لب تابم خاموش میشه وبصورت سیاه درمی یاد ودوثانیه بعد دوباره به حالت نرمال درمیاد وبرنامه ها یا سایت هایی كه ازكارافتاده بودند شروع به كارمیكنند -علت بروزاین به خاطرتبلیغاتی كه دراون سایت خاص بصورت چشمك زدن روشن وخاموش میشند البته وقتی چند صفحه ازاین نوع سایت هاروبازمیكنم چون تعداداونا بالا میره این وضع سریعتررخ میده البته هرسایتی كه این شكل ازتبلیغات رو داره برام مشكل ایجاد نمی كنه
حالا بایدچه طوری جلوی هنگ شدن موقت لب تابم رو وقتی به بعضی ازاین سایت ها وارد میشم بگیرم
سلام دوستان
من یه لپتاپ asus eee pc 1001pxd گرفتم که روش ویندوز نصب نبود ، خودم یک ویندوز xp نصب کردم و درایورهاشو نصب کردم . اما برای وایرلسش با اینکه درایورش هم نصبه اما کار نمی کنه ، واقعا اعصابم خرد شده ، کسی می دونه باید چه کار کنم ؟ راستی اون پایین رو عکسه کامپیوترا یه ضرب در زده و نوشته the cable in unplugged و وقتی کابل بهش وصل می کنم درست میشه اما وایرلسش کار نمی کنه
لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه
سلام
من Dell XPS 1330 دارم که به تازگی سون نصب کردم ولی يه مشکل اساسی در تايپ حرف "ی" دارم و مجبورم بجای دکمه "ی" کيبورد, شيفت رو بگيرم و از دکمه "ط" استفاده کنم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درغير اینصورت موجب انفصال حروف کلمه میشه.
حالا باز ميشه با کلی دردسر و زحمت اين مشکل رو حل کرد ولی مشکل اصلی اونجاست که من حروف "ی" رو روی صفحات وب هم همينطور ناقص ميبينم که خوندش رو برام دشوار و غيرممکن ميکنه و اعصابم خورد ميشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم فکر ميکنم که احتمالا گرافيک نصب نيست ولی ممکنه از چيز ديگه باشه!؟ اگه درايور بخواد چيکار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنماييم کنيد چون به دليل اين مشکل تو اين چند روز اصلا از لپ تاپم استفاده نکردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب برید ببینید گرافیک نصب شده یا نه ..چرا احتمالا ...!!! نهایتا اگر درایورش رو ندارید دانلود میکنید ..نگرانی نداره که ..و اینکه اصلا نمیتونه از گرافیک باشه ..هیچ ربطی هم نداره ..احتمالا تنظیمات language option شما اشتباه هست یا مثلا فارسی نیست و عربی هست ..که باید چکش کنید ..از چه ویندوزی استفاده میکنید ؟؟نقل قول:
این کارا که میگم میتونه به احتمال زیاد مشکلتو حل کنه ..اولا pop-up blocker رو همیشه روشن بزار .بعد اگر میخوای اون نمایش های تبلیغاتی رو نبینی برو تو tools>option>advanced تب multimedia رو پیدا کن و باتن رادیویی که برای نشون دادن انیمیشن ها هست رو غیر فعال کن ...و در اخر که محتویات temp رو پاک کن تا سرعتت بهتر بشه ..نقل قول: