من توی اون مرحله که باید از هلیکوپتر بالا بری (کشتن پگورینو)گیر کردم باید چیکار کنم؟
Printable View
من توی اون مرحله که باید از هلیکوپتر بالا بری (کشتن پگورینو)گیر کردم باید چیکار کنم؟
سلام دوست مننقل قول:
راجع به این موضوع بحث شده برو در پستهای قبل جوابتو میگیری
شایدم دوستان همین جا جوابتو بدن .
کدوم قسمتش گیر کردی؟تا کجاش رفتی؟
نقل قول:
من بازی رو رو آخرین تنضیمات بازی میکنم بدون هیچ مشکلی .
سلام
توي اون مرحله اي كه بايد دنبال اون يارو رو توي پارك بريم دقيقا بايد چكار كنم
ممنون ميشم جواب بدين
ممنون ولی باید کجای موبایل وارد کرد ؟نقل قول:
اگه منظور شما مرحلهی برنی (زن صفته) هست باید از دور دنبالش بری(زیاد دور نه) بعد به یه طونل میرسه یه یارو اذیتش میکنه شما هم میری دنبال مرده میکشیش و میای دنبال برنی و اونو به خونش میرسونی:11:نقل قول:
اون قسمتی که دو تا موتور سوار فرار میکنند میرن مترو . منم میرم دارم میرم یهو میبینم از جلو قطار میاد ! سخته . رمز موفقیتش چیه ؟ از وسط حرکت کنیم ؟ (آخخه موقع پیچیدن باید دوربینم بپیچونم که به در و دیوار و قطار نزنم
آره از وسط بری خوبه. اتفاقا یکی از موتور سوارها خودش توسط قطار میره اون دنیا:27:نقل قول:
سلام کسی تونسته بازی رو با سی پی یو 3 سلرون--رم 2 گیگ و گرافیک 8400 512 بازی کنه ------------یعنی میشه با سی پی یو 3 سلرون بدون اسلوموشن یا تیک بازی کرد
الحمدلله کارمون ساده تر میشه :d
کاش اون یکی از اونور بره !
من با سی پی یو 3.06 هایپر تریدینگ ( یه هسته مجازی داره و یه فیزیکی ) رم یک گیگ و 8600 با رم 512 مگ اجرا میکنم .
تا دیروز افت فریم داشت
الان تنظیماتو همه گذاشتم روی High درست شدن ! به خدا این برعکسه
یعنی میشه با سی پی یو 3 سلرون با کمترین جزئیات بازی کرد بدون تیک--تو رو خدا جواب کامل بدین
مطمئنی :18:نقل قول:
ای بابا پس من گرافیکشو ببرم رو low :31:
تو رو خدا یکی به من بگه من این رمز ها رو باید کجا و چجوری وارد کنم ؟؟؟؟؟
یکبار جهت بالا رو میزنی تا موبایل رو بالا بیاره. بعد دوباره جهت بالا رو میزنی تا بتونی شماره وارد کنی .نقل قول:
سلام فکر نکنم بقیه مشخصات سیستمتو بگو . شایدم بشه !نقل قول:
البته اونها هم تقصیری ندارن ! چون انگار rockstar سان آندرسیاس رو به عنوان پنجمین شماره زد ! ولی انگار بعدا جی تی آ 1 و 2 که دوربین از بالای سر شخصبت بازی بود از دور خارج شد و دیگه جز جی تی آ نبود ! برای همین 2 شماره باید ازش کم کنی ! شما هم اگه دقت کنی میدید که جی تی آ 3 که خیلی هم قدیمی بود توی بازش هم نوشته gta iii و همینطور gta iv که همون vice city بود ! ولی ضایع تر از اون که خودت هم گفتی نمیدونن iv یه شماره یونانی به معنای چهار هستش ! همه دارن میگن جی تی آ آی وی !نقل قول:
به خدا چیزی به اسم gta 6 و 5 وجود نداره ! یه مشت آدم که نمیدونند gta چیه اومدن گفتن که gta san andreas میشه 5 و gta iv میشه 6 ! حتی نمیدونند معنی iv میشه 4 ! بعضی هاشونم میگن iv میشه 6 !
نه عزیز.نام gta ها به ترتیب آمدن این طوری است: جی تی آ یک - جی تی آ دو - جی تی آ سه - جی تی آ وایس سیتی - جی تی آ سان آندرسیاس - جی تی آ چهار.....نقل قول:
دوستان gta ها سری بندی شده اندنقل قول:
مثلا gta 1 شامل چند gta میشود
یا gta3 شامل gta 3 و vice city وsa میشود و الان gta iv شامل چند بازی میشود
ok?:8::8::8::8::8::8::8:
کلاً چهار قسمت کلی از بازی منتشر شده :
- Grand Theft Auto
- Grand Theft Auto 2
- Grand Theft Auto III
- Grand Theft Auto: Vice City
- Grand Theft Auto: San Andreas
- Grand Theft Auto IV
samsung_d600 :
چیزی رو که نمیدونی نگو . یکم فکر کن .
Gta I
Gta II
Gta III
Gta Vice City
Gta San Andreas
Gta Vice City Stories
Gta Liberty City Stories
Gta IV
Gta IV Lost And Diamond
آخریه به زودی میاد .
در هر صورت Gta I و II هم یه بازیه . فکر کنم شما هم جزو اون دسته ی توی امضام هستی که به Gta IV (Gta 4) میگی Gta 6 !
دوستان یه مرحله هست که باید از دختره عکی بگیرم/ (همون که دستاشو بستند...
چجوری باید عکس بگیرم؟ با کدوم دوربین؟!
موبایل .
برو توی منوی موبایل . بزن Camera . عکس بگیر بفرست
با موبایلت
برو تو منوی موبایل و عکس رو انتخاب کن
vi یعنی شش
حالا این iv یعنی چند معلوم نیست
نمی دونم چه جوری حساب می کنن
این اصلشه
i=1
ii=2
iii=3
iiii=4
v=5
vi=6
vii=7
viii=8
ix=9
x=10
xi=11
xii=12
حالا کمپانی چه جوری شماره گذاری می کنه اصلا معلوم نیست
خیلی جالبه برای جی تی آ دو , iiرو نذاشته و نوشته به انگلیسی 2 در کل یه چیز عجیبیه من فکر کنم از ریاضایت یونان سر در نمیارن
ای بابا حالا چرا قواعد رو تحریف میکنی؟ :دینقل قول:
iv یعنی چهار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از پست های کرکر خنده !نقل قول:
Iiii
:27::27::39::39::39::39::39::39::39::39::39:
خواهشا از خودتون فرمول و عدد نسازید !
----------
برو بچ چرا قتی سوار ماشین پلیس میشی میری ماموریت شلیک میکنی پلیس میاد دنبالت ؟! :27:
یعنی پلیس دنبال پلیس
به نظرم یه باگ اساسیه !
این اعداد یونانی که شما نوشته اید کاملا اشتباه است.نقل قول:
سلام.
الان رسیدم اون مرحله بارنی که باید بری دنبالش توی پارک .
اول سوار اون ماشین لوکس که دم خونش بود شدم بردم پارک کردم دم خونه خودم بعدش رفتیم پارک :d
البته نمیدونم منظور شما از لامبورگینی این بود یا نه (که فکر نکنم)
اما خیلی تند میره !
تلفظش برنی هست نه بارنی !!نقل قول:
الان رسیدم اون مرحله بارنی که باید بری دنبالش توی پارک .
خب اون ماشینه پرید .
مرحله بعدیش یه توریسمو گرفتم بردمش توی پارکینگ ! الان دو تا ماشین لوکسه !
Banshee و Turismo
سلام توی اون مرحله که من برای جک آپ یه کاری انجام میدم بعد وقتی میخوام کیف را به جک آپ بدم یه دفعه میشل میاد برون و باهم حرف میزنند و میشل کیف را میگیره و میره اگه میشه یه توضیحی درباره ی این بدید توی اون کیف چی هست؟ و چه کار میشه؟
جيكاب منظورتون هست؟ (بگيد جك آف راحت تره:31:)نقل قول:
داستان توي صفحه ي اول هست، توي اون كيف هم كوكايين هست، كار خاصي هم نميشه بعدش يك مامور ulp سر همين قضيه از نيكو چندتا كار ميخواد تا انجام بده و در عوض داركو رو براي نيكو پيدا ميكنه.
علی ترین بازیه امابه گرافیکمنمیخوره
سلام .چقدر سوتی میگیرید شما برار اهههه!!!اسم لولا رو تو لیست پیدا کردم ولی مکانشو نشون نمیده چرا ؟؟
کد:http://i40.tinypic.com/ejak9t.jpg
کد:http://i40.tinypic.com/ejak9t.jpg
سلام میدونم کدوم و میگینقل قول:
وقتی کارت با برنی تموم شد(تمام مراحل برنی) بهت میزنگه میگه برو ماشینو بگیر میری توی قسمتی که مشخص شده ماشین پارکه صفاست کپ لامبور گینیه پشتش یه چیز گرده(اگزوز ) سرعتت زیاد میشه اتیش میده بیرون:31:
البته 4 رو هم به صورت ivو هم iiii می نویسن که اولی مرسوم تره.نقل قول:
برادر پینگ پنتر بالاخره برگشتی ؟ :D
6 ماهی بودش بن بودی ..
----------
آقا این مراحلش چرا اینقدر کنده :d هر چی میرم جلو 60 درصد نمیشه . :D
سن آندرس یک هفته ای تموم شد . اینو یک ماهه تموم نمیتونم بکنم :D
امروز میخوام برم ساختمون سازمان ملل . از جسد پلیسا براتون عکس میگیرم ! (البته بدون ترینر نمیشه رفت !:دی)
نقل قول:
:دی
چرا همه با هم برادر شدند ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :31:
اتفاقا از سان اندرس کمتره من اینو 2 روزه تموم کردم ( حالا ممکنه 3 روز :دی )
سازمان ملل ساختمونش شبیه خود اصلشه ولی مکانش اونجا نیست کنار سازمان ملل ساختمون بلند نیستش که!