سلامنقل قول:
من اون زمان که هاروست مون بازی می کردم ، تو همین تاپیک روش گرفتن شکلات از همه ی دخترا را
گفتم ، فقط باید پیداش کنید .
Printable View
سلامنقل قول:
من اون زمان که هاروست مون بازی می کردم ، تو همین تاپیک روش گرفتن شکلات از همه ی دخترا را
گفتم ، فقط باید پیداش کنید .
کسی سیو این بازی برای emulatoer رو داره؟
سیوش مشتی باشه ها؟
من خودم شکلات گرفتم.نقل قول:
5تا تو روز 14 زمستان.
می خواستم بدونم جز من هم کسی گرفته یا نه.
راستی شما تونستی بری توی خونه ی Zack?
من شکلات داشتم!
آره ، من گرفتم ولی چون زود خواستم ازدواج کنم و قلب دختر ها از آبی بیش تر بود اگه اشتباه نکنم فقط یکی .نقل قول:
نه ، یادم نمیاد خونه ی zack رفته باشم ، مگه شما رفتی ؟ اگه رفتی یه عکسی چیزی بذار ما هم ببینیم .
من هم خونه ی zack نزفتم ولی تو یه سایت انگلیسی نوشته بود می تونی بری تو خونه zack
اگه رفتن به شهر ممکن باشه (زیاد امیدوار نیستم) قطعا باید با کشتی رفت و کشتی هم پهلوی خونه ی zack هست.
یه چیز جالب می دونستی ماهی گیری که بهت تیرکمان و چوب ماهیگیری داد توی خونه ی zack زندگی میکنه.
یه چیز جالب تر که فکر کنم دیده باشی وقتی که zack میخواد بره تو خونش در رو باز نمی کنه و بدون باز کردن در وارد خونش میشه. با این حساب فکر نکنم بشه وارد خونه zack شد.
اما یه چیز دیگه هم هست هر وقت می ری جلوی خونه ی zack و x رو می زنی میگه بدون اجازه نمیتونی وارد خونش بشی. شاید باید بعد از سه چهار سال باهاش دوست بشی و بری خونش؟
راستی من تو چنتا سایت چیزای عجیب و غریبی پیدا کردم!
دوستان عزیز فکر نکنم تا حالا هیچکدومتون (هاردورکر) شده باشین. اگه نشدین براتون میگم که چه جوری بشین
باید در آغاز سال، و ر طول یکسال جدید طوری محصولاتتونو بفروشین که خریدار zack همیشه و هر روز خوشحال باشه.
حتی نباید توی اون سال درگیر طوفا بشین. ولی قاعدتا روزهای تعطیل امکان پذیر نیست.
من خودم بشخصه در سال ششم موفق به این کار شدم.
ولی چیز خاصی گیرم نیومد فقط شهردادر و zack ازم تشکر کردن. به درصد بازمم اضافه نشد.
اضافه میشه چی میشه
رکورد درصد که نمیخوایم بزنیم
شهری هم وجود نداره
آقا جواب منو بدین!
راستی یه سوال کسی تو این فروم هست که از 6 یا 7 سال بیشتر بازی کرده باشه؟
لطفا جواب بدین:46:
سلام.نقل قول:
تو بازی Harvest moon: Back to Nature به هیچ وجه نمیشه رفت خونه Zack.
اونی که شما دیدین مربوط به بازی Harvest moon: friends of mineral town بوده.
حتی با دوست جونجونی شدن و غیره اصلا نمیشه وارد خونه کنار اسکله شد.
به نظرم قبلا در مورد نوشتههایی که جلوی درجههای آبی و صورتی بود گفته بودم. الآنم سرچ زدم یافت مینشد پس دوباره میگم. این درجهها و نوشتهها فقط واسه اطلاع رسانی به شماست و یه خورده هم نمک بهش زده شده و هیچ نقشی تو بازی ندارن. درجه آبی برای مقدار پولیه که تو این فصل کسب کردین و درجه صورتی برای مقدار پولیه که خرج کردین (یا شایدم برعکس، دقیق یادم نیست) اگه بیشتر از 5000 طلا تو اون فصل دربیارید و کمتر از 2000 طلا خرج کنید براتون مینویسه: Hard Worker . اون نوشته ای هم که همیشه برای ما ها مینویسه: Go getter به خاطر اینه که بیشتر از 5000 تا طلا در میآریم و بیشتر از 5000 تا هم خرج می کنیم.نقل قول:
رفت تا چند ماه بعد!
1-کلا این بازی چند ساله
یکجا شنیدم 15 سال
ایا کسی 15 سالشو رفته؟
2- این سی دی این بازیرو که من دارم 250 مگ است. ولی یکجا دیدم 80 مگ. یکی دیگه تو همین سایت دیدم میگه 560 مگ
ایا کسی ورژن کامل این بازیرو داره
در صورت امکان لینک دانلودشو بذارین1
ببخشید کدومتون با کارن ازدواج نکرده؟
اگه میشه جواب بدین.
1من که تا سال 16 دهم هم بازی کردم هیچی نشدهنقل قول:
-کلا این بازی چند ساله
یکجا شنیدم 15 سال
ایا کسی 15 سالشو رفته؟
2- این سی دی این بازیرو که من دارم 250 مگ است. ولی یکجا دیدم 80 مگ. یکی دیگه تو همین سایت دیدم میگه 560 مگ
ایا کسی ورژن کامل این بازیرو داره
در صورت امکان لینک دانلودشو بذارین1
سی دی که من داشتم 250 مگا بود
اره من با اونکه توی کتابخونه بود ازدواج کردمنقل قول:
ببخشید کدومتون با کارن ازدواج نکرده؟
اگه میشه جواب بدین.
هیچکودومتون نتونستید دو تا اسب بگیرید؟
این حقیقت داره که میشه دوتا اسب گرفت.
چجوری؟!؟؟!؟!
من تو چنتا سایت چیزای متفاوتی پیدا کردم که بعدا می گم.
یعنی هیچکدومتون نگرفته؟
من فکر کنم اگر شهر وجود داشته باشه قاعدتا ما نمی تونیم بریم چون خیلی چیزا هست که نمی دونیم.
کسی هست که با kai دوست شده باشه؟
جواب بدین لطفا
من با تمام اهای به خصوص کایی دوستم
البته یه سالی میشه بازی نکردم...احتمال داره چند روز دیگه سیوم رو ادامه بدم
تو سال چهارمم..اخرای بهار
کی تا به حال تونسته الهه محبت رو ببینه؟
جواب بدین لطفا
سلام چه عجب اقا ایمان.نقل قول:
من با تمام اهای به خصوص کایی دوستم
البته یه سالی میشه بازی نکردم...احتمال داره چند روز دیگه سیوم رو ادامه بدم
تو سال چهارمم..اخرای بهار
دفه قبل که زیاد سر نزدی اگه هستی اینبارو تا ته باهم بریم.
هوپی عزیز و بقیه دوستانم اگه هستن یه ندا بدن........منتظریم
رفیق سوالت جواب خاصی نداره.باید خودت بگردی ببینی چی میشه.با هر انتخابت جریان بازی تغییر میکنه.
اقا کسه دیگه ای نیومد؟منو ایمان داریم میریم.......
کسی لینک دانلود بازی رو میده؟
مرسی
سلامنقل قول:
اگه تبلیغ نیست ، تو امضای من لینکش هست ، لینکشم مستقیمه .
واسه pc هست بخوام دانلود کنم؟ یا همشون تبدیل ps1 هستن؟ اگر pc لینک داری بذارید. Thanks a lot :5:
همون پی اس 1 هستشنقل قول:
واسه pc هست بخوام دانلود کنم؟ یا همشون تبدیل ps1 هستن؟ اگر pc لینک داری بذارید. Thanks a lot
اگه از این بازی قدیمی خسته شدین و میخواین یک نسخه جدیدترش رو با شبیه ساز بازی کنید
بازی هاروست مون رزه حیوانات رو میشه با شبیه ساز بازی کرد (harvest moon animal parade)
این بازی شهر هم داره (اگه عکس خواستید بگید بزارم )
وسعت بازی
نسخه جدید فضای خیلی بزرگتری داره جوری که وقتی میخوام همه جاهایی رو که تا حالا باز کردم رو نگاه کنم یک ساعت میگذره یا یک روز به وقت خود بازی حالا بماند که خیلی از جاها رو تنونستم باز کنم
شهر دوم
در این بازی شهر هم وجود داره یک جزیره که توی نقشه معلومه اما هنوز نمیشه رفت
وقتی بازی رو شروع میکنید فقط به شهر و مزرعه ها میتونید برید که همین اندازش حداقل دو برابر بزگتر از هاروست مون نسخه ps1
تعداد مغازه ها و خونه ها و ساکنان و کلا همه چیز چند برابر بزرگتر و بیشتر شده
حیوانات
تو این بازی میتونید مرغ . اردک . گاو . گوسفند . بز و کلا خیلی حیوونهایی که توی نسخه قبلی نبود رو نگهداری کنید
گرافیک فوق العاده بهتر شده طوری که از بازی خسته نمیشید
توی بازی چند دریا وجود داره و رودخونه
شهر چند طبقه هست و مزرعه های دیگران از طرف دیگه هست
معدن و قسمت مخفی که حیوانات راهش رو بستن و شهر دوم و کلی جای دیگه رو فعلا نتونستم باز کنم
فقط تونستم قسمت بالای مزرعه که پلش شکسته بود رو باز کنم که به وسعت بازی خیلی بیشتر شد
مغازه ها :
توی این بازی مغازه های خیلی زیادی وجود داره مثل
لباس و کلاه و فروش
جواهری
گاو و گوسفند فروش
بذر و درخت فروش
ماهی فروش
ابزار قوی کن
لوازم خونگی
نجاری
مسافرخونه و اشپزخونه
عکاسی
و کلی جای دیگه
خونه
تا اونجایی که من فهمیدم و رفتم پیش نجار
خونه رو تا لول 5 میتونید بالا ببرید و بهتر کنید
وسایل رو توی خونتون شما انتخاب میکنید که کجا باشه مثلا من یک قابلمه خریدم و گذاشتمش روی قسمت وسط جای اشپزخونه
یا جای صندوق رو عوض کردم تا رحت تر بهش دسترسی داشته باشم
در این بازی باید صنگ و چوب هم جمع کنید برای ساخت و ساز
وسایل رو فقط سه بار قوی نمیکنید و خیلی بیشتر میشه قوی کرد تو جایی خوندم که وقتی چندین باز قوی کرد ابپاش رو میتونه یک زمین 6 * 5 رو ابیاری کنه
توی این بازی به غیر از زمین اولیه خودتون که باید براش 5 هزار تا بدین دو زمین دیگه هم وجود داره که میشه از طریق شهردار خرید اما خیلی گرونن
البته تا اینجا دو تا زمین چون شاید وقتی بقیه مناطق هم باز بشه زمینها و جاهای دیگری هم باشه من فقط تونستم یک منطقه رو باز کنم که خودش اندازه یک شهره
مزرعه
توی این بازی کلی میوه و درخت میشه کاشت و میوه ها فقط یک جور نیستن مثلا من توی ماه اولم و توت فرنگی زیاد کاشتم و سه نوی توت فرنگی تونستم برداشت کنم
توت فرنگی ضعیف . توت فرنگی متوسط . توت فرنگی عالی که برق میزنه
انتخاب شخصیت
تو این بازی میتونید اول بازی از میون چهار شخص یکی رو انتخاب کنید
پسر دو جور هست که قیافه هاشون فرق میکنه
دختر دو جور هست که قیافه هاشون فرق میکنه
ازدواج
دختر ها و پسرهای زیادی برای ازدواج وجود داره که میتونید یکی رو انتخاب کنید
برای پسر دختر کشاورز و خیاط توی فروشگاه لباس فروشی و دختر اشپز و غیره
برای دختر تعمیرکار و کشیش و غیره
گربه . سگ . حیوانات خونگی
از همون اول بازی شما نه گربه دارید نه سگ ولی میتونید با خوبی کردن نگه داری کنید
توی این بازی سه سگ و سه گربه وجود داره
حیوانات دیگر
خوک . مار . خرگوش . خرس کوچیک . خرس بزرگ و کلی حیوون دیگه تو بازی وجود داره که میشه بهشون خوبی کرد و قلبشون رو زیاد کرد
اهالی
به غیر از دختر ها میشه غلب همه اهالی رو زیاد کرد مثل شهردار . تعمیر کار و کلا همه
تعداد اهالی اینقدر زیاده که نمیتونم همشون رو بگم
جشنها و مسابقات
سیرک توی میدون بزرگ کلیسا
جشن گلها هم همینطور
و کلی مسابقه و جشن دیگه هم هست که من هنوز ندیدم چون فقط یک ماه بازی کردم (26 روز )
کلبه ی جادوگر
هنوز باز نشده این جزو جاهای مخفی نیست
-------------------------------------------------------
همه ی این توضیحات قسمت کوچکی از بازی رو شرح داده و اگه میخواین این بازی عالی رو بازی کنید میتونید این بازی رو از فروشنده های بازی wii بگیرید و با شبیه ساز دلفین راحت کنید
در اخر اینو بگم که این بازی اونقدر قشنگه که با این که چند ماه بازی رو رها کرده بودم و حدود 50 تا بازی جدید و با گرافیک فوق اعلاده توی کامپیوتر داشتم و بازی نمی کردم این بازی رو حسابی بازی کردم و لذتی بردم که از بازیهای دیگه نمشه برد
----------------------------------------------------------------------
هر کی خواست میتونه نوشته رو کپی کنه و دربارش یک تاپیک بزنه
--------------------------------------------------------------------
اگه عکس از قسمت خواصی از بازی خواستین بگین بزارم
اقا اینو بزار برامون.:31:
من خیلی مشتاقشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترو خدا لینک دانلودشو بزار.:20:
narotu زود باش دیگه بذار دانلود کنیم نمی تونم دیگه صبر کنم :31:
سلام.من لینک این استراتژی رو می خوام.اینایی که تو امضا گذاشتی وقتی میرم استراتژی رو دانلود کنم میگه فایل حذف شده :41:نقل قول:
ما منتظریم ها.
به خدا مردم زود باش دیگه.
من لینک تورنتش رو پیدا کردم و همین الان زدم دانلود کنه کنه من چون فقط شب ها از ساعت 12 تا 8 از adsl میتونم استفاده کنم فکر کنم دانلودش حداقل 2 روز طول بکشه !!!
فقط اگه یکی از دوستان (مخصوصا اونی که این بازی رو قبلا روی پی سی بازی کرده) لطف بکنن بگن چجوری بازی رو اجرا کنیم (بهترین تنظیمات واسه سرعت بالا).ممنونکد:http://isohunt.com/torrent_details/259845457/WII+Harvest+Moon+Animal?tab=summary
سلام دوستان من فقط شبا سر میزنم واسه همین الان دارم پیغاماتون رو میبینم ماشالا شما خیلی از من علاقه مند ترین و بیشتر عجله دارین
در ضمن من چون این بازی رو خریدم لینک دانلود مطمئن ندارم
برای شبیه ساز هم نسخه r6506 دریافت کنید بهتر جواب میده
روی تنظیمات هم من خودم فقط پلاگین گرافیک رو گذاشتم dolphine video merge و اگه توی زمینهای بزرگ بازی بالای 50 درصد سرعت بگیرین بازی روون اجرا میشه از نظرتونکد:http://www.dolphin-emulator.com/download.html
در ضمن برای بازی حداقل باید سی پی یو دو هسته ای داشته باشین
اینجا هم تنظیمات گذاشته سایت خودش تا سرعت بیشتری بگیرین اما یک مقدار گرافیک پایین میاد
من تونستم امروز یک الهه رو که از درخت میاد بیرون و ازت میخواد زنگ های جادویی که در اصل کوتوله هستن رو پیدا کنم و بزارم سر جاشونکد:http://www.dolphin-emulator.com/performance.html
و همین طور یک کاوشگر رو دیدم و یک دختر بچه که برام حسابی دردسر درست کرد
و میتونم سوار گاو بشم چه کنیم اسب ندارم فعلا
درختام میوه داده اما نمیتونم برشون دارم شاید سال بعد
در ضمن به نظره من این بازی گرافیکش از نسخه ps2 خیلی بالاتره
اسم دقیق این بازی
harvest moon animal parade
که برای نینتندو وی
مواضب باشید نسخه های دیگه رو نگیرید چون من دارم و گرافیکه نسخه های دیگه وی به درد نمیخوره
من بازی gear of war 2007 رو تازه دانلود کردم کرکش هم رازور ه و یه فایل Startup.exe داره .. بعد از نصب و کپی کرک این ارور رو میده ..
WarGame-G4WLive.exe : You cannot run the game with modified executable code. Please reinstall the game
فکر میکنم از کرکشه .. درایور ها بروزن و مشکلی با بازی های دیگه ندارم .. دوستان اگه کمک کنین ممنون میشم خیلی تو کف این بازیم .. اگه کرک سالم دارید لطف کنید لینکشو بدید یا آپلود کنید ممنون .. :11:
اول اینکه اینجا تاپیک مربوط به این حرف ها نیست !!!! :41:نقل قول:
ثانیا اگه زیاد از این گیم خوشت اومده خوب برو 2 تومن خرج کن از بیرون بخرش دیگه . مطمئن باش با صرفه تره !!!:11:
راستی حجم بازی چقدره ؟؟؟نقل قول:
اینی که من الان گذاشتم دانلود میکنه 2 گیگابایت هست که تازه 850 مگابایتش رو دانلود کرده.
اسم فایل هم :
Harvest Moon Animal Parade (2010) [Wii][PAL][MULTi5]
هست.
منظورم از اسم فایل این بود که نسخه پال هست.اشکالی که نداره هان ؟؟؟:20:
واسه من چون که ایمیج گرفتم حجم یک دیویدی کامل رو نشون میده یعنی 4.3 گیگ اما کلا بازی یک دی وی دیه اما فکر میکنم درست باشه مال شما
نه با پال مشکلی نداره کلا این شبیه ساز با هیچ نسخه ای مشکلی نداره
فقط اگه گرفتی خواستی بازی کنی روز اول فقط برو دیگران رو ببین و فقط دونه بخر درخت هم اصلا نخر توت فرنگی بخر که چند بار میوه میده (strawberry) تا بعدا مشکل کم پولی گیر نکنی
انصافا سرعت بازی چطوریه ؟؟؟نقل قول:
جون من اعصاب خرد کن نیست ؟؟؟
آخه من وقتی نسخه PS2 این مزرعه دار رو میزنم اجرا کنه اونقدر سرعتش پایینه حالم بهم میخوره !!! اعصابم خورد میشه.:2:
الان این 2 گیگ رو دانلود کنم بعدش اینطوری بشه باور کن دیگه اعصاب معصاب ... :31:
بچه ها این بازی برای کامپیوتر هم هست؟
یه لینک خوب و تکه تکه ندارید؟
من تورنت نمیخوام.:2:
در ضمنچون ارتباطم زیاد قطع میشه میخوام هم پارت پارت و هم رزیوم دار باشه لینکش.:5:
ببخشید اگه زیاد سرتونو درد اوردم.:46:
ممنون :11:
پارت پارتش رو من دو جا پیدا کرده بودم که چون توی rapidshare و یه سایت دیگه آپ کرده بودن فایل ها بعد از یه مدت حذف شده بودن.نقل قول:
تورنت که بهتره.هم سرعتش خوبه و هم اینکه همیشه قابلیت Resume داره.
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
نه . تا اونجایی که من میدونم نیستش.ولی با شبیه ساز نرم افزار ها میتونی ورژن PS1,Nintendo 64,snes(قکر کنم) , GBA رو روان بازی کنی.نقل قول:
این نسخه WII رو هنوز امتحان نکردم ببینم سرعتش چطوره . ولی PS2 افتضاح بود !!! مخصوصا ورژن A wonderful life.
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
این همون لینکی هست که گفتم پیدا کردم ولی حذف شده بود.فقط تو پست قبلی گفتم Rapidshare که اشتباه گفتم.یه سایت دیگه س. میخوای امتحان کن ولی من که دیشب زدم نوشت فایل حذف شده.سرور دوم هم شیلتره.
کد:http://gamersplace.blogfa.com/post-167.aspx
ببین من توی جاهای بسته مثل خونه فروشگاه یا خونه های دیگرون بالای 60 تا 70 درصد میگیرم و سرعت معمولیه ولی بعضی موقع ها توی جاهای بسته هم سرعت اونقدر میره بالا که از حد معمول بازی جلو میزنه مثلا 120 درصدنقل قول:
ولی توی جاهای باز 40 تا 65 درصد صرعت میگیرم که همون طور که گفتم بالای 50 درصد معمولی اجرا میشه
کلا اگه سیستمتون ضعیفه یا پردازندون و غیره بیخیالش بشین
در ضمن من هاروست مون ps1 رو هم بعضی موقعها قبلا با همین سیستم سرعتم میومد پایین حالا چرا نمیدونم
اما من توی سایت دلفین خوندم بعضیها که این بازی رو بازی میکردن میگفتم بالای 90 درصد صرعت میگیرن عکس هم گذاشته بودن
در ضمن اینم بگم من نسخه ps2 این بازی رو روی کامپیوتر اجرا نکردم تا سرعتش رو ببینم اما اگه سرعتش مثل god of war من توی این بازی مزرعه دار بیشتر سرعت میگیرم تا تو اون
----------------------------------------------------------------------------------
برای اینکه اونایی که نمیخوان بازی کنن بیشتر تحریک بشن به این بازی امروز مسابقه حیوانات بود و مسابقه هم فقط مربوط به یک حیوون نبود یعنی دوی حیوانات جدا مسابقه مرغها جدا و من تونستم توی دوی حیوانات با گاو از اسب و بز و شتر مرغ برنده بشم که حالا گاوم یک تاج طلایی رو سرش داره
و مسابقه مرغ رو هم فعلا به علت اماده نبودن مرغهام نتونستم انجام بدم
و یک قسمت مخفی دیگه رو هم باز کردم که تقریبا معدن مانند بود اما نه معدن طلا و اهن و غیره بلکه اینیکی معدن بیشتر درخت بود برای قطع کردن و وقتی کلی رفتم جلو به یک کلبه رسیدم که صاحبش که اینیکی هم جادوگر بود تبدیل شده بود به غورباغه و از من خواست کمکش کنم و من رفتم پیش اونیکی جادوگر اما بهم گفت باید بتونی به جزیره بری تا مواد لازم رو بیاری و تو هنوز نمیتونی
و تونستم ساکم رو هم از طریق لباس فروش ارتقا بدم و بزرگتر کنم
کلا بازی موارد جزابی داره و من تا الان واقعا همینجوری لذت بردم
14000 تا هم پول دارم میخوام برم یه 40 یا 50 تایی دونه خوب بخرم یه روز دیگه فصل جدید شروع میشه
الان این بازی هزار تومنه (پول 4 تا نون) ارزش دانلود ندارهنقل قول:
حالا از ما گفتن
اما در هر صورت
این لینک دانلود بصورت یک فایلی
---------------------------------------کد:http://www.wiiso.com/wii-collection-megashares-t89203.html?highlight=harvest+moon+animal+parade
---------------------------------------
اینم بصورت 20 پارتکد:http://d01.megashares.com/dl/d07dcb7/zp-hmap.iso
فقط قبل از دانلود حتما همه پارتها رو چک کنید که فایل مرده نداشته باشه بیاید یخه من رو بگیریدکد:http://www.wiiso.com/mu-harvest-moon-t68112.html?t=68112&highlight=harvest+moon+animal+parade
کلا تو این سایت بگردید بهتره
کد:http://www.wiiso.com/
اخه میدونی چیه من از اینترنت دانشگاهمون مجانی استفاده میکنم.
پس میبینیم که ارزششو داره.
ممنون از وقتی که گذاشتی.
I :40:You
من 10 پست اول این تاپیک رو خوندم.این PocketStation چیه که همه تو کف هستن ؟؟؟
در ضمن مگه با نرم افزار Epsxe میشه گیم شارک رو اجرا کرد ؟
پاکت استیشن یک چیز بیخود و بدون کاربرده که فقط با گیم شارک وارد بازی میشه و خیلی ها میگن میشه باهاش همه ی کارها رو کرد اما بی کاربرده.:2:
در ضمن گیم شارک هم می شه توی Epsx استفاده کنیم.:8:
اگه یه خورده صبر کنی فردا از دانشگاهمون واست اپلود میکنم بری حالشو ببری.:20:
فقط ایمیلتو واسم پیام خصوصی کن تا واست بفرستمش.:11:
شب خوش:40: