والا بوش خیلی شبیه عطر اصلی هست چون من عطرشو دارم و با هم مقایسه کردم. اما این اسپری رایحه خطی داره که اینم با توجه به قیمت پایین اسپری طبیعیه. اما موندگاری خوبی داره.نقل قول:
Printable View
والا بوش خیلی شبیه عطر اصلی هست چون من عطرشو دارم و با هم مقایسه کردم. اما این اسپری رایحه خطی داره که اینم با توجه به قیمت پایین اسپری طبیعیه. اما موندگاری خوبی داره.نقل قول:
اتفاقا منم چند روزی بود که یادشون افتادم و همین سوال برام پیش اومدنقل قول:
الان بهتر اینه که از عطرهای مینیاتوری و یا اسپری های لاو و اسمارت کالکشن استفاده کنید . لااقل میدونید جنس قلابی نمیخرید!
کلی هم پول بی زبونو دور نمیریزید که بعدا دلتون بسوزه!!
واقعا اینقدر زیاد شده این لالیک مشکی که هر جور حساب کنی به همراه تق هرمس / سیلورسنت بوگارت/جیو/ ورساچه صورتی/ لایت بلو زنونه و کوکو شنل مادمازل به ترتیب خزترین عطرهای بازار هستن.چون مشابه و فیک زیاد دارن و همه همین بوها رو میدن. جدیدا سکریفایز هم به سمت خز شدن میره!
من دوست دارم عطرم تک باشه نه اینکه هم بوی اونو بدن!
امروز یه دختره رو دیدم سیلورسنت بوگارت خالی کرده بود رو خودش.نقل قول:
اه اه
دوستان یه عطر با بوی فرش و خنکککککک معرفی کنید که وقتی بوش میکنم همچین تا تمام دستگاه تنفسیمون خنک بشه....
نقل قول:
عطر تک و خواص میخوایی برو سراق محصولات سری انجل از موگلر
نقل قول:
منم مدتی دنبال چنین چیزی میگردم ولی هنوز باب میلم رو پیدا نکردم
توصیه میکنم اینا رو تست کنید:
ایسی میاک بلو
اکوا تونیک از بولگاری
ایس من از تری موگلر
چروتی پور هوم
ایورشه آبی
پورشه اسنس سامر و همچنین اسپورتش
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------
اینم یک زنگ تفریح جالب برای دوستان:41::31::41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب میشه درباره بوش یه کم توضیح بدی ؟ بوی عطر اصلیش ( شنیدم بوی دود میده راسته ؟ )نقل قول:
راستی اگه میشه یه عکس از اسپری که خریدی هم بزار ممنون
پولو بلو - ژیوانشی پای نئو - لانوین له هوم هم خیلی بوش خوبه (بازار تهران 60 قیمت دارم) - آیس فرش دیویدف - بولگاری بلو
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
محمد آقا اولش قشنگ تا یک ساعت بوی دود کاملا غالبه. بعدش کم میشه ولی بو نکرده اصلا نخر . من خریدم با کلی ذوق و شوق زدم به هرکی رسیدم گفت کجا بودی اینقدر بوی دود میدی.نقل قول:
من توسکان لیدر رو به سیگاری های 35+ توصیه میکنم.کاری به تعریف دیگران ندارم ولی خیلی بوی بیخودی داره.
عجیبه ! بقیه که اتفاقا کاملا میگن خوش بو هست !!!نقل قول:
محمد آقا اولش قشنگ تا یک ساعت بوی دود کاملا غالبه. بعدش کم میشه ولی بو نکرده اصلا نخر . من خریدم با کلی ذوق و شوق زدم به هرکی رسیدم گفت کجا بودی اینقدر بوی دود میدی.
من توسکان لیدر رو به سیگاری های 35+ توصیه میکنم.کاری به تعریف دیگران ندارم ولی خیلی بوی بیخودی داره.
حالا بزار نظر اون دوستمونم بشنویم ببینیم چیه
سلام
فروشگاهی رو میشناسید که عطرهای با لیبل وزارت بهداشت داشته باشه؟
نقل قول:
منم از همین تعجب کردم.تو چند صفحه قبل نتیجه تستشو روی 23 نفر از آشناهام نوشتم.از کلشون فقط 6 نفر خوششون اومد.اگه میخوای اسپری لاو کالکشن بخری پلو بلو /آرمانی کد اسپرت و بولگاری بلوش عالین.بدرد تابستونم میخورن.
خوب يه ادكلن ارزون بگين:41:
دوستان كسي هست واندروود بخواد؟ اگه اره بگم ببينن ميتونن پيدا كنن از اونور خودم كولونيا اينتنسا رو گفتم بياره واسم
موندگاری این لالیک اصل از موندگاری تقلبی کمتره. تقلبی رو گرفته بودم 30 تومن که بردم و پسش دادم . اصلی همش 3 تا 4 ساعت میمونه.صبح استفاده کردم و الان که عصره خبری ازش نیست.اما لگند مشکی رو که 4 روز پیش واسه تست رو کتم زدم رو هنوز احساس میکنم. پس فرق کارهای فرانسه و امارات تو چی میتونه باشه.قیمت اماراتی ها هم که خیلی کمتره.البته من به موندگاری چند روز اعتقادی ندارم . ولی حداقل دیگه 10 ساعت که باید بوی لالیک باید بمونه. دوستانی که تجربه استفاده از لالیک مشکی اصل دارن بی زحمت راهنمایی کنن.90 تومن پول بی زبون و دادیم همش موندگاری 3 ساعت با 2 اسپری .خداییش کم نیست؟نقل قول:
نقل قول:
بذارید در مورد موندگاریش اطرافیانتان نظر بدن.
اتفاقا تفاوتشون همیننه که ادکانهای اصل مشام زود بشون عادت میکنه ولی اماراتی ها مثل اسید تو حلق و گوشو بینی میپیچند.:46:
---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
نقل قول:
میخوایی وندروودتو بفروشی؟
چند؟
سلام فروشگاه گل سنگ تو کوچه مروی تهران همه ادکلنهایی که داره با لیبل وزارت بهداشت و اصلی هستشنقل قول:
نه گفتم اگه كسي ميخواد بگم بيارن براش
سلام دوستمون حبیب که از عطر لالیکش عکس گذاشته یه سوال برام پیش آورده تو قسمت سوراخ اسپری عرش و در پوشش عدد حک شده میخواستم بپرسم همه عطرهای اصل باید اینطور باشن یا اینکه بعضیا نیستن اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره ممنون میشم راهنمایی کنه با تشکر :eh::eh::eh:
نقل قول:
من 4 سال پیش این لالیک رو گرفتم و اون موقع تقلبیش نبود (یا حداقل زیاد نبود) و همین مشکل رو باهاش داشتم و دارم. یعنی فکر می کنم یک ساعت بیشتر ماندگاری نداره. اما اطرافیان میگن تا چند ساعت بوشو حس می کنند. چند وقت پیش سوار تاکسی شدم و با اینکه چند ساعت از اسپری کردن لالیک گذشته بود رانندهه گفت چه بوی خوبی. لالیک زدی؟ اونجا فهمیدم که ممکنه گاهی اوقات خود شخص نتونه قضاوت درستی از عطری که زده داشته باشه. در ضمن عطرای اصل لزوما ماندگاری بالایی ندارند. من لانویی دلوم از ایو سن لورن رو دارم که ماندگاریش متوسطه. اما چند شب پیش یه فروشگاه واسم سیلور سنت اینتس از بوگارت رو تست کرد که هنوز بوش از رو لباسم نرفته. باور کنید الان که دارم این مطالبو می نویسم با اینکه حداقل 2 متر از لباسم فاصله دارم بوی اون سیلور سنت رو حس می کنم.
نقل قول:
عطر توسکان لدر به اعتقاد خیلی از کارشناسان عطر در حال حاضر جزو پنج عطر برتر و به نظر برخیها بهترین عطر جهان هست. البته همه ما می دونیم که عطر هم مثل خیلی چیزای دیگه سلیقه ای هستش و بنابراین نمیشه از کسی خرده گرفت که چرا این عطرو نمی پسنده. مثلا خود من از بعضی که عطرا که طرفدارای بیشماری داره مثل فارنهایت و وان میلیون اصلا خوشم نمیاد. در مورد توسکان لدر درسته که اسپری شباهت زیادی با عطر اصلی داره اما هیچگاه حس اونو به طور کامل القا نمی کنه. در عطر اصلی رایحه زعفران و چرم کاملا مشهود هست که واقعا آدمو مست می کنه در حالی که در اسپری بوی دود غالبیت داره (به نظر من البته). تو این چند روز بازم هم عطر اصلی و هم اسپری رو تست و مقایسه کردم. شاید کسی که این رایحه رو برای بار اول از اسپری استشمام کنه خیلی عاشقش نشه اما برای کسانی که رایحه اصلی رو چند بار تست کردند و یا خود عطرو دارند استفاده از این اسپری می تونه منجر به بازسازی و تداعی رایحه اصلی بشه (در واقع اینجوری در مصرف عطر اصلی که قیمت بالایی هم دارد صرفه جویی میشه). دوستان دستور دادند عکسی هم از اسپری بذارم که اطاعت شد (اسپری توسکان لدر از تام فورد در کنار عطر اصلی).
میتونه برام اوپیوم پارفیوم بیاره؟نقل قول:
سلام این عدد که کنار سوراخ اسپری و داخل درپوشش حک شده برای تمام عطرهای اصل به همین صورته من بعضی از عطرهام کنار سوراخ اسپریشون عدد حک شده بعضیشون نیست ولی به اسم اصلی خریدم اگه کسی اطلاعات داره ممنون میشم کمک کنهنقل قول:
شما درست میگی.من که عطر اصلی رو بو نکردم ولی اسپریش اصلا به دلم نچسبید .انداختمش تو کمدم.نقل قول:
آقا صالح میدونی منم که عاشق فارنهایت هستم اینی که گرفتم دلم رو زد.شما باید اقلا 10 سال پیش اونو بونقل قول:
میکردی.بوش انقدر عالی بود.الان به قول بچه ها بو گازوییل و این میده.اصلا دلم از ادکلن خریدن زده شده.دیگه
نه چیزی تست میکنم و نه میخرم.:41:بعد که اینا هم تمام شد احتمالا دیگه ادکلنی رو نمیخرم که قبلا داشتم.
دم شما گرمنقل قول:
حالا من ببینم اگه اینجا گیرم اومد تستش میکنم یا احتمالا میخرمش ببینم چه جوریه ( چون من بوی دود رو دوست دارم :31: )
ممنون
اگه اهل دود هستی بخرش.چون اینقدر بوی دود میده بوی سیگارو خنثی میکنه!!!!! :31: :31:نقل قول:
شما داری اسپری 6 تومنی رو با عطر چندصد هزار تومنی مقایسه میکنی؟! باید در حد همون اسپری انتظار داشته باشی! والا من که چند تا اسپری از عطرهایی که قبلا داشتم تو فروشگاه پرنیان بو کردم از هیچکدوم خوشم نیومد با اینکه عطرهاشون رو دوست داشتم.. نمیدونم شایدم حس من اشتباه بود!نقل قول:
آره حتما اصلشو اگه گیر آوردی بگیر. شدیدا پاسخ میده (مخصوصا در مواجهه خانمها).نقل قول:
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
موافقم علی جان. من چهار سال پیش فارنهایتو تست کردم خیلی خوشم اومد. واسه همین پارسال اومدم بخرمش که دیدم بوش خیلی با اون فرق میکنه. بالاخره اشانتیونش رو گرفتم که اونم دقیقا بوی نفت و گازوئیل میده. بد دوره ای شده آقا پول میدی ولی جنس بنجل تحویل میگیری. منم تصمیم گرفتم دیگه عطر نخرم مگر اینکه خودم از خارج اصلشو گیر بیارم.نقل قول:
دست شما درد نکنه ! گفتم خوشم میاد نگفتم که ... :13:نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی ؟ درباره این قسمتی که پر رنگ کردم ؟ چون یه جا دیگه هم همچین چیزی خونده بودم ! ( هر چند اون دوستمون nadermatin بازم اومد برعکسشو گفت ! )نقل قول:
نقل قول:
همه خانم ها از بو دود خوششون نمیاد.ولی از بوهایی که حس دود رو بده در کنار نم بارون خوششون میاد.مثلا برا چی از لالیک
خوششون میاد؟چون اون تلخی که داره همراه با نم و خیسی اون حس رو بهشون میده.
سلام .
خواستم بپرسم همچین ادکلنی وجود داره؟
ZARA pour homme
چون رفتم مغازه و برای تست کرد و اسمش رو برام نوشت ولی هر چی تو اینترنت سرچ میکنم پیداش نمیکنم.
100ml رو هم میگفت 70
با تمام احترامی که برای دوست عزیز جناب صالح و نظرشون قایلم باید بگم که به نظرم نه توسکان لدر و نه هیچ یک از کارهای تام فورد هیچ گاه جزء 5 عطر و حتی 10 عطر برتر جهان قرار نمیگیرند...دلیلش هم نبود شخصیت هنری در این عطرها هست...دنیای عطر خیلی بزرگ هست و به این راحتی نمیشه عطری رو جزء برترین ها قرار داد...عطرهای زیادی آمده اند و رفته اند و گاها فروش خوبی داشته اند و در برهه ای پرطرفدار بوده اند ولی همیشه برترین عطرها پرطرفدارترین آنها نیستند...چیزی که مهم تر هست شخصیت هنری و خلاقیتی هست که پشت عطر هستش... تبلیغات بسیار زیادی برای عطرهای تام فورد صورت گرفته...خود تام فورد هم تا تونسته سعی کرده القا بکنه اینها بهترین عطرهایی دنیا هستند و برای اولین بار همچین چیزی ساخته شده..ولی به نظر اکثر افراد کارشناس و کسانی که بینی پخته ای دارند عطرهای تام فورد خیلی هم ارجینال نیستند و آلترنیتیو دیگر عطرها هستند با کمی تغییرات....در کیفیت ساخت شکی نیست ولی در بحث هنری هیچ گاه نمیتوان کارهای تام فورد رو (که البته ایشون اصلا عطار نیست ولی بخاطر رابطه طولانی مدت با عطاران و درگیر بودن در مراحل ساخت عطرها معمولا در ساخت عطرهای برند خودش نظرات خودش رو اعمال میکنه البته کار اصلی و حرفه ای به دوش عطاران دیگری هست ولی ایشون باز همیشه چوری القا میکنه که خودم تنهایی عطرو تو زیرزمین خونمون ساختم و معمولا هیچ اسمی از عطار نمیاره البته عطار هم این وسط کلی پول گیرش میاد و راضی هست ولی مسئله چیز دیگست ) با کارهای عطاران مشهور و بزرگ مقایسه کرد...عطرهای بسیار جالبی در دنیا هست که در ایران نیست و حتی در خارج از ایران هم مشهور نیست...عطرهای تام فورد شاید از بهترین ها در فروش و تبلیغات باشند ولی به نظر من اصلا در جایگاهی نیستند که بشه اونها رو با بهترین های جهان مقایسه کرد..نقل قول:
چشم فرید جان میگم واست بپرسه ولی کلا این مدل خیلی کمه. به اونایی که عاشق عطرای خاص هستن توصیه میکنم حتما واندروودرو امتحان کنن با موندگاری بالای 2 روز:40: راستی اقا محمد حسین گل گفتم اگه تونستبرام کولونیا اینتنسا رو بیاره به نظرت خوبه یا اون اسنزا مشکی ؟ از اکوا دی پارمانقل قول:
اره هست منم دیدمنقل قول:
نقل قول:
منظورم اینه که این عطر رو خانوما خیلی می پسندن و ازش تعریف میکنن. یکی این و یکی هم بلو شنل.
نقل قول:
بله منم دیدم و قیمتش هم در همین حدود بود
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------
دوستان کسی آکوا کروم از آنتونیو پوینگ به چشمش خورده؟
دوستان کسی آکوا کروم از آنتونیو پوینگ به چشمش خورده؟
هستش .3 مدل داره پور هوم. اسپرت و بلو د زارا. ولی کیفیتش زیاد بالا نیست.نقل قول:
دوستی میگفت تمامه این عطرهایی که کاور مقوایی رو جعبشون دارن فیک هستن.من بلو د زارا که بویی مشابه بلو د شنل داره گرفتم .اولش بنظرم خوب اومد ولی بعد چند بار استفاده ازش زده شدم.
خلاصه حواست باشه. من 35 تومن گرفتم.عطراش خیلی غلط اندازه .مثه زیر آیکون قیمت پرت زیاد میگن ولی این قیمت اصلا نمی ارزه.
راستی توسکان لیدر رو هم تو تندیس بو کردم عطر خیلی خوبیه ولی دیگه نه اونقدر که آقای صالح تعریف میکنن.تو ایران اینقدر عطرای خوب و پر طرفدار جهان کمه یا اگر هم هست اصل نیست که عطرای تام فورد و شنل و دیور بنظر ماها خیلی عالین و بقولی آخر عطر و ادکلن هستن.
من لیست عطرای خودمو با پسرخالم که اتریش زندگی میکنه مقایسه میکنم اسم 14-15 تا از عطراشو اصلا نشنیده بودم!! وقتی هم شنیدم تو هیچ عطر فروشی ندیدم حتی تو هایلند .تندیس و ساغر توی بازار قائم که مشتریشم .
نقل قول:
عطر اصل ظرافتی توی بوش هست (حتی همین لالیک مشکی) که عمرا هیچکدوم از عطرها و اسپری های مشابهش اون رو ندارن.من خیلی خوب میتونم اینو تشخیص بدم.
:20: