دوستان شما برگه شماره 5 دفترچه رو پر کردید؟؟
(برگه شماره 5 - تعهدنامه اعلام آخرین مدرک تحصیلی به منظور پرداخت تعرفه قانونی)
باید ببرم دانشگاه پر کنن؟؟
همه باید پر کنن؟؟
مهر و امضای دفتر خانه داره !!
Printable View
دوستان شما برگه شماره 5 دفترچه رو پر کردید؟؟
(برگه شماره 5 - تعهدنامه اعلام آخرین مدرک تحصیلی به منظور پرداخت تعرفه قانونی)
باید ببرم دانشگاه پر کنن؟؟
همه باید پر کنن؟؟
مهر و امضای دفتر خانه داره !!
دفترچه ها تغییر کردن؟؟:23:نقل قول:
تاییدیه نداشت فقط همون نامه که از دانشگاه میده به نظام وظیفه کافی بود دیگه فرم تعهد نامه نبود...
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
میگن از نظر قانونی نمیشه تمدید کرد بعد اومدن برگ سفید ولی من تمدید کردم از 8 انداختم 10- برام کد محل خدمت هم زده بودن
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
تماس نگرفتن ؟؟؟نقل قول:
به من که امروز از سپاه تلفن زدن گفتن بیا همایش و از این کارا داریم گفتم چشم میام ولی نرفتم:31:
همچین یارو گفت عصر بیا سپاه کارت داریم گفتم عصری اعزامم هنو پذیرش نکرده چه توقعاتی دارن والا....:27:
دفتر چه من چاپ اردیبهشت 90 !!
شما کی ارسال کردید که برگه 5 نداشت و اون نامه دانشگاه کافی بوده؟؟
تصویب شده ولی معلوم نیست کی اجرایی بشه.نقل قول:
برگه شماره 5 توی دفترچه ای که من پست کردم مربوط به معاینه ی اولیه ی مشمولان هست.نقل قول:
البته تاریخ دفترچه ماله آذر 86 هست:18:
واسه من هم دفترچه قدیمیه. اما فکر نمیکنم فرق کنه. اونطوری که من شنیدم، تمام اطلاعاتی که لازمه، به صورت کامپیوتری ثبت میشه و این برگه هایی که ما پر میکنیم رو دوباره بهمون پس میدن. پس همه اطلاعات توی دفترچه های قدیمی هم هست. فقط ممکنه یه سری قانونا توی دفترچه های جدید آپدیت شده باشن!! که اونم از سایت پلیس دات آی آر میشه دانلود کرد!نقل قول:
سلامی چو بوی نا خوش اعزام به سربازی:20:
خوبین بچه ها؟
من 19 همین ماه اعزامم.
نکاتی که به دردم میخوره رو بگید ببینیم چیکار باید کرد؟
وسایل چی وردارم ؟چیز های ضروری البته مثل لباس؟
بیرجند افتادم الان بیرجند هواش چطوره؟ارتش هستم البته
پادگانش چطوره؟سرباز های دیپلم با زیر دیپلم و فوق دیپلم جدا هستن؟
لیسانس ها هم بیرجند میوفتن یا نه؟اخه دوستم هم دی ماه اعزامه میخواستم بدونم میشه اونم اونجا بیوفته یا نه اصلا لیسانس ها بیرجند نیستن؟؟؟
ممنون
سلام دوستان، چشمم به تاپیک شما افتاد و داغ دلم تازه شد :
یه سئوال دارم، لطفا اساتید عزیزی که از پاسخ خودشون اطمینان دارن جواب بدن
من سال 82 اعزام شدم به خدمت پادگان سپاه تبریز، که بنا به مشکلات شخصی و خانوادگی بعد از
20 روز مجبور شدم به اسم مرخصی تو شهری پادگان رو ترک کردم و تا الان دیگه
پیش رو نگرفتم، در ضمن اینکه من الان متاهل هم هستم، میخواستم اساتید
یه راهنمایی بکنن، در ضمن من یه آسم خفیفی هم دارم، میتونم با یه سری پرونده
سازی پزشکی دنبال کارای معافیم باشم یا نه ؟
خواهشا یه راهنمایی کنید
یه سوال تخصصی جریان این که میگن برداشتن معافیت تک پسریو کفالت چی هست ؟؟؟؟
قدیما تک فرزند بودی، کف پات صاف بود معاف بودی الان نه، به خدا خیلی تو خدمت سختی کشیدم سال 85 ، البته دورانیه واسه خودش مخصوصا آموزشی، که کد 105 بودیم و گفتند افتادیم پادگان بابل سپاه (هتل ولیک).. جای خوبی بود برو بچه های گل قزوین و گزوین!! به خدا قسم یکی از یکی گل تر، مثل برادر بودیم، هر کدوم از یه سر ایران ، واقعا خدمت سربازی همینش قشنگه
سلام.نقل قول:
اگه پادگان قدیمی بیفتی که جای خوبیه. (منظورم اونیه که اسمش پادگان 04 امام رضا(ع) هستش. اونیکی که جدید تره اصطلاحا به پادگان 04 خوسف مشهوره) پادگان جدید (خوسف) هم نوسازه و امکاناتی مث حموم و آشپزخونه و سالن غذاخوری و ... اش بهتر از پادگان داخل شهره ولی آب و هواش خیلی بیابونیه. مخصوصا الان که دیگه فکر کنم سرما مث کارد به استخون میزنه. پادگان داخل شهر از لحاظ سر سبزی و دار و درخت خیلی بهتر از خوسف هستش. همچنین یه نکته ی مثبت در مورد پادگان امام رضا(ع) اینه که چسبیده به پادگان یه بیمارستان ارتش وجود داره که سریع مریض ها رو میبرن اونجا و سرباز بدبختی که مریضه معطل نمیشه. ولی یکی از بدی هاش دور بودن میدون تیرها از پادگانه که تقریبا باید به خاطر هر بار رفتن به میدون تیر نزدیک به 3 کیلومتر رو پیاده برید و برگردید.
فوق دیپلمه ها، دیپلمه ها و زیر دیپلمه ها یگانهاشون جدا از همه و توی یه گروهان همگی دارای تحصیلات یکسان هستن و تا اونجایی که من میدونم لیسانس به بالا هم نمیگیرن دیگه. (قدیما فکر کنم میگرفتن)
در کل آرزوی موفقیت میکنم براتون.:11:
دوستان من اول دی اعزامم ولی هنوز مکان اعزام برام مشخص نیست ...... قراربود من پذیرش سپاه بشم .... دیر نشده برا اعلام مکان خدمت؟ نکنه کد آزاد بخورم؟
کسی از دوستان اعزام اول دی ینجا هست که مکان اعزام خورده باشه؟
سلامنقل قول:
هفته اول و دوم ، حس ناخوشایندی داری ،بهش توجهی نکن و به این فکر باش که فقط تو این حس را نداری، بلکه همه سربازهای داخل آسایشگاه همین حس را دارند.:20:
مطلب زیر برای سربازان آموزشی، نوشته شده و به نظرم خیلی جالب هست،اگر فرصت داشتی بخونش.
در مورد پادگان که دوستمان توضیح دادند ، اما داروهای اولیه سرماخوردگی همراهت باشه،باید توجه داشته باشی، هیچکس توی آموزشی فرصت رسیدگی و مراقبت از افراد مریض را نداره. :13:کد:http://www.iranpress.ir/chelcheragh/40cheragh/News.aspx?NID=636
بله درسته کامپیوتری شده و همشو بهمون برمیگردونن.نقل قول:
با سلام ..یکی از دوستانم متولد 59 هست و سال 77 مشمول بوده و دوره اموزشی را طی کرده و بعد از 1 ماه خدمت کردن که مجموعا 3 ماه با اموزشی شده فرار کرده تا الان و حالا از طریق معافیت پزشکی که ایشون واریس پا داره البته دکتر بهداری نیروی انتظامی تایید کرده واریس شدید پا ..بعد از اینکه از این طریق میخواست معاف بشه بهش گفتن باید بری همونجایی که خدمت کردی مراحل جریمه و زندانی را طی کنی تا بعدش بتونی معافیت رو بگیری ..حالا یکی از دوستانش که اشنا داره تو همون پادگان بهش گفتن اگر نرفته بود میتونست معاف بشه از طریق پزشکی ولی الان تنها کاری که میتونم بکنم بیاندازمش شهر خودش و همونجا خدمت کنه ...دوستان چرا ایشون نمیتونه معاف بشه ولی خوب بهر حال الان ایشون مشکل واریس داره و نمیتونه خدمت کنه یکی بیاد دقیقا راهنمایی کنه که این جریان بنده خدا چه جوریه و قراره چه اتفاقاتی براش بیافته ؟؟؟؟
اینکه برای سربازای فراری معافیت پزشکی در نظر میگیرند یا نه رو نمیدونم ولی حتی اگه الان باز هم بخواد معاف بشه باید برگرده ابتدا دادگاه فرارش رو بگذرونه و بعد از تحمل جریمه دنبال کار معافیش باشه. هیچ راه دیگه ای نداره از نظر مننقل قول:
آقا من امروز رفتم مرکز گزینش سپاه محمد برای کار معافیت...دکتر مدارک من رو دید و گفت باید بفرستیم کمیسیون.الان باید از ناحیه تسویه حساب کنم و از سپاه محمد هم نامه تسویه بگیرم و بعدش برم برای کمیسیون...این مدت هم جزو خدمت حساب نمیشه.حالا میخوام بدونم که بعد از کمیسیون اگه موافقت نکردن باید برگردم همونجا که خدمت میکردم یا دوباره سپاه محمد من رو تقسیم میکنه؟روال کارش چه جوریه؟ممنونم
سلام رامین هستم از تبریز
تاریخ اعزام 90/10/1
پادگان شهید خضرایی تهران
آقا کسی نیست که اعرامش اونجا باشه؟
دوستان کسی دیگه ای نظر نداره در مورد سوالم
سلام
کد های اعزام 1/10/90 خورده؟ کسی برگه سفیدش رو گرفته؟
سلام
دوستان من داداشم دو روز دیگه کمسیون پزشکی داره و احتمالا معاف از رزم میشه
با توجه به اینکه غیبت هم داره کی اعزام میشه ؟ کی مشخص میشه که کدوم ارگان افتاده ؟ اگه مثلا ارتش بیفته میتونه ارگانش رو مثلا به سپاه تغییر بده ؟ من پدرم بازنشسته سپاهه کی و چجوری باید اقدام کنیم که خدمت رو تو شهر خودمون بیفته ؟
بعد یه سوال دیگه : الان خدمت همون 18 ماهه یا 24 ماه شد ؟
ممنون میشم سریع جواب بدین :11:
میزان تحصیلاتش را نگفتید.اگه فوق دیپلم یه بالا باشه یکم ماهای زوج اعزام میشه اگه دیپلم یا کمتر باشه 18یا نوزدهم هر ماه فککنم اعزام میشه.پدرتون بازنشسته سپاه هست براحتی میتونه برای برادرتون تو سپاه پذیرش بگیره.در مورد سوال آخر فعلا تا آخرامسال هرکی اعزام بشه خدمتش 18ماه حساب میشه.نقل قول:
به نام خدا
سلام
اسم من علي هست
تاريخ اعزام 1390/9/19 شنبه
از پارك مشروطه ي تبريز
محل اعزام گفته آزاد
لطفا اگه كسي اطلاعاتي در مورد اين آزاد داره به من بگه
و اگه كسي در ايت تاريخ اعزام ميشه يا احيانه از پارك مشروطه يازم به من بگه
تا نرفته دوست پيدا كنيم
سلام دوستان، چشمم به تاپیک شما افتاد و داغ دلم تازه شد :
یه سئوال دارم، لطفا اساتید عزیزی که از پاسخ خودشون اطمینان دارن جواب بدن
من سال 82 اعزام شدم به خدمت پادگان سپاه تبریز، که بنا به مشکلات شخصی و خانوادگی بعد از
20 روز مجبور شدم به اسم مرخصی تو شهری پادگان رو ترک کردم و تا الان دیگه
پیش رو نگرفتم، در ضمن اینکه من الان متاهل هم هستم، میخواستم اساتید
یه راهنمایی بکنن، در ضمن من یه آسم خفیفی هم دارم، میتونم با یه سری پرونده
سازی پزشکی دنبال کارای معافیم باشم یا نه ؟
خواهشا یه راهنمایی کنید
نبود ؟
بابت توضیحات پادگان ممنونم واقعا.نقل قول:
حالا چند تا سوال
دارو مگه میزارن ببریم با خودمون؟
من داروهای غیر سرماخوردگی که مال مریضیه دیگ هست رو ببرم میزارن؟
یجور ارامبخشه.
برای وسایل هام و یا پول و مدارکم کمد شخصی میدن؟
جای امن نگهداری پول و..؟؟
لباس گرم و وسایل شخصی اونجا میدن؟چی/کی؟
نگفتین 04 لیسانسه ها هم میوفتان یا نه؟
از توضیحات شما هم ممنونم مفید بود.نقل قول:
من شخصا اتفاقا برام خیلی خوبه که مدتی از خونه دور باشم و حتی جای بد سرباز باشم سختی بکشم .
شرایط زندگی الانم همچین گل و بلبل نیست که اونجا غصه غذا و جا و خواب و بخورم
الان هزار جور درگیری فکری دارم که برم اونجا فقط فکرم میشه یک چیز اونم سربازیم
پس من که با خوشحالی دارم میرم.
به قولی اب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب.والاا:46::31:
بقیه بچه های اعزامی هم به نظرم هیچ غصه نخورن که هم زود میگذره هم خاطره میشه.خیلی ها رو دیدم میگن کاش برگردیم سربازی به یاد خاطره ها
تنها غصه و نگرالنی هم اینه که وقتم الکی میگذره همین مدت رو میتونستم درسم رو ادامه بدم یا لااقل کلاس های درسی دیگه برم:41:
خدایا شکر
خدایا چقد مهربونی
خدایا دوست دارممممممممممممممممممممم
:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:
تاریخ اعزام 1390/10/1
مکان آموزش ...... برگ کفایت از آموزش
مکان خدمت به مدت 15 ماه 500 متر اونور تر خونمون(ساعت کار 7.5 تا وقت نماز ظهر)[/C......:8::8::8::8::8::8
با اینکه خدمت بیگاریه ولی به این میگن بهترین حالت خدمت رفتن
خیلی چاکرتم خدا جون:46:
دوستان من پدرم فروردین ِ سال ِ دیگه 59 سالش تموم میشه ، نمیشه از الان که هنوز قانونش پابرجاست اقدام کنم ؟
( یکی میگفت من 58 سال بود پدرم اقدام کردم )
سلام دوستان
من یکی از دوستام اموزشیش رو تموم کرده و الان داره تو کرمانشاه خدمت میکنه اونجا کارای انتقالیش رو انجام داده که بیاد شیراز.
من چجوری میتونم براش جایگزین پیدا کنم ؟؟؟
اگرم که کسی رو سراغ دارید که بخواد بره کرمانشاه لطفا بهم معرفیش کنید.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
اینم ایمیلم:jeams.jessy@yahoo.com
سلام
کد های اعزام 1/10/90 خورده؟ کسی برگه سفیدش رو گرفته؟؟؟
سلام دوستان
من کارت پایان خدمتم اومد
تویه نیرویه انتظامی بودم
و دو ماه بعده تصفیه حسابم کارت پایان خدمتم اومد.
گفتم یه اصلاع رسانی کنم که چقدر طول کشید کارت پایان خدمت اومد.
اومیدوارم همه شما هم هر چه زودتر خدمت رو تموم کنید و کارت پایان خدمتو تو دستتون بگیرید.
به چه طریق داره انتقالی میگیره؟نقل قول:
باید برین تو شهرتون بگردین یه نفر رو که حاضره با ایشون جابجا بشه رو پیدا کنید به شرطی که هم پایه باشن
بعد از طریق نیروی انسانی یه درخواست مینوسیه که قصد جابجایی با فلانی را دارم و بقیه مراحل....
عزیزان من بارها گفتم انتقالی فقط ا طریق پیدا کردن جایگزین نیست.
میتونید یه استشهاد نامه درست کنید و درخواست انتقالی رو به شورای پادگان بدید و استشهاد هم بدید.تو کمیسیون بررسی میکنند و معمولا 50% افراد انتقالیشون جور میشه.
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
آزاد نداریم که.نقل قول:
احتمالا نوشته مازاد.
یعنی نیروی که روز اعزام معلوم میشه کجا باید بری و خداخدا کن جای مناسبی بیوفتی.
یادش بخیر یادمه من هم سرباز مازاد بودمنقل قول:
وقتی رفتم نظام وظیفه ساعت 6 صبح همه رو که مشخص کردن به من و چند نفر که سرباز مازاد بودیم گفتن بریید ساعت 3 بعد از ظهر بیاین ما رو میگی همه شاکی شدیم گفتیم یعنی مگی ما مسخره شماییم که بریم ساعت 15 بیایم هیچی دیگه اون سروان شاکی شد هممون رو انداخت 05 کرمان :18: همیچی همه مات مبهوت مانده بودیم قراره تو 05 کرمان پدرمون در بیاد تا این که یکی پیداش که گفت دیگه اون 05 کرمان دیگه فرق کرده حسابی هتل شده
دیگه اونقدر سخت گیر نستن.
اما بدوون خدمت با تمام سختی هاش و کادری های عوضیش و نامردش اما باز هم شیرین ترین لحضات رو برات به ارمغان میاره فقط خودتو مجبور کن 2هفته اول آموزشی رو تحمل کن همین بقیش دیگه رفیق بازی هست و خنده.
سلام بچه ها
من سال 85 رفتم سربازی با مدرک دیپلم. بعد 8 ماه خدمت در نیروی انتظامی در یگان ویژه دانشگاه قبول شدم و الان کارشناسیمو گرفتم. میخواستم ببینم اگه دفترچه پست کنم باز هم میفتم نیرو انتظامی یگان ویژه یا مشخص نیست؟
و آیا دوباره باید برم آموزشی یانه؟
سلام
من اعزامی 9/19 هستم محل اموزشم امام رضا(ع) کازرون هست ولی برگ کفایت از اموزش دارم کسی می دونه ما را چند روز نگه می دارند؟راه پادگان چقدر است از شهر؟چطور جایی است؟
باتشکر
نقل قول:جدیدا یه قانون امده که میگن دقیقا همون یگان قبلی نمی افتی ولی هیچ تضمینی هم نیست که همون جا بیوفتی.خود من هم مثل شما بودم و به جای تهران افتادم جهنم بندرعباس.نقل قول:
------------------------------
شما هم که کفایتی(خدمت قبلی) بودید بستگی به نیروتون داره.ما که نیرو دریایی ارتش بودیم دیگه اموزشی نداشتیم و بعد از 20 روز یگانمون رو مشخص کردن که بریم.ولی ظاهرا نیرو انتظامی چند روزی دوباره کفایتی رو به اموزش میگیره.
[/COLOR][QUOTE=shazdeh23;6666120]نقل قول:
شما آموزشی دوباره رفتی؟
سلام
دوستان بالاخره ما هم در شرف سرباز شدن هستیم ، تازه دفترچه رو فرستادم و یه سوال داشتم ممنون میشم کمک کنید می خواستم بپرسم:
زمان اقدام برای گرفتن امریه بعد از آموزشی هست؟ یا قبل از آموزشی یا زمان دیگه ای باید اقدام کنم
[QUOTE=shazdeh23;6666120][/COLOR]خیر.20 روز به ما مرخصی دادند و بعدش یگانمون مشخص شد.نقل قول:
---------- Post added at 03:54 AM ---------- Previous post was at 03:52 AM ----------
هر چه زودتر برای امریه اقدام کنی بهتره.همین فردا بیوفت دنبالش تا دیر نشده.نقل قول:
اگر کد بخوری دیگه با بند پ هم به سختی بشه کاری کرد چه برسه به اموزشی که دیگه کن فیکون میشه برنامه زندگیت.
سلام دوستان،
من مشکل چاقی دارم و لباس به سختی اندازم میشه. امکان داره قبل از آموزشی لباس رو خودم تهیه کنم و ببرم پادگان؟ گیر نمیدن؟ لباس ارگانهای مختلف چه تفاوتهایی داره؟