سلام
دوستان از بين اچ تي سي ME و اچ تي سي ديزاير 830 و M8 Eye و J7 Prime و J7 2016 و Sony XA كدوم بهتره؟؟
تو رنج 900 تا يك ميليون گوشي بهتري هم هست؟؟
با تشكر
Printable View
سلام
دوستان از بين اچ تي سي ME و اچ تي سي ديزاير 830 و M8 Eye و J7 Prime و J7 2016 و Sony XA كدوم بهتره؟؟
تو رنج 900 تا يك ميليون گوشي بهتري هم هست؟؟
با تشكر
دوست عزیز سلام ، نیم نگاهی هم به mi5با ظرفیت ۳۲ گیگ و یاmi4با ظرفیت ۶۴ بندازید .نقل قول:
دارای پروسسور قوی ، میزان رم کافی ، دوربین فوق العاده و ظاهری زیبا هستند.
به جز شيائومي چي خوبه؟؟نقل قول:
ASUS zenfone 2 deluxe plus miracle bundle.نقل قول:
1.041.000
Sent from my K00E using Tapatalk
از بين سوني و اچ تي سي و سامسونگ پيشنهادتون چيه؟؟
اچ تی سینقل قول:
سلام دوستان. من میخواستم s7 edge بگیرم
یکی از دوستام ازش داره گفت بعد 2 هفته وسط بازی کلش نور صفحش زیاد و چند تا خط افقی افتاد رو صفحه
مثل اینکه واسه خیلیا اینجور شده
برده شیراز هم نشون داده گفته 10 نفر دیگه هم اینجوری شدن و ایراد سخت افزاریه و باید فحه نمایش عوض بشه
میخواستم بدونم کسی چیزی میدونه؟ ممکنه مشکل مال سری اول باشه؟
من خودم کم شانسم میترسم وسط بازی منفجر بشه :n28:
مرسی :n36:
چه مدليش؟؟نقل قول:
من از اچ تي سي يه چيزايي شنيدم كه مدل كپي چيني داره و ممكنه زود خراب شن و اين چيزا كه فك كنم ترفند فروشنده اس واسه گرون تر دادن جنس خودش...
بعد الان از ME تو اچ تي سي خيلي خوشم اومده از اون اطلاعاتي دارين؟؟
كدوم بيلد نامبر و كدوم مدل مطمئن تره يا اصن گوشي خوبي هست يا نه؟؟
بین گوشی y5II ،Y6,Y6 pro کدوم بهتره؟زیاد برنامه نمیخوام روش بریزم بیشتر دنبال دوربین بهترم و اینکه مشکل تاچ و هنگ کردن (تو کاراری معمولی) نداشته باشه
....تشکر
اگه بودجه دارینlifestyle10مناسبه.نقل قول:
سلام
دوستان بین سامسونگ J5 2016 نو و S5 هشت هسته ای کارکرده سالم کدومو بگیرم؟
ترجیحا J5نقل قول:
ی گوشی جم جور مد نظرمه و اخرش ب a3 رسیدم..از لحاظ صفحه نمایش و باطری چطوره؟
دوستان گوشی huawei p8 با 2 ماه کارکرد چند بفروشمش ( بدون گارانتی )
800-900نقل قول:
سلام دوستان ...
اگه یک گوشی تا قیمت 700 اینا بخوام بخرم که بی دردسر و کار کن باشه شما پیشنهادتون چیه ؟
من خودم هر نوع نظری رو در مورد دو تا گوشی خوب دیدم . یکی LG K10 یکی هم LG X Power . البته میدونم از سامسونگ هم هست چیزایی مثل J5 و ... اما به نظر من LG یکم بهتره . حالا نظر شما چیه؟
سلام.نقل قول:
برید دنبال ال جی بهتره.
اگر هم سامسونگ گرفتین که کپسول اطفاء حریق اتوماتیک بگیرین براش :)
----------
دوستان يه S7 هست كه دورش ضربه خورده و زدگي داره...
حدود يك هفته است كه خريداري شده ولي چهار طرفش زدگي داره...
يك سوال اينكه چقد ميارزه؟؟ (سورمه اي و دو سيمكارت هست)
سوال بعدي جايي هست كه تعمير بشه كردش كه زدگيش كمتر نشون بده خودشو؟؟
دوستان کسی اینجا تجربه کار با گوشی Lenevo Vibe Shot رو داره؟؟؟
الووووووووووووووووووووووو وو
سلام دوستان.
برای دفتر بیمه نیاز به دوربین دارم.از طرفی چون گوشی درست درمون ندارم گفتم با خرید یک گوشی با دوربین خوب هردو نیازم رو برطرف کنم.
بنظرتون با 300 تومن میتونم یک گوشی مناسب داشته باشم؟؟
اگر نه حداقل بودجه پیشنهادی و مدلای متناسب با بودجه پیشنهادیتون رو معرفی کنید.
با تشکر از همه:n16:
سلام بر همه من مدت یک ماهی هست میخوام یه گوشی تا رنج یک میلیون بخرم مونتها انقدر گیج شدم که اصلا نمیدونم دیگه چی بخرم یکی میگه فلان بده بیصار خوبه خلاصه تا حدی که دیگه اصلا خواستم نخرم ..میخواستم بدونم نظر شما راجب این برند ها و انتخاب ها چیه...xiaomi redmi pro...xiaomi note 3 pro...honor7...samsung j72016..j7prime...p9lite...g8...gt3....ناگفت نماند اولین فاکتور برام قدرت و دوربین گوشیه بدون لگ یا هنگ :n13:سپس موارد دیگه ...:n28::n28::n28:
سلام بادعنایت به اینکه شما احتیاج به جزییات در عکس ها دارید به نظر من باید کمی افزایش پرداخت داشته باشید حدود ۵۰۰ تا موبایلی با دوربینی معقول بیابید .
نظر من
سامسونگ j5
شیامی ردمی ۳ اس و یا ۳ و یا ۳ ایکس
دوست عزیز سلام ، نیم نگاهی هم به mi5با ظرفیت ۳۲ گیگ و یاmi4با ظرفیت ۶۴ بندازید .نقل قول:
دارای پروسسور قوی ، میزان رم کافی ، دوربین فوق العاده و ظاهری زیبا هستند.
نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
ممنون از جوابت امیر جان.
من خیلی وقته از بازار گوشی دور بودم.این شیامی چیه؟مال چه شرکتیه؟کجایی هست؟نشنیده بودم؟
بنظرت تا همون 300 یا نهایتا 400 تو برند های دیگه مثل هواوی که معمولا گوشی های ارزونتری میزنه چیزی گیر نمیاد؟؟؟
البته از تعمیرکاری شنیدمکه گوشی هواوی نگیر که اگر خراب بشه سختتعمیر میشه و قطعه نداریم و ...
نظر شما چیه؟؟؟
سلام
شیامی در حال حاضر بهترین برند چین هست و محصولاتش از کیفیت قابل قبولی برخوردار هست.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام دوستان
ی سوالی داشتم
برای کسی که داره برنامه نویسی اندروید کار میکنه و یاد میگیره مهمه که چه گوشی موبایلی با چه مارک پردازنده ای یا میزان رمی داشته باشه؟؟؟
یا اینکه نه میشه تمام نیاز هارو با شبیه سازها رفع کرد؟؟؟
نقل قول:
از هواوی بهتره؟؟؟
در مورد هواوی و توضیحی که دادم نظرتون رو نگفتید؟؟؟
و همچنین در مورد قیمت پایینتر؟؟مثلا نهایت 400؟
اوضاع قمر در عقربه!!!:n02:
ممکنه رابط های کاربری مختلف کار را با قدری پیچیدگی روبرو سازد. اما اکثر برنامه نویس ها گوشی های Nexus و هم چنین محبوب مانند سری S گلکسی را در اولویت قرار میدهند.نقل قول:
موندم میون خرید این چند گوشی:
Note 5
S7 Edge
V20
Zenfon 3 Delux
از اونجایی که کیفیت صدا برام مهمه یه خورده چرخیدم رو به V20. اما note 5 هم گویا کیفیت صدای هدفونش خوبه. S7 Edge و Zenfone نمیدونم. بدی نوت 5 پشتیبانی نکردن از کارت حافظه ست. 64 گیگش هم که 2300 2400 با گارانتی رسمی آب میخوره.
دوستان چه راهنمایی دارند؟
خیلی روی نکسوس ها تحقیق نکردمنقل قول:
به نظرتون قابل اعتماد هستن؟؟؟از نظر پشتیبانی نرم افزاری چطور تا چند وقت اپدیت ها براشون میاد؟؟؟؟
سلام.نقل قول:
نکسوس ها از نظر ساپورت خیلی خوبن.
تا دو سال پس از ارایه، گوگل به آخرین ورژن اندروید به روزرسانی می کند. آخرین سری از این گوشیها هم 6p و 5x هستند که سپتامبر سال گذشته معرفی شدند. ضمنا تا سه سال هم وصله های امنیتی توسط گوگل دریافت مینمایند.نقل قول:
گوشی اندروییدی بهتر از j5 در این رنج قیمت کسی میتونه معرفی کنه لطفا؟
جواب منم بدید...:n40:
دوستان تا 1500 حالا 100 تومن بالا پایین
چی پیشنهاد میدید
که حداقل دو سه سال خیالم راحت باشه
دوربین خوبی داشته باشه و اذیت نکنه خیلی اهل بازی نیستم ولی دوست ندارم لگ بزنه
شیائومیmi 5 چطوره؟؟؟
ایسوس زنفون ۲ دیلاکسنقل قول:
ASUS ZENFONE 2 deluxe
شیائومی خیلی تأیید شده نی.
اتفاقا این مدل رو خیلی بررسی هم کردم از نزدیک هم دیدمش
تبلت و لپ تاپم هم ایسوس اما
ترس از ساپورت اندروید و نرم افزاری ایسوس تقریبا منصرفم کرده!
چون تبلتم رو تقریبا 4 سال دارم تقریبا همون اوایل براش اپدیت اومد و ....بعد هیچی
البته از نظر کیفیت ساخت و تحمل برای من امتحانش رو پس داده ایسوس و تا الان کاملا راضیم اما این مدل رو تو نقد و بررسی سایت های مختلف که میخوندم نظرات مختلفی مخصوصا از نظر ساپورت اندروید 6 دیدم که خیلی راضی کننده نبوده گویا!!!
و اینکه سی پیو اینتل به نظرتون مشکلی ایجاد نمیکنه برای اجرای بعضی برنامه ها!!!چون ی جا خوندم یکی گفته بود اکثر برنامه ها با arm مچ میشن
سلامنقل قول:
شما خودتون بهترین انتخاب رو کردید میتونید mi5s و یا mi5s+ نیز با این رنج خرید کنید
طراحی mi 5 خیلی نظرمون رو جلب کرده
از نظر نظراتی هم در موردش خوندم خیلی چیز خاصی ندیدم که آذار داده باشه
اما فکرکنم mi5 از mi5s بهتر باشه از نظر کیفیت دوربین و ....فقط جنس بدنه که یکپارچه فلز هستش خوبه و رم 4 که داره
اما پشتیبانی شیائومی تو ایران چطوره میدونم که برند مطرحی هست اما تو ایران تازه وارد هست