Yoric سرویس میکنه jax رانقل قول:
کاملا نابودش میکنه. جکس واسه الو های بالا هم خیلی کم پیک میشه تو برنز و سیلور هست ک زیاده
پ ن: نت من تو این چند وقته درس بود ولی الان پینگم خیلی خوب شده . تبریک ب همه :دی
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Printable View
Yoric سرویس میکنه jax رانقل قول:
کاملا نابودش میکنه. جکس واسه الو های بالا هم خیلی کم پیک میشه تو برنز و سیلور هست ک زیاده
پ ن: نت من تو این چند وقته درس بود ولی الان پینگم خیلی خوب شده . تبریک ب همه :دی
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
من دارم با ی اکانت دیگم بازی میکنم اون یکی بن شد تا 20توم :):n02:
منم امروز بعد از مدت ها به قصد چک کردن رفتم تو بازی و پینگ 150 بود تو این ساعت که خوب تا حالا پیش نیومده بود !
بسیار هم به Fiora علاقه مند شدم !
ممنون روحانی :n16:
هنوز نیومده lol درست شده..... :n19:
خب برو خاستگاریش دختر خوبیه:n10:نقل قول:
ViVA NET :26:
خوب چیزیهنقل قول:
بسیار هم به Fiora علاقه مند شدم !
3ب1 هم میزنه
:n09: دوستان اکانتهای من تو EU Nordic & East اینا هستن خواهشا add کنید بریم این خارجیها رو بترکونیم :n09:
bahman0121
seecret0121
منم اد کنید بریم premade
Albiszor
EUW
خواستید منم اد کنید . لول 8 هستم : دی
ماهی یه دست می زنم البته !
KingVisage
Eune
پ.ن : فعلا سر دو راهی بزرگی هستم . دوتا2 با پینگ 300 بزنم یا لول با پینگ 150 ؟! (دوتا خیلی بیشتر بهم حال میده ولی اینطوری یه کم دیلی میشه)
پریمیده عنه ؟ :دینقل قول:
دیوز اینوایتت کردم نیومدی عاشغال :دی
باو خوب لگ بود الان درست شد :دی
بعدشم پروفایلا رو بریم بنفش کنیم :دی
بیا الان یه دس بزنیم.
یه شب خوب !:n02:
لگ داشت یکم ولی قابل بازی بود بعد 1 ماه بازیو با kassa شروع کردم خیلی حال داد:n25:.بعدش هم رفتم aram شیر و موز می دادم ملت بخورن حال بیان:7::n09: (شیر=> alistar موز=>soraka )
من که از اول گفتم تازه هنوزم کلش فیکس نشده 70% پهنا رو برگردوندن دیروز زنگ زدم گفتن تا 2 هفته دیگه درست میشه و پهنا باند هم از قبل خیلی بیشتر میشه .
در مورد jax خیلی از هیرو ها جکس رو میزنن fizz خیلی راحت جکس رو میترکونه ، البته بازم به بازیکن بستگی داره اگه خوب بازی کنی و نزاری جکس مینیون بزنه و هی اذیت کنی اینجوری فشار میاد بهش زیاد نمیتونه شاخ بازی در بیاره اگرچه بازم بخوره با چند تا کیل میتونه شاخ باشه ولی ....
دوستان از دیروز ساعت 7 محدودیت سرعت و اختلال پورتها و پروتکلها درست شده البته تا 95% فکر کنم میتونید بازی کنید نه؟
جکس بعد از گرفتن ترینیتی میترکونه من خودم وقتی ترینیتی و ریونیک بلیدو میگیرم با کله میرم توشون .اگه جکس بهش مجال داده بشه این دوتا رو بگیره اون موقع اوضاع خطرناک میشه معمولا هم اونایی که پرون با جکس هی نمیان جلو تا ایتم هاشو کامل نکنن ولی وقتی بیان .....:n04:برای کشتنش هم بعد از استفاده از ابیلیتی هاش روی مینیون یا چمپ دیگه بهش باید حمله کرد مخصوصا باید کاری کنی که ابیلیتی 3 شو بزنه وگرنه همه ی بیسیک اتک ها رو داج میکنه بعد بهش حمله کنی:n01:البته اگه چمپت AP باشه میشه گفت یه کانتره براش چون نمیتونه ابیلیتی ها رو داج کنه:n01:من با شن عین سگ کشتمش اونم تکی:n08:البته یک نکته برای کشتن وارویک با جکس اگه ابیلیتی 3 رو بزنی وقتی وارویک 6 میکنه دیمیجی به جکس وارد نمیشه:n01:
سلامنقل قول:
چه ربطی داره!
نشون می ده خودش دست داشته در مشکلات پس! که وقتی اومده درست شده.یعنی خراب کرده تا بیاد درست شه.
ولی خوب اصلا ربطی نداره
در ضمن زیاد جوگیر نشید
به عمل کار بر آیاد به سخن دانی نیست.
باید عملش رو دید.
سلام دوستان یه سوال داشتم برای باز کردن skin ها حتما بایدrp داشت یا با ip هم میشه؟
از ديروز ظهر اصلا لگ نداشتم پينگ هم زير 180 بود
فقط بديش اينه كه اكانت نورديك لول 30 بن شده رفتم اروپا اكانت جديد زدم
راستي واسه خريد ريوت پوينت كسي سايتي رو ميشناسه كه ارزون تر از اين بده
persibox.com خودم از اين ميگيرم ولي هي داره گرونش ميكنه
اسكين رو فقط با ريوت پونت ( RP ) ميشه خريد . هيچ راهي هم ندارهنقل قول:
مال من نمیدونم چرا هی DISCONNECT میشه :|
چه بد حالا راهی نیست بشه rp رو یه کم ...کم خرج تر بدست اورد.نه رایگان چون راه رایگان صادقانه وجود نداره ولی نمیخوامم برای 400 rp بیست هزار تومن بدم.نقل قول:
:n02::n02::n02:شاید سوال پیش بیاد آخه اسکین میخوای چیکار..ولی از بچگی عاشق تم و اسکین بودم:n02::n02::n02:
اگه هدفت پز دادن با اسکینه که هیچی
اما فقط دلت میخواد داشته باشی اون اسکین رو داخل بازی باهاش بازی کنی حال کنی برنامه هایی مثل lol skins وجود دارن که میان اسکین دیفالت شمارو به هر چیزی که میخواین تغییر میدن(چه مال خود ریوت چه چیزی که خودتون میخواید)
برا بقیه قابل دیدن نیست و فقط خودتون میبینید اما خوب اگه هدفتون اسکینه که باهاش حال کنید این مفت ترین حالت ممکنه :دی
عجب جک میکی داش حالت خوشه ؟؟نقل قول:
کلا سرعت خوب شده تک لینک با 2 کانکشن 300 کیلو بایت شده قبلا 10 کیلوبایت بوده :n29:
من دیشب چند تا بازی انجام دادم
تو west یه کم لگ داشتم اما تو EUn خیلی عالی بود
راستی با اون دوستمون موافقم Sivir خیلی حال میده
دیشب چند تا بازی باهاش انجام دادم 9/1/15 بودم.
البته من چون تازه وارد بازی شدم هنوز خوب بلد نیستم آیتم بگیرم همه بهم میگفتن نوب .
مثلا من 50 تا آرمور گرفته بودم که باعث شد همه بهم بگن نوب و . . .
نمیخوام بحث سیاسی کنم ولی خب نمیشه جوابم نداد خلاصه شرمنده. بعد اینکه خودش خوند پستو پاک میکنم.نقل قول:
سلام
چه ربطی داره!
نشون می ده خودش دست داشته در مشکلات پس! که وقتی اومده درست شده.یعنی خراب کرده تا بیاد درست شه.
ولی خوب اصلا ربطی نداره
در ضمن زیاد جوگیر نشید
به عمل کار بر آیاد به سخن دانی نیست.
باید عملش رو دید.
دوست من تحویل گرفتن هیئت دولت و کابینه و اینا، حدود 1-2 ماه یا بیشتر طول میکشه. الکی نیستش که همون ساعت تحویل بدن همه چی تموم شه.
این کندی اینترنت هم فقط به خاطر انتخابات بود و بس، که حالا چون مصادف با امتحانات شد چه بهتر، ملت برن درس بخونن بجای بازی!
به محض اینکه جمعه تموم شد، مخابرات هم لطف کرد دستشو رو اون دکمه مبارکه گذاشت و همه چی برگشت به حالت قبل. کسایی هم که مشکل دارند 1 هفته صبر کنند تا درست شه واسشون. :n26:
@Jigsa : یه بار دیگه آیدیتو تو EuW بده یه دست بزنیم الان اگه میخوای
بعد از 2 ماه یه بازی درست درمون بدون لگ انجام دادیم
ته بازی بود 64 دیقه !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سوال
ميشه ريوت پوينت رو از اكانتي تو غرب به نورديك انتقال داد آيا ؟؟؟ :n13:
من ی اکانت دارم تو بازی اسمش هست t3 bahman یوزر پسه اصلیم چیه هیچ جوری میشه بر گردوندش و اینکه این اکانت رو رفقم برام ساخته بود و نمیدونم با ایمیل من ساخت یا ایمیل ی نفر دیگه
اگه میشه برگردوند راهنماییم کنید
خود Riot تاپیکی داره که می تونه کمکت کنه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ی سوال من برای جفت کردن ایتم باید چیکار کنم مثلا برای ساخت ی آیتم خفن پولشو ندارم مجبورم تیکه تیکه بخرم وقتی همش رو خریدم باید چیکار کنم تا جفت بشن ؟؟؟
روی اون آیتمی که دارین کلیک کنید. چیزایی رو که میوتنین باهاش بسازین رو بهتون بالای صفحه سمت راست نشون میده. انتخاب کنید و بخرین. خودش جایگزین میشه.
اوکی دمت گرم برم تست کنم ببینم چی میشهنقل قول:
اون حرومزاده خوب بازی کردهنقل قول:
فکر کردم فحش میدی :دی بعد اسم یارو رو خوندم :n08:
اینجا bahman_88 همچین چیزی نداریم؟ آخه تو twitch.tv دیدم پروفایلشو :دی
داداش این روش یه نوع هکه؟نقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نزنه بن کنه اکانتو........ خودت تست کردی؟
-- کجا بود من خودم امتحان کردم بنم نشدم الانم دارمش این فقط اسکین رو برای خودت (بدون فعال کردن صدا)و هیچ کس نمیدونهنقل قول: