نقل قول:
خداییش پینگ مخابرات عالیه! باور ندارین؟ اینم مدرک....
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Printable View
نقل قول:
خداییش پینگ مخابرات عالیه! باور ندارین؟ اینم مدرک....
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
وایمکس ایرانسل(تهران) به پهنای باند 2مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین 20 تا 70 نوسان داره!
مشکل از کجاست ؟ مشکل اونجاست که حسابگر دزده و پینگش دیوانه ات میکنه.مشکل اینجاست که صبانت سرویس یک مگی رو که داشتم بعد از یک ماه جمعش کردم.مشکل اینجاست که قیمت حجم اضافه پارس آنلاین زیاده و در نهایت مشکل اصلی اینجاست که من از کدوم شرکت غیر از مخابرات میتونستم تو یک سال و نیم نزدیکه دوترابایت دانلود کنم ؟نقل قول:
هیچ مشکلی در شهرهای دیگر نیست، مشکل پهنای باند کم آورده مخابرات است که فکر کرد اگر سرویسهاشو محدود کنه اونوقت پهنای باند زیادی میاره و در عرض دو ماه تعداد مشتریانش را از 21000 به 28000 رساند. از طرف دیگر نیز همه مشترکین از سرویسهای نامحدود 256 یا 512 به 1 مگ و دو مگ مهاجرت کردند و پهنای باند بیشتری را اشغال کردند، حالا وضع شده این و تا وقتی که پهنای باتد بهشون نرسد وضع همین استنقل قول:
تا جایی که میشد دلیل این مشکل رو بهتون توضیح دادم.نقل قول:
مشکل اینه که مردم شهر ما بلد نیستن اعتراض کنن، اگه بلد بودن وضع شهرمون این نبود.
فقط بلدیم توی تاکسی و فروم و... از مشکلات صحبت کنیم، بعد که مقامی میاد به شهرمون همه میریم ازش استقبال میکنیم!
چند نفر از این 20هزار کاربر مخابرات حتی به شرکتی که مسئول این افتضاحه زنگ زدن؟ چند نفر قضیه رو به خبرگذاری های رسوندن؟
باز دم اونیکه میاد لینک و شماره میذاره گرم! وقتی همه ما یاد گرفتیم جای تز دو ساعت به دو ساعت زنگ زدن و فحش دادن به اپراتوری که از هیچی خبر نداره از طریق قانونی و از کانال درست حقمونو بگیریم وضع شهر و کشورمون خیلی بهتر میشه
دوستان برای تعویض پورتی که قرار بوده عوض شه اما هنوز نشده، باید به کدوم قسمت مخبرات رفت؟
پردیس جز منطقه شهری حساب میشه که مرکز مخابرات ولیعصر رو بردن اونجا؟!؟!؟!؟!!!!!!!
حرفاتو کمو بیش قبول دارم ... اما شمایی که این همه دانلود داری میتونی یه قرارداد سفارشی و ویژه با یه شرکتی ببندی که سرعت دانلود بالا با پینگ ناپایدار و قیمت مناسب در اختیارت بگذارند ... کافیه نوع مصرفت رو براشون مشخص کنی(مثلا 30 گیگ در ماه) تا با کمترین قیمت مناسب ترین سرعت و پینگ رو که این مصرف شما رو جواب بده در اختیارت بگذارند ... چون تا جایی که من میدونم همه شرکت ها به مشتری هایی که اشتراک های بلند مدت یا حجم های زیادی می خرند تخفیف بیشتری میدهند ... اما همون طور که خودت میدونی هیچ شرکتی وضعیت پایداری نداره که من بخوام اون رو پیشنهاد بدم ... اما بعید نیست از لحاظ قیمت برای شما که کاربر پر مصرفی هستی تخفیف های خاصی اعمال کنندنقل قول:
فحش دادن که کاری درست نمیکنه....نقل قول:
در مورد خبر گذاری ها، مطمئنم که اکثر کاربر ا نرفتن. چیزی بنویسن!!! همه میگن: بقیه که انجام میدن، ما چرا!!!!!
اونایی که به اون سایت های خبری که لینک شد، گزارش دادن، لطف کنن اعلام کنن ( صادقانه)!!!!!!!
مثل اینکه درست بشو نیست
من که شهرستانی هستم و کم میتونم بیام کرمانشاه اعتراض خودم رو به تمام سایت های خبری رسوندم و اسمس هم دادم تا ببینیم چی میشه
تنها دلخوشیم این بود پینگ مخابرات عالیه..........:n30:
اخه خدا ما چیکار کردیم باید تو این دوره زمونه اینطوری بشم :n13:
پس چطور این دوستمون میگه همه جا مشکل داره؟؟؟نقل قول:
والا ادم میمونه چی بگه، حرف کیو باور کنه حرف کیو باور نکنه ما که موندیمنقل قول:
اگه مشکل سراسریه که خیلی بعید میدونم تمام شرکتها مشکل داشتن نه فقط مخابرات.
خیلی سادس! برید تاپیک شهر های دیگرو ببینید! من خودم تاپیک اون شهر هارو دیدم، همه فقط با مخابرات مشکل داشتن...
تاپیک تبریز از سرعت های بایت بر ثانیه عکس گرفته بودن!!!
پهنای باند ..... ساعت سه شب افزایش پیدا میکنه
سرعت من که همونه! ده دفعه هم مودمو خاموش روشن کردم
دوستان من توهم زدم یا واقعیت داره؟!!
اینترنت مخابرات وقتی IP کلاینت که با 46 شروع میشه میگیره, از زمین تا آسمون با IP که با 2 شروع
میشه فرق داره!! البته فرق منظورم اینه که دقیقا اون چیزی میشه که باید باشه!! عجیبه !
دوستان حسابگر که همه ی سرویس هاش رو حجمی کرده ساعات رایگان هم داره؟
مرکز ولیعصر برو سبقه دوم ته راهرو نوشته mdf اونجا خرابی رو درست می کنن البته شاید برای adsl و تعویض پورت اذیت کنن که برا خودم اینطوری بود و رفتم پیش رئیس مرکز کارم رو انجام دادننقل قول:
از کجا تشخیص بدیم IP کلاینت؟نقل قول:
الان سرعتم 190 کیلوبایت
الانم 300 کیلوبایت دانلود 2 مگنقل قول:
دوست عزیز شما پورتت چند مگ بسته شده؟مال من 2 مگ است-یعنی اگر اکانت 2 مگ بگیرم خودشان پورت را بالاتر میبندند تا سرعت تا 300 برسه؟یا باید خودم بهشان بگم؟البته این در شرایطی است که وضع مخابرات خوب بشهنقل قول:
نه .اولشا به من گفت داره بعد فرداش گفتن نداره حواست باشه گولت نزنن!نقل قول:
دیشب امتحان کردم نداشت....زنگ هم زدم گفتن نداره....نقل قول:
ولی خیلی غیر منطقیه :n22:...پس ما کی باید دانلود کنیم؟:n28: من که دارم از این خراب شده میرم ولی خدایی این حسابگر این آخرا خیلی زد حال زد:n03:...نذاشت یه خاطره خوب بمونه :n02:
سلام ..فکر کنم بچه های اینجا همه از مخابرات اینترنت میگیرن ..من از آسیاتک میگیرم 128 نامحدود 12500 ..
در روز یکی دو بار هم قطع میشه ولی در کل خوبه بد نیست..حالا یکی از دوستام میخواد اشتراک بگیره بنظر شما از مخابرات بگیره بهتره یا از این شرکتا ؟؟
شما راضی هستین از اینترنت مخابرات ..؟
سرویسم رو دوباره عوض کردم به 1مگ:n02:
زنگ زدم پارست انلاین گفت 512 نامحدود 86 هزار تومن!!:n04: 256 نامحدود 45 هزار تومن .نظرتون درباره 256 نامحدود پارس انلاین چیه ؟گفت بالای 50 تا سرعت دان میده
دو ماه 256 نامحدود هر چه خواستم دانلود کردم حجم مصرفی به 4 گیگ نرسید....هنوز 20 روز نشده با این سرعت افتضاح و هیچی هم دانلود نکردم حجمم (5 گیگ) داره تموم میشه.
حداقل میتونیم از مخابرات بریم...من که حجمم صفر بشه میرم اسیا تک...یک ماه اونم امتحان میکنم....از این مخابرات مادرمرده! بهتر نباشه بدتر که نیست.
اصلا فکرم هم بجایی برای اعتراض نمیرسه....نه مسئولی داریم که بخوایم اعتراض کنیم و نه نماینده کاری میکنه و نه ... . :n03: همشون فکرو ذهنشون فقط دزدیه
اون طور که تو سایت زده 256 نامحدود تا 33 گیگ با حداکثر سرعت 1.5 مگ سرعت میده بعد از 33 گیگ میره رو سرعت 256 معمولینقل قول:
45 تومن؟نقل قول:
اینطوری که 512 نامحدود مخابرات بهتره! 40 تومنم هست با 70 تا دانلود میکنه!
این سرویسهای ویژه که قبلا نامحدود بود حالا محدودیت حجم گذاشتن ساعات رایگان نداره ولی سرویسهای نامحدودی که قبلا داشت ساعات رایگان داره.نقل قول:
تو 256 ویژه قیمت کردی که 45 بوده! اون سرویس تا 33 گیگ با سرعت 192 دانلود میکنه، بعد 33. گیگ، سرعتش 32 میشهنقل قول:
ااون 512 که با سرعت 64 دان میکنه، تو پارس انلاین ماهی 24 تومنه
امروز رفتم mdf ، یکم مارو پیچوند و کاریم نکرد
فک نکنم چون چیزی نگفت فقط گفت سرعتش بالای 50 هستنقل قول:
منم رو 2 مگ بسته شده کلا بری 2 مگ بگیری که اگه مثل قبل باشه سرعت تا 300 کیلوبایت میره. البته الان خراب شده معلومم نیست کی درست میکنند از من میشنوی الان از مخابرات نگیر بزار خوب بشه بعد بگیر الان خیلی ها رفتند مگه شانس داشته باشی الان یه شب خوب باشهنقل قول:
دیشب 3 گیگ دانلود کردم بعد از 12 روز
الان تست کردم 30 کیلوبایت بود 2 مگ نامحدود
الان چون مخابرات خرابه بیشتر کسای که مخابراتت میانند کامنت میزارند .نقل قول:
ممنون از جوابت-اگه روی 2 مگ بسته شده چه جوری تا 300 میره-از نظر تئوری باید تا 256 تا بره-من قبلا که یک مگ داشتم و پورتم روی 2 مگ بسته شده بود تا 220 تا میرفت--فکر کنم با آی پی هایی که با 46 شروع شده باشد سرعت خوب باشه--کلا الان ارزش نداره برا مخابرات پول اضافه بدیمنقل قول:
فکر نکنم، چیه دیگه!!! دارم میگم اون 512 ویژس تو پارس انلاین که 80 تومنه! تا 67 گیگ رو دو مگه....نقل قول:
512 عادیش همون 24 تومنه
دوستان تو صفحه تبریز یکی این گذاشته بود واسه تست من امتحان کردم 300 تا 350 تا میرفت ولی از سرور خارج میگیرم تا 30 تا بیشتر نمیره شما هم یه تست کنیدد ببینید واسه شما هم همینجوریه
مگه ساپورت شیفت شب، ساعت 6، شیفتو با ساپورت روز عوض نمیکرد؟
برای انتخاب اپراتور ADSL یا Wimax میشه به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر زد در این سایت اطلاعات تمامی شرکتها وجود داره و قیمتها قابل مقایسه هست در ضمن میشه فهمید در هر مرکز مخابراتی چه شرکتهایی سرویس می دن
قیمت اکثر سرویس ها غلطه!
در مورد اینکه چه شرکت هایی سرویس میدن، کرمانشاه حدود 7-8 تا بیشتر نیست که!
ویرایش:
جدیدا چرا موقع دانلود یا باز کردن صفحات سنگین پینگ میره روی 1000-2000 ؟ قبلا که سرویس ها نامحدود بود این مشکل رو نداشتم!