چشم توضیح میدمنقل قول:
وارد قیمت مسیج شو از اونجا کلید منو گوشی رو بزن بعد وارد setting شو از اونجا از قسمت input mode گزینه unicode رو بزن درست میشه
چشم توضیح میدمنقل قول:
وارد قیمت مسیج شو از اونجا کلید منو گوشی رو بزن بعد وارد setting شو از اونجا از قسمت input mode گزینه unicode رو بزن درست میشه
می خواستم بدونم آیا راهی هست که بشه برنامه روی گوشی به صورت گروهی نصب کرد نه اینکه هر برنامه تک ، تک نصب کنیم ؟
برای گوشی آیفون این کار میشه انجام داد. اما برای آندروید نمی دونم چطوری ممنون می شم توضیح بدید ؟
امروز که داشتم با گوشی حرف میزدم متوجه شدم تو مکالمه نویز دارم چون خونه ساکت بود متوجه شدم قبلا توجه نکرده بودم یه صدای وز وز مثل وقتی که گوشیت میخواد زنگ بخوره اگه نزدیک اسپیکر باشه یه نویزی میندازه تقریبا مثل همون تو کل مدت مکالمه این وز وز رو مخم بود... دوستان شما هم این نویز رو دارید؟
آره منم دارم البته خفیفهنقل قول:
تا اونجایی که من تحقیق کردم کلا گالکسی این مشکلو داره و اگه همه دقت کنن میشنون این صدا رو
آهای ملت همیشه در صحنه!
بیاین کمک.
یک عدد Galaxy S توی خیابون پیدا کردیم که LCDش قشنگ شکسته مرخص!
روی سیمکارتش هم پین داره، در نتیجه نمیشه ازش استفاده کرد.
اما مثل اینکه گوشی همینجوری روشن میشه. یعنی پاور رو که نگه میدارم یه دینگ دینگی میکنه.
به فکرم رسید شاید روشنش کنم وصلش کنم به PC با kies بشه کانتکتهاش رو ببینم به طرف زنگ بزنم بیاد اما وصل کردم به PC نشناختش.
نظر بدین.
نمیخوام تا صاحبش رو پیدا نکردم خرجی واسش بکنم.
خودش بیاد درستش کنه.
همین که میخوام بهش برگردونمش خیلی هم خوبم :) :دی
[/COLOR]گوشی منه گم شده بود.نقل قول:
اگه مشکی هستش ماله منهنقل قول:
سوار موتور بودم از دستم افتاد
ﺍﮔﻪ ﺭﻭﺷﻦ ﻣﯿﺸﻪ ﯾﻪ ﺳﯿﻢ ﮐﺎﺭﺕ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﺬﺍﺭﯾﻦ ﺭﻭﺵ ﺍﺣﺘﻤﺎﻻ ﺑﺸﻪ ﺑﺎﺩﮐﻤﻩ ﻫﻮﻡ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ
ﺍﮔﻩ ﻫﻢ ﻧﺸﺪ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﻥ ﻫﻤﻮﻥ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻪ
ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﻣﯿﮕﯿﺪ ﺭﻭ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﯾﺪ
ﯾﻌﻨﯽ ﻭﺻﻠﺶ ﮐﻨﯿﻦ ﺑﻪ pc
ﻧﻬﺎﯾﺘﺎ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺭﺍﻩ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻦ ﯾﻪ ﺻﻔﺤﻪ ﻧﻤﺎﯾﺶ هست
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
خب به PC وصل کردم نشد کاری باهاش کرد.
باید کاری باهاش بکنم که تو Kies بشناستش؟
اونایی هم که میگن مال ماست، مشخصات بدین اگه درست باشه تحویلتون میدم.
مثلا میتونین پین کد سیم رو توی پ.خ بگین اگه درست بود مال شما.
سلام دوستان من قصد دارم این گوشی را بخرم میشه بگید کیفیت فیلم ش چظور هست در حد C7 میرسه عکسش چطور ؟
و آیا آپدیتش راحت هست؟
اگه منظورت فیلم برداریه باید بگم عالیه c7 باید بره بوق بزنهنقل قول:
720P و 30فریم
عکاسیش هم خوبه
آپدیت هم زیاد سخت نیست آموزش هاش هست
اگه کیفیت فیلم برداری برات مهمه میتونی آرک هم در نظر بگیری دوربینش قوی تره
ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﻋﮑﺲ ﺍﺯ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﺗﻮ ﺗﺎﭘﯿﮏ Android CameraPhones ﻫﺴﺖ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﺑﺮﯾﺪ ببینید
خسته نباشید دوستان
من میخوام یه i9000 از دوستم بگیرم 3 ماهه گرفته 350 میارزه؟؟!
این گوشی تا تا اندرویدچند اپدیت میشه؟؟؟
و اینکه به چه چیزهایی باید توجه کنم؟؟؟ مگه ه ک کردمش از این نظر مشکلی نداره که؟؟؟
ممنون
ﺣﺪﻭﺩ ﺳﯿﺼﺪ ﺍﮔﻪ ﺗﻤﯿﺰ ﺑﺎﺷﻪ ﻣﻌﻘﻮﻝ ﺗﺮﻩ
ﺍﻧﺪﺭﻭﯾﺪ 4 ﺭﻭ ﻣﻄﻤﺌﻨﺎ ﺩﻭﻟﻮﭘﺮ ﻫﺎ ﺑﺮﺍﺵ ﭘﻮﺭﺕ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺳﺎﻣﺴﻮﻧﮓ ﺑﺮﺍﺵ ﺭﺳﻤﯽ ﻫﻢ ﺑﺪﻩ
ﺍﯾﺸﻮﻥ ﺍﺣﺘﻤﺎﻻ ﻣﻨﻈﻮﺭﺷﻮﻥ ﺭﻭﺕ ﻫﺴﺖ ﻭ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﻧﺪﺍﺭﻩ
ﻧﮑﺎﺕ ﻗﺒﻝ ﺍﺯ ﺧﺮﯾﺪ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﯾﮏ ﮔﻮﺷﯽ ﺩﺳﺖ ﺩﻭﻡ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻪ ﻃﺮﻑ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﻫﺴﺖ.
ﭼﻮﻥ ﮔﻮﺷﯽ ﺁﮎ ﮐﻪ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﯼ ﺑﺨﺮﯼ ﮐﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﺭﻭ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺨﻮﺍﯼ ﺍﺯ ﺍﻭﻝ ﭼﮏ ﮐﻨﯽ.
ﻭﻟﯽ ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﻫﺎ ﻣﺜﻞ ﺗﺎﭺ ﻭ ﺻﻔﺤﻪ ﻧﻤﺎﯾﺶ ﯾﺎ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﻭ ﻣﮑﺎﻟﻤﻪ ﻫﻢ ﮐﻪ ﮐﻠﯿﺸﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﺴﺖ ﮔﻮﺷﯽ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺧﺮﯾﺪﻥ...
تو کارتون گوشی چه چیزایی باید باشه؟ و باطریش چجوریه؟(شارج چقد نگه میداره؟)
شما صفحه نمایشش رو بپا! خط و خش نداشته باشه گوشی! پیکسل سوخته نداشته باشهنقل قول:
همه اسپیکر هاش سالم باشن!
در مورد کارتون زیاد سخت نگیرید! هندز فری - یو اس بی- شارژر نو همین چیزای معمولی که همه گوشی ها دارند
باطریشم با آپدیت 2.3.5 تا 3روز هم نگه میداره
بچه ها نمیدونم چرا این چند وقته چلفتی شدم هی گوشیم از دستم میوفته:31:
وقتی ام میخوره زمین گاردش درمیاد تا حالا صدمه ندیده ولی میترسم دفعه ی بعدی یه طوریش شه
یه محافظ حسابی نیست براش که به جز پشتش قسمت جلوشم محافظت کنه(یعنی گوشی بینش قرار بگیره) و وقتی میخوره زمین درنیاد؟(اگه عکسشو هم بذارید ممنون میشم)
یه برنامه هم اگه معرفی کنید که وقتی به GPRS وصل میشم به یه سری از برنامه ها که میخوام اجازه نده وصل شن به نت(الان از Droidwall استفاده میکنم زیاد جالب نیس)
ممنون
دوستان چطوری باید شماره های سیو شده رو سیم کارت رو روی گوشی بریزم؟
کسی نیست کمکم کنه؟
برو تو Contacts بعد Options رو بزن نوشته Import\Export تاچ کن اولی رو بزننقل قول:
موفق باشی
سلام.نقل قول:
کیف لپ تاپی تهیه کنید.
قیمت نوع خوبش حدوداً 20 تا 30 تومان هست
چند دفعه گوشی از دستم افتاده ولی خوب هیچ اتفاق نیفتاده. این کیفهایی که همراهش میدن به درد نمیخوره. کیف باید روی گوشی ثابت باشه
سلا من هم این گوشی رو گرفتم
شنیدم میشه فلش بهش وصل کرد چه طور هیچ سیمی روش نبود
جی پی اسش رو چه طور راه بندازم نقشه هاشو از کجا بگیرم?
اگه میشه یه سایت برای دانلود نرم افزار و بازی براش بگید.
من هنوز پلااتیکی برای روی مانیتورش نگرفتم گرفتنش نیازه?یا روش خط نمی افته?
فلاش واسه عکاسی؟ من نشنیدم تا حالا...نقل قول:
تو سایت موبایلستان یا اندروید.ir برنامه و بازی و نقشه ها هست
من خودم هیچی روش ننداختم...صفحش ضد خشه(واقعیه!) مشکلی پیش نمیاد...حیفه روش بیای برچسب بندازی از لذتش کم میشه :دی
از راهنماییتون متشکرمنقل قول:
نه فلش مموری
راستیویک سوال دیگه سرعت حافطه داخلی گوشی بیشتره یا کارت میکرو اس-دی?
ﻓﮏ ﮐﻨﻢ ﺩﻭﺳﺘﻤﻮﻥ ﻣﻨﻈﻮﺭﺵ ﻓﻠﺶ ﻣﻤﻮﺭﯼ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﺍﻭﻥ ﯾﻪ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭﯼ ﻫﺴﺖ ﻭ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﺎ ﺁ~ﺩﯾﺖ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺭﻭﯾﺪ ۴ ﻣﻤﮑﻦ ﺑﺸﻪ
ﻫﻤﯿﻦ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﻫﻢ ﺑﺨﺶ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﻭ ﺑﺎﺯﯼ ﻗﻮﯼ ﺍﯼ ﺩﺍﺭﻩ
ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﻦ ﺍﺯ ﻫﻤﯿﻦ ﻓﺮﻭﻡ ﺑﺎﺯﯼ ﻫﺎ ﻭ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﻫﺎﯼ ﻻﺯﻣﺘﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﮕﯿﺮﯾﻦ
آخرش قرار شد آندروید 4 برای i9000 بیاد یانه؟اولش گفتن نمیاد که؟!حالا قراره بیاد یا نه؟تاریخی چیزی هست یا باید منتظر نسخه های غیر رسمی بود؟
حتما میاد ولی نه رسمی!
دولاپر ها مثل گرگ منتظر سورسند
دوستان چطوری gprs رو براش فعال کنم
از همراه اول هم ردیفه یعنی فعاله جی پی ار اس سیم کارت
ولی گوشی میگه تنظیم نیست
نقل قول:
رسمی هم شاید بیاد ، خود سامسونگ هنوز تایید نکرده ، اما در اولویت های سامسونگ نیست و اگر قرار باشه به صورت رسمی بیاد حالا حالاها نمیاد
کسی میتونه مشکل منو حل کنه؟
وقتی کلید قفل رو نگه دارید منویی میاد که باهاش گوشی رو خاموش میکنید تو اون منو data network mode باید اکتیو باشه من قبلا با اکتیو بودن اون از اینترنت استفاده میکردم.نقل قول:
فعالهنقل قول:
وقتی کلید قفل رو نگه دارید منویی میاد که باهاش گوشی رو خاموش میکنید تو اون منو data network mode باید اکتیو باشه من قبلا با اکتیو بودن اون از اینترنت استفاده میکردم.
تا وارد قسمت مرورگر اينترنت ميشم يهو ميگه تنظيم نيست اينترنت
توی مسیرsetting_wireless and network_mobile networkنقل قول:
باید access point تعریف شده باشه و use pocket data هم تیک داشته باشه.
برای من access point به نام mci-gprs تعریف شده و با اون وصل میشدم.البته قبلا تو سایت برای استفاده از gprs ثبت نام کرده بودم.من واقعا چیز بیشتری نمیدونم اگه درست نشد باید بقیه دوستان کمک کنن.:11:
مرسی
میگم کسی میدونه نقشه های مپ جی پی اس رو از کجا باید گیر بیارم؟
نقل قول:
بستگی داره از چه نرم افزاری استفاده کنی ! بهترینش از نظر من Ndrive سامسونگ هست که وقتی نرم افزار نصب میشه خودش دانلود میکنه ، حدود 80 مگ و اینا !
اين دوتا هم هستن كه خوبن :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=474073[/HTML]
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=511604[/HTML]
شرمنده به خاطر آف تاپیک. نمیدونستم سوالم رو باید کجا بپرسم!
موبایلستان از صبح برای من باز نمیشه.میخواستم ببینم بقیه هم این مشکل رو دارند یا نه؟
آره ترکیده کلا !نقل قول:
سلام من تو gsm.ir خوندم که این گوشی gps رایگان نداره آیا درسته ؟
نقل قول:
ها ؟ اون برای خارجی هاست :31: تازه یک سری خدمات Navigation هست که پولیه نه GPS ، که به درد ما ایرانیا نمیخوره
در ایران از برنامه های gps offline مثل maverik و ndrive استفاده میشه چون نه اینترنت درستی داریم و نه اپراتور درست !!!