15-20متر که زیاد نیست. تا 80 متر جواب میده. نیازی به چیز اضافه نداره.نقل قول:
تو تنظیمات برو، ببین روی چه درجه ایه:high or low
Printable View
15-20متر که زیاد نیست. تا 80 متر جواب میده. نیازی به چیز اضافه نداره.نقل قول:
تو تنظیمات برو، ببین روی چه درجه ایه:high or low
دوستان من اشتراک یه ماهم تموم شده بود زنگ زدم همون 1 مگ 10 گیگ قبلی با 36400 تومن رو برام وصل کردن
قابل توجه دوستانی که میخان گرون نخرن
در ضمن گفت 136 حداکثر سرعت دانلود 1 مگ هست و تو این جدیدا هم بیشتر نشده
منم فردا باید تمدید کنم یعنی می تونم از این تعرفه ی جدید استفاده نکنم ؟!!!نقل قول:
شبها سرعتت چطوره با همین 136 دانلود می کی اخه من 1مگ دارم تو شب ساعت 2به بعد سرعتم از 30 بیشتر نمیشهنقل قول:
از این طرح های نامحدود کسی تاحالا استفاده کرده که تجربشو در اختیارمون بزاره
دوستان (به خصوص ساکنان غرب تهران... ستارخان) زحمت یه تست رو بکشید و اعلام نتیجه بفرمایید لطفن:
1. سایتهای خبری نظیر shafaf.ir ، asriran.com و همین طور تابناک باز نمیشه. در صورتی که در ISP های دیگه باز هستش.
2. ظاهرن IP Range تغییر کرده و سایت speedtest هم مبین نت رو به عنوان سرویس دهنده نمیشناسه. از طریق سایت iphue.com ببینید ISP رو چی میزنه؟ برای من "Afranet" رو به عنوان سرویس دهنده اعلام میکنه.
به عنوان افرانت در زیر تست سرعت توجه فرمایید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ممنوننقل قول:
فقط منظورت از تنظیمات دقیقا کجاست ؟
آقا تاحالا شده کسی مودمش بسوزه؟
من از غرفشون تو نمایشگاه پرسیدم اینا ضمانت دارن ،گفت آره تا یسال
حالا کسی هس که بامودمش مشکلی داشته باشه؟
آخه تجهیزات چینی هس و ....
برای من همون مبین نت میزنه اما کیفیتش فاجعه است و بعضی مواقع به صورت دلبخواه سایت ها رو باز میکنه.نقل قول:
بله. من مودم شاخک دار داشتم و سوخت. بدون هزینه ای تعویض کردند.نقل قول:
مگه میشه با همون قیمت قبلی بخریم 36400 مگه میشه؟
اقا یه سوال :
می خواستم ببینم اگه سرویسم را افتاده باشه تو قسمت ecare چی باید نوشته شده باشه ؟؟
الان تو اکثر قسمتا نوشته DEMO ولی هنوز قطعه
سوال منم جواب بدید :19:نقل قول:
سلام... دوستان کسی هست که هم ایران سل داشته باشه هم مبین نت؟ کدومشون از نظر سرویس دهی و مناطق تحت پوشش بهتر هستن؟
تورو خدا جواب بدین این همه این جا وایمکس دارن خوب بگین دیگه :(((((((( گوگل و یاهو واسه شما باز می شه :(((((نقل قول:
از نظر سرویس دهی ایرانسل و از نظر شهر های تحت پوشش مبین نت بهتر است.نقل قول:
چن وقت بعد از اشتراک گرفتن از مبین نت بود که سوخت؟نقل قول:
---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
بله دارهنقل قول:
الان فقط 2 تا 8 صبح هس
جمعه هارو براداشتن
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
نه بابا دوست مننقل قول:
دوتا از هم محلی های ما ایرانسل دارن
زیادم همچین راضی نیستن
تازه میگن شنیدن مبین نت بهتره که من بهشون گفتم ....
همه فکر میکنن مرغ همسایه غازه
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------
برای من که باز میشه با سرعت معمول خودشنقل قول:
بچه ها من شبها سرعتم 134 پایین تر نمی یاد شبی 2.3 گیگ دانلود می کنم هر شب از حجمم کم نمی کنه:31:
ایتم از سرویس 1 مگ ما :
اخری با ....پی ان تست گرفتم....
با توجه به تاپیک های مبین نت و ایرانسل و نظرات کاربران در تاپیک ها و همچنین کاربرانی که هر دو سرویس را داشته اند و همینجا آمده و نظرشان را اعلام کرده اند و همچنین تست های خودم از وایمکس ایرانسل و تجربه بیش از یک ساله خودم در این تاپیک و استفاده از وایمکس مبین نت می گم که وایمکس ایرانسل بهتره و از این صحبتم به هیچ وجه کوتاه نمیام.نقل قول:
در حقیقت مودم نسوخت. به خاطر دستکاری خودم و موقع آپلود کردن تنظیمات روی CPE، مودم هنگ می کرد. همه ی چراغ هاش روشن می موند. تماس گرفتم و ازشون خواستم که مجددن مودم رو پروگرم کنن. ولی شرکتهای عامل گفتن امکانش رو ندارن و کلن عوضش کردن و فکر کنم حدود 9 ماه از اشتراکم میگذشت و تو این مدت هم دائم مودم روشن بود.نقل قول:
اه اه سرعت امشب به 20 هم نمی رسه ... مسخره ها ... چرا همچین شده حداقل دلمون به شبانه خوش بود که اینم مشکل دار شد !
به نظرتون 1 مگ که برای یک سال هست میشه 65 تومن بخرم یا اونکه 44 تومن زده برای 1 ماه ؟
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس اختلالات شبکه اینترنت را موقت اعلام کرد وگفت: برخی کنترل های امنیتی باعث ایجاد مشکلات دراین شبکه شده است.
نادر قاضی پور در گفت وگو با موبنا با اشاره به اینکه در خصوص اختلالات شبکه اینترنت مذاکراتی با مسئولان وزارت ارتباطات صورت گرفته، اعلام کرد: در شرایطی به دلیل مسائل امنیتی باید شبکه اینترنت کنترل شود.
وی با اشاره به اینکه وضعیت شبکه اینترنت به طور پیوسته توسط مجلس و کمیسیون صنایع بررسی می شود ادامه داد: این اختلالات موقتی است و تا چندی دیگر بر طرف می شود.
بروز اختلال در شبکه اینترنت کشور ، سرعت دسترسی کاربران به این شبکه ارتباطی را از چندی پیش با کندی روبرو کرده اما دلیل این اختلال تاکنون مشخص نشده است.
پی بروز اختلال چندین روزه در شبکه اینترنت کشور، امکان دسترسی مناسب به اینترنت برای کاربران مقدور نیست.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:19::19::19::19::19:نقل قول:
من دیشب 1 گیگ هم نتونستم دانلود کنم !! سرویس 1 مگ .
همه مشکل داشتن ؟
من که نداشتم من به اندازه کافی دانلود داشتم
من خودم حدود 1.9 گیگ گرفتم با سرویس 1 مگ که البته دو نفری استفاده می کنیم.
سلام دوستان
من تازه عضو شدم
تاپیکهای مناسب ومفیدی در سایت وجود دارد
یک سوال داشتم اگر کسی از دوستان جواب را می دونه لطفا دریغ نکنه
این password وایفای مبین نت را چجوری میشه تغیبر داد :20:
من که خیلی وقته اینجوریم. دیشب حدود 1.5 دانلود کردم.نقل قول:
بله میتونید همون قبلی رو تمدید کنیدنقل قول:
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
من همیشه سرعتم رو 136 ثابتهنقل قول:
بعضی شبها که میاد پایین چندتا فایل با هم راه میندازم که رو هم میشه همون 136
سلام دوستان . من همیشه از اینترنت 512 استفاده می کردم راضی بودم ولی الان خیلی اوضاع افتضاح شده مثلا سرعت دانلود شبانه از 20 هم نمیگذره که به زور 400 مگ فایل دانلود کردم . ضمنا دسترسی به سرویس جی میل خیلی وحشتناک کند شده این https هم کند شده . خنده دار تر از این سایت های جهانی هم بهت ضد حال می زنند مثلا سایت Geforce nVidia دیگه با ایپی ایران نمی ذازه اپدیت درایور گرافیک تو دانلود کنیم . من حالا منتظر ماه دیگه و سرویس 1 به 4 هستم ببنیم واقعا درسته یا بازهم افتضاح . به خدا از دست اینترنت ایران خسته شدیم . :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::13::13::1 3::13::13::13::13::13::13::13::13::2::2::2::2::2:: 2::2::2::2::2::2::2:
این هم وضعیت مبین 512 ضریب 1 به 8
دوستان من قصد خرید 1مگ مبین نت رو دارم.با این سرعت روزانه چقد میشه دانلود داشت؟ تقریبی حدودا چقده میخوام ببینم ارزش داره بگیرم چون فقط برا دانلود میخوام.مودم چی باید بگیریم indoor یا outdoor؟فرق این دوتا چیه؟برای خونه 1مگ میدن بدون مشکل؟ اشتراک 1به 10 توی ماه جدید برای 1مگ عوض نمیشه؟
من اراکم اگر از دوستان اراکی اینجا کسی هست بگه سرعت این سرویس خوبه یا بد!
ممنون میشم جواب بدین.تشکر
من نه روزها مشکل دارم نه شب ها ! کلا همیشه خوب جواب میده و داده ! تو این 6-7 ماهه 3-4بار فقط قعطی چند دقیقه ای داشتم !
الان تماس گرفتم با بخش فروش و همون طور که یه دوستی اشاره کرد به این قضیه، افرادی که از طرح 1024 10 گیگ ماهیانه و ضریب اشتراک 1 به 10 وبا قیمت 36400 استفاده می کردند الان هم می تونند همون طرح قبلی را تمدید کنند ...
منتهی گفت که ضریب اشتراک 1 به 4 کیفیتش بهتر میشه !
اگه کسی از این 1 به 4 ها گرفته بیاد بگه ببینیم کیفیتش چطوریه مثه قبله یا نه ...
سلام
کسی میدونه چطور میشه با مودم مبین نت port forwarding کرد؟
برای ریموت دسکتاپ می خوام.
ممنون.
سرویس یک مگابیت
پینگ را مشاهده کنید
الیته بعضی سرور ها هم سرعت را خوب نشان میدهند(پینگ هم نزدیک 350)
https هم به همان وضع است.
با سرعت استاندارد ،ساعتی 450 مگ میشه با سرویس یک مگابیت دانلود کرد.البته چون دانلودت زیاده حتما سرویس نامحدود می خوای دیگه.نقل قول:
برای مودم برو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در قسمت مناطق تحت پوشش ببین محل شما در کدوم نقشه تحت پوشش هست.مودم indoor برای مناطقی هست که داخل ساختمان هم سیگنال دریافت کنید.مودم outdoor که خارج از ساختمان نصب میشه برای مناطقی هست که نمیشه از مودم داخلی استفاده کرد.
برای سرعت بالاتر از 128 کارت دانشجویی و یا نامه از شرکت بیاری کافیه.
این سرویسها تازه ارائه شده.فعلا تغییر پیدا نمی کنه.البته از اشتراک 1 به 10 که نباید بالاتر ببرند.
من 1مگ 1به 8 دارم طرح قدیم از 2 ماه پیش اشتارک 6ماهه گرفتم و همیشه چه روز وچه شب سرعتم خوب بوده اما از وقتی که طرحهای جدید امده سرعت من شبها به طور خیلی افتضاحی میاد پایین طوری که شبها بیشتر 600 مگ نمی تونم دانلود کنم
انگار همه میگن این طرح های جدید یعنی 1 ب4 خوبه پس الان من میخوام بگیرم با سرعت 1 مگ نوشته 1 سال با 9 گیگ 65 تومن و یکی دیگه نوشته 1 ماه 40 تومن با 8 گیگ حالا کدوم را بخرم به نظرتون؟