اینجا اهواز
ساعت 8:15
سرویس: دو مگابیت نامحدود
سرعت دانلود 35 کیلوبیت بر ثانیه!!!!:41:
Printable View
اینجا اهواز
ساعت 8:15
سرویس: دو مگابیت نامحدود
سرعت دانلود 35 کیلوبیت بر ثانیه!!!!:41:
مهدی و پوریا شما محل سکونت کجا هست؟؟؟؟؟
منکه سمت طرشت هستم اینجوریه. ثابت نیست متغیر هست ولی تا 75 میره یاد پائین با اینترنت دانلود منیجر من تست کردم و اینکه دوباره به مدت 5 دقیقه ثابت روی 67 بود دوباره الان بالا و پائین میره رو یه عدد هم ثابت نمیمونه بشه سرعتر و گفت :)
1- دوستان من اینترنت رو تاریخ 90/8/11 وصل شده و 3 ماهه نامحدود گرفتم که باید در اصل بشه 90/11/11 ولی تاریخ انقضا رو زده 90/10/30 در اصل 2 ماه و نیم و اینکه تعداد روز باقیمانده رو زده 13 روز؟؟؟؟ یعنی چی؟؟؟؟ 3ماه از نظر اینا چطوری حساب میشه؟؟؟؟
2- نمیشه داخل مودم های BM632W یوزر و پسورد وی پی ان ست کرد که با وایرلس هم وصل میشیم از وی پی ان استفاده کنه؟؟؟
3- پسورد وایمکس رو که داخل کنترل کاربری هم میشیم باهاش رو نمیشه عوض کرد؟؟؟ چرا گزینه تغییر رمز نذاشتن؟ این پسورد رو نمیشه حفظ کرد که.
دوستان من یه مشکلی دارم
وقتی که کاری نمیکنم هیمنجوری ارسال و دریافت انجام میشه
DU Meter چیزی رو نشون نمیده ولی خود کانکشن همینجوری کار میکنه
هیچ برنامه ای هم آپدیت و اینا نمیشه
مشکل کجاست؟
یه سوال دیگه من الان اگه حجمم تموم شه یا باید حجم بخرم یا مصرف آزاد استفاده کنم؟
حتما باید اول ماه یه تعرفه شارژ کنم؟
یه سوال داشتم لطفا هر کس می تونه راهنمایی کنه
به فرض من 256 نامحدود دارم و دوستم 2 مگ نا محدود بعد مثلا دوستم بعضی شب ها استفاده نمی کنه از اینترنتش من نمی تونم مثلا مک آدرس اون رو برای خودم ست کنم موقع هایی که اون استفاده نمی کنه من استفاده کنم ؟ بعد هر وقت خواست استفاده کنه مک آدرس خودمو ست کنم از مال خودم استفاده کنم ؟
به به بچه محل خودموننقل قول:
اقا من الان تماس گرفتم با 707 و نتیجه بحث این شد که شما تو تنظیمات مودم به این سه عدد توجه کنRSSI که حداکثر باید -75 باشه (برای من قبلا روی -80 بود ولی الان روی -60 هست)
و CINR Reuse1 که هرچه به عدد 17 نزدیکتر باشه کیفیت شبکت بالاتر میره (برای من روی 8 بود الان رسوندم به 14):8:
همچنین میزان سیگنالتون(قبلا برای من 2 یا 3چراغ روشن داشتم الان هر5تا روشنه)
روش کار هم این بود که باید مودم رو کمی جابجا کنیم یا زاویه اونو بچرخونیم
من مودم رو الان بردم کنار پنجره و الان اون وضعیتی که گفتم برای من شده و کیفیت دانلودم هم طبیعی شد روی 33 تا 36 میچرخه سرعت دانلودم(تا همین چند دقیق پیش به زور به 17 مییرسید)
------------------
در مورد اون سوالت احتمالا چون دوره های ایرانسل ماهانه هست به محض پایان یافتن این دوره خودبخود وارد دوره بعدی میشه (برای منم اینطوری زده)
جواب بقیه سوالاتت رو هم نمیدونم
من بلوار کشاورز هستمنقل قول:
اعداد هیچ وقت مثل ADSL ثابت نیستن مثلا بین 65 تا 67 کیلوبایت متغییر هست
1-اینا گرد میکنن همیشه تا سر ماه رو حساب میکنن برای من هم که 13 تیر وصل کردن 3 ماهه بود تا 13 مهر میشد اما این 13 روز رو کم کردن
2- والا من تو کارا سر رشته ندارم:31:
3- اینو نمیدونم اما بهتره توی یه دفتر چه نگه داری پسوردها و تراکنش ها اگر اینترنتی پرداخت میکنی چون امکان داره تو حسابت نره اونوقت دچار مشکل میشی
مگه کجایی تو؟؟؟؟نقل قول:
من الان نمیتونم کنار پنجره ببرم هم اینکه کابلش رو باید بلند کنم و اینکه کنار پنجره باریک هست بزارم آفتابم میخوره باید پرده همش کشیده باشه :31: البته چراغ های من پر پر هست باید از داخل تنظیمش رو ببینم روی چنده
برای من اینجوریه:
RSSI : -62.30
CIN Reuse1: 15/61 ela16
Signal Strength: 100%
دم پنجره ببرم به نظرم عالی تر بشه چون ما طبقه 9 هستیم
منم 2مگ دارم ولی سرعت روی 35.40 هستنقل قول:
انتن هم 3 چراغه هست
دلمو خوش کردم الان 200 تا پر میکنه وااای چی کار کنم؟؟
ما حبیب اله هستیم :دیبرای تو که کیفیتت خیلی عالیهنقل قول:
الان اتاق رو عوض کردم چسبوندم به شیشه 5 درجه شد و به صورت وی فی وصلم ولی هنوز سرعتم 20-18 هست میگم ببرم بالا پشت بوم بزارمش تنظیم چیزی نسیت؟ار کجا بفهمم سیگنالم چنده؟
خودت رو خسته نکن مشکل از سیگنال من و شما نیست... من خونمون بغل دکله ولی بازم مشکل دارمنقل قول:
یه بار مودمم رو با خودم برده بودم خونه یکی از آشنا ها با سه چراغ روشن بالای 200 کیلو بایت در ثانیه سرعتم بود ولی الان...........
کلا توی اهواز مشکل دارن
من تهرانم سرعتم افت خیز دارهنقل قول:
دوستان الان وی پی ها لیمیت شده با چی دانلود کنم اکانت از فایل سونیک دارم کمک کیند
فکر کنم با وی چی ان هایی که s c o k s هم میدن بتونی با سرعت بالا دانلود کنینقل قول:
فقط بچسب به مبین نت. ایرانسلو بیخیال
---------- Post added at 03:41 AM ---------- Previous post was at 03:40 AM ----------
ایرانسل ؟کدوم ایرانسل ؟
از قسمت خدمات مشترکین، در منوی سمت راست گزینه "تغییر رمز" داره. این هم لینکش:نقل قول:
کد:http://ecare.mtnirancell.ir/appmanager/sspportal/home?_nfpb=true&_pageLabel=ChangePassword_Page
بهترین کار اینه زنگ بزنی ایرانسل چون مشکل از این دکل هست که نزدیک خونتون هستنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
بنده یه وی P انی دارم که از یه پورت و پروتکل اختصاصی (به غیر از ساکس و . . .) استفاده میکنه و مشکل افت سرعت نداره. شرایطش رو براتون PM کردم.
با تشکر
سلام ما ساکن تهران نو هستیم. با اشتراک 512کیفیت سیگنال 30% و دوتا چراغ. هیچ مشکلی هم ندارم نه افت سرعت و نه قطعی.
من تهران-طرشت هستم
من الان همه چی عالیه تمام تنظیمات عالیه و آنتن 100 درصد هستش ولی این سرعت منه؟؟؟ شماره کامل 707 چنده ؟ از ثابت
در حال حاضر بدون وی پی ان سرعتم اینه:
ولی جالب اینجاست میشه 53 ولی الان دارم یه فیلم دانلود میکنم با آی دی ام باز متغیر هست بیشتر هم روی 20 و زیر 20 میچرخه یعنی از 128 هم افتضاح تر . یعنی هر جای دنیا غیر ایران به راحتی میتونستی پدر شرکت در بیاری و حقت رو بگیری و خود شرکتها هم مسئولیت پذیر هستن چون جوری تربیت شدن که باید اینجوری باشن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
من پسورد رو عوض کنم بعد مودم خودش کانکت میشه چون پسورد عوض شده دیگه وصل نمیشه درسته؟ پسورد مودم کدوم قسمت باید عوض بشه؟ چون خود طرف ست کرد برام.نقل قول:
من بخوام یه وایرلس برای کامپیوتر خودم بخرم که دیگه با کابل وصل نشم با وایرلس وصل بشم و مودم رو بتونم ببرم نزدیک پنجره چی بخرم؟؟ چه مارکی و قیمتش حدودا چنده؟؟؟
الان آنتن رو به فاصله 6 سانت جا به جا کردم اون موقع آنتن 100 درصد بود سرعتش اونجوری بود الان آنتن 97 درصد هست ولی چراغها کامل روشنه و تکون نمیخوره این الان سرعتم هست:
سرعت دانلودم روی 63 تا 67 میچرخه الان بهتر شده حالا از دکل خود ایارنسل هست.
من هم بعد دریافت اس ام اس فعالسازی نمیتونستم کانکت شم و همش Limited Access بود.بعد دیدم که نصاب یوزر پس رو که وارد کرده بعد شماره شناسه و قبل @ اسپیس اشتباهی تایپ کرده(هنگام Copy و Paste کردن) که با حذف اون ها مشکلم حل شد.:20:نقل قول:
اگر منظور شما کارت شبکه Wifi هست مدل D-link در بازار هست که میتونید تهیه کنید که در دو نوع PCI و USB ارایه شده من از USB اون استفاده کردم و مشکل خاصی نداشتم (البته نه برای وایمکس) قیمت هم حدودا بین 25 تا 35 هزار تومن در نظر بگیرید. خوبی این کارت شبکه های USB این هستت که شما میتونید اون رو به راحتی بر روی سیستمه نصب کنید و یه کابل و پابه اضافه هم داره که شما میتونیئ محل قرار گیری اون رو تعیین کنید ولی اونهایی که PCI هستند این آزادی عمل رو به شما نمیدهند و جابجایی اونها هم زمان بیشتری احتیاج داره حالا محاسبه کنید که اگر کابل شبکه بلند تری بخرید به صرفه تره یا کارت شبکه WiFiنقل قول:
از شهرهای دیگه به جز تهران کسی اینجا هستش؟ اگر هست لطفا وضعیت سیگنال و کیفیت اشتراک بگین تا بدونیم در جاهای دیگه اوضاع چطوره. باتشکر
عجیبه همه گله دارند از سرعت ولی من که 2 مگابیت دارم سرعت ثابت 260 دارم میگیرم و خیلی خیلی هم راضی هستم
این هم وضعیت من در روز پنجشنبه ساعت 17:20 با سرعت 512کیفیت سیگنال 33% با دوتا چراغ روشن
من میخوام وای فای بگیرم که کابل رو از وسط اتاق رد نکنم چون سیستم من این طرف هست و پنجره پشتم هست و باید از وسط اتاق رد بشه. حالا usb بگیرم تاصیری روی سرعت نمیزاره مشکلی نداره؟؟؟نقل قول:
================================================== ======
در حال حاضر سرعت من برگشت به روال خودش و روی 65 تا 68 جا به جا میشه
سرعت باز شدن صفحات وب هم عالی شده
دوستان چجوری میتونم طرح تعرفه مو از محدود به نامحدود تغییر بدم؟
کدوم منطقه هستی؟نقل قول:
من کیان پارسم ولی اصلا مشکل سرعت ندارم
دیروز همین ساعت که پست دادی من رو دانلود بودم
من گلستان هستمنقل قول:
دیشب از ساعت 2 به بعد سرعت بهتر شد و لی الان بازم مشکل دارم
یه سوال:
نمیشه BTS ای که مودم بهش وصل میشه رو دستی انتخاب کرد؟ فکر کنم مشکل از این BTS هست که بهش وصل میشم و کمبود پهنای باند داره چون الان آریا شهر بودم و سرعت کامل ولی تا اومدم خونه امحان کردم و دیدم افت سرعت دارم
قسمت گلستان پوشش خوبی ندارهنقل قول:
شهرک رزمندگان هم که کلا پوشش نداره:31:
چون مودم قبلی رو دادم به یکی از اقوام بره تست کنه کلا 1 چراغ آنتن هم روشن نشده بوده:31:
اهواز طرفای سه راه خرمشهر کسی وایمکس داره لطفا اعلام وضعیت کنه؟نقل قول:
سلام دوستان. به این لینک یک سری بزنید و مطالعه کنید.
این چند روزه شما هم نوسان داشتید ؟
سلام. من مودم FBR-105 که وای فای دارد، دارم. که توسط کابل LAN به کامپیوتر متصل کرده ام.
آیا روشی وجود دارد که بتوانم یک لپ تاپ را که مجهز به Wi Fi است با این کامپیوتر شبکه کنم؟ برای تبادل فایل مثلاً.
----------------------------------
در واقع میخواهم لپ تاپ و کامپیوتر را از طریق شبکهی بیسیم Wi Fi بهم وصل کنم.
همین الان هم شبکه شدن:20:نقل قول:
فقط باید تنظیمات ویندوز و فایروال رو انجام بدین و فولدر مورد نظر رو share کنید
البته سرعت انتقال خیلی بالا نیست (بین 3 تا 4 مگابایت در ثانیه)
دلم می خواد اپراتورای ایرانسل رو ...رررررششششوووونننننننن بببدددددمممم!!!!!
خداااااااااااااااااا!
lucky_luke عزیز. مرسی از جواب. اما...
یعنی چی؟ متوجه نشدم. من که هنوز لپ تاپ رو کاری باهاش نکردم.
با لپ تاپ نمیخوام به اینترنت وایمکس وصل بشم.
فقط میخوام به روش وای فای وصل بشم به کامپیوتری که از طریق LAN وصل شده به مودم FBR-105. فقط واسه دسترسی به هارد و فایلهای موجود در کامپیوتر.
یعنی بدون خریدن سخت افزار خاصی میتونم این کارو بکنم؟
من الان سرعتم 2روزه که دائم روی 66 الی 68 هست ولی سایت روب از میکنم باید چند بار Refresh کنم تا بیاد . چرا اینطوریه؟؟؟ در صورتی که سایت رو هم سریع باز میی کرد. نباید اینجوری باشه که؟؟؟ چون مخابارت هم همینطور بود. ولی سرویس 512 نباید اینجور ی باشه؟؟
کار خاصی لازم نیست انجام بدین(تمامی تنظیمات آی پی ، گت وی و ساب نت بصورت اتوماتیک انجام میشه)نقل قول:
لپتاپ رو با wifi به مودم وصل میکنی و pc رو هم با لن
حالا مودم مثل یک روتور معمولی عمل میکنی یعنی هر اطلاعاتی که میخوای بین این دو مبادله بشه اول به مودم فرستاده میشه و بعد به مقصد میرسه(فایل ها از طریق مودم ارسال میشن نه اینترنت پس از حجم اینترنتتون کم نمیشه)
فقط یه موردی که ممکنه ایجاد مشکل بکنه تنظیمات فایروال هست چون اکثرا بصورت پیشفرض اجازه دسترسی به فایل های share شده رو به سایر کامپیوتر های شبکه نمیدن و باید تنظیمات فایروال رو خودتون اصلاح کنید و یا اینکه فایروال موقتا غیرفعال کنید.
حالا هر فولدری که share کرده باشید رو میتونید توی شبکه بهش دسترسی داشته باشید.
ممنون میشم اگه بعد اتصال این دو به هم سرعت انتقال فایل رو بهم اطلاع بدین چون من قبلا از همین کار رو کردم ولی سرعت انتقال فایل پایین بود (3 تا 4 مگ) حالا میخوام ببینم مشکل از مودمه یا از وایرلس لپتاپ