هنوز اعلام نکردن تو کارت میزنهنقل قول:
Printable View
هنوز اعلام نکردن تو کارت میزنهنقل قول:
احتمال زیاد 16 ام هست!حالا ممکنه صبح باشه یا ظهر!نقل قول:
تاریخ اش رو منم مطمئن نیستم ولی کنکور ازاد رشته ریاضی ظهر هستنقل قول:
ولی تو کارت همرو میزنه
سلام من امروز از خودم آزمون ازاد سال 89 را گرفتم این درصد ها را زدم
رشته ای که زدم تراز 5800 میخواسته به نظرتون در این دو هفته و نیم میشه به این تراز رسید؟
چه پیشنهاد میدید؟
ادبیات 50
عربی 30
دینی 65
زبان30
ریاضی 5
فیزیک صفر
شیمی 20
زیست 18
خواهش بی جواب نذارید
سلامنقل قول:
با توجه به درصدهای عمومی و ریاضی. باید سه درس فیزیک و شیمی و زیست رو حداقل بالای 40 بزنید.
دوستان اگه کسی 3 ترم پیاپی مشروط شده باشد و ترم پیش مشروط نشده باشد این ترم مشروط بشه چه اتفاقی میفته ؟
کلا یه توضیح در مورد تعداد مشروطی و ... بدید ممنون میشم
نقل قول:
قانونش که میگه اگه دو ترم پیاپی مشروط بشی ، باید اخراجت کنن ولی دانشگاه آزاد با بند و تبصره تا یه ترم دیگه اینو تمدید میکنه
حالا شما 3 ترم پیا پی مشروط شدی و بازم اگه مشروط بشی دیگه فکر نمیکنم کاری بشه کرد:41:
دوستان سلام
من ترم پیش مشروط شدم واین ترم 11 واحد برداشتم وبنا به مشکلی نتونستم 2 درس 3 واحدیو امتحان بدم و الان فقط یک درس 2 واحدی و یک درس 3 واحدی برام مونده می خواستم بدونم اگه این 2 درسو امتحان بدم معدلم محاسبه میشه یا کلا ترمم حذف میشه ؟ یعنی دیگه لازم نیست این 2 تا درسم امتحان بدم ؟
سلام من تا حالا شیمی درست حسابی نخوندم آزمون آزاد سالای قبل را که میزنم 20 درصد میارم
تو این دو هفته میتونم به 50 درصدی برسونمش؟چه جوری؟
دوستان تابستون تو حالت عادی میشه 7 واحد برداشت؟
سلام تو درس هایی که هم قسمت عملی دارند و هم قسمت تئوری
مثل نقشه برداریکه 1 واحد عملی و 1 واحد تئوری هست اگه
امتحان عملی را استاد 5 بده از 10 نمره
ولی امتحان تئوری را سر جلسه امتحان نریم
این درس خود به خود حذف میشه یا نه ؟
.
سلام...نقل قول:
سلام تو درس هایی که هم قسمت عملی دارند و هم قسمت تئوری
مثل نقشه برداریکه 1 واحد عملی و 1 واحد تئوری هست اگه
امتحان عملی را استاد 5 بده از 10 نمره
ولی امتحان تئوری را سر جلسه امتحان نریم
این درس خود به خود حذف میشه یا نه ؟
شما هر درسی را که سر جلسه نری غیبت حساب میشه و توی کارنامه میزنه حذف ماده 35 در اصل حذف میشه....درسایی هم که تئوری عملی هست هیج جا و هیج استادی براش قانون درست نداره.....بعضی ها میگن 10نمره عملی 10 نمره تئوری....یکی میگه 5...15.....یکی میگه 8...12....درکل دست استاد هست.....اما وقتی نری سر جلسه استاد دیگه اون نمره عملی تون رو توی کارنامه نمیزاره.....چون معمولا برگه تئوری رو تصحیح میکنه بعد نمره عملی رو اضافه ....و وقتی شما غایب باشد که دیگه مشکلی نیست.
========
تا جایی که من میدونم 6 واحد میشه برداشت....مطمئن نیستم .نقل قول:
دوستان تابستون تو حالت عادی میشه 7 واحد برداشت؟
معدلش در معدل کل محسوب میشهنقل قول:
به نظر من نه ! البته خواستن توانستن استنقل قول:
نقل قول:
در حالت عادی 6 واحد هست ولی اگر ترم آخر باشی و همین 7 واحد برات مونده باشه ، میدن بهت
البته اگه 4 تا آشنا تو دانشگاه جور کنی شاید بشه کاری کرد
یه سوال!
این قسمت آخر از این ماده مگه اصلاحیه نداشت؟
ماده 23:در صورتيکه دانشجو از يک يا چند درس پيش نياز نمره قبولي کسب ننمايد و يا برابر مقررات در کلاسهاي درس يا دروس پيش نياز شرکت نموده اما سرانجام آنها را حذف نموده باشد مي تواند با نظر گروه ، آن درس يا دروس را با درس يا دروس وابسته در يکي از نيمسال هاي بعد انتخاب و بگذراند. چنانچه نتواند در درس يا دروس پيش نياز نمره قبولي کسب کند يا آن را حذف نمايد نمره درس يا دروس پیش نیاز و همچنین درس یا دروس وابسته (اعم از قبولي يا ردي) حذف مي گردد.
آخه من یادمه یه بار دیدم که نوشته بود وابسته ها حذف نمیشه
چجوریاس؟
بعد خوب ترم بعدش چند واحد ميتونه بگيره اين شخص؟ يعني اگر يكي 2 واحد امتحان بده. معدلش شد 19نقل قول:
ميشه 24 واحد بگيره
کارت کنکور دانشگاه آزاد کی میاد؟
همه رشته ها
اگه دروس پیشنیاز رو به همراه دروس وابسته برداری و دروس پیشنیاز رو بیفتی یا حذف کنی ، دروس وابسته هم حذف میشهنقل قول:
همیشه همینجوری بوده و هست
خیر ، نمیتونه 24 واحد بردارهنقل قول:
باید 14 واحد برداره چون ترم قبلش مشروط شده بود
کارشناسی ناپیوسته 16 و 17 شهریور میادنقل قول:
آها پس مبنا ميشه ترم قبلش؟ يعني اگر مشروط نبود ميشد 20 واحد برداره.نقل قول:
خوب يك سوال : مثلا تا چند واحد بايد پاس كرد كه اين طور نشه؟ يعني نخوره به ترم قبل؟
حداقل پاس كردني چي هست كه ترم حساب بشه و معدل اون مبنا قرار داده بشه
تا 1 ترم اجازه میدن که اون درسی که پیشنیاز بوده رو برداری و پاسش کنی...نمیدونم شاید یونی ما اینطوریه.....نقل قول:
اگه دروس پیشنیاز رو به همراه دروس وابسته برداری و دروس پیشنیاز رو بیفتی یا حذف کنی ، دروس وابسته هم حذف میشه
همیشه همینجوری بوده و هست
مثلا شما درس پیش نیاز و وابسته رو باهم برداشتی......وابسته هه پاس میشه پیشنیاز رو میوفتی....تا 1 ترم وقت داری پیشنیاز رو پاس کنی...بعد از اون وابسته حذف میشه.
بله مبنا ترم قبلشه ، زیر 14 واحد ترم محسوب نمیشهنقل قول:
باید بیشتر از 14 واحد برداره تا براش یک ترم محسوب بشه
اگه یک هفته وقت بذاری واسه شیمی مطمعن باش بالای 70 میزنی ;)نقل قول:
من خودم پارسال سوم بودم تو دو روز شیمی 1و2 خوندم 46 درصد زدم
من بخوام آزاد کرج رشته زبان قبول شم
میشه بگید تقریبی هر درسو چن درصد بزنم قبول میشم؟؟؟
دوستان لطفا جواب بدید من درصدام توی ازمونای ازمایشی ازاد اینه برای تراز 6500 ریاضی چی کار کنم
ادبیات 70 دینی 90 عربی 60 تا 70 زبان 50 تا 60 ریاضی 10 فیزیک 70 شیمی 90
البته درصدا رو تقریبی گفتم
اره با همین درصدا تقریبا میارینقل قول:
بچه ها تراز ازاد میکروبیولوژی شرق تهران چه قدره؟یا تراز میکروبیولوژی تهران؟توروخدا بگید!
چه قدر باید از هر درس بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من برای اولین بار می خوام تابستون بردارم
ولی تو لیست ساعت کلاس مثلا فیزیک رو زده 8 تا 17!!!
یعنی واقعا هر جلسه 9 ساعته یا اشتباه زده؟:دی
نقل قول:
دوستان من برای اولین بار می خوام تابستون بردارم
ولی تو لیست ساعت کلاس مثلا فیزیک رو زده 8 تا 17!!!
یعنی واقعا هر جلسه 9 ساعته یا اشتباه زده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزیز :دی سه تا زنگ دو ساعت و 25دقیقه ای (3واحدی) هستش :دی طبیعتا هم آنترک میدن استادا:20:
سلام دوست عزیز ما دانشگاهی به نام شرق تهران دنداریم یکی پزشکی هست و یکی دیگه تهران شمال که زیست شناسی سلولی مولکولی -میکروبیولجی دارهنقل قول:
ترازشم متغیره بین 5800 تا 6300 سال های مختلف
درصدات حدودن باید این باشه
برای 6400 حدودا
ادب 84 عربی 55 دینی 81 زبان 61 ریاضی 5 فیزیک 43 زیست 42 شیمی 85 زمین 0
که میتونی مثلا با زدن درصد با لا تر زمین و زیستو از فیزیک کم کنی ولی اگه خواستی بگو 5800 برات بذارم
دوست من برا منم دعا کن خواهش میکنم موفق باشی تو کنکور و زندگی خدا نگهدارت
بچه ها خواهشا من دقیقا میخوام موقع کنکور ازادمو بدونم.تا کی باید صبر کنم؟؟؟تا کارتا بیاد؟اخه کی میااااد؟صبح و عصرشم مهمه واسم.چی کار کنم؟لطفا کمک!!!
تو کارت اعلام میکنه....اما اگه طبق روال گذشته باشه ریاضی عصر هست..نقل قول:
بچه ها خواهشا من دقیقا میخوام موقع کنکور ازادمو بدونم.تا کی باید صبر کنم؟؟؟تا کارتا بیاد؟اخه کی میااااد؟صبح و عصرشم مهمه واسم.چی کار کنم؟لطفا کمک!!
فکر کنم 1هفته مونده به کنکور کارت ها بیاد...نقل قول:
تا کی باید صبر کنم؟؟
ممنونم دوست عزیز ولی امسال تهران شرق هم جزو دانشگاه هایی بود که میکروبیلوژی داشت.منم زدم.نقل قول:
من اینجوری بزنم قبول میشم؟
فارسی 70 دینی 70 عربی 10 زبان 90-100 ریاضی 5 فیزیک 5 زیست 70 شیمی 70 زمین 60
خیلی ممنون که پاسخم رو میدید.امیدوارم شما هم انتخاب اولتونو قبول شید:11:
نقل قول:
ممنونم دوست عزیز ولی امسال تهران شرق هم جزو دانشگاه هایی بود که میکروبیلوژی داشت.منم زدم.
من اینجوری بزنم قبول میشم؟
فارسی 70 دینی 70 عربی 10 زبان 90-100 ریاضی 5 فیزیک 5 زیست 70 شیمی 70 زمین 60
خیلی ممنون که پاسخم رو میدید.امیدوارم شما هم انتخاب اولتونو قبول شید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سال اولی هست که توی این رشته داری دانشجو میگیره نمیشه به راحتی گقت چه ترازی میخواد
یعنی حدودش هم نمی دونید؟
نقل قول:
یعنی حدودش هم نمی دونید؟
احتمال داره بتونی با تراز بقیه میکرو ب. های تهران بتونی حدس بزنی امسال چی میشه ترازش ولی سال اول خیلی اعتماد نیست به رشته هایی که از سالای قبل نبودن
مثلا دیگه هر سال مشخصه توی فنی ها عمران جنوب چه حدودیه فوقش 200 تا بالا پایین میشه یا مثلا مکانیک تحقیقات و .... که 100% خودت بهتر میدونی :دی
چرا دوست عزیز به احتمال زیاد چون سال اولش هست احتمال داره ترازش پایین تر باشه احتمال دادمنقل قول:
راستی عربی چرا اینقد پایین؟
عربی ازاد هیچیم ندونی 40 میزنی
فیزیکم حیف بشین ابی قلمچی این چند روز بخون بیارش رو 30 یا....
زیستتم چون غیر پزشکی هستش زیست غیر پزشکی زیست اسون تر از پزشکی هستبا توجه به پارسال یعنی من که هیچی نمیدونم برم 50 میزنم شما که باید بالاتر بزنی تو این چند روز میشه کارهایی رو کرد که تو 1 ماه هم نمیشه
راستی من رشتم ریاضی هسا یعنی قبلن تجربی بودم ازش بدم امد امدم ریاضی برام دعا کن ولی ایشالا که قبول میشی...:10::46::11:
متاسفانه من فیزیک با عربی رو نخوندم .ریاضی هم چند ماه پیش خوندم.امسال سال دوممه.من رشتم تجربیه ولی پارسال رفتم ریاضی امتحان دادم به خاطر انتخاب رشته بد شهرستان قبول شدم.ولی امسال تجربی خودمو شرکت کردم که تهران حتما قبول شم.دعا کن حتما قبول شم.منم دعا می کنم توم هر چی می خوای قبول شی . ممنوننقل قول:
مرسی ممنون راستی ببین حداقل عربی یه ذره بخون به خدا حیف یا فیزیک ازاد که دیگه خوراکنقل قول:
یادش بخیر همین روزا داشتم عمومی میخوندم فقط...ایشالله همتون همون جایی که دوست دارید قبول شین
مرسییییییییییییییی قربونت داداش:10::46:نقل قول:
موفق باشی
سلام دوستان من میخوام ترم تابستان بردارم ولی نمی دونم میشه چند تا واحد برداشت؟؟ یکی میگه 6 یکی میگه 7.
یه سوال دیگه هم اینکه چند واحد عمومی ، اختصاصی و پایه میتونم بردارم؟؟؟؟
خیلی ممنون