کارت اعتباری : 10000نقل قول:
دفترچه: 1000
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
دوستان سایت قلم چی باز می شه براتون؟
Printable View
کارت اعتباری : 10000نقل قول:
دفترچه: 1000
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
دوستان سایت قلم چی باز می شه براتون؟
خوب من تستا رو حفظ نمیکنم تا جایی که میدونم . مدرسمون هم آزمونای مرآت رو میگیره که سوال تکراری نداره و همش رو باید بلد باشی واقعا .نقل قول:
تقریبا بیشتر افراد از همون اول سرعتشون در حد ِ بنز نبوده! و قرارم نیست باشه! اصولا سرعت کم یا به خاطر تمرین ِ کم و یا تحلیلی تمرین نکردنه. تمرین ابتدائی همیشه باید اصولی باشه که نتیجه بده، من خودم ریاضی رو تقریبا از 0 شروع کردم چون وقتی با تست ها برخورد کردم سرعتم افتضاح بود!
اون 90 درصد رو احتمالا از بس حل کردی حفظ شدی! میگم "احتمالا"، اولا توی یه آزمون سوالای وقت گیر درجه بندی دارن، شاید یک سوال به دلیل اینکه قبلا نمونه شو ندیدی وقت گیر باشه، یا بخاطر اینکه روی راه حلش تمرکز نکردی. به نظر من، از الان خیلی روی زمان گیر نده و تمرکز نکن، تست هارو طوری تحلیل کن که یک دید پیدا کنی، فـرض کن مثلا داری می خونی یکبار برای همیشه!! اینطور که نیست واقعا اما مهم اینه که به انواع تیپ تست های یک مبحث تسلط پیدا کنی و اون مبحث بعدا دوباره برات مشکل ساز نشه. حل تست های متنوع، از تکراری خیلی بهتره.
باز هم موضوع اینه که احتمالا براش وقت کمتری میذاری!! توی آخرای سال سوم و بعد توی پیش من تازه به سرعتم دقت کردم. کاری که کردم این بود که هرشب 10 تا 15 تست ریاضی توی زمان میزدم. یعنی مثلا از ده تا 4 تا بزنم اما درست بزنم. بعد به مرور بیشتر، بعد زمان کمتر و این برای مسائل شیمی و فیزیک هم صدق می کنه. این آخرین کارها ست که برای افزایش سرعته، اول تسلط بعد سرعت.
من روزی حداقل دو ساعت ریاضی میخونم در هر حالتی . یعنی حتی اگه فرداش امتحان درس دیگه هم داشته باشیم . دیگه چقدر بخونم آخه ؟
تسلطم هم خوبه
همونطور که گفتم مشکلم زمانه بیشتر !
من تستای 25 دقیقه ای قلمچی رو تو 40 دقیقه جواب میدم . اینبار یه کاریو امتحان کردم . من چون زبانم خوبه بجای 20 دقیقه وقت خودش معمولا تو 2-3 دقیقه جواب میدم . این آزمون امروز هم زبان رو سریع زدم و بقیه ی وقتش رو گذاشتم رو ریاضی که نتیجش این شد که هر دو رو 100 زدم . ولی خوب این مشکل فقط برای ریاضی نیست و مثلا سر درسای هندسه و فیزیکم وقت بیشتری گرفته میشه ازم .
استرس که هست ! استرس از وقت کم آوردن !نقل قول:
یا استرس، یا عجله برای جواب دادن به همه ی سوالات و یا تمرکز کم. باید ببینی عامل و مانع چیه، من هم این مشکل رو داشتم و دلیلش اولی و دومی بود، باید بدونی که قرار نیست به همه ی سوال ها جواب بدی! باید به اونائی که داری جواب میدی درست پاسخ بدی. من کاری که کردم این بود که می گفتم مثلا توی 20 تا سوال ریاضی به 12 تا جواب میدم و فقط تمرکزم روی اونا میذاشتم، و برای شیمی و فیزیک، اگر وقت اضافه آوردم روی بقیه تمرکز می کنم. گاهی آدم می خواد سرعتش رو ببره بالا و اگه این با تمرین و تسلط نباشه، باعث بی دقتی های خوف ناک! میشه.
موفق باشی.
که میشه همون عجله
بعدشم من اگه به همه چی جواب ندم ترازم میاد پایین از مدرسه میندازنم بیرون دوست خوبم :20:
:18:واقعا شده 10000 تومننقل قول:
تجارتخونه راه انداختن مگه؟ چه خبره؟.......الان اگه شاه بودا این همه مشکل نداشتیم نه کنکور بود نه چیز دیگه همه ی این امکانات از صدقه سر انقلاب داریم:31::31:
سایت قلم هم باز نمیشه باز این کاظم داره میزاد
نظرتون راجع به برنامه ای که آقای دیبازر دوباره می خواد از ابتدا شروع کنه چیه؟ فرصت برابر رو می گم، دوشنبه ها.
درسته ! بايد فيزيك رو كاملاً مفهومي خوند اينجور كتابها هم كمك بيشتري ميكنن! من اگه وقت بيشتري داشتم حتماً اينكارو ميكردم (حيف ..... كه عمرمون رو تلف كرديم )نقل قول:
راستي اين آزمونهاي سنجش رو چطور ميشه ثبت نام كرد؟؟
سلامنقل قول:
کارت اعتبار ی از پست میگیری بعد تو نت ثبت نام میکنی ....
موفق باشی
خوب پس همون که گفتم میتونه راه خوبی باشه، که هر شب تعدادی تست رو توی زمان بزنی و به مرور زمان رو کاهش بدی، خوب اینکه میگم مثلا 6 تا رو انتخاب کنی و بزنی، استرس آدم رو کم می کنه و دقت رو هم افزایش میده، وقت اضافه میاری و اونوقت با تکرار این کار سرعت عمل افزایش پیدا میکنه. خوب اثرش به مرور معلوم میشه و چیزی هم که هدفه همون کنکوره. مدرسه ی ما هم به نتیجه ی آزمون خیلی اهمیت میداد و استرس زیادی وارد میکرد، اما تراز آزمون با سوالی که در اثر بی دقتی اشتباه زده بشه بیشتر از تست خالی میاد پایین.نقل قول:
اگه اصولی سرعت رو ببری بالا توی دقت اختلال ایجاد نمی کنه.
كارنامه ها اومد...
من ترازم 5700.
حس و حال كارنامه گذاشتن نيست...
اگه خواهر یا بردار دانشگاهی دارید حتما کتابشو نگاه بندازین خییلی خوبه من خودم اگه پارسال میدونستم این هالی دی اینقدر خوبه حتما میخوندمش..نقل قول:
درسته ! بايد فيزيك رو كاملاً مفهومي خوند اينجور كتابها هم كمك بيشتري ميكنن! من اگه وقت بيشتري داشتم حتماً اينكارو ميكردم (حيف ..... كه عمرمون رو تلف كرديم )
نقل قول:
این آزمونش به نظرم تو این 5تایی که از اول سال گرفته بهترینش بود. از لحاظ سطح سوالات و استانداردی.
من دینی وشیمیش رو گند زدم 25 زدم ، بقیه درسا رو بالای 50 زدم.
شما چطور دادی امتحانو ؟
elendil جان شما چطور ؟
من کلا از وضعیت میتونم بگم با اینکه 1 ماه و نیم اخیر رو درس نخوندم راضی هستم ولی ادبیاتم پیشرفت داشت همچنین زبان ( من نمیدونم این سنجش زبانش یه مشکلی چیزی داره !!!!!! :دی :دی )
ریاضی هم که این 23 روز 23 روز طلایی ریاضی و فیزیک هستش ( هم دوره هم رفع اشکال ) شیمی میره برا 15 فروردین به بعد برا یه ماه که یه ماه هم زیادش هست
ااااای بابا:2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها بابت کیفیت پایین عکس شرمنده . سایتی که روش آپلود کردم مشکل داره ظاهرا
سلام سامان
چي كار كردي امروز... من كه اصلا حال و حوصله ي زنده موندن رو ندارم
چرا یدفعه جو عوض شد! همه سنجشی شدن!:31:
بازم سلام
نمي دونم چي بگم.........شايد بگيد خوبه ولي واقعا اعصابم به هم ريختس
بچه ها سوالای عربی سنجشو میذارین؟
مساله حیثیتیه!:31:
طراحش معلممونه.خیلی ادعاش میشه.
میخوام ببینم چجوریه سوالا.
مهلت ثبت نام آزمون های جامع سنجش تا کی هست
و کدوم آززمو ناش با قلمچی ییکی هست ؟ شما چیکا می کنین اون آزمونا که تداخل داره ؟
کارنامه من ناقص میاد فقط عمومی هام رو زده.........کارنامه اختصاصیم رو نزده.....
تراز عمومی ها
5200
خوب ندادم. 5803.
ایشالله بهتر و بهتر می شم...
سلام !
من که از اول سال هی گفتم ازمون بعدیو میترکونم...همش ترازم داره میاد پایین !
از 5800 شروع شد ...الان شده 5000... نمیدونم واقعا نا امید شدم...
برای بالا رفتن سرعت تست چی کار کنم به نظرتون؟
اینم مال من :19:
چه عجب یه تجربی پیدا شد. بچه های تجربی توی تاپیک کم فعالیتن . ترازت خوبه . از روی رتبه منطقت میشه فهمید منطقه 3 هستی درسته؟:10:نقل قول:
!!نقل قول:
درس نمیخونی!
تا وقتی روی یه مبحث تسلط نداری نرو سراغ تست جدی میگم
وقتی نمیتونی یه سوال تشریحی رو حل کنی تستم نمیتونی
شایدم تست نمیزنی
تا تست زیاد حل نکنی دستت روون نمیشه
من هم امروز به اين نتيجه رسيدم كه نميتونم بزشكي قبول شم يه بار عمومي ها رو خوب ميزنم يه بار اختصاصي ها رو يه بار زيست رو خوب ميزنم يه بار شيمي كلا هيح وقت همه درسا رو خوب نميزنم_ تراز عمومي : 5200 تراز اختصاصي :6720 تراز كل :6377
مهلت ثبت نام آزمون اولش که 20 فروردینه، تا 20 اسفنده.نقل قول:
1: 20 اسفند
2: 17 اریبهشت
3: 7 خرداد
آزمون 1 و 2 با قلم چی تداخل داره و من سنجش رو می دم.
آزمون قبل 5800 شده بودم الان 6100 شدم.رتبه ام هم حدود 4000 تا بهتر شده.
با وجود اینکه بعضی درصدام خیلی افتضاح شده اما ادبیات پیش رو 93 زدم رتبه ام شده 27.من الان کلی ذوق کردم و اشک شوق دارم میریزم.
(من ادبیاتم خوبه و کلی ادعا دارم تو این درس اما همش رتبه ام 3 رقمی میشد.)
برای این حرف زوده . 4ماه فرصت داری سرنوشتت رو عوض کنی. از الان تسلیم شدن در اصل تعارف زدن به رقیباته که برن رشته مورد علاقت رو بخونننقل قول:
تبریک میگم هم بالا رفتن ترازت. هم درصد بالای ادبیات رو . من که توی خواب هم نمیبینم ادبیات رو بالای 80 بزنم!:13:نقل قول:
دوستان سلام !
احیانا کسی اینجا هست که کنکور زبان شرکت کرده باشه ؟ (به صورت جدی بیشتر منظورمه .)
من امسال میخوام شرکت کنم و تمرکز اصلی و هدف اصلیم واسه یکی از رشته های زبان انگلیسی هسش .(بیشتر مترجمی)
اگه کسی هست لطفا یه pm ی چیزی به من بزنه . شدیدا نیاز به راهنمایی دارم .... .
هنوز 4 ماه وقت داري ، واسه نا اميدي خيلي زوده .نقل قول:
اين مشكل شما تو دوره جمع بندي بعد از عيد حل ميشه ، الان چون واسه هر ازمون رو يه سري از درسها بيشتر كار ميكني ، طبيعيه كه درصد درسهاي ديگه يه كم مياد پايين .
به اميد موفقيت همه كنكوري ها :11:
بله دوست عزیز منطقه 3 هستم.نقل قول:
سلا بکس منم 5400 شدم
سایت بزور بالا میاد واسه همین فعلا نمیتونم کارنامه بزارم
:40:
تراز من هم شد 5856
سلام
بچه ها دانشگاه آزاد مهندسی نرم افزار تهران شما کیان , بگن که اگر سراسری (گوش شیطون کر خدا نکنه) قبول نشدیم , حداقل همدیگه رو اونجا ببینیم
سلام
ديدم اينجا خيلي بچه ها نا اميدند گفتم ماجراي كنكور دادن برادر خودما بنويسم.تا ببينيد هنوز وقت هست.
برادر من از 2 فروردين درس خوندن واسه كنكورا شروع كرد. ميپرسيد چرا؟؟؟
چون اوايل مدارس يعني مهرماه يه تصادف خيلي بد كرد. ديگه از اين بگذريم كه قرار بود تو ايران پاش قطع بشه.
خلاصه خدا را شكر پاش قطع نشد ولي تا اومد مثل اول بشه با عملايي كه كرد شد اواخر اسفند.وقتي تازه خونه اومده بود ميگفت كنكور مال سال ديگه.
ولي بابام بهش گفت بشين اين 3 ماها بخون بدون:31: توجه به نتيجه. اگه اوني كه ميخواي شدي چه بهتر ولي اگه هم نشدي اشكالي نداره.امسال واسه
3رقمي ميخوندي سال ديگه واسه 2 رقمي ميخوني چون هم 3ماه از همه رقيبات جلوتري هم سال ديگه نبايد مدرسه بري وتمام روز خونه هستي.
اونم همين كارا كرد و از فر وردين ماه نشت واقعا درس خوند.آخرش رتبش شد 1600 و صنايع علم و صنعت خوند.
از اين آدما كم نيستند دوست خودم پارسال از اسفند خوند و رتبش شد 3500 و الان مكانيك كاشان ميخونه.معلممون ميگفت برادرش بهمن ماه كه از سربازي برگشته شروع
كرده رتبش شده 309.
فقط بايد با تمام وجود بخوايم و اين 4 ماه مثل تراختور درس بخونيم.ارزش 1سال الاف نشدنا داره.مگه ما كل كتابا 1سال را هرسال توي 20 روز امتحان نميداديم.خب پس توي 60 روز از فرصت باقيمونده
درساي 3 سال را ميخونيم و توي 60 روز ديگه تست.سخته ولي ميشه.
شرمنده طولاني شد.
فعلا.
سلام ، من شركت كردم ولي نه اونطوري كه بخوام يكي از رشته هاش رو انتخاب كنم واسه ي ادامه ي تحصيل ، بيشتر واسه ي محك خودم شركت كردم ...نقل قول:
دوستان سلام !
احیانا کسی اینجا هست که کنکور زبان شرکت کرده باشه ؟ (به صورت جدی بیشتر منظورمه .)
من امسال میخوام شرکت کنم و تمرکز اصلی و هدف اصلیم واسه یکی از رشته های زبان انگلیسی هسش .(بیشتر مترجمی)
اگه کسی هست لطفا یه pm ی چیزی به من بزنه . شدیدا نیاز به راهنمایی دارم .... .
اگه در مورد منابع راهنمايي مي خواي ، من واسه ي Reading كتابهاي معروف Readers رو مي خونم ( كتابهاي كوچيكي كه معمولا داستان يا رمان يا ... معروف هستن و براي اهداف آموزشي چاپ ميشن ، مثلا رمان گلادياتور ! ) ...
براي آشنايي با نوع سئوالات هم كتاب آموزش زبان انتشارات سازمان سنجش خوبه ( هم واسه ي زبان عموميه و هم تخصصي ) ...
موفق باشي ...
سلامنقل قول:
من کنکور زبان بصورت جدی شرکت کردم که از دست آزاد در برم و میخوام ادبیات انگلیسی بخونم
چه سوالی داری؟
در مورد دوستانی که فکر میکنن وقت کمه در اشتباهن
فقط کافیه بدونید چی باید بخونید :
اولا: همه درسا که لازم نیست 100 بزنید و با میانگین 60 درصد تو همه درسا میشه تو تهران یه مهندسی خوب قبول شد
دوما: اگه بودجه بندی درسا رو گیر بیارید که از هر کدوم از بخشا و مبحثها چقدر میاد تو کنکور خیلی تو زمانتون صرفه جویی میشه و مباحث سخت تر یا وقت گیرتر رو میتونید کنار بزارید (من الان بودجه بندی رو ندارم ولی اگه یکی از دوستان لطف کنه ممنون میشم)
این نکته دوم مخصوصا تو دروس اختصاصی کولاک میکنه
سوما : فکر پشت کنکور موندن رو بزارید کنار که نمیدونید چه کوفتیه!!!!
دوستانی که موندن درک میکنن.....
موافقم ... دوستان اگه بخوان من چند تا کارنامه ی تراز بالاهای چند سال اخیر رو دارم و میتونم بزارمشون . دوستان کلا بدونن خط چها رقمی های خوب و سه رقمی ها و دو رقمی از این جا به بعد با بقیه دواطلب ها جدا میشه . یعنی اونها تو این فصل امیدوارانه به کارشون ادامه میدن و بقیه نا امید میشن و کم میارن .نقل قول:
600 مین پست رو افتتاح می کنم!:33:
به این می گن انگیزه.نقل قول:
عزیز صفحه 600نقل قول:
اینی که من زدم پست 5992
منظورم همون صفحه بود دیگه!!!:31:نقل قول: