2 3 تا فایل رو با هم بزار... قاعدتا باید بهتر بشه...نقل قول:
Printable View
2 3 تا فایل رو با هم بزار... قاعدتا باید بهتر بشه...نقل قول:
منم آخر این قضیه سپنتا رو نفهمیدم... باید زنگ بزنی بپرسی این ارم نت هست یا همون سپنتایی هست که توی تهران و اصفهان هست... اونجا که شنیدم خوبه...نقل قول:
اینترنت کامل و خوب توی ایران پیدا نمیشه... همشون یه جورایی مشکل دارن... الان بهترینا توی شیراز همیارنت هست و ماتریکس و ارم نت... میترسم بهت بگم ارم نت بگیر بعد یهو قطعیش زیاد بشه شرمندت بشم ولی پیشنهادم ارم نت هستش...نقل قول:
این ماتریکس شرکت عجیبیه... الان پبنگ گوگل نزدیکای 90 تا 100 هستش...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو نمیدونم.اون زمانی که من رفتم تو خود مخابرات برای پیگیری کارم که مخابرات کل کاراشونو داده بود به ارم نت.مگه اینکه تغییری کرده باشه!!!!نقل قول:
هیچ کدوم از دوستان از این سپنتا سرویس نگرفتن؟!
حذف شود.............
اتفاقا خیلی عالی هست.پینگ زیر 100 واسه گوگل عالیه.1 دونه هم تایم اوت داده که معمولیه.نقل قول:
صبا نت به نظرتون چطوره بچه ها؟ کسی نداشته؟
اين ماتريكس بايد ديگه سرشو بذاره زمين بميره....
اصلا ديگه خوب نيست....
دوستان مركز دستغيب جز ماتريكس و پارس آنلاين چي پيشنهاد ميديد؟!!
حذف شود.............
مال آرش رو گفتن این دوستمون...نقل قول:
آره تایم اوتش خیلی اذییت میکنه...تا ببینم یه تایم اوت میده حتی اگه پینگش 100 باشه سری دیسکانکت میکنم ...نقل قول:
یه دونه هم اعصاب آدمو خورد میکنه... من داشتم... خیلی دزدن... خوب نیست ... شبانش هم 3 شب هست... سرعتش بیگیر نگیر داره...نقل قول:
من میگم شما برید سپنتا بگیرید.... شاید خیلی خوب باشه... حداقل شرکتای که ما داریم هر کدومشون یه مشکلی دارن... مثلا ماتریکس پینگش خوبه ولی پاکت لاست و تایم اوتش زیاده... حداقل واسه من اینجوری بوده و قطعیش هم کمه... ارم نت تا دلت بخواد قطعی داره... صبانت دزدن و بگیر نگیر داره... شاتل هم که حرفشو نزنیم بهتره... سپنتا رو یه امتحان کن...نقل قول:
احتمال خیلی زیاد من برم سراغ سپنتا.نقل قول:
فقط این خط خراب شده از رانژه در بیاد . . .
دوستان من مدتی هست که خیلی قطعی دارم یعنی لینک ام خیلی قطع می شه. مودم خودم درست نشون نمی داد الان رفتم از یکی از دوستام مودمشو گرفتم دیدم خیلی snr margin پایینی دارم. در حد 6 !! تو بهترین حالت میشه 11 دیگه واقعا اعصابمو خورد کرده. مودمو زدم سر خط هیچ تغییری نکرد گفتم شاید از سیم کشی باشه. سیم کشی رو که چک کردم تنها جاییش که به نظرم میاد یه قسمت از سیم کشی هست که از بالای نرده خونه همسایه رد میشه و یه قسمتش انشعاب برق همسایه دقیقا از بغل سیم تلفن ما رد میشه. حالا دقت کردم این چند روز می بینم دقیقا اون موقع هایی که خونه نیستن یعنی چراغ روشن نیست یا سر و صدایی نیست من لینکم مشکل نداره ! من باید چکار کنم دوستان لطفا راهنمایی کنید؟
یه بار زنگ زدم 117 اعلام خرابی کردم ولی خبری نشد بعد رفتم مرکز دستغیب میگه به ما مربوط نیست به شرکت مربوطه، ماتریکسم زنگ زدم فقط گفته آره نویزتون بالاس ما حالا به ادمین گزارش میدیم که درست کنه ولی هیچ فرقی نکرده.
اگر واقعا مطمئن هستید از خط هست زنگ بزیند 117 چندین بار میان و درست میکنننقل قول:
چون مخابرات وظیفه داره تا ورودی ساختمون شما خط رو درست تحویل بده اینجور که شما میگید سیم خارج ساختمان هست و وظیفه مخابرات هست که درست کنه
ماتریکس امروز n تا تایم اوت میده... شاید 5 6 تا تایم اوت زیاد توی صفحه باز کردن و دانلود تاثیر نداشته باشه اما کسی که کارای آنلاین از جمله بازی آنلای. چت تصویری و گفتاری. دیدن فیلم و صدای آنلاین نمیتونه کاراشو انجام بده... برعکس ارم امروز اصلا تایم اوت نداره...
توی اسپید تست فرقی تکرده ولی توی بازی و oovoo آدم رو کلافه میکنه :
حذف شود.............
اوضاع ماتریکس زیر خط فقر آیا با این اینترنت میشه بازی آنلاین کرد؟؟؟:31:
دوستان ارم نت وضعیت دانلود شبانه خیلی داغونه
من به زور 400 تا 500 مگ میگیرم - چند تا فایل همزمان هم میزارم تاثیری نداره - واسه بقیه دوستان اینجوریه؟
ماتريكس افتضاح شده.....
الان بعد يه هفته اومدم بازي كنم زده بالا رفته روي ١٨٠ !!! تير ميزني فردا ميرسه به طرف.....
دوستان ارم نتی آیا تایید می فرمایید که امشب (پنج شنبه 1 تیرماه)سرعت به شدت افتضاح است ؟در حد تیم ملی پایینه!!!بنابر آنچه که DU میتر در اختایر من می گذارد در بهترین حالت سرعت دریافت من به 10 کیلوبالت می رسد!!همچنین در شبهای گذشته نیز سرعت دریافت در حالت شبانه ،بالاتر از 30 نمی رفت (بنا بر گواهی IDM)!
زمان اون فرارسیده که سری به CRA.ir بزنیم..
نه از تهران پاسخی گرفتم و نه از شیراز!همه "سر تا پا یک کرباسن!"!!
هاردم پره... چیزی نمیتونم دانلود کنم اما به شدت تایم اوت فراوان... پینگ گوگل هم 500 ... ما بریم بخوابیم... با این سرعت حس هیچی نیست...نقل قول:
مرکز دستغیب مشکل داره ، شرکتش فرق نمی کنه
پیشنهاد میکنم وایرلس بگیری
نقل قول:
مرکز دستغیب مشکل داره ، شرکتش فرق نمی کنه
پیشنهاد میکنم وایرلس بگیری
نقل قول:
وایرلس بگیر
یک شرکت هست 5روز اولش هم اگه نخواستی مرجوع میکنه
تلفنش 8440044 فک کنم اسمش ماهان باشه
آرهنقل قول:
من رفتم وایرلس گرفتم
نقل قول:
من چند شب نبودم .... ولی اون شب هایی که بودم اوضاع زیاد تعریفی نداشت .. هر کاری خواستی بکنی ما پشتتیم
1000 دفه بهشون گفتم چرا شبانه اینقد تایم اوت زیاده... سرعت کمه... تنها جوابشون اینه... شبا همه میان دانلود میکنن... سیستما کشش ندارن... سرعت افت میکنه و میگن چیزه طبیعیه... همه شرکتا اینجوریین...نقل قول:
با دروود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرامی،آیا شما با تهران هم این موضوع رو در میان گذاشتید؟آیا با سامان تنظیم مقرارات نیز در میان گذاشتید؟شرکت همیار که من پیشتر داشتم شاید سرعت وب کمی کند می شد اما نه سرعت دریافت و نه پینگ هیچ تغییری در شبانه و روزانه نداشت!!
یک بار در پی تماس من با نهران به من گفته شد که در مرکز مخابراتی مشکل داریم ،من هم گفتم آیا شرکت شما(یا ارمنت)یک سری کار هارا تنها برای بهره برداری از افزارها انجام می دهید و سپس به کیفیت می اندیشید یا اینکه از همان نخست در پی ارائه یک کار با کیفیت و تمام عیار هستید که ایشان هم در پاسخ گفتند گزینه 2!
به هر روی من اگر فردا زمان داشته باشم حتمن به سازمان تنظیم مقرارات تماس می گیرم(یا حضوری میرم)
از دوستان دیگر خواهشمندم حتمن با آوای مشتری شرکت آسیاتک تماس بگیرند!!من سرعت روزانه ام هم نیم شده!!از 60 به 20 30 رسیده!!تام اوت هم که زیاده!
درود... نه من با تهران یا سازمان تنظیم مقررات تماس نگرفتم ولی از خود شرکت پیگیر بودم که نتیجه ای در بر نداشته...نقل قول:
دوستان سرعت ها چرا اینقدر پایینه؟؟
ارم نت که سرعتش خیلی پایینه زنگگ زدم پشتیبانی میگه مشکل از مخابراته حل میشه
دوباره کوسه ها حمله کردن؟ آخه این چه وضعیه؟ ما چه گناهی کردیم که بابت یه اینترنت ساده باید این همه زجر بکشیم؟هر روز یه مصیبت ... هر روز یه دروغ ... هر روز یه کلاهبرداری جدید ... همش زور ... زور و زور ...
مشکل سراسری بوده... چون هم ماتریکس مشکل داشت و هم ارم نت...
وايرلس با حجم كم مثلا ٢ گيگ ماهي فقط براي oovoo و كي بازي آنلاين كه تايم اوت نده و پينگش نپوكه چي بگيرم؟!؟ دستغيب ام.
كلا هزينش چه طوريه؟ميخوام كنار اين adsl بگيرم. زياد نشه.
دوستان یک هفته ای هست که سرعت دانلود شبانه افتضاحه، درسته؟ مشترک آسیا تک هستم. . . .
با درود
به دوستانی که دربراه سرعت آسیاتک پرسیده بودند باید عرض کنم که در رویه های پیشین در مورد سرعت های افتضاح به ویژه سرویس های شبانه آسایاتک(ارم نت در فارس)صحبت شد و بنا شد تا دوستان از راه شرکت مرکزی آسیاتک و آوای مشتری به شماره 02182144271 پیگیر این مسئله باشند.
من شکایت خودم را در سامانه آسایاتک ثبت کردم و هنوز هیچ تماسی با من گرفته نشده برای بررسی این موضوع!
متاسفانه در این چند روز نتوانستم مراتب را از سازمان تنظیم مقرارت پیگیری نمایم و آن هم به سبب نگرفتن شماره ای که از این سازمان داشتم،بود.
امیدوارم دگر دوستان هم یاری فرمایند و این مسئله را پیگیری نایند.
اما دریروز پریروز هم همیار پیامی مبنی بر مشکل در خروجی پهنای باند ایران را به مشتراکان خودش اعلام کرد که گمانم امروز حل شده باشد!!اما ارمنت همچنان سرعت در حدود 20 30 روزانه و 10 20 شبانه می چرخد!
تا اونجایی که خبر دارم وایرلسای ایرانی هم مثل adsl اشو میمونن... اونا هم تایم اوت زیاد دارن... مخصوصا روزای بارونی و مرطوب...adsl سپنتا یکی از دوستام توو اصفهان داره هیچ وقت تایم اوت نداره مگر روزایی که مشکل مخابرات باشه... هر وقتم میاد وویس چت سرعتش خیلی خوبه...نقل قول: