اینم تست من :دی !! ولی خیلی خیلی جالبه ! پینگ خیلی خیلی تووپ شده
ای کاش با سرورهای کانتر هم همینجوری میشد :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته سرعت دانلودم 65 هست !
Printable View
اینم تست من :دی !! ولی خیلی خیلی جالبه ! پینگ خیلی خیلی تووپ شده
ای کاش با سرورهای کانتر هم همینجوری میشد :دی
البته سرعت دانلودم 65 هست !
ببخشید این رو اینجا می پرسم آخه بازهم به معرفت بچه های شاتلنقل قول:
توی بخش راه اندازي Adsl / خريد مودم - نصب مودم-رفع عيب مودم که کسی اصلا ما رو تحویل نگرفت
شاتل حجم سرویس art رو کمتر از اونی که تو سایت زده میده برای اینکه پولش کمتر شه !؟
مثلا 256 10 گیگ چنده !؟
نه!نقل قول:
قيمت سرويسهاي +ADSL2 ويژه (ART)کد:http://shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR/
از اپلودتان قرض دادین به دانلودتان؟!:31::27:نقل قول:
128 جدید:
512 قدیم:
1 مگ قدیم: / شوخی شاتلی/
بچه ها یه سوال.
راهی هست که کامپیوتر روشن نباشه ولی دانلود انجام بشه؟
مثلا stand by یا hibernate یا یه چیزی شبیه اینا یا حداقل کامپیوتر صدا نده.
من رو stand by گذاشتم دانلود قطع نشد ولی دانلود هم نمیکرد وقتی روشن کردم دیدم همونقدر که قبل از استند بای بوده مونده و از ادامش دانلود شد.من میخوام دانلود ادامه داشته باشه.کسی راهی بلده؟
خیلی ممنون.
دیدم همه تست گذاشتن گفتم من هم بزارم. :دی
منم کم کم دارم شاتل سوار میشم،فردا واسه قرار داد اکو 128
من خودم استفاده نکردم، ولی دوستم توی قشم که بود با لپ تاپش از اینترنت وایرلس استفاده میکرد، البته خود لپ تاپش وایرلس داشت و نیازی به مودم یا وایرلس اکسترنال نداشت.نقل قول:
خیر، دقیقا همونی هست که توی سایتش نوشته،فقط یه سری سرویس هایی بنام "اکو" با حجم کمتر که قیمت پایین تری دارند.نقل قول:
شما برای اینکه صدای کامپیوتر قطع بشه هر چی فن هست از فیش پاور در بیار،فن سی پی یو، فن کارت گرافیک، فن کیس....(شوخی شاتلی)نقل قول:
دوست عزیز در حالت استندبای و یا هایبرنیت که دیگه دانلود نمیشه، شما مشکلت فقط صدای سیستم هست یا اینکه میخوای سیستم سر یه موقع خاص روشن و و پس از اتمام دانلود خودش هم خاموش بشه؟
مبارکه!نقل قول:
بپا از شاتل به زیر نشی!دی:/ اولین شوخی شاتلی برای شما/
باید مودمت این قابلیت را داشته باشه! تا بهش فلش یا .... وصل کنی و دانلود کنه بریزه توی فلشنقل قول:
یک مدل از مودم asus هست که این قابلیت را داری! مدلش را نمیدونم دقیق wl600g یک چیز توی این مایه ها فکر کنم بود!
بله مشکل صدای کامپیوتره.کامپیوتر تو اتاق خوابم هست و اگه شب بذارم دانلود از صداش اعصابم خورد میشه و خوابم نمیبره.البته صداش زیاد هم نیست و معمولیه ولی شب چون همه جا ساکته صدای این معلوم میشه.نقل قول:
شما برای اینکه صدای کامپیوتر قطع بشه هر چی فن هست از فیش پاور در بیار،فن سی پی یو، فن کارت گرافیک، فن کیس....(شوخی شاتلی)
دوست عزیز در حالت استندبای و یا هایبرنیت که دیگه دانلود نمیشه، شما مشکلت فقط صدای سیستم هست یا اینکه میخوای سیستم سر یه موقع خاص روشن و و پس از اتمام دانلود خودش هم خاموش بشه؟
میتونی از همین مودم ها که اهریمن گفت تهیه کنی، البته فکر کنم قیمتش بالا باشه، ولی اگر از لپ تاپ هم استفاده کنی دیگه مشکل صدا نداری.:46:نقل قول:
دیشب شاتل سرعنش به نسبت چند شب قبل بهرت بود و نوسان کمتری داشت کاش همیشه مثل دیشب باشه میانگین سرعت 16.2 کیلوبایت
من آرت 1 هستم سرعتم رو كم كردن انگار ديگه رفته رو 16 اينا با idm هم 16-17. الآن ميخوام بزنگم پشتيباني.
بقيه آرتي هم سرعتشون از ديشب كم شده؟
دوستان حتما سرعت را از طریق تنظیمات مودم چک کنیننقل قول:
دیروز داون استریم من را تقریبا نصف کرده بودن بعد تماس گرفتم پشتیبانی برام درستش کردن!
Up Stream 156 (Kbps.)نقل قول:
Down Stream 154 (Kbps.)
اينا كه زده كلي هست وگرنه الآن كمتر از اينا هست.
دوتا تست الآن گرفتم:
زنگ زدم پشتيباني ميگه شما آرت 1 و هستين و آرت 1 هم 128 هست پس 16 سرعتش ايده آل هست. ميگه سرعت هاي ما share هست و ممكنه از اون سرعت 20 كه شما ميگين كمتر بشه. بهش ميگم خوب دارم براي يه 128 محدود 30 تومن گرون تر از همه شركت ها ميدم كه يه كم از سرويس شركت هاي ديگه بهتر باشه پس ديگه دليلي نميمون شاتل بمونم ميگه ديگه اون نظر خودتون هست. :24:
مگه ديوونه ام اينا ديگه شاتل بمونم داتك داره 256 share نامحدود رو ميده 27800 يعني كمتر از 128 شاتل! درسته نوسان داتك خيلي بيشتر هست ولي هرچي باشه بيشن 30-20 هست و نامحدود و از 16 كيلوبايت محدود بهتره. (هرررررررررررررررررچي كه باشه)
ديگه ايران برام قابل تحمل نيست يه مشت آ... (خودتون ميدونين) بيسواد ريختن داره با اعصاب ما بازي ميكنن به خدا بارها شده سر باز شدن يه پيج يا كوبيدم تو سر مانيتور يا خودم يا موس رو پرت كردم يا زدم رو كيبورد!!! :grrr::22: آخه يه يكي نيست به اينا بگه چرا ايران با اون تمدنش نبايد بالاتر يا حداقل هم سطح كشورهاي پيشرفته باشه. ما از جهان سومي ها هم عقب تريم. يكي از دوستان هم چند صفحه قبل يه تاپيك از خودش گذاشته بود رتبه ايران... (نگيم بهتره) بود :41:
داداشم ميگه 4 گيگ رو تو 10 ديقه دانلود ميكنه با ماهي 18 دلار!!! يعني تقريباً فقط طولف ميكشه از هارد سرور بره به هارد كاربر!!! :18: :15:
سلام
سرویس های eco دانلود رایگان داره ؟ پنجشنبه و جمعه دانلود رایگان نداره ؟
سرعت دانلود eco 256 چقدره ؟
سلامنقل قول:
بله شبانه رایگان دارند از ساعت 1 تا 7
نه پنجشنبه و جمعه فقط برای سرویسهای آرت رایگان هست
سرعت باید 32 باشه ولی این سرعت به مرکز مخابراتی خیلی بستگی دارهنقل قول:
سرعت دانلود eco 256 چقدره ؟
ضمنا سرویس های اکو کلا یکم نوسان دارن
اینم از تست سرعت مسخره بنده
dsl شاتل کم بود شوخیش رو هم ساختین؟:31:
سلام !!
منم دیشب دانلودم کم شد ! 800 مگ (+ریسیو)
نمیتونم دیگه تحمل کنم :دی !! (شوخی) ! البته من دیگه ماه بعدی نمیگیرم ! عوضش واسه تابستون جبران میکنم
دوستان انگار سرعت همه ي آرتي ها كم شده و فقط من نيستم:
مقدار اضافه هر سرويس رو حذف كردن!کد:http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=2102426&postcount=1825
دقیقآ !!
منم ریسیوم از 578 شده 544 !!!
از ديشب تاحالا ديگه؟نقل قول:
اشكان كجايي بابا بيا بگو آرت 2 تو هم كم شده؟؟؟ فكر كنم سرعتت از 28 شده باشه 24 چون تقريباً 32 كيلوبيت اضافه هر سرويس از ساعت 12 ديشب كم شده.
ديگه طرفداري شاتل رو نكني ها :31: :31: :31:
از منم همین 544 شدهنقل قول:
فکر کنم از همه را کم کردن!
میدونی همین مقداری که کم کردن فک کنم بشه چند مگابیت !!! (توی هر شهر :دی)
شاعر میگه ===> قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود
سلام به همه
چه خوب که این تاپیکو پیدا کردم
منم آرت 1 هستم 100 بار هم باهاشون آنلاین چتیدم
حرف خودشونو میزنن میگن مخابراته
من مشکل پینگ دارم
چون من آنلاین بازی میکنم پینگ برام مهم ترین چیزه که باید زیر 100 باشه که الان 2550 هست
دیگه شورشو در آوردن
من هم با آقای سیامک موافق , دیگه دلیلی نمیبینم شاتل بمونم
در ضمن من کرجم
اگه کسی تونسته کاری بکنه یه چیزی اینجا بگه :دی
سلام بچه ها و سیا جون ...نقل قول:
آره منم یه هوا کم شده سرعتم ... 570 مگ هر شب شده 550 تا .... شبانم کم شده ولی روز عالی ام ... الان با پشتیبانی صحبت کردم گفت ماله من رو 215 بستند به جای 192 ... آرت 2 ام ...
دلیلش به نظر من عیدی که دادنه ... ولی خدایی من همیشه طرف شاتل رو دارم ... مگه اینکه چی بشه :27:
البته من نمیدونم قبلاً چند بودم که الان 215 ام ... ؟؟؟؟
نه دیگه مثل اینکه منم باید طرف داری از شاتل رو کنار بگذارم ... الان تلفن زدم به پشتیبانی و آقای x گفت که شاتل پهنای باند رو کم کرده و جزء سیاست شرکت است و همین طوری هم می مونه ... تازه گفت در هر صورت از مقداری که باید مثلاً 192 داشته باشه بیشتره ... منت هم گذاشت ...
بالاخره تو این مملکت هر چیزی یه عمری داره ... من 3 سال پیش میرفتم ساندویچ سودا تو شریعتی می خوردم و یه 24 سیر می شدم ... الان میرم می خورم و 2 ساعت بعد گشنم میشه :19: .... همینه ... بد بشه من میرم داتک :41:
دوستان هر کی یه ایمیل مستقیم یا تلفن مستقیم از مدیریت شاتل یا مدیر بخش فروش پیدا کرد اینجا قرار بده ... باید مثل قبل کنند ... تا ما باشیم عیدی نخوایم ...
ولی خدایی همون جوری که عیدی گرفتیم این رو درست کنیم عالی میشه ... وگرنه من هم شاکی میشم ...
اشكان الآن با چند داري دان ميكني؟ فكر كنم 24 باشه درسته؟
آخه بدبختي داتك هم پورتاش پره.
به نظر من هركي لايزر فعال هست بره لايزر. من كه فقط شاتل و داتك و پارس آنلاين (آخري كه پول خون باباش رو ميگيره) فعالم.
نظرتون در رابطه با جمع کردن امضا برای اعتراض چیه؟
---
رسیدگی نشد هم سرویس رو عوض میکنیم
اشكان neo_pc تو پرشين تولز تويي؟ :31: الآن ديدم neo_pc هم گفته سرعتش شده 24. :31:
آرتي هاي شهرستان هم سرعتشون كم شده؟ شايد دارن داغ اون يه هفته رايگان بيشتر رو به دل تهراني ها ميذارن!!! :31:
آره سیا جون اون منم :31:نقل قول:
آره من 24 شدم ... :41: خیلی حیف شد خدایی ... چرا اینجوری کردند ؟؟ اگه مشکل عید بود که خوب بود ... گفت واسه همیشه اینطوره ...
خونۀ جدید من نه لایزر داره نه داتک ... فقط پارس و شاتل و سپنتا ... داتک خیلی حال میده ...
اهریمن کجایی ؟؟؟ مگه تو پشتیبانی نیستی ؟؟؟ شاتل رو تا ازش تعریف کردم گند خورد که :19:... عجب زبونی دارم من :21:
منم آرت 3 هستم 256.
برا من عوض نشده downstream هنوز روی همون 320 هست که از اول بود.
اینم یه تست:
اونهایی که سرعتشون کم شده، یعنی الان downstream شون روی سرعتی که خریدن تنظیم شده. مثلا آرت 2 روی 192؟
اگه اینطور باشه که برا من 64 تا الان اضافه تره که اگه حذفش کنن سرعتم 8 کیلوبایت کمتر میشه که !!! خیلی مسخرس یعنی از 35 میرسه به 27.
اینم با سرور باکو:
اگه بخوان حذف کنن که همه آرتی ها باید اعتراض کنن. این همه داریم پول بیشتر میدیم.
همین الان به مدیریت یه پیام شدید الحن فرستادم ... شاکی شدم اساسی ... 192 من الان شده 215 ... قبلاً 225 بود ...