سلام دوستان . . .
نقل قول:
با تشکر از شما ولی من سوئیچ کردن بین اونا رو بلد نیستم و همیشه اولی فعاله یا کلا" مودم کار نمیکنه و باید بقیه رو پاک کنم.
راستش من خودم از این قابلیت استفاده نکردم ، چون سرویسم ART1 شاتله و تنظیمات جداگانهواسه شب و روز نداره. اما تو فروم خود Asus بهش پرداخته شده و زمانی که من میخواستم دانلودش کنم تو Review ها ازش صحبت شده بود.
----------------------------------
نقل قول:
سلام بازم اومدم
آخه من با لن وصل میشم پس نمیتونم اونو disable کنم
در ضمن TCI وایرلس رو گذاشتم رو اتومات که بازم مشکل دارم
ولی TCi لن رو دستی دادم که مشکلی باهاش ندارم
الن مشکل من اینه که NO INTERNET ACCESS
به به سلام ، دلمون تنگ شده بود واست ، گفتم نکنه گرفتنت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- لزومی به Disable کردنش نیست. من واسه مصرف کمتر باطری مرخصش کردم.
2- شرمنده یه سوال ، واسه تست وایرلس ، LAN رو خارج میکنی؟
3- با وایرلس میتونی از مودم 192.168.1.1 بگیری؟
----------
نقل قول:
اینجا نوشته ADSL همه درباره Wireless صحبت میکنند.
توی این لیست که اسم مودم ها رو نوشتید. اسم مودم من ( THYONET) نیست. یعنی مودم من آشغاله ؟ خودم که ازش خیلی راضی ام. خدا رو شکر مشکلی نداشته تا حالا
طریقه config کردن مودم رو میخواستم بدونم. ip دادن و اینا. چون امروز اینترنتم وصل نمیشه و ارور IP میداد. یادم رفت عکس بگیرم ازش. شماره ارور هم یادم رفته ( درباره پروتکل TCP/IP بود )
راستی بعضی سایت ها باز نمیشه. مثلا myfc.ir از هفته قبل فقط میتونستم با --- بازش کنم ( در حالی که فیلتر نبود ) . اما الان با --- هم باز نمیشه. جالبه که با دایال اپ باز میشد.( اینو از بقیه شنیدم ) . مشکل از کجاست ؟
سلام فرشاد خان ،
1- راستش دیگه همه دارن رو میآرن به wireless و تنورش داغ تر شده و این مودم و شبکه دوستان هر از چند گاهی ، فیوز می پرونن !!
2- اون آمارگیری واسه جوونی های تاپیک بود ، الآن اینقدر مودم ریخته تو بازار که دوستان بیخیالش شدن . وگرنه ...
3- چشم شیطون کور ، گوشش کر ، ایشالله صد سال دیگه واست کار کنه ( البته با اون سرعتی که دلش میخواد ، نه این DSL ذغالی ایران )
4- حالا مدل این آقا THYONET ما چیه؟ تو سایتش شونصد مدل ریخته کف زمین.
5- با LAN وصلش کردی یا USB یا wireless ؟
6- با توجه به error ای که میگی ، مشکل از ( Internet Protoco (TCP/IP سیستمه. تو پنجره Network Connection از آیکن شبکه یه Properties بگیر ( با راست کلیک) . تو پنجره جدید ، از ( Internet Protocol (TCP/IP Properties بگیر و مثل عکس زیر همه چیز رو بذار رو اتومات:
تنظیمات مودم رو هم باید بذاری رو اتومات تا هم رو بشناسن.