اینجا کسی iPod nano نداره؟
قیمتش فکر کنم حدود 210 باشه (دقیقا نمیدونم). یکم زیاد هست ولی خیلی ازش تعریف میکنن. به نظرتون ارزش داره؟ یا آدم پول بذاره یهو iPod touch بخره؟کد:http://www.apple.com/ipodnano/
Printable View
اینجا کسی iPod nano نداره؟
قیمتش فکر کنم حدود 210 باشه (دقیقا نمیدونم). یکم زیاد هست ولی خیلی ازش تعریف میکنن. به نظرتون ارزش داره؟ یا آدم پول بذاره یهو iPod touch بخره؟کد:http://www.apple.com/ipodnano/
بدون شک از بهترین MP3 Player (بدون PMP) های دنیاست، اگه نگیم بهترین. خیلی جالبه ولی خب با اون قیمت ارزش تاچ خیلی بیشتره مگه اینکه یکی تاچ یا آیفون داشته باشه و بخواد اینو هم اضافه کنه به کلکشن. ساعت خوبی هم میشه البته و کلا چیز خیلی جذابیه :دینقل قول:
اگه از مدل نانو خوشتون میاد میتونید مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم در نظر بگیرید. غیر از قابلیتهایی که گفته شده میتونه از طریق بلوتوث با موبایل ارتبط برقرار کنه تا بشه از طریق هدنزفری متصل به همین پلیر یا میکروفن روش ارتباط تلفنی برقرار کرد به نظرم گزینه خوبی برای افرادی که ورزش زیاد میکنند هست.نقل قول:
دوست گلمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطف کردند با همه مشغله ایی که داشتند پست اول این تاپیک رو به روز رسانی کردند.
با تشکر فراوان :10::11::40:
دوستان سرعتت انتقال فایل شما تو آیفانباکس چقدره؟
تو لپ تاپ قبلیم با پردازنده Pentium T4300 یعنی Dual Core 2.1 GHz سرعت انتقال حدود 10 مگابایت در ثانیه بود.
تو این لپتاپ با پردازنده i5 2410 سرعت رسیده بود به حدود 14.
اما دیروز که از iOS 5 به بنا به دلایلی به 4.3.3 برگشتم ببینید سرعت چقدر شده!!:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته رو پورت USB 3 اینطوریه و روی USB 2 حدود 2-3 مگابایت در ثانیه پایین تره! که منطقا نباید فرقی با هم داشته باشن!
نقل قول:
آقایون این روش واسه آیپاد 4g هم جواب میده؟
مال من هم ٢٣/٢٤ هست.نقل قول:
-------------------------------
خیر جواب نمیده.نقل قول:
آقایون این روش واسه آیپاد 4g هم جواب میده؟
بسته به نوع گوشی میزبان میتونید از برنامه های متفاوتی استفاده کنید.
مثلا برای S60 v3 /v5/^3 میتونید برنامه joikuspot رو نصب کنید و اینترنت رو با وایرلس شیر کنید.بعضی گوشی های آندروید هم این قابلیت hotspot رو دارند.خود آیفون 4 هم از 4.3.3. به بعد این قابلیت شیر رو داره.
واو! واو! واو! این عکسو ببینید:
کد:http://storeimages.apple.com/2021/as-images.apple.com/is/image/AppleInc/H6126_AV2?wid=1200&hei=1200&fmt=jpeg&qlt=95&op_sharpen=0&resMode=bicub&op_usm=0.5,0.5,0,0&iccEmbed=0&layer=comp
3جی!!
ممکنه فکر کنید فیکه، ولی به آدرس عکس دقت کنید!!! سرور اپل!!!
و ممکنه فک کنید اسکرین شات آیفون باشه و این یه اشتباه باشه ولی اگه دقت کنید می بینید اسمی از اپراتور وجود نداره! پس مطمئنا آیپاده.
شايعه واسه ٣ جي دار شدن آيپاد زياد بود. ولي توي آپديت آخري كه فقط رنگ و قيمت بود اصلا به اين قضيه اشاره اي نكردن. اين عكس مال كدوم بخشه؟ Accessories ؟نقل قول:
آیا از خط و خش پشت آیپاد تاچ / کلاسیک خود خسته شده اید؟ آیا همیشه به خاطر اینکه زیبایی پشت آیپاد فقط 1 ثانیه دوام دارد به اپل فحش داده اید؟ آیا می خواهید شکوه آیپادتان را به آن بازگردانید؟
آیا می خواهید آیپادی به این شکل داشته باشید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حل شما اینجاست!
.......کد:http://members.optusnet.com.au/brushedipod/index.htm
البته این کار رو اگه می خواید انجام بدید باید مسئولیت 100 درصد رو خودتون بپذیرید. نه من و نه اون بنده خدایی که این راهو پیدا کرده مسئول آیپاد شما نیستیم!
خودم رو آیپادم این حرکتو زدم و به طرز اعجاب انگیزی خوشگل شد، هیچ اثری از خط و خش های قبلی هم روش نیست. البته اسکاچی که من استفاده کردم وطنی بود و یه خورده نرم بود، ایشالا بعدا یه خوبشو می گیرم می زنم به بدنش!
البته حواستون باشه که حتما تو خط مستقیم این کار رو بکنید وگرنه اگه کج و کوله بکشید زشت می شه.
.......
البته بعضی دوستان هم خلاق بودن و سلیقه ی بیشتری به خرج دادن:
دوستان من آيپادمو خواستم جيلبرك كنم (آي او اس 5)بعد جيلبرك سيديا آيكونش هست ولي باز نميشه ):
ديگه هم به ايتونز سينك نميشه ارور مي ده
دوباره هم نمي تونم جيلبرك كنم تو قسمت بوت گير مي كنه
بوت چيه؟
ممنون:11:
چون جیلبریک I OS5 موقتی هستش و با هربار ریست دستگاه نیاز به کامپیوتر داره !نقل قول:
شما رد اسنو رو باز کن تو قسمت Extra گزینه Just boot .... (راستش دقیق یادم نیست) رو بزن !
ممنون :11:نقل قول:
ولي تو قسمتwaiting for rebootگير ميكنه:13:
بوت چيه؟
فایروالتون رو خاموش کنید، تا وقتی هم که Exploiting with limrera رو ندیدید دستتون رو از رو دکمه ی هوم برندارید.نقل قول:
سلام.
مغازه دار واسم تعدادی برنامه ریخته ، حالا میخوام ورژن آیپادم رو از 4.3.5 به 5 ارتقا بدم.
فقط میخوام راهنماییم کنید که چکار کنم تا بتونم با آیتونز از برنامه ها بک آپ بگیرم تا بعد از آپگرید بتونم برنامه ها رو ریستور کنم؟ چون برنامه ها با یک کامپیوتر دیگه سینک شده، ارور میده که پاکشون کن!
سلام. دوستان من میخوام یه ایپاد4 کارکرده بگیرم.قبل از خریدش باید به چه نکته هایی توجه کنم؟چیارو باید چک کنم؟ راستش اصلا سر در نمیارم!ممنون میشم راهنماییم کنید:20:
اگه آِیپادت جیل شده.نرم افزار ifunbox رو دانلود کن و اجراش کن...نقل قول:
آیپادت رو وصل کن...برو تو قسمت app و هر app ی رو که میخوای انتخاب کن و اون بالا گزینه copy to pc بزن و آدرس بده تا برات بریزه تو کامپیوتر...به صورت فولدری میاد تو کامپیوترت...
بعدش که ریستور کردی به ios5 اون فولدر رو بگیر و بکش تو لایبراری آیتونز...خودش add میشه و بعدش هم سینک کن...
درود
یک تعداد آهنگ و فیلم داخل ipod touch دارم چطوری باید آنها را به داخل سیستم عامل (XP یا 7) کپی یا درگ کنم؟ در ضمنا نسخه آخر iTunes را روی کامپیوتر نصب کردم اما نتونستم از طریق آن این کار را انجام بدم. ممنون اگر راهنمایی کنید تا آهنگها را به داخل کامپیوتر بکشم و رایت کنم یا به کشی انتقال بدم.
با سپاس
بدرود
من یه آیپاد تاچ 3G دارم در حین جیلبرک کردن به حالت ریکاوری رفت و دیگه در نمیاد باید چیکار کنم لطفا منو راهنمائی کنید.
به نظر شما دوستان گوشی بهتره یا این ای پد با این امکاناتی که داره
دوستان آیپادمو دادم بیرون واسم 18 گیگ بازی ریخت الان که به آیتونز وصل می کنم میگه واسه اینکه سینک کنم باید همه بازی هارو پاک کنم چی کار کنم که بازی ها پاک نشه و سینک کنم
ممنون
ببخشید این برنامه که گفتید برای ویندوزه ، برنامه مشابه واسه مک نداره؟نقل قول:
دوستان من با ifunbox تونستم آهنگو ويدئو بريزم ولي تو قسمت موزيك و ويدئو نميره ميشه راهنمايي كنين چه جوري تو خود قسمت موزيك يا ويدئو بره؟
میتونی با برنامه ifunbox از تک تک برنامه ها کپی بگیری تو کامپیوتر:5:نقل قول:
دوستان رفيقم يه ايپاد تاچ گرفته ولي تو اكتيو كردنش دچار مشكل شده
من خودم اپيدم رو مغازه دار برام اكتيو كرد بخاطر همين نميدونم مشكلش چي ميتونه باشه
اينكه هنوز apple id نساخته مهمه. منظورم اينه براي اكتيو كردن حتما بايد با id اش sign in شده باشه
منظورت از اکپیو کردن چیه؟
منظورت برای روشن کردن بار اوله که میگه به آیتونز وصل کن؟
اگه آره که باید به اینترنت وصل باشی.
اره دیگه
غیر اینترنت وصل بودن نیاز هم هست که apple id ساخته باشه
سلام دوستان
یه سوال
من هدفون سمت راستیم متاسفانه دچار مشکل شده///نمیدونم چرا اینجوری شدا...ولی صداش نسبت به چپیه خیلی خیلی خیلی ضعیف شده و اون کیفیت سابق رو نداره اصلا...
الان براش باید یه هدفون جدید بخرم ظاهرا...نه؟؟؟
ازین هدفون سوزنی ها میخوام که خوب تو گوش جا بگیره و زود در نیاد...اپل هم زده...نه؟؟
اینو میگم:
کیفیت اینا شنیدم بهتره...اره؟؟؟ارزش داره یکی از اینا بخرم؟؟قیمتش چنده؟؟
دوستان تصمیم خرید...تاچ4 دارم...کاربریم:فیلم و موسیقی...بازی:هرگز
اطلاعات نرم افزاریم مبتدیه....تاپیک رو خوندم واقعیتش وحشت کردم..از نحوه ریختن فایل ها اکثرا گلایه دارن....یعنی (من قبلا کریتیو داشتم...انتقال فایل ها مثل copy.pasteبود)اینجا گویا نیاز به جیل بریک..و نرم افزار واسطه ای ایتونز و سینک کردن وغیره است...
من واقعا با ذات این سیب حال می کنم...دو روز هم هست که قیمت دارم میگیرم ..خیلی گرون کردند ...یعنی تصمیمم جدیه ....حالابه نظر شما کاربردش اینقدر پیچیده و مشکل داره یا من اشتباه برداشت کردم...یعنی میتونم هر نوع فایل موسیقی و فیلم رو راحت روش بریزم و ببینم....(شاید بگید تو که بازی نمی کنی ipodنخر..ولی گفتم با تریپش حال میکنم...)..
آیا واسه کاربری من jail breakواجبه؟مستحبه؟مکروهه؟
با تشکر از یکایک عزیزان
راستی گارانتی معتبرش چیه؟شاب..کامتل..نقش...بیمه ایران...
قیمت روز:32از 410تا450بسته به گارانتی و رنگ
64از 510 به بالا..فقط مشکی
درسته روشش فرق داره با پلیر های دیگه ولی اصلا چیز وحشتناکی نیست ! خوبی این روش اینه که احتمال ویروسی شدن پلیرتون خیلی کمه ! اطلاعات به آیپاد از طریق نرم افزار واسطه ای به اسم iTunes زده میشه ! ولی اصلا چیز سختی نیست فقط روشش فرق دارهنقل قول:
جیلبریک فقط برای نصب نرم افزارهای کرک شده لازمه برای بقیه چیزا لازم نیست
گارانتی معتبرش هم شاب ـــه !
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
درسته اپل هم این ایرفون هارو زده ! ولی بعید میدونم اصلش رو گیر بیارید ! اگر باشه هم گرونه میشه !نقل قول:
نقل قول:
چند چيز رو بهتون بگم قبل از خريد من انواع پليير رو دارم و دو ماهي هست كه يه آيپاد تاچ گرفتم
١- اين پليير بهترين صدا رو نداره
٢- اين پليير بهترين رابط كاربري رو با كلي برنامه و ابزارهاي جانبي داره و از كار كردن با اون خسته نمي شين طوري كه يادتون ميره پليير ديگه اي هم دارين
٣-فرمت هايي كه اجرا مي كنه چه صوتي و چه تصويري خيلي محدوده و تنها فرمتهايي كه اپل مي گه رو اجرا مي كنه مثلا مثل گوشي هاي اندرويد نيست كه هر چي بريزي توش اجرا كنه فرمتهاي صوتي با كيفيت مثل FLAC يا APE رو اجرا نمي كنه
٤- براي ريختن فايل وابسطه به برنامه ي iTunes و كابل مخصوص خودشه و تا اين دو تا رو نداشته باشي نمي توني روش فايلي بريزي
٥- كار كردن با iTunes و ريختن فايل هاي صوتي و تصويري اصلا سخت و پيچيده نيست و شبيه كپي پيست خودمونه فقط با iTunes
٦- نيازي به جيل بريك نيست البته ايپاد هاي موجود تو بازا ورژنشون ٤.٣.٥ و جيلبريك كامل واسشون نيست
من كه با خيال راحت آپديتش كردم به ٥.٠.١ و با يه گيفت كارد برنامه هايي كه لازم داشتم رو خريدم و اصلا نيازي به جيلبريك نداشتم
كلا خيلي عاليه و از خريدت پشيمون نمي شي
ضمنا خيلي خوش دسته
Sent from my iPod touch using Tapatalk
تصحیح کنم که : به صورت پیش فرض امکان اجرای همه فرمت هارو نداره اما با نصب کردن برنامه ای مثل BuzzPlayer AVPlayer و ... میشه همه ی فرمت ها رو ( فیلم و آهنگ و زیرنویس و ... ) رو به راحتی اجرا کرد ، پخش فیلم هم قابلیت پخش تا نهایت 720P به صورت پیشفرض رو داره و با برنامه 1080 هم اجرا میکنه اما یکمی خش دار و کند . ( برای راحت بودن به نظر من همه فیلم ها رو میشه به MP4 تبدیل کرد و بدون برنامه ریخت رو آیپاد ! )نقل قول:
٣-فرمت هايي كه اجرا مي كنه چه صوتي و چه تصويري خيلي محدوده و تنها فرمتهايي كه اپل مي گه رو اجرا مي كنه مثلا مثل گوشي هاي اندرويد نيست كه هر چي بريزي توش اجرا كنه فرمتهاي صوتي با كيفيت مثل FLAC يا APE رو اجرا نمي كنه
٦- نيازي به جيل بريك نيست البته ايپاد هاي موجود تو بازا ورژنشون ٤.٣.٥ و جيلبريك كامل واسشون نيست
چند روز پشی برای iOS 5 هم جیلبریک آنتترد ریلیز شد ، پس همه آیپاد ها جیلبریک میشن ، اما اگر اهل بازی نیستید پشینهاد نمیشه چون مقداری افت سرعت ایجاد میکنه + خالی شدن سریع تر باتری ( به دلیل برنامه هایی که باز میمونه مال جیلبریک هستن و بسته نمیشن و رم هم اشغال میکنن )
خب خیلی ها اینو میگن : دینقل قول:
بازی:هرگز
اما واقعاً سطح گرافیکی بازی های iOS بالاست و هر کسیو به خودش جذب میکنه !! الان جز بهترین کنسول های بازی دستی هم به حساب میان اینا :دی
پیشنهاد میکنم بازی هم باهاش بکنین :دی
برای آیپاد نسل 2 بازی انگیری بردز رو میخوام اما اکثرا برای نسلای بالاتره و دانلود که میکنم اجرا نمیشه؟ به خاطره آیپادمه که نسلش قدیمی شده؟:41:
این کارو کردم اما نرم افزار ها اینجوری میشن...نقل قول:
اگه آِیپادت جیل شده.نرم افزار ifunbox رو دانلود کن و اجراش کن...
آیپادت رو وصل کن...برو تو قسمت app و هر app ی رو که میخوای انتخاب کن و اون بالا گزینه copy to pc بزن و آدرس بده تا برات بریزه تو کامپیوتر...به صورت فولدری میاد تو کامپیوترت...
بعدش که ریستور کردی به ios5 اون فولدر رو بگیر و بکش تو لایبراری آیتونز...خودش add میشه و بعدش هم سینک کن...
نصب میشن اما بالا نمیان..
چکار کنم؟
با نام خدا و سلام
دوستان آیپاد بنده بر اثر یک برخورد با سرامیک های خانه صفحه اش سفید شده :41: و لی وقتی از چپ به راست میکشم صدا باز شدن قفل رو میده ... یعنی کلن صدا داره ولی تصویر نداره :31:
میشه درستش کرد با این که اوراق شده ؟؟؟
تسلیت عرض میکنم ; )نقل قول:
پس ارزش تعمیر هم نداره :(نقل قول:
ولی خداییش خوب بم کار داد خدا بیامرز :دی
سلام
من 2 ساله میخوام این ipod رو به لپتاپم وصل کنم؛اما نمیشه شانس من!
آنلاین جیلبریکش کردم،اونطوری تونستم app توش بریزم.
اما حالا وایرلس هم ندارم برا همین باید با کامپیوتر app بریزم.
میخواستم ببینم راهی هست آهنگ هام و عکسامو اطلاعات نرم افزارامو یک جوری پاک نشن وارد لپتاپ جدیدم کنم؟!
ممنون میشم کمک کنیدددد
سلام.
چطور ميشه Voice هايى كه با Voice Memos ضبط كرديم رو به كامپيوتر منتقل كرد؟
ويرايش:
مشكل حل شد!
آيتونز خودش موقع سينك انتقال ميده به كامپيوتر.
سلام
من یه کیت میخوام که ایپادم سیمکارت بخوره به نظر شما بهترین کیت تا حالا چی بوده چه از لحاظ کیفیت صدا و هم از لحاظ خوش دست بودن
ایا بهترینش c pell t288 هست