دوستانی که این کارای پچ و آپدیت و ایمپورت و خلاصه اینارو کاملا واردن یه پست جامع بزنن خیلی خوب میشه...من کلی تو این تاپیک سرچ کردم منتها چون مطالب پراکنده بود چیز زیادی دستگیرم نشد!!!
Printable View
دوستانی که این کارای پچ و آپدیت و ایمپورت و خلاصه اینارو کاملا واردن یه پست جامع بزنن خیلی خوب میشه...من کلی تو این تاپیک سرچ کردم منتها چون مطالب پراکنده بود چیز زیادی دستگیرم نشد!!!
من امروز سی دی گیمینگ پچ به دستم رسید خواستم از زحمات صمیمانه دوست عزیزم 4039 تشکر کنم :11::11::11::11::11::11::40::40::40::40::40:
در ضمن از طرف ما هم نائب الزیاره باشید دوست عزیز .
امیدوارم بتونم جبران کنم .
نقل قول:
رفیییق منم همییین مشکلو دارم ، Pes editor رو هم دارم ولی نمیدونم این کاری که شما گفتی رو چه جوری باید انجام بدم... اگه میشه یه خورده بیشتر توضیح بده چی کار کنم تا لباس ها با عوض کردن فایل آپشن خراب نشن... ممنون:10:
بچه ها میگم این ویندوز سون عجب چیزیه به راحتی هم میشه توش بازی کرد اونم با های
یه سئوال از کرایز عزیز دارم.
تو وقتی توی مد b a l به یه تیمی می رفتی که واسه پست تخصصیت نمی خواستت، می تونستی توی اون تیم فیکس بشی؟
چون من پستم amf هست و یه سری برای پست wf رفتم به اینتر!!! اما همیشه به عنوان یار تعویضی می اومدم و منو توی
پست cmf بازی میداد! آیا تونستی فیکس بشی یا نه؟!!!!!
Sporttv HD Liga Sagres PT scoreboard[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود:
یاکد:http://uploading.com/files/T4CVUK96/Sporttv%20HD.rar.html
.................................................. .......................کد:http://depositfiles.com/files/2407ryu3h
RTP- Radio Televisao Portuguesa ScoreBoard[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود:
یاکد:http://uploading.com/files/Y9KN85L0/RTP_2.rar.html
......................................کد:http://depositfiles.com/files/lo88znmpo
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چون بازی رو رو آماتور بازی می کنم معمولا توی مود بال خیی راحت می تونم نمره خوب بیارم واسه همین بعد 3 4 بازی فیکس میشم در مورد پست هم باید بگم من همون اول wf Both side برداشته بودم که همون اول استفاده از ترینر PES Legend باعث شد همون یه دونه wf هم از یادم بره بنابر این تیم پاریس سن ژرمن منو میذاشت توی amf بعد چند بازی دیدم پست amf برام چک زده شده یعنی به طور تخصصی یاد گرفتمش اواخر فصل وقتی چند بازیکن با پست amf خریداری کرده بود والبته من هم همیشه بازی رو از اول مسابقه به صورت فیکس آغاز می کردم به مدت 5 6 بازی به صورت یار تعویضی میومدم زمین اونم نه amf منو cmf میاورد که میدان داری کنیم بنابراین بعد چند مسابقه ای که توی cmf بازی کردم این پست هم برام چک زده شد و تخصصا این پست رو هم یاد گرفتم سال بعدش رفتم کالیاری کاچو که یه تیم ضعیف هست بنابراین وقتی می رفتم زمین تیم یه 2 3 گلی همیشه عقب بود واسه همین مربی از رو ناچاری مینو نوک حمله می آورد زمین این باعث شد همون اوایل فصل پست cf رو یاد بگیرم (اگه اشتباه نکنم اگه مجموعا به مدت 180 دقیقه توی یک پست بازی کنی اون پست رو یاد میگیری برای من که اینطور بود محاسبه کردم این حدود اومد)نقل قول:
سومین فصل به آث میلان رفتم همون فصلی که اینزاگی بازنشست شد و به همین راحتی تو سن 19 سالگی شماره 9 میلان رسید به مناون فصل خفن بهم چسبید کلا نوک حمله میلان بودم و CF ( که تخصصا یاد گرفته بودم ) بازی می کردم ولی چون میلان تیم قدرتمندی بود در طول فصل هر وقت هم که به بازی میومدم به عنوان یار تعویضی cf نمیفرستاد بلکه dmf می فرتاد تا از گلهای زده دفاع کنیم به لطف ای مسئله توی فصل سوم با بازی در این پست dmf رو هم به جمع پست هام اضافه کردم سال بعدی به ویارئال رفتم که کلا ترکیب هافبک و حمله اش به گونه ای بود که برای من جدید نبود و مشخص بود که نمی تونم پست جدیدی به لطف این تیم به دست بیارم و معمولا amf یا cf ی بازی می کردم که بلد بودمشون سال بعدی به رم رفتم و تیم رم اولین تیمی بود که پستی به نام ss داشت و این تنها پست این تیم در خط حملش بود که من با totti تعویض نمیشدم و همیشه به جای menez میومدم که ss بازی می کرد بنابراین اواخر فصل بعد از معدود بازی هایی که توی ss بازی کردم پست ss رو هم یاد گرفتم حالا دارم توی فیورنتینا بازی می کنم چون دیدم با 3 بازیکن حمله می کنه rwf و lwf و cf من فقط یکی دو بازی اول رو rwf بازی کردم چون یار تعویضی میومدم ولی از وقتی فیکس شدم فعلا دارم cf بازی می کنم منتظرم نیمکت نشین بشم اواخر فصل تا شانس بازی در پست های rwf یا lwf رو به دست بیارم تا پست واقعیم که همون اول انتخاب کرده بودم یعنی wf Bothe side رو یاد بگیرم که این آخرین پستی خواهد بود که یاد خواهم گرفت چون مشخصه که به هی بهانه ای نمیشه توی پست smf یا wb بازی کرد تا همینجاشم که از بی پستی این همه پست یاد گرفتم هنر کردم. پدرمو در آورد تا این پستها رو یاد بگیرم بخصوص پست ss که به سختی بدست آوردم چون همش توی رم amf بازی می کردم
نقل قول:
نوشته شده توسط krauser [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز من شما وقتی این رو میریزید با PES Editor یک پرینت مجازی از روستر تیمها در میاری بعد فایل Edit رو پاک می کنی این ادیت فایل به هیچ دردی نمیخوره فقط به درد این می خوره که باهاش اسامی صحیح رو استخراج کنی و روی ادیت فایل خودت اعمال کنی
رفیییق منم همییین مشکلو دارم ، Pes editor رو هم دارم ولی نمیدونم این کاری که شما گفتی رو چه جوری باید انجام بدم... اگه میشه یه خورده بیشتر توضیح بده چی کار کنم تا لباس ها با عوض کردن فایل آپشن خراب نشن... ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اون فایل Edit رو اصلا فراموش کن با PES Editor اسامی غلط رو اصلاح کن اینا مال بازیکنان کلاسیک هستند که توی بازی فیک هستند به ترتیب وارد کننقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/4691554/c0830f8a/Classic_true_names.html
دوستان این مد بال کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو منو اصلی هستنقل قول:
"Become a Legend"
اسمش هست که خلاصه ش میشه bal
با سلام وعرض خسته نباشید به دوستان عزیز
من توی تاپیک ها لینک های دانلود Game Graphic Studio وpes2009_editor_v1.2 رو دیدم واونا رو دانلود کردم
اما الان هر کاری می کنم از اونا نمی تونم استفاده کنم یعنی روش کار کردن رو بلد نیستم از دوستانی که می تونن
به من کمک کنن تقاضا دارم روش استفاده از اونا رو به من هم یاد بدین
از همه مهمتر pes2009_editor_v1.2 هست
با تشکر
با سلام من هم این پچ را گرفته ام بهمراه فایل کرکش ولی پچ هیچ صورتی نصب نمیشه در ضمن تمام راه حلهایی که دوستان در پستهای قبلی گفتن رفتم نشد از جمل ویندوز انستالر آخرین ورژن هم گرفتم نصب نشد که نشدنقل قول:
در ویندوز ویستا هم امتحان کردم نشد فقط من بازی را از ایزی ستاپ گرفتم می تونه از این باشه
اقا این برنامه str2008 که برای تغییر نام لیگ ها هستش در ویندوز 7 نصب نمیشه چه باید کرد؟:11:
باید بگم چیز سختی می خوای اینو بگم کار با PES Editor فوق العاده راحته من تعجب می کنم که چطور نمیتونی باهاش کار کنی و البته ggs هم همینطور فقط کافیه بدونی قراره باهاشون باید چیکار کنی هر 2 اینها نرم افزار ویرایش هستند که یه ویرایش گر حرفه ای اصولا با اولین کار کردن با یه نرم افزار ویرایش معمولا نحوه کار رو با اون نرم افزار به خوبی یاد میگیره چون دنبال چیزهایی می گرده که هدفش هست در واقع زمانی یه کاربر در مقابل یه نرم افزار کم میاره که ندونه هدفش چیه مثله اگه هدف شما تغییر لوگو های باشگاهها هست این موضوع رو میفهمی که باید img فایل مربوط به لوگوها رو با ggs باز کنی و لوگوهای داخل اون رو به راحتی تغییر بدی یا PES Editor که اصلا کار گرافیکی نداره همش تغییر دادن اسامی هست بعد هر تغییر اسم یه اینتر می زنی تا اعمال بشه بعد دست آخر سیو میکنی میای بیرون. باید کار کنی باهاشون تا قلقش بیاد دستت به قول معروف « نیک کردن از پر کردن است»نقل قول:
این نسخه 2009 هستش.من از این نسخه توی ویستا استفاده میکنم .شاید توی 7 هم جواب داد .حجمش کمتر از یک مگه :نقل قول:
orکد:http://rapidshare.com/files/187107481/STR_Editor.rar.html
[html]
http://www.4shared.com/file/81764756/a81487ce/STR_Editor.html?dirPwdVerified=8bb21a0f
[/html]
کیت سروری که بشه باهاش استادیم نا محدود وارد کرد کسی داره؟:31:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز اصلا فکر شو نکن به بازی ربطی نداره بلکه به خوده برنامه مربوط میشه
وشما پچی که مگین این پچ نیست بلکه برنامه ای به نام pes2009_editor_v1.2 که کار اون تنظیمات فوتبال یعنی مثل
تغییر نام واز این قبیل چیزها
با سلام به شما وتشکر از راهنمایتوننقل قول:
راستش فایلی که من دانلود کردم rar وقتی که اون باز مکنم و روی فایل editor.exe کیلیک مکنم وبرنامه بالا میاد اما هیچ یک از قسمت های این برنامه قابل کیلیک کردن نیست الا Open File وکار دیگه ای نمیشه کرد اگه مربوط به
Open File لطفا بگین کدوم فایلو باید باز کنم ومنو راهنمایی بیشتر ی کنین .دوست عزیز :10:
با تشکر از شما :27::10:
کیت سرور که پچ نیست عزیز ابزاری برای اضافه کردن لباس و لوگو و اینجور چیزاست باهاش استادیوم هم میشه ریخت فقط باید bin فایل استادیوم مورد نظر رو داشته باشی همیننقل قول:
ویرایش...
ولی این هوش مصنوعی بازیکنان چه قدر بد طراحی شده آدم وقتی دقت می کنه می بینه خیلی جاها اشکال هست مثلا موقعی که ما توی BAL میریم تا سانتر کنیم بقیه بازیکنان به جای رفتن و جا گیری کردن توی محوطه جریمه می رن وسط میدون عین مشنگا دور خودشون می چرخن و قتی هم هم سانتر میکنی وقتی هم تیمیت نمیتونه به توپ ضربه بزنه و ازش رد میشه یار بعدی با اینکه توپ به طرفش میره با این حال به توپ دست نمیزنه و توپ از مقابل پاهاش رد میشه میره اونطرف و تازه آقا یادش میوفته که باید بره دنبال توپ و البته کلی مسایلی از این قبیل وجود داره که نشون میده خیلی هم در زمینه هوش مصنوعی کونامی موفق عمل نکرده امیدوارم توجه بیشتری به این مسئله بشه و برنامه نویسهای کونامی کاری کنن که زحمات گرافیست های بازی به هدر نره چون به لحاظ گرافیکی خیلی پیشرفته هست
باز هم ویرایش (چقدر کساد شده اینجا)...
دوست عزیز شما باید یه تغییر کوچولو موچولو توی بازیت بدی مثلا اسم یه لیگ یا یه بازیکن یا یه استادیوم رو تغییر بدی تا فایل Edit توی My Document ت ایجاد بشه حالا میتونی به حالت دیفالت هم برگردونی اون تغییرات رو مهم ایجاد اون فایل بود. به هر حال حالا وقتی برنامه رو اجرا میکنی فایل Edit رو بازی میکنی با نرم افزار و بعدش همه چیز برات معلوم و مشخص میشه و دیگه اونوقت میتونی بفهمی باید چیکار کنینقل قول:
کسی جواب سوال منو میدونه ؟نقل قول:
سوالت تقریبا گنگه منظورت از Training چیه؟ اگه منظورت مود تراینینگ هست که اصلا نمیشه گفت کجاست معمولا آبجکت های فیزیکی و گرافیکی رو میشه با نرم افزار های آنالیزور مانند GGS بررسی کرد و فهمید توی کدوم IMG هست. حالا من موندم به چه دردت میخوره که بدونی کجاست مشکلت دقیقا چی هست بگو شاید راحت تر بتونم راهنمایی کنمنقل قول:
دارم ولی نمی دونم چرا نمی یاد تو بازی اگه بلدی توضیح بدهنقل قول:
توی pes 2008 شد ولی اینجا:41:
توی pes 2008 یک منو اون بالا تو مستر لیگ درست می شد ولی در 2009 نمیشه
21
Stadium previews
(yellow marked yet not available)
Instructions:
Insert images (. Png format) with the help of the GGS in the unnamed_101 (pictures are in the editor mode) and unnamed_433 (pictures are in the stadiums of your choice), which are both located in the cv05.img.
Beside previous v1.0 version we have new previous for:
MNE Stadion pod Goricom, Buducnost
RUS Dinamo Stadion, Moskva
RUS Dynamo Stadion, Vladivostok
RUS Kuban Stadion, Krasnodar
RUS Metallurg Stadium, Samara
RUS Olimp-2, Rostov-on-Don
RUS Rodina Stadion, Khimki
RUS Saturn Stadium, Ramenskoe
RUS Tsentralnyi Stadion, Kazan
RUS Zvezda Stadium, Perm
SCO Hampden Paark, Glasgow
SLE Brookfields National Stadium, Freetown [PES] > Realer Name des Mohammed Luis Stadiums
SLO Stadion Pod Dubrom, Zilina
For:
RUS Edyarda Streltsova Stadium, ?
RUS Spartak Stadion, Nalchik
... i cannot find any previews, yet.
دانلود:
.................................................. ......کد:http://uploading.com/files/QXPUBAPO/SP_G2_ByMaxey.7z.html
Voit Tribu II Pack[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود:
..............................................کد:http://uploading.com/files/1AV7CE7J/Voit_Tribu_II_pack_by_SG.rar.html
21
Champions League Menü
دانلود:
.................................................. .........کد:http://uploading.com/files/11OOLLER/Champions_League_Men_2.rar.html
20
Adidas Europass Sala
دانلود:
.................................................. ...........کد:http://uploading.com/files/1ZWPPM15/Adidas_Europass_Sala_by_ay.rar.html
آخ بالاخره این wf رو هم یاد گرفتم حالا 2 تا انتخاب دارم من قبلا تو رم بازی کردم ولی الان هم شماه 10 رو می ده بهم هم بازوبند کاپیتانی خودشم توی رنکینگ اوله و رئال هم شماره 27 میده بازوبند کاپیتانی هم نمیده ولی توی رئال بازی نکردم توی یه لجند دیگه قبلا ها به رئال رفته بودم ولی اون موقع ها الکی اسکیپ می زدم ولذت بازی توی رئال رو نچشیدم رم واقعا وسوسه کننده هست دقیقا جای توتی رو گرفتم چون توتی بازنشست شده فقط یه چیزی برام خیلی تعجب آور هست با اینکه رئال شماره 7 نداره و رائول رفته از این تیم با این حال شماره 7 رو بهم ندادن همین مسئله کفریم کرده اگه رائول بود می رفتم رئال ولی حالا می بینیم داره خسیسیی می کنه یعنی چی خوب 7 رو کسی نمی پوشه بده به من دیگه
گوگل اون لینک اولی کار نمیکنه پکیج رو دانلود کنیم استادیوم های جدید رو به بازی اضافه می کنه؟
یه سوال داشتم ممنون میشم یکی جواب بده غیر از اون ترینر +4 راهی هست برای هک کردن بودجه توی مستر لیگ؟
ویرایش...
ایول PES Legend...
یه راهی کشف کردم با همون راه هم تونستم پست جدید یعنی SMF رو هم به جمع پست هام اضافه کنم هر بازی سیو میکردم میومدم بیرون با PES Legend یه بار لود سیو میکردم و همه پستهاو می رفت بعد وقتی میرفتم ترکیب چون هیچ پستی نداشتم به خاطر wf بودنم تو ترکیب رم که تنها پستهای جناحیش rmf و lmf بود وارد این پست میشدم کلا 4 بازی به همین شکل سیو لود کردم که بعد 120 دقیقه بازی در پست RMF این پست هم به جمع کلکسیون پستهام اضافه شد حالا در فکر اضافه کردن پست WB هستم که به نظرم سخت ترینش باشه اینم از نتیجه زحمت 7 ساله من دی:
برای پول تو مستر لیگ باید برنامه ی ArtMoney SE را دانلود کنینقل قول:
آموزش توش هست اگه نفهمیدی از این استفاده :کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=36757
بازی رو اجرا کن برو تو مستر لیگ بعد برنامه رو ،در قسمت Select process نام بازی رو انتخاب کن بعد Search بزن پولی که داری توی قسمت value وارد کن OK کن در قسمت چپ چند تا چیز پیدا می کنه کاری نداریم به اینا ،برو تو بازی و یک بازی انجام بده یا یکاری کن که پولت تغییر کنه بعد دوباره برو تو برنامه Filter بزن توی قسمت value مقدار پولی که تغییر کرده رو بزن OK کن چند تا دیگه پیدا میکنه یکی یا چند تا ،اینارو با فلش وسطی هر کدوم که خواستی انتقال بده به سمت راست، در سمت راست توی قسمت value پولتو نوشته اونو پاک کن و پولیکه مورد نظرته بنویس(در همه اونایی که منتقل کردی مثلا 500000) برو تو بازی یک بار از مستر لیگ بیا بیرون دوباره برو پولت تغییر کرده :46: راستی از این برنامه برای یازی های دیگه هم میشه استفاده کرد
نقل قول:جواب منم بدین دیگه :13:نقل قول:
با سلام وتشکر فراوان از شما دوست عزیز:10::27::20:نقل قول:
ممنون که منو راهنمایی کردین
یه سوال دیگه هم از شما داشتم منظور شما از ggs همون Game Graphic Studio خودمونه
با تشکر از شما دوست عزیز
قربانتان:10::40:
ایناور دانلود کردم فقط یه سری عکس هستن با فرمت .png باید چه کارشون کنم؟نقل قول:
21
Stadium previews [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 768x504. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا تورو خدا اين goggle boy يا crespo عزيز جواب بديد.اين پچ gaming access رو نصب كردم بعضي از توپ ها سياه شدند چه كار كنم؟؟؟
ممنونم عزیز این آرت مانی رو دارم و قبلا چند تا بازی رو هم هک کرده بودم باهاش منظورم ترینر جدید بود آخه این آرت مانی یه ذره دنگ و فنگ داره ولی مرسی که وقت گذاشتی. شما مشکلت با کیت سرور اینه که نمی تونی باهاش کار کنی یا روی بازیت نصب نمیشه؟ بگو تا راهنمایی کنمنقل قول:
بله همونهنقل قول:
سلام دوست من. مشکلم هنوز برطرف نشده همون مشکل Don't Send که تو قسمت Training Match بخش B.A.L بهم میداد و مود تمرینی در منوی اصلی بازی گفتم شاید با دست کاری فایلهایی که مربوط میشه به بخش Training بشه کاری کرد چون من فقط توی این قسمت مشکل دارم . یه سوال ایمیج cv06.img چه نوع فایلهایی رو تو خودش داره ؟ که حجم حدود 1.66 GB دارهنقل قول:
نه عزیز هیچ ربطی به هم ندارن اونا هر گونه مشکل Dont Send مربوط به کرک بازی و نا هماهنگی ورژن با کرک میشه شما اگه از Patche 1.20 استفاده نکنی نباید از کرک 26.8 مگی استفاده کنی کلا 3 نوع فایل PES2009.EXE کرک شده داریم یکی برای بدون اپدیت که فک کنم 40 مگ اینا بود حجمش یکی برای آپدیت 1.10 کرک شد و یکی هم برای 1.20 شما همون کاری که من میگم بکن آپدیت 1.20 رو نصب کن کرک 26.8 مگی رو استفاده کن بارها و بارها لینک های این 2 تا فایل رو خودم تو همین تاپیک گذاشتم. توی گیم کپی هم بری میتونی گیر بیاریشوننقل قول:
کسی جواب این سوالو بلد نیست؟نقل قول:
والا منم از گوگل جان پرسیدم چیزی نگفت:41:نقل قول:
من پچ 1.2 رو ریختم مال سایت gamingaccess که حجمش 178 مگ بود وقتی اون پچ ریخته بشه تو آدرس بازی آیکن GCP2009 میاد که مربوط میشه به آپدیت بازی با حجم 27.484 مگ و باید از طریق این آیکن وارد بازی شد که آپدیتها توی بازی فعال باشه و اگه از اون کرکهای 1.1 و 1.2 وارد بازی بشم مثل قبل از ریختن آپدیت میشه .نقل قول:
منظور krauser عزیز این نیست که شما بازیو با کرک 1.2 اجرا کنی . ایشون میگه کرک 1.2 رو که حدود 26 مگه (توی اون سی دی ارسال شده هست ) جایگزین کرک اصلی بازی بکن اما بازیو با gacp2009 اجرا کن .نقل قول:
همه چی می تونم وارد کنم، نصبم شده فقط ورزشگاه، برای pes 2008 یه پوشه studium توی GDB درست می کردی بعد یه پوشه درست می کردی با نام ورزشگاه مورد نظر، bin. میریختی تو این پوشه بعدم یه map.txt درست می کردی شماره تیمو می نوشتی بعدم اسم پوشه بعد تو بازی وقتی با اون تیم میزبان بودی خودش این ورزشگاه می آورد.نقل قول:
سلام 4039 .نقل قول:
همه این کارها رو انجام دادم ولی مشکلی حل نشد . مثل اینکه هیچ راهی واسه رفع این مشکل وجود نداره . از شما ممنونم.
موضوع اینه که شما منظور ما رو تحویل نگرفتی دوست عزیز وگرنه حل می شد تا الان شما گیمینگ اگزس رو ول کن من یه حرف ساده می زنم کونامی یه آپدیت رسمی ارائه کرده به نام Update Patch 1.20 که 21 مگ حجمش هست و یک فایل PES2009.EXE که 26.8 مگ هست شما از این 2 تا استفاده می کنی بقیه رو فراموش کن وقتی فایل کرک PES2009.EXE که 26.8 مگ حجمش هست می ریزی Update Patch 1.20 رو اجرا می کنی بازیت اپدیت میشه مثلا اون موقع می تونی از توی خود بازی آپدیت های جدیدی که برای دیتا بیس بازی میاد دانلود کنی و مهمتر از همه دیگه Dont Send نمیده بهت نه توی BAL نه توی Master league و نه UCLنقل قول:
در مود bal کاملا بازی بر اساس سناریو و نتیجه از پیش تعیی شده هست. الان یه جا رسیدم که بازی یوه و سامپدوریا هست و من نیمکت نشین هستم من 12 بار لود کردم ولی توی این 12 بار تا قبل از اومدنم به زمین یوه حتی یک شوت هم نمیتونه به دروازه سامپدوریا بزنه خیلی عجیبه واقعا از این جا میشه فهمید سناریو بازی بر این اساس هست که توی این بازی یوه تا قبل اومدن من به زمین به گل نرسه و این کاملا ثابت می کنه بازی بر اساس سناریو و نتیجه از پیش تعیین شده هست و حتی یوه به لطف داشتن بازیکنان بزرگ هم نمیتونه به دروازه سامپدوریا حتی نزدیک بشه حتی وارد محوطه جریمه هم نمی تونن بشن اونم در 12 بازی مختلف و متفاوت. والبته این رو هم اضافه کنم یوه میزبان هست با این حال شاید 10 برابر ضعیف تر از سامپدوریا کار میکنه و این سناریویی هست که برای این بازی در نظر گرفته شده