نقل قول:
مشكل حل شد .
در تنظيمات update قسمت proxy فعال بود.
Printable View
نقل قول:
مشكل حل شد .
در تنظيمات update قسمت proxy فعال بود.
دوستان کسی میدونه این کلید KIS 2010 تو کجای سیستم ذخیره میشه
راستش یکی از دوستام شرکتشون کاسپر 2010 اوریجینال خریده ومیخواد
برای لپ تاپش هم از این کلید اوریجینال استفاده کنه کسی هست که تو این
زمینه اطلاعاتی داشته باشه؟
نقل قول:
چند لایسنس هستش؟
اگه تک لایسنس هست، بهتون پیشنهاد میکنم این کار رو انجام ندید چون سرور کاسپرسکی کلید تون رو بلاک میکنه. اون وقت...
اگه چند لایسنس هست، خوب مسلما از جایی که خریداری کردید پسورد دریافت کردید، همون رو به لبتاب بدید و تمام.
با این اوصاف کلید تو قسمت License قرار داره.
نقل قول:
سه کاربره است و روی سه تا کامپیوتر شرکتشون نصب شده و در ضمن اکتیوشن کدش رو هم نداره
چون مسئول خریدش و نصبش یکی دیگه بوده .
خوب این قسمت License کجای سیستم قرار داره ( منظورم اینه که اون reg key کجا ذخیره میشه )
سلام. من kaspersky internet security 2010 دارم. يك بار از نرم افزار trial resetter استفاده كردم جواب داد ولي حالا كه ميخوام دوباره استفاده كنم با وجود اينكه self defence رو disable كردم، پيغام خطا ميده و ميگه enable هست. لطفاً راهنمايي كنيد
حتما بايد علاوه بر اينكه تيك Self-Defence را برميداريد و تمام پنجره ها را apply و Ok ميكنيد بايد خود كاسپر را هم كه در كنار ساعت ويندوز در System Tray آيكونش را مشاهده ميكنيد نيز Exit كنيد.نقل قول:
سلام دوستان
من اینترنتی سکیوریتی 2009 ورژن 8
کسپر اسکای دارم
مشکل من اینه که 2 تا ویروس رو جزو ویروس شناسایی نمیکنه !!
این اسمشونه
bychft.exe
herexx.exe
به جای ویروس شناختن اون ها و دیلیتشون میبره تو فلدر آنتراستد untrusted
وقتی همه بصورت دستی از تو آن تراستد پاکشون میکنم بازم وجود دارن(حالا نمیدونم از فولدر پاک میشن یا فایلشون ÷اک میشه کدوم ؟؟؟)
چطور باید اون ها رو پاک کنم ؟
مشکل دیگه ای که دارم مربوط به آپ دیته که از 25 یهو میپره 100%
برنامه شما هم همین طوریه یا کسپر من ایراد داره ؟
نقل قول:
دوست عزیز اگه میتونی دو تا فایلی که فکر میکنی ویروس هست رو به میل من بفرست تا برای انالیز به kaspersky بفرستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از شمانقل قول:
چون فایل ها هیدن هستن
و نمی تونم ریجستری رو تغییر بدم و فولدر های هیدن رو ببینم و ادیت کنم
دسترسی بهشون ندارم:41::31:
می تونید به خود سایت کاسپرسکی ارسال کنید تا بررسی کنند و جواب تون رو بدهند:
کد:http://www.kaspersky.com/support/virlab/helpdesk.html
کد:http://support.kaspersky.com/viruses/online
اسم دقیق شون رو بفرمائید.نقل قول:
در ضمن می تونید از چک آنلاین استفاده کنید.
کد:http://www.virustotal.com
ممنون:40:نقل قول:
این اسم دقیقشون هستش
herss.exe
bycfht.exe
در مورد مکاتبه با سایت کسپر چی باید بنویسم ؟
الان از اسکن آنلاین استفاده میکنم
ببینم چی میشه
..........................
ادیت
تو قسمت آنلاین هم دسترسی به فایل ویروس ها ندارم !
نقل قول:
Herss.exe (Herss) Trojan Virus File Information
چک بفرمائید:
برای ویروس BYCFHT.EXEکد:http://www.virusremovalguru.com/?p=3203
فکر کنم با نصب Spyware Doctor هم بتونید مشکلتون رو برطرف کنید.کد:http://downloads.safecart.com/PCTO/6.1.0.447d-sd-setup.exe
نقل قول:
سلام
جواب ندادين آيا راهي براي آپديت نشدن برنامه هست يا نه
نقل قول:
دوست عزیز مگه نمیگی kaspersky تو پوشه untrusted قرارش میده خوب از اونجا واسم میل کن یا برو تو این ادرس و خودت برای انالیز kaspersky بفرست.
http://support.kaspersky.com/virlab/helpdesk.html
استاپ زیلا کد ریجستری میخوادنقل قول:
چند تا امتحان کردم جواب نداد
شما ریجستری که کار کنه داری ؟
چشمنقل قول:
و ممنون
نقل قول:
در قسمت Setting / Update
بعد در قسمت Setting رو میزنید. در پنجره باز شده روی تب Additional کلیک می کنید.
در این قسمت با توجه به نیازتون آپدیت فقط دیتابیس و یا آپدیت دیتابیس و خود نرم افزار رو انتخاب کنید.
این تنظیمات تو ورژن 8 یا همون 2009 کاسپرسکی هستش. برای 2010 من نصب ندارم ولی اگه یه کم جستجو کنید پیداش می کنید.
آقا کسی نبود بدونه این کلید کاسپر کجا ذخیره میشه ؟
همه اين كارها رو ميكنم ولي بازم همون پيغام رو ميده. چه كار كنم؟نقل قول:
سلام دوستان من میخاستم نسخه اصلیشو بخرم با گارانتی یک ساله ، فروشگاه اینترنتی(داخل ایران) جایی سراغ ندارین که بشه بخرم ؟
سلامنقل قول:
ممنون
دوست عزيز توي ورژن 7و 8 اين گزينه بود ولي در ورژن9 وجود نداره
اگر اطلاعي داشته باشيم حتما شما را راهنمايي ميكرديم.نقل قول:
نقل قول:
از طريق Safe Mode اقدام كنيد.هيچ دردسري و پيغامي هم نداره.
از نمايندگيهاي مجاز كاسپر در ايران استفاده كنيد.لينك مربوط به ايران را انتخاب كنيد و باهاشون تماس بگيريد:نقل قول:
کد:http://www.kaspersky.com/buyoffline?cregion=151273877&select=+OK+
من از وقتی نسخه 9.0.0463 رو نصب کردم دیگه کامپیوترم خاموش نمیشه! هر وقت به هر طریقی شات داونش میکنم ریستارت میشه... UPS ام هم غیرفعال شده.... مشکل چیه؟؟
ویندوزم XP SP3 است و قبل کسپر هم از آویرا استفاده میکردم و این اولین باره که به این مشکل برمیخورم...
اين نسخه را از سيستم خود پاك كنيد و از نسخه 8.0.506 استفاده كنيد.نسخه 2010 كاسپر فعلا مشكل زياد داره.نقل قول:
درسته. به علت سهولت در مورد اجرای روش هایی که باعث بالا نرفتن بیش از حد حجم آپدیت میشند این قابلیت برداشته شده تا فقط این روش ها روی یک گزینه کلی اجرا بشند.نقل قول:
ضمنا اون hotfix ها هم اصلا زود به زود منتشر نمیشند و شاید علت بالا بودن نسبی آپدیت های فعلی اشکالاتی باشه که نسخه 463 از ورژن 2010 داره و با انتشار نسخه بعد این مشکل هم رفع بشه.کد:http://support.kaspersky.com/kis2010/update?qid=208280065
آقا من ورژن 8.0.506 رو نصب دارم الان 3 سالی هست استفاده میکنم از کسپر مشکل نداشتم الان خود به خود یه سری پچ های نرم افزارها رو ویروس میشناسه پاک میکنه و نرم افزار Mirc.exe رو که هیچ وقت مشکلی نداشتم باهاش وصل میشم به سرور الان پاک میکنه حتی رفتم ادد کردم تو لیست سفید ولی بازم پاک میکنه ولی بعضی وقتها هم اجرا میشه مشکلی نداره.
الان یه نرم افزار رو چطوری باید ادد کرد تو لیست سفید و گیر نده به نرم افزار
الان چطوری تنظیمات رو به حالت پیش فرض برگردونم؟؟ فکر کنم تنظیمات رو از رو آموزش این تاپیک انجام دادم اینجوری شده؟!!
با سلام...من ورژن 2010 این کسپر رو دان کردم...اما نمیدونم چطوری با key فعال میشه؟با تشکر...
راستی ورژنش رو نمیدونم دقیقا:دی
با سلام خدمت دوستان.یه سوال داشتم از اساتید اهل فن! نسخه 2009 و 2010 از لحاظ قدرت شناسایی ویروس ها با هم فرق دارند؟ و اصولا فرق این 2 محصول چیه؟
نقل قول:
برای اضافه کردن نرم افزار به لیست مجاز کاسپرسکی:
Threats and Exclusions/Trusted zone
با نادیده گرفتن مشکلات اخیر ورژن 2010 میشه گفت قابلیت های جدیدی تو ورژن جدید اضافه شده و مسلما قوی تر شده.نقل قول:
فرقشون هم امکانات شون هست.
سلام من یه نسخه kaspersky internet security (ترجیحا 2009) نیاز دارم که رو win 2003 server نصب شه کسی از دوستان یه لینک واسه دانلود سراغ نداره با تشکر:11:
سلام دوستان
من تازه ویندوز نصب کردم و کسپرسکی رو ریختم
بعد گزاشتم برای داونلود ( با adsl 512 ) خیلی خیلی طول میکشه ( قبلا اینطور نبود )
چکار کنم که زود تر کپی کنه ؟ ! راستی من اون گزینه ای که فایل های آپدیت رو به فولدری که شما میخواید کپی میکنه رو فعال کردم ممکنه این باعث کند شدن شده باشه ؟!
ممنون
نقل قول:
ورژن کاسپرسکی تون رو نفرمودید؟
ورژن 2009 حدودا 50-40 مگ آپدیت داره.
در ضمن شما با فعال کردن اون قسمت باعث شدید که آپدیت رو از اول انجام بده.
سلام به دوستان عزیز.من میخوام که اجازه ی دسترسی یک برنامه رو به اینترنت بگیرم.ولی هر چی با KIS2010 ور رفتم نتونستم که راهی پیدا کنم.لطفا منو راهنمایی کنید
مرسی
سلام
اگر ممکنه محلی رو برای دریافت key
دوستان باتجربه لطفا راهنمایی بفرمایند:
من از اینترنت سکیوریتی ورژن 7 استفاده می کنم و کاملا راضی هستم. به نظر شما قابلیت های ورژن های جدیدتر و دسترسی به کلید های فعالسازی برای اونها آنقدر هست که ارزشش رو داشته باشه از ورژن جدیدتر استفاده کنم؟ دو ماه پیش آخرین ورژن رو نصب کردم ولی بعد فهمیدم که ایرادات اساسی داره و سیستم هنگ می کرد و دوباره برگشتم به ورژن 7 با کلی دردسر برای آپدیتش... لطفا اگه جوابتون مثبت هست بهترین و مطمئن ترین ورژن رو معرفی کنید که فعالسازی و آپدیتش پردردسر نباشه...
سایت kavkiskey.com بعضی کیهاش کار می کنن ولی من خودم معمولا از انجمن warez-bb.org میگیرم که باید اول عضو بشی.نقل قول:
برای من 2010 هستش نه من با 40-50 مگ مشکلی ندارم مشکل من اینه که مثل dial up با سرعت 4-5 داونلود میکنهنقل قول:
اون قسمتی رو هم که bold کردم
اگه اون تیک رو بردارم میتونم بعدا از توی فولدر ها فایل ها رو بردارم ؟؟!
ممنون
چی شد؟؟نقل قول:
با سلام...من ورژن 2010 این کسپر رو دان کردم...اما نمیدونم چطوری با key فعال میشه؟با تشکر...
راستی ورژنش رو نمیدونم دقیقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .....
کسی میدونه اوون پستی که برادر x_2007 زده بود در مورد اکتیو کردن بتای کسپر کجاست من هرچی میگردم پیدانمیکنم ! :دی
ممنون ....