آقا حمید کم پیدایی داداشه گله من:20:
داداش بیا و بزرگی کن جواب این سوال مارو بده.
iridium 6.2 گیر میاد؟ اگه گیر میاد چقد بوجه میخاد و کجا گیر میاد؟؟
با این قطعات مختصر برا برق ماشینم مشکل پیش نمیاد؟؟
کوچیکتم:46:
آقا حمید کم پیدایی داداشه گله من:20:
داداش بیا و بزرگی کن جواب این سوال مارو بده.
iridium 6.2 گیر میاد؟ اگه گیر میاد چقد بوجه میخاد و کجا گیر میاد؟؟
با این قطعات مختصر برا برق ماشینم مشکل پیش نمیاد؟؟
کوچیکتم:46:
سلامنقل قول:
الپاین و باید حامد جان بپرسی چون میدونه چی به چیه
ولی در مورد تی5 باید بگم قیمتش بالای 400000 باشه اونم اگه باشه
چون ساب قوی و با کیفیتی هستش
specifications t5-10 t5-12 t5-15
rms power watts 800 900 1000
voice coil size 3'' 3'' 3'' s
impedance dual2ohm dual2ohm dual2ohm
magnet weight 160 oz 200 oz 250 oz
freq.response 35-300hz 30-300hz 25-300hz
spl 81db 84.9db 87db
mounting depth 6.625'' 7.125'' 9.125''m
اینم مشخصات t5 که میتونید یه مدل از امپ خو ساند استریم انتخاب کنید که مدلش picasso هستش
pcx1000d 1ohm 1000w rms میده
pcx1500d 1ohm 1500w rms میده
pcx2000d 1ohm 2000w rms میده
که توامپ حرفی نیست
باند P963 باند خوبیه ولی اون طوری نیست که رو دستش نباشه
تایپ آر 15 حدود 370-380 تومنه
t5 15 قیمتش نزدیک 270-260 تومن شده
ایکس 41 برای باندات خوبه.برای ساب هم میتونی از همین آمپ هایی که دوستمون معرفی کرد استفاده کنی
میشه قیمت اینارو بدید
pcx1000d 1ohm 1000w rms میده
pcx1500d 1ohm 1500w rms میده
pcx2000d 1ohm 2000w rms میده
تنکس
هر کی یه قیمتی میده ولی فکر کنم این حدود بود.نقل قول:
اولی:260-270
دومی :320-350
سومی: 400-420
سلام رفقا
یه کمک خیلی خیلی فوری میخوام...
آقا من یه سیستم صوتی میخوام رو 405 نصب کنم...تا 500تومان!
یه سیستم میخوام که علاوه بر بلندی صدا کیفیت صدا و قدرت تفکیک صوت بالایی داشته باشه!
الان یه جفت پایونیر 6973 دارم...(ازین 50تومانیا!)
نظرخودم اینه که یه جفت 6975 بگیرم و اما نمیدونم پخش و آمپ چی بگیرم که کیفیت خیلی بالایی داشته باشه!؟
شما کلا نظرتون چیه؟
دیگه ساب نمیخوام...فقظ ، پخش و باند و آمپ!
یه چیز میخوام کیفیت و قدرت خوبی داشته باشه...حداقل نسبت به پولش بهترین باشه!
حالا اگه قیمتش به 550 هم رسید عیب نداره...
نظرتون راجع به :
پخش 8009 کنوود + یه جفت EX 718 چیه؟
پخش 7150 پایونیر + 6975 چطوره؟
نمیدونم چه آمپی بندازم...
قدرت تفکیک صدا و بیس خوب میخوام!!!!
یه سوال دیگه هم راجع به آمپلی دارم...
یه جفت 6973 = 400وات قدرت خروجی (تو سایت پایونیر زده)
یه جفت 6975 ورژن2 = 500وات قدرت خروجی
اینا سرجمع 900وات قدرت داره...
باید یه آمپلی بگیرم که حداقل 900وات قدرت داشته باشه درسته؟یا اگه کترم باشه،جواب میده؟
اگه آمپ قویتر مثلا 1200وات بگیرم،تو کیفیت صدا تاتیر داره؟
سلام
من یه l90 دارم می خوام یه ضبط فلش دار بذارم
حداکثر بودجه ام 120 تومن هست ... حالا بین alpine و pioneer کدومشون بهتره ( البته برای این بودجه )
اگه میشه راهنمایی کنید
ویرایش :
اگه مارک بهتری توی این رنج هم هست اونم معرفی کنید
سلام
اگه کیفیت میخای من پیشنهاد میکنم کنوود بگیری
kdc-u346
من دوستم این مدل رو داره رو ماشینش کیفیتش عالیه تنظیماتشم خوبه میشم باهاش کار کرد من خوشم اومد از پایونیر بهتر به نظر من
سلام
بهترین انتخاب سیستم صوتی حدودا 250 چی میتونه باشه؟
باتشکر
سلام
چه صدایی میخای؟
اگه معمولیو خوب میخای
میتونی
یه ضبط کنوود 100000 تومن
یه امپ دوناکال 525 کنوود 800000 تومن بود قبلآ
یه باند کنوود
kfc-m6952a
kfc-m6942a
kfc-m6932a
اینم پیشنهاد من
آمبلی 50 تومن هست؟
با ضبط کنوود که گفتین و 718ex
بنظرتون خوب نیست؟
صدای بلند وقابل تفکیک
نه
اینی که گفتم یه چیز خوبیه
میتونی بری تحقیق کنی در بارش
مدل ضبظم kdc-u346 هستش
باندم مدلهای بالا امپ هم 525 هستش که همش کنوود هستش
سلام.ببخشید یه امپ میخواستم بهم معرفی کنیدکه به راحتی دوجفت باند p963ویه ساب r15رو جواب بده میخوام فقط یه امپ قوی بذارم نمیخوام چند تا امپ بشه.پس لطفا یه امپ بگید که به راحتی این سیستم رو ساپورت کنه وکم نیاره؟
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
راستی برند باندها جی بی ال وبرند ساب الپاین هست.
بهتره 2 تا آمپ بگیری . بگه بعدا دیگه باند نمیگیری 2 کانال برای باندها بگیر . و یه مونو برای سابنقل قول:
2 کانالی که 120 تا رو 2 اهم بده فکرکنم 5400 پایونیر باشه r15 چند وات rms داره ؟ رو چند اهم ؟
[جزییات رو نمیدونم.این سیستم رو مبخوام بگم از دبی برام بیارن به نظر شما می ارزه بگم از اونجا بگم برام بیارن.البت از لحاظ قیمت گفتم.میشه بیشتر توضیج بدید یعنی همچی امپی موجود نیست که بگیرم؟در مورد امپ مونو هم توضیح کامل بدید من زیاد سررشته از این چیزل ندارم
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
معذرت میخام اگه میشه واضح تر توضیح بدید متوجه نشدم چی نوشتین
آمپ های مونو برای ساب استفاده میشه . اونم برای ساب حرفه ای مثل آر15 حتما باید مونو بست.فکر میکنم بدونی مونو یعنی چی دیگه .
یه مونو برای ساب میخوای مثل JBL 1201 به قیمت 270 تومن .چون سابت 750 وات میخواد رو 4 اهم . این آمپ 787 وات میده رو 4 اهم و روی 2 اهم 1114 وات . کاملا پاسخ گو هست برات
به نظرم یه 4 کانال هم برای باندها بگیری بهتره که بعدا بتونی ارتقا بدی . 2 کانال میمونه برای بعد مثل kenwood x41 اینم 250 به بالا
قیمت دوبی هم من ندارم.دوستان کمک میکنن
سلام
دوست عزیز فرق امپ مونو با استریو تو قدرت و تعداد خروجیهاش هستش
امپ مونو 1کانال و 2 کانال هستش
ولی امپ استریو 2 کانال 4 کانال 5 کانال هستش
قدرت امپ مونو بیشتر تا استریوکه صدای زیر یا همون خواندده که فکر میکنم سیگناهلهای کوتاه تو صدا باشن حذف شده و سیگنالهایی با طول موجهای بلندتر باشه که روش بیشتر کار شده
باسلام خدمت همه دوستان عزیز
من دو جفت باندJBL-T696خریدم.چون فضای ساب رونداشتم دوستان ای باندو بهم پیشنهاد دادن.الان یک آمپ 4کانال میخوام که ای باندارو حسابی تکون بده
اینم مشخصات باند
6" x 9" High-Output 3-Way Loudspeaker
Series Power Series
Power handling, RMS 150W
Power handling, peak 600W
Frequency Response 35Hz – 20kHz
Sensitivity 93dB
Impedance 4 ohms
Coil Oversized 38mm voice coil
Tweeter Edge driven Tweeters
Tweeter-level control Yes
Tweeter protection (PTC) Yes
Proprietary cast-aluminum frame Yes
ازاساتید خواش دارم منوراهنمایی کنن نیاز فوری دارم
باتشکر
سلام
من جدیدا یک خودرو پژو sd V8 دندهای خریدم که قابل شما را نداره
حالا برای سیستم راهنمایی می خوام
اول اینکه پخش خودرو usb خور و cd خور هست و می خوام تا جائی که ممکن است عوض نکنم و در صورت تعویض و یا انشا الله بعد از ربوده شدن این یکی ، پایونیر ببندم 4350 یا 6350 و یا پیشنهاد شما
ساب اصلا نمی خوام و بعدا هم نمی بندم
آمپ چی باشه ؟
برای باند بین 718 ، jbl , 6975 موندم کدوم را انتخاب کنم ؟ و یا پیشنهاد شما
بوجه 400 و زیر آن یا در همین حدود
با تشکر
سلام
امروز رفتم یه امپ 7205 و پک 8 گیج استینگر را خریدم براlimited t595
یارو میگفت 8گیج بسته برا این امپ و اگه جواب نداد بیار من دوباره پس ورمیدارم از این حرفا خلاصه ما هم گفتیم باشه
حالا نظر شما چیه؟اصل هم هستش
سلامنقل قول:
دوست عزیز اگه امپ خوب میخای من چند مدل امپ چهار کانال خوب دارم خواستی بگو از 350000 تومن شروع میشم کیفیتش عالیه که هیچ نواسانی نداره جریان برق هم رد نمیکنه به باند که باند الکی بازی کنه ولی صدا نداشته باشه صدایی رو که میخای شایدم بیشتر و بهت میده حتی اگه 2جفت ببندی
نقل قول:
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضيح فارسي : -ورودی AUX مستقیم با فیش کوچک (جلو)
-اتصال مستقیم ipod&Iphone
-صفحه فرمان چرخشی
-2خروجی RCA
-EEQ اکولایزر پارامتریک 3 بانده
-کنترل از راه دو
-قابلیت نصب ساب ووفر
-قابلیت تغییر رنگ صفحه نمایش
-ورودی AUX مستقیم با فیش کوچک (جلو)
-ورودی USB از جلو
-بازتاب صدای پیشرفته
-صفحه فرمان چرخشی
-3خروجی RCA
-کنترل از راه دور
-قابلیت پخش کارت SD
اینا مشخصات ضبط
این ماشین حیف من جای تو بودم یه امپ چهار کانال خوب میگرفتم
1 جفت مید بیس خوب با 1 جفت کامپانت خوب تا نه الکی طاقچمو خراب کنم نه تو چشم باشه
با یه ضبط خوب این دو مدل مدل اول 130000 یا 135000 تومن مدل دوم 150000 یا 155000 تومن
من بودم این کارو میکردم حالا دوستان میان نظرشونو بهتون میگن
شما میتونی کامل تحقیق کنی
نقل قول:KAC-7205[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو بهترین شرایط رو 2اهم 170 وات میده
رو 1 اهم 250وات میده
اگه تو این رنج میخای بری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببندی بهتر
اینم پیشنهاد من
تو این سیستم زیاد این چیزا مهم نیست داری یه جفت باند میبندی ولی اون مارک همون 8 گیج همخوبه من رو ماشین خودم ارسیم همین مارک
t595 اصلش پیدا نمیشه تقریبا ولی این مدل کنوود 7100 که دوستمون گفت تازه اومده و کلا کنوود تقلبی شما پیدا نمیکنی . البته اگه خریدی که دیگه دیره . قیمت اینم 157 تومن
يه سوالي داشتم من الان حدود 3 ساله پخش پايونير 5050 ub دارم با بانداي 6975 ميخواستم نظرتون رو در مورد عوض كردن پخش با يكي از اين 5 مدل بدونم:
CDE-121E / EI
IDA-X300
CDE-101EM
CDE-102E
CDE-100EUB
راستي اين ida-x300 يو اس بي هم ميخوره؟
در كل كدومشون رو پيشنهاد ميكنين؟
مرسی پس با همون 8 گیج میبدمش.بانداما که 1 سال پیش خریده بودم.:20:
راستی 7205 رو 2 اهم 250 وات میده و رو 4 اهم 170:46:
[QUOTE=danijon_2006;6440965]يه سوالي داشتم من الان حدود 3 ساله پخش پايونير 5050 ub دارم با بانداي 6975 ميخواستم نظرتون رو در مورد عوض كردن پخش با يكي از اين 5 مدل بدونم
CDE-121E / EI اینم خروجیش یدونه هستش اونم 2ولت
IDA-X300 اینم خروجیش یدونه هستش اونم 2ولت
CDE-101EM اینم خروجیش یدونه هستش اونم 2ولت
CDE-102E این خوبه که هم 3 خروجی رو داره کامل یو اس بی خور هم هست ایپاد و ایفون هم میخوره تو این مدلها نسبتا از همشون کاملتره
CDE-100EUB اینم خروجیش یدونه هستش اونم 2ولت
راستي اين ida-x300 يو اس بي هم ميخوره؟همشون یو اس بی میخورن
در كل كدومشون رو پيشنهاد ميكنين؟CDE-102E این از همشون بهتر
سلام
از اساتید یه چندتا سوال داشتم .تو پک استینگری که گرفتم یه چیزایی هست که نمیدونم باید چیکارش کنم.
5تا لوله ابی کوچیک در حد 2.5 سانت و دو تا قرمز که یه کم قطرش بزرگتره
یه مهره مشکی که تو یه چیز دیگه پیچ میشه .(سیم میره توش و وقتی می پیچونیش سیم توش کیپ میشه)
یه سوال دیگه هم داشتم.اون طرف از سیم که یه نوار مشکی داره و در حدود 1 مترش هم با یه توری مشکی پوشیده هست باید به باتری وصل شه؟ بینش را برید و فیوز را گذاشت سر راهش؟
از بابت راهنمایی های که عزیزان تا حالا داشتن هم تشکر میکنم.ممنون:11:
میشه مدلهارو با مشخصات بگی ؟نقل قول:
دوستان عزیز سلام
کسی میتونه آمپ 4کانال که روی 4اهم بین 120تا 150وات بده روی هرکانالش بهم معرفی کنه.مشخصات باندای که دارمو میزارم بهترین آمپی که بتونه این باندارو ساپورت کامل کنه چه آمپی هست/اگه مشخصات هم بدین ممنون میشم
مشخصات باند:
Description 6" x 9" High-Output 3-Way Loudspeaker
Series Power Series
Power handling, RMS 150W
Power handling, peak 600W
Frequency Response 35Hz – 20kHz
Sensitivity 93dB
Impedance 4 ohms
Coil Oversized 38mm voice coil
Tweeter Edge driven Tweeters
Tweeter-level control Yes
Tweeter protection (PTC) Yes
Proprietary cast-aluminum frame Yes
Mounting Depth 81mm (3-3/16
سلام سلام اقا خوبی
از اساتید یه چندتا سوال داشتم .تو پک استینگری که گرفتم یه چیزایی هست که نمیدونم باید چیکارش کنم.
5تا لوله ابی کوچیک در حد 2.5 سانت و دو تا قرمز که یه کم قطرش بزرگتره اونا لولهایی هستش که وقتی اتصالاتو میخای انجام بدی سیم هارو از داخل اونا رد میکنی
یه مهره مشکی که تو یه چیز دیگه پیچ میشه .(سیم میره توش و وقتی می پیچونیش سیم توش کیپ میشه)اون ماله اتصال بدنه هستش یا همون منفی
یه سوال دیگه هم داشتم.اون طرف از سیم که یه نوار مشکی داره و در حدود 1 مترش هم با یه توری مشکی پوشیده هست باید به باتری وصل شه؟ بینش را برید و فیوز را گذاشت سر راهش؟متوجه این یه تیکه نشدم میتونی عکس بگیری بزاری بهت از رو عکس توضیح بدم یا واضح تر سوالتو بپرسی
از بابت راهنمایی های که عزیزان تا حالا داشتن هم تشکر میکنم.ممنون خواهش میکنم قابلی نداشت:11:[/QUOTE]
سيم گيج دو جه ماركي خوبه بخريم؟ ؟ اصل كندنس كسي قيمت نداره؟
این پست ادیت شده است:13:
[/QUOTE]نقل قول:
ممنون از راهنمایی هاتون .اینم عکس
راستی در مرد اون مهره مشکیه که توضیح دادید درست متوجه نشدم باید چیکارش کنم.من فکر میکردم وصل میشه جلو ماشین.(اونجا که سیم از جلو ماشین میاد تو اتاق)
سلام.ببخشیدیه راهنمایی میخواستم من سیستمم رو انتخاب کرده بودم که بگیرم ولی هر جا توشیراز می پرسم میگن نداریم.تازه اصلا نمیدونن چه مدلی هست
باندjbl p963
ساب سانداستریمt5
امپلی کنوود x41
اگه میشه یه مدل باند پیشنهاد بدید با یه مدل ساب. قیمتا.باند 150-200وساب حداکثر160-200باشه؟
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
راستی سیستم رو برای سمندef7میخواستم.یه چیز باکیفیت وخوب باشه که بشه گیرش بیارم.حتی نمایندگی ساند استریم هم اون مدل ساب رو نداشت
---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------
راستی یادم رفت یه مدل امپلی هم بگید که در حد150-160باشه که راحت صدای چهار تا باندی که میخواید بگید رو در بیاره
ممنون از راهنمایی هاتون .اینم عکس
راستی در مرد اون مهره مشکیه که توضیح دادید درست متوجه نشدم باید چیکارش کنم.من فکر میکردم وصل میشه جلو ماشین.(اونجا که سیم از جلو ماشین میاد تو اتاق)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
سلام
این ادرسی که دادین صحیح نیست
اگه اونچیزی که من متوجه شده باشم بابت اون پیچ مهره
اتصال سیم منفی امپیلی فایر به بدنه ماشین که بسته میشه
اگه بازم سوال داشتی بپر بهت میگم چیزی هم خواستی بگو برات ردیف میکنمنقل قول:
ممنون ازراهنماییت.خب مدل ها رو بگیدبرای ساب وامپلی
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
خب این چند مدل ساب که میگین خوب هستن چیا هستن؟اسم هر کدوم رو با قیمت وکیفیتشون بی زحمت توضیح بدین.چند تا هم باند بگید
چندتا امپلی فایر بهتر از این معرفی کنید.کنوود720wچطوره؟
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
اگه میشه ایمیل یاهوتون رو در اینجا قرار بدیدکه سریعتر بتونیم چت کنیم ایجوری خیلی دیر به جواب میرسیم
سلام
من ادرس را تستش کردم مشکلی نداشت.حالا شما دقیق همین ادرسی که دادم را یه بار دیگه امتحان کنید.مرسی
کد:http://1.talar.netai.net/images/43bec10c8325.jpg
سلام
فهمیدم این پیچ مهره پلاستیکیه
ماله ورودیه کابل از موتو به ماشین وقتی بده ماشینو سوراخ میکنید ایتو میبندید که اب بندی باشه