بچه ها احتمالا همه ی پهنای باند شما رو گذاشتن رو خط من چون هر چی که شما اوضاتون خراب تر میشه بره من بهتر میشه دیشب سرعتم همش بالای 100 بود ولی فکر کنم نوبت منم میرسه فعلا تا اینا کاری نکردن من استفاده ببرم هر وقت خط منم خراب شد isp بعدی...
Printable View
بچه ها احتمالا همه ی پهنای باند شما رو گذاشتن رو خط من چون هر چی که شما اوضاتون خراب تر میشه بره من بهتر میشه دیشب سرعتم همش بالای 100 بود ولی فکر کنم نوبت منم میرسه فعلا تا اینا کاری نکردن من استفاده ببرم هر وقت خط منم خراب شد isp بعدی...
چقدر جالب ینی میخاید بگید سرویس شبانه داره نوبتی میشه
مگه ابه که دارن جیره بندی میکنن اقا کسی کپون نداره ما ازاد بخریم؟
دیشب سرعت دانلود من با لینک مستقیم 60 بود ولی 4shared سرعتش 2 بود بعد هم 0 شد (ASK)
فکر کنم اگه اوضاع با این سرعت پیش بره منم باید بساطم رو جمع کنم مثل طاعونشده داره سریع شیوع پیدا میکنه
میگم یه سری خالی کنیم بریم شاتل هم اوضاعمون خوب میشه هم مشترک ها ی اندیشه که کم شن دوباره اندیشه سرویس بهتری میده بعد اون موقع شاتل کاربراش زیاد میشه میشه مثل الان اندیشه دوباره ما جمع میکنیم میام اندیشه دوباره اندیشه سرورش میترکه و ما باز جمع میکنیم میریم به ...........
خوب بیاید تقسیم کنیم مثلا زوج یا فردنقل قول:
:27:
پرسیدمنقل قول:
گفت در حال تست سیاست جدیدی هستیم
ظاهرا قراراه سقف سرعت نسبت مستقیمی از پهنای باند خریداری شده باشه
یعنی مثلا شبا سرعت کسی که 256 داره حتما از کسی که 128 گرفته بیشتر میشه حتی اگه پهنای باند کم بیاد.
یعنی اینجوری نیست که یکی بیاد 128 1 گیگ بگیره بعد که شب رایگان شد بیاد 1 مگ پهنای باند مصرف کنه اونوقت یکی که 512 گرفته سرعتش رو 20 کیلو بمونه.
گفت البته داریم اینکه سر چه سرعتهایی ثابت بشه تست و بررسی میکنیم
ظاهرا برای همین بود که من دیشب سرعتم سر 40 ثابت شد. دوستای دیگم که 256 داشتن سرعتشون بیشتر بود
البته گفت این سیاست داره تست میشه و اگه مشکلی نداشت تا زمانی که پهنای باند جدید بیاد اجرا میشه.
بعد دوباره سیاست جدیدی تدوین میشه
لااقل شما ها که رشت هستین قدرت انتخاب دارین !!! ... اینجا ( آستانه ) کلا سه تا شرکت ADSL میدن که اون 2 تای دیگه ... !!!
با این حساب که آقای mailer گفتن منی که نامحدود دارم دیگه سرعتم بالا نمیره
عجب بد بختیم من
اگه انجوری باشه این آخرین ماهه
من جمع آوری میکنم adsl رو
میرم جا دیگه
اندیشه مرکز 5
دیشب راس ساعت 1 بامداد اینترنت قطع شد و بعد از 10 دقیقه که ارور 678 میداد سرانجام وصل شد ولی سرعت به 30 رسیده بود
امروز صبح چراغ Status مودم تا ساعت 2 بعد از ظهر روشن نمیشد
میخواستم بدونم از دوستان خط 5 چنین مشکلی داشتند یا نه ؟
چون پشتیبانی مدعی بود مشکل از نویز خط هستش ولی من میگفتم اگه از نویز بود پس چرا خودبخود درست شده
گفتم پس نویز خط من رو چک کنید اونها گفتند ما نمی تونیم نویز خط رو چک کنیم !!!!!!!!!
قبلا پارس آنلاین بودم زنگ میزدیم تهران نویز خط رو چک میکردند و چنانچه این عدد از مرز 20 رد میشد ،
مشکل از خط بود در غیراینصورت مشکل از مرکز مخابراتی هستش
بهمین خاطر میخواستم بدونم سایر دوستان اگه چنین موردی داشتند پس مطمئن بشم مشکل از مرکز مخابراتیه یا نه
امروز رفتم اندیشه خراب شده : بهشون گفتم سرعت شبانه من داغونه 20 تا بشتر نمیره . گفت برو خدا را شکر کن که 4 کیلوبایت هم اضافه تره :18: . گفتم قرار نیست بیشتر بشه ؟ گفت : نه !!! منم گفتم با این حساب ISP عوض میکنم . گفت بسلامت . شکم سیرن . دفع قبل که تلفنی صحبت کردم پشتیبانی گفت قراره یه کارایی بکنیم ولی این دفع حرفشون را تکذیب کردن .
به دوستت بگو این (نمیتونم بگم) ترین سیاستیه که میشه در پیش گرفت سرعت 40 حداکثر تو 5 ساعت میشه 700 مگ دان کرد هیچکس همچین چیزی رو تحمل نمیکنهنقل قول:
این خوبه که سرعت 512 از256 و از 128 بیشتر باشه اما نه اینکه 40 باشه
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------
نه مشخصه اندیشه میخاد مشترکینش رو الک کنه
اگه این سیاسگ اجرا بشه من با چند نفری که دوست و آشنا معرفی کردم میریم شاتل:21:نقل قول:
کلا الان تنها دلیلی که کاربرا واسه رفتن به شانتل شک دارن (من جمله خودم)سرعت نهایتا 80 هست که هر موقع اندیشه کمتر بده دیگه دلیلی نداره کاربراش بمونن مگه اینکه اهل دانلود نباشن
خدارو شکر رقابت وجود داره وگرنه سرعت رو به علت های واهی استاندارد میزاشتن!
خدایا ما رو بکش
شما به چیه این کار میگی رقابت بااینکه یه isp جدید اومده بجای اینکه اندیشه سرویسش بهتر بشه داره ..... لعنت خدا بر شر شیطاننقل قول:
آقا کسی از البرز چیزی میدونه ؟؟
دامون نت هم تو گلسار هست..
یکی ار بچه ها میگفت کهکشان هم تو رشت هست
اره 40 کمه ولی گفت داریم بررسی میکنی چه نسبتی و چه سرعتی خوبهنقل قول:
نگفت میخواییم 40 بزاریم
بابا مسخرشو دراوردید شما!!!
2 سال پیش که ما اومدیم اندیشه لذت adsl رو بچشیم
سرعت از استاندارد هم کمتر بود!!!!
128 من دورو ور 10 می چرخید
حالا یکی میاد 128 میگیره سرعت 80!! باز میگه سرعت کمه
ادم که اینهمه سوسول نمیشه!!! (چه ربطی داشت؟)
تازه اونموقع شبا هم پولی بود
پ.ن: اونموقع یه یوزر/پس گیر اورده بودم خیلی مزه میداد
مال یه بنده خدایی بود که من شانسی پسشو فهمیدم
ببینید کار میده :)
User: arman
Pass: 123456
نقل قول:
دوست عزیز اگه همین شاتل و پارس نبود الان سرعت رو استاندارد میبستن!نمیدونم شاید باید شاتل و اندیشه دو تیم تشکیل بدن برن عضدی مسابقه بدن تا رقابت معنی بشه :31: من منظورم از رقابت کلی هست نه این چند روزه:41:
و اینکه چرا اندیشه سرعت رو داره کم میکنه از دو حال خارج نیست یا به علت کاربرای زیاد و کم آوردن پهنای باند میخواد سرعت رو بیاره پایین(الان این تو کل کشور معضل شده اگه تاپیک های شهرهای دیگه رو نگاه کنید همینه!isp نیمخواد سرمایه گزاری بیشتر بکنه یا پهنای باند موجود نیست که تهیه کنه ولی برای درآمد بیشتر همچنان مشترک اضافه میکنه البت من شنیدم مشهد صبانت واسه جلوگیر از افت کیفیت واقعی تا خرید پهنای باند جدید مشترک جدید نمیگیره:13:)
دوم اینکه اندیشه اینقدر مشترک معمولی داره که اگه سرعت رو طوری بزاره که فقط سایتا سریع باز بشن هیچ چیزی واسه اونا تغییر نکرده و اصلا متوجه نمیشن :27: پس با حساب خودش شاید یه تعداد مشترک پر مصرفش برن جای دیگه ولی بجای هر یه نفر مشترک پرمصرف میتونه چندین نفر مشترک جدید بگیره بدون افت کیفیت:18:
arman haj آره 100 ساله پیش اجداد ما با دور از جون خر میرفتن این ور اون ور:27:
شرکت کهکشان هم شنیدم چند وقت دیگه adsl تو رشت راه میوفته!این همون شرکتیه که را به را زنگ میزنه منزل واسه خرید کارت دابل آپ !نمیدونم چرا هروقت زنگ میزنه میگه اگه نگیری چشنواره تموم میشه:27:
دوستان شاتلی 3 گیگ اضافه شد ؟
هنوز نه. من چون امتحان دارم وقت نکردم زنگ بزنم ببینم چی شده!نقل قول:
کلا یه شرکت وقتی مشتریاش زیاد میشه، دیگه سلیقه و رضایت مشتری رو بیخیال میشه! اوایل همه از برخورد خوب اندیشه حرف میزدن ( اون زمان که پارس وی داشت پادشاهی میکرد ) اما الان چی؟!
من که از شاتل خیلی راضیم. کسی هم خواست بگه کارت تخفیف بدیم بهش بیاد زیر مجموعه ما ( یه تخفیفی هم خودمون بگیریم:دی )
برو بچی که شاتل 128 دارن...سرعت و ping شون رو میشه بگن؟؟؟
به نظرتون سرویسه artش چطوره؟ 128 میده با 12 گیگ ماهانه 28تومان
سرعت 70
پینگ 35
سرعتش که خوبه مثه همین 512 میمونه...نقل قول:
جدی میگی 35؟؟؟؟؟ یا منظورت 350 هست؟؟؟؟
اگه تا آخر شهریور ask سرعت رو درست نکنه اولین نفری که جمع آوری کنه خود منم
از صبح تا الان 700mb هم نتونستم دانلود کنم
ای خداااا!!!
چرا اندیشه اینجوری شد آخه؟!!!:41:
من از اول تابستون 128 نامحدود دارم خط 5، چه لذتی داشت سرعت رو 120 بود حداقل روزی 2 تا 3 گیگ دانلود میکردم شبا هم که سرعت کم میشد دیگه بیخیال میشدم چون دیگه هرچی میخواستم روزا دانلود می کردم دیگه هاردم پر شده!
نامردا از دیروز گند زدن تو سرعت همش سرعت هست رو 30! :41::41:
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
مثل اینکه اندیشه راست گفته به شما، چون منم خط 5 دارم امروز اصلا اینترنت قطع نبود!نقل قول:
توجه داشته باشید اندیشه سبز وظیفه نداره به شما سرعتی بیشتر از 16کیلوبایت درثانیه بده شما ازشون 128 کیلوبیت خریدید نه بیشتر اگر الانم 20 هست واقعا باید خداروشکر کنیدنقل قول:
ببین وقتی من با پشتیبانی حرف میزنم و جوری جوابمو میده که انگار تنها isp کل کشوره و اصلا براش مهم نیست کاربراش کم بشن همینطور داره سرعتهارو کم میکنه و باز منت میزاره که 128 باید 16 باشه با اینکه میدونه isp های دیگه ای هم هستن که سرعت بیشتری میدن این دیگه رقابت نیست بهش میگن شکم سیری رقابت وقتیه که شرکتها برای بدست اورن مشتری و یا نگه داشتن اونها سرویس بهتری بدن نه بدترنقل قول:
باشه قبول یک سری مشکلات هست اما راهکارش این نیست نکته دومی که گفتی رو قبول دارم و احساس میکنم سیاست اندیشه دقیقا همین باشه
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
:13::13::13::13::13::13:نقل قول:
می تونی خودت از داخل مودم چک بکنی. مارک و مدل رو بگو بگم چیکار کنی.نقل قول:
آخه این چه سیاست مزخرفیه که سرعت مارو کردن 30 !
تا همین 2روز پیش که سرعت رو 120 بود هم به ما خوش میگذشت هم کاربرای اندیشه روز به روز زیادتر میشدن! مطمئنا اندیشه هم ضرر نمیکرد!
اینکه میخوان واسه هر پهنای باندی یه سقف تعیین کنن واقعا عادلانست ولی نه دیگه اینجوری!
مثلا واسه 128 سرعت باشه 120، واسه 256 سرعت باشه 180 و واسه 512 سرعت رو 230 !
خیلای عادلانست نه؟ همه هم راضی و خوشحال!:31:
اینکه میگن 128 باید سرعتش رو 16 باشه همینم از سرمون زیادیه واقا مسخرست!
حالا که مارو به این سرعتای بالا معتاد کردن دیگه نمیشه یهو گند بزنن به سرعت! طبیعیه که ما اعتراض کنیم!
چطوره فردا همه جمع شیم جلوی شرکت اعتصاب کنیم؟! :31:
شما 2 3 هفته دایل اپ کار کننقل قول:
به 30 قانع میشی
منم وقتی تو پارس نامحدود داشتم اینجوری بود
حدود 70 80 گیگ که دانلود کردم سرعتم شد 25!!
اعتصاب چی کنیم؟غذا اب برقنقل قول:
منظورت اعتراضه؟
اینو راس میگینقل قول:
پیشنهاد خوبیه:نقل قول:
روزای زوج: مرکز های 2و4و5و7
روز های فرد و جمعه: مرکز 3 :31::31::31:
ایول خوبهنقل قول:
موافقم :31:
من داشتم مافیا رو دانلود میکردم اینا رو نوشته بود.نقل قول:
نقل قول:
شما 2 3 هفته دایل اپ کار کن
به 30 قانع میشی
بابا بیخیال شید. همین حرف ها رو میزنید که این وضع اینترنتمونه :27: یکم وضعیت اینترنتمون رو با کشورهای همسایه (ترکیه و... آمریکا و کشورهای فوق پیشرفته هم, پیشکش) مقایسه کنید :13:یک مقاله خونده بودم (احتمالآ تو کلیک) که طرف گفته بود ملاک سنجیدن دسترسی کاربرا به اینترنت, اینترنت پرسرعته, بعد ما اینجا هنوز داریم از دایال آپ صحبت و خیلی ها هم استفاده میکنند :41:نقل قول:
اینو راس میگی
سرعت متوسط 64نقل قول:
پینگ رو هم که من آی پی 4.2.2.2 رو میدم، بهم 244ms میده.
خط 3 هستم
فکر نکنم از لحاظ سرعت art فرقی با eco بکنه. بهتره از خودشون بپرسی
ببین اینتر پر سرعت ینی همون دایالاپ دیگهنقل قول:
محتوای مخفی: اما
ببین اینتر نت ینی 128 و اینم ینی 16 تازه شما که بخاطر نویز نمیتونی از 100 درصد پهنای باند استفاده کنی میشه 14 کیلو باید فاصله و ترافیک رو هم در نظر بگیری میشه 8
من با دایلاپ 10 کیلو دانلود میکردم
ببین دوست مننقل قول:
مودم دایل اپ حداکثر 56 کیلوبیت توانایی داره
که معادل 7 کیلو بایته
شما بگو چجوری 10 تا دانلود داری؟
از Speedtest.net (فقط همین سایت) یه تست بزار
منم با نظر دوستمون موافقم مودم حداکثر 56 کیلو بیته ولی منم یادمه یه روز نمیدونم مبعث بود یا میلاد پیامبر با دایل آپ 12 سرعتم شده بود کف خودم برید!حتی از صفحه idm عکس گرفتم به بچه هام نشون دادم :31:نقل قول:
خدمت دوست عزیر آقای Mailer
عضو افتخاری شرکت اندیشه سبز خزر
یادمه چند روز پیش فرمودین که احتمالا مشکلات توی این هفته حل می شه . جالبه پس همش بهانه بود
آخرشم دیدن نمی تونن کاری کنن دارن سرعتا رو کم می کنن . این سیاست خوبی نیست . همش دروغ پشت سر هم
تازه امروز با خبر شدم شاتل به همه مشترکینش تو ایران 3 گیگ ترافیک رایگان داده . این یعنی احترام به مشترک . تا اونجائی که بهم گفتن تاحالا اصلا سرویسش قطعی نداشته . پینگش هم که خیلی عالیه
اگه سرعت اندیشه اومده پائین دیگه به نظرت به چیش بنازیم خودت بگو
احتمالا اگه بخواد کاربر جدید هم بگیره سرعتش بازم کمتر می شه چون همون ترافیک رو واسه همشون Share می کنه
تو روزهای سخت باید کسایی که ادعا می کنن بزرگن رو تجربه کرد انگار کم کم داره پنچر می شه
منم می خوام برم شاتل رو یه بار حداقل تجربه کنم
:D
ما اینجا داریم سر 60 کیلوبایت بحث میکنیم !!! حالا فوقش سرعت دانلود بشه 120 که اونم میشه 1mbps سرعت نت ... اونوقت این لیست رو نگاه کن !!! :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
البته این آمار 100% خیلی زیاده ! ... کاربرای DialUp که نمیان تو این سایت تست سرعت بدن !!! :D
اونا رو هم حساب کنی سرعت منفی میشه !!! :31: