فکر کنم یه پارتیشن باشه. توی عکس خودتون ببینید.نقل قول:
محتوای مخفی: عکس
Printable View
فکر کنم یه پارتیشن باشه. توی عکس خودتون ببینید.نقل قول:
محتوای مخفی: عکس
عکست لود نمیشه که !!!نقل قول:
نقل قول:یاکد:http://www.image-upload.net/images/zku0750ufu4i729qe5nq.png
کد:http://irupload.ir/images/91488102211316346735.png
یئ پاسپورتی میگرفتی راحت بودی
--------------------------------------
دوستان لینکهای جدید بازیهارو تو کلوپ گذاشتم برید ببینین
یک زنگ به شرکت گارانتی بزن ببین کمکی می کنننقل قول:
عزیزان ps3 که تا به حال -- نشده و الان هم بازی های اورجینال داره run میکنه رو میشه -- کرد ؟؟؟
به چه روشی ؟؟
قیمت دانگل الان چنده ؟؟
دانگل که ور افتاده
به روش CFW
اینو مطمئن نیستم ولی به امتحانش می ارزه. تا جایی که میدونم هاردت وقتی FAT32 فرمت میشه نباید بیشتر از 380'گیگ باشه اندازه پارتیشنش. البته هر سیستم عاملی فرق داره.مثلا Windows که نمیذاره بیشتر از 32768 مگ باشه اندازش موقع فرمت کردن با خود ویندوز.نقل قول:
هاردتو تقسیم کن به پارت 350 گیگ یا محض اطمینان کمتر ببین درست میشه یا نه. من یک هارد 500 دارم 2 تا پارتش کردم 270 گیگ FAT32 بقیه NTFS و مشکلی باهاش ندارم
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یک سوال:
من دیشب میخواستم هارد PS3 رو تغییر بدم. MGS4 داشتم و اونو با گایا کپی کردم تو External FAT32 که Split شد. بعدش وقتی خواستم برش گردونم به Internal خود گایا خیلی خوشگل Join کرد فایلهارو و اجرا هم شد. سوال من اینه که فقط اگه با گایا Split شده باشه میشه دوباره Join کرد یا با هر Maneger دیگه ای میشه. مثلاً با Multiman تقسیم شده باشه و با Gaia وصلشون کرد؟
اگه میشه که عالیه.
اگه نمیشه از کجا میشه فهمید فایلهای split شده با کدوم manager جدا شدند که با همون بشه Join کردشون؟
ممنون
به هیچ وجه دنبال دانگ نرو.نقل قول:
خیلی راحت با CFW Kmeaw میشه کپی خورش کرد بی هیچ دردسر.
نقل قول:
خوب من اينكارو كردم نشد ، حتي به پارتيشن هاي 100 گيگي هم تبديل كردم نشد !!
حالا من اون هارد رو رد كردم رفت ولي براي خريد هارد جديد مشكل دارم :
+ تو بازار به هركي ميگفتم هارد usb اكسترنال 7200 كف ميكردن و ميگفتن كه زماني كه usb هست ديگه سرعت هارد معنا نداره و اين جا usb 2 و usb3 هست كه سرعت بالا رو ساپورت ميكنه !!
كه يجورايي بي ربط هم نميگفتن ! +
اگر هارد اكسترنال داريد كه usb 3 باشه و دورش 7200 باشه و 100% امتحانش كرديد كه رو ps3 جواب ميده لطفا" معرفي كنيد برم همونو بگيرم
نقل قول:
اینطور که من الان یه جست و جویی توی نت کردم گویا خیلی ها مشکل نشناختن هارد توسط کنسول رو دارن و اکثر اونها برند هاردشون WD بوده!
اما نکته اصلی قابلیت ساپرت این هارد ها از درگاه USB 3 هست که خیلی ها عنوان کردن مشکل اصلی همین USB 3 بودن هارد ها و ایجاد مشکل در نشناختن هارد توسط کنسول هست!
و توصیه شده از هارد های USB 3 برای استفاده در کنسول استفاده نشه!
البته یه سری روش هم برای رفع این مشکل پیشنهاد شده :
سعی هم کنید از هارد های سی گیت خرید کنید!کد:http://forums.afterdawn.com/t.cfm/f-153/my_ps3_slim_wont_recognize_wd_usb_3_0_external_hard_drive-858648/
تا قبل از اینکه این صفحه رو بخونم امیدوار بودم که بتونم یه کاریش بکنم. حالا مطمئن شدم که هیچ راهی نداره و باید دنبال یه هارد دیگه باشم.نقل قول:
ممنون.
دوست من يه راه ميگم امتحان كن ، من هاردم رو رد كردم رفت ولي فكر كنم موفق بشي .نقل قول:
اينجور كه من ديدم اين مشكل با هاب usb حل ميشه !! اول امتحان كن جواب داد بخر قيمتش هم حدود 9000 هست .
(با لينك دوستمون بيشتر مطمئن شدم )
حالا :
اگر هارد اكسترنال داريد كه usb 3 باشه و دورش 7200 باشه و 100% امتحانش كرديد كه رو ps3 جواب ميده لطفا" معرفي كنيد برم همونو بگيرم
مرسی از راهنماییتون.نقل قول:
میشه بپرسم کجا دیدین؟ یعنی دیدین که کار کرد؟
تو 4 تا 5 ساعت تو اينترنت گشتم و تو فرومهاي خارجي ديدم كه انگار اين روش جواب داده بود ، يعني بعضي ها كه مشكلشون با اين حل شده بود داشتند به ديگران پيشنهاد ميدادن !نقل قول:
جالب اينجاست اكثرا " WD بود !!
(دوست من حتما" نتيجه رو اعلام كن )
آقا اگه میشه به این سوال من هم جواب بدید . ممنون :
الان ps3 های جدید که اسلیم هم هستن کامل و صد در صد ه ک شده اند ؟؟؟؟؟؟ . یعنی بازهای کپی شده رو بدون هیچ مشکلی اجرا میکنن ؟؟؟ هکش نرم افزاری هست یا سخت افزاری ؟؟ اگه سخت افزاریه چه حرکتهایی میزنن رو ps3 بینوا ؟؟؟؟؟:31:بازیهایی که واسشون هست چنده ؟؟؟؟ منظور همون بازیهای کپی ؟؟؟؟ همه بازیها کپی شده هستن ؟؟؟ مثلا اگه یه کنسول ps3 جدید بگیریم میتونیم call of duty و pes2011 و ... کلا جدیدترین بازیها رو بدون هیچ دردسری بازی کنیم ؟؟؟؟ آخه قیمت بازیهای ps3 اونقدر بالا هست که اصلا آدم هرجوری فکر میکنه میبینه میلیاردر هم باشه دلش نمیاد ببره 50 هزار تومن هر هفته بده به گیم و باز روز از نو روزی از نو !!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه این مشکل صد در صد حل بشه میشه بهش فکر کرد !!!! :46:
هنوز نخریدی بابا؟:31:
سلیم فت نداره همه به فنا رفتن:27:
نرمی
از ۲ تا ۵ هزار
لینک (پیشتر) بعضیها هستش
*نقل قول:
نرم افزاريه
كپي روي هارد از 2 تا 4 هست(هر بازي كه ميريزن رو هارد)
حل شده 98%
کمک فوری:
من هاردمو که عوض کردم از save بازی هام backup گرفتم. حالا که دوباره ریختم توش میگه Invalid save
قبلاً N بار اینکارو کردم و کار میکرد. فرقش این بود که قبلاً قبل از Jailbreak میرفتنم Account PSN میزدم و لاگین میشدم اما ایندفه چون 3.55 داشتم نمیشه حتی واسه اولین بار هم بهش Account معرفی کرد.
کسی میدونه Save دقیقاً به چه چیزهایی واسه Valid بودن کار داره؟
من حتی User خود PS3 رو هم مثل همون قبل ساختم
کلی Save از AC:Brotherhood و .... داشتم :41::41:
کلی نینجا پرورش داده بودم توش که همه Assassin شده بودند:41::41:
از ps3 save unlocker هم استفاده کردم ولی پیغام save corrupted میده
-----------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن این ps3 game updater عجب چیز باحالیه
update بازیهارو دانلود میکنه رو pc وبه صورت فایل .pkg رو Ps3 نصب میشه و همیشه میتونید داشته باشیدشون
و ما بالاخره Linux رو اجرا کردیم
حتی توش کلی برنامه هم نصب کردم. سرعتش یکم پایین هست ولی تجربه جالبی بود. فقط کافی فایل Linux.img رو تو root هارد خود ps3 کپی کنی و asbestOS 1.5 بعد lv2 patch رو اجرا کنی و linux رو انتخاب کنی. اجرا میشه مثل هلو
یعنی چی روی هارد از 2 تا 4 ؟؟؟؟؟ یعنی اگه بخواییم بازی رو بریزیم باید کنسول رو برداریم ببریم مغازه ؟؟؟؟نقل قول:
بعد میشه در مورد اون 98% هم توضیح مختصر بدید ؟؟؟؟!!!!!! یعنی هنوز هم یه سری مشکلات داره ؟؟؟؟؟ چه جوری شده ؟؟؟؟ به نظرتون به صرفه ست الان با این وضعیتش بخریم یا بریم سراغ XBOX ؟؟؟؟؟؟؟
عزيزم 2 تا 4 منظور هزينش هست ! يعني هر بازي مثلا" 4 هزار تومن روي هارده اكسترنالت ميريزن بعدش تو منزل مبارك از اكسترنال ميريزي توي PS3
98% بازي ها اجرا ميشن با ه ك جديد
به سلامتی نسخه کپی کیل زون سه هم اومد ، بشینید بازی کنید برای بقیه هم تعریف نکنید که من منتظرم اصلش بیاد بخرم !
بازیهای کپی تو کیفیت و اجرا که فرقی نمیکنه با اصلش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس حتما باید یه هارد اکسترنال همه بخریم ؟؟؟؟
خب اون 2% بازیها چه بازیهایی هستن ؟؟؟؟ مشخصه ؟؟؟؟؟؟؟ اجرای بازیها ی کپی که هیچ مشکلی مثل هنگ و ... ایجاد نمیکنه ؟؟؟؟
لینکهای کیللزن ۳ رو تو کلوپ گذشتم مولتی۲۰ هستش
نه دوست عزیز هیچ کم و کاستی نسبت به نسخه اصلیش نداره!نقل قول:
اگه هارد داخلی کنسولتون زیر 80 هست قطعا برای استفاده از نسخه کپی بازی مثل KZ 3 باید یه هارد بخرید ( داخلی و خارجیش فرقی نداره) چون حجم بازی گویا 41 گیگه !!
برای بازیهایی هم که اجرا میشن با نمیشن هم میتونین به لینک زیر مراجعه کنید :
کد:http://homebrewps3.com/kmeaw-compatibility-list/
از این به بعد هر بازی PS3 که تولید میشود دارای یک شماره سریال خاصی خواهد بود که جلوی کرایه بازی گرفته خواهد شد
محض اطلاع !:31:
نتیجه = افت فروش بازی های Ps3 و احتمال ورشکست شدن کنسول چون این برابر با تحریم بزرگترین تشکلیات فروش بازی در سرتاسر دنیاست - تشکیلاتی به نام GameStopنقل قول:
تازه اگر کسی کنسولش رو عوض کنه به هر دلیلی به این معنی هستش که باید بازیش رو هم عوض کنه !!!!!! هیچ ابلهی تن به این داستان نمیده .
البته اگر میشه یک منبعی چیزی هم بدید .
فايل EBOOT.BIN اورجينال Assasins CreedII رو ميتونيد برام آپ كنيد ؟؟ يا لينك بديد ؟
BLUS30364
حدود حجم EBOOT.BIN چقدر ميشه ؟؟
30 مگه.....نقل قول:
میلاد یه ذره عجیب غریبه ولی منم خیلی جاها خوندم(نمیگم حتما درسته. ولی منم شایعه اشو شنیدم) البته الان منبع ندارم ولی اگه اینجوری بشه من یکی که بدبختم!نقل قول:
این بحث شماره سریال مال بخش آنلاین بازی هاست ، که یک کد داره ، الانم یه سری بازی ها این کد رو دارن مثل فیفا ، که برای بازی آنلاین باید از اون کد استفاده بشه !
این با عقل جور در میاد ، اگر شما میخوای آنلاین بازی کنی باید بازی رو بخری و به یورنیم خودت توی PSN اضافش کنی .نقل قول:
ولی خود بازی اونهم اینجا - همه کنسول رو تحریم میکنند مهم ترین دلیلش هم اینه :
اروپایی ها الان Ps3 فت خریدند - پس فردا اسلیم میاد فت رو میندازند دور یک اسلیم میخریند - حتی آپدیت هم نمیکنند به اون صورت ، این یعنی اینکه اینها با هر کنسول باید بازیهاشونم عوض کنند !!! خوب بیخیال این کنسول میشند - 360 هم که داره میتازونه ، بیا و درستش کن .
ميتونيد برام آپ كنيد ؟؟ يا لينك بديد ؟نقل قول:
نقل قول:
از این به بعد هر بازی PS3 که تولید میشود دارای یک شماره سریال خاصی خواهد بود که جلوی کرایه بازی گرفته خواهد شد
محض اطلاع ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع این حرفت کجاست؟:31:
نقل قول:کد:http://www.console-spot.com/2011/01/21/rumor-sony-to-incorporate-ubisoft-style-drm-always-on-in-ps3/
ممنون ولی...نقل قول:
همون خط اول اگه توجه میکردین اینو نوشته ::31:
خیلی بعیده این اتفاقات بیفته!نقل قول:
....Rumor has it that Sony.
حتی شایعه هم شده که یوبی سافت قراره از DRMش برای بازیهای نسخه PS3 استفاده کنه!
همه اینها فعلا در حد یک شایعه هستن و تا چیزی از سوی سونی به طور رسمی اعلام نشه همه این اخبار پوچ هستن!
میگم اصلا گیریم که سونی این حماقت رو کرد !نقل قول:
مگه چند تا بازی انحصاری داره ؟ خوب همه Move میکنند روی کنسول های دیگه Ps3 هم میره ور دست DreamCast :27:
این لینک مال 3-5 هفته پیش هست و قدیمینقل قول:
جدیداً دوباره شایعه شده. و مسلماً شایعه هست و رسمی نیست .
و اینکه سونی اینکارو کنه کنسول های دیگه هست درسته ولی این راه حل نیست چون ما همه PS3 داریم
سلام به دوستان
ميخواستم بدونم فريمور 3.56 كي هك ميشه كسي خبري داره؟؟؟؟؟؟
دوستان یک سوال خیلی فوری داشتم من gt5 رو اجرا کردم با دانگل اما می خوام این بازی رو با فرمون G27 بازی کنم اما این بازی ازش پشتیبانی نمیکنه و اینکه شنیدم تو آخرین آپدیت این قابلیت بهش اضافه شده من اون آپدیت 600 مگابایتی رو دانلود کردم اما بعد از نصب بازم گزینه ای واسه فرمون G27 اضافه نشد چیکار کنم دوستان الان فقط فرمونش کار میکنه و گاز و ترمزش... دنده و کلاج کار نمیکنه ...یک راهنمایی میکنید ...ممنون