سلام الان وقته امتحاناته منم تصمیم گرفتم آدم شم و همچنین تو این زمان درس اصلا حال نمیده.من میخوام اوایل تیر یه هف هش تا بازیو باهم بخرم.چی پیشنهاد میکنین؟مال 2012 باشه ها.من فقط pc دارم.اکثر سبکارو دوس دارم.
Printable View
سلام الان وقته امتحاناته منم تصمیم گرفتم آدم شم و همچنین تو این زمان درس اصلا حال نمیده.من میخوام اوایل تیر یه هف هش تا بازیو باهم بخرم.چی پیشنهاد میکنین؟مال 2012 باشه ها.من فقط pc دارم.اکثر سبکارو دوس دارم.
کسی نبود:19:نقل قول:
سری بازی های استراتژیک توتال وار به نظرم خوب هستند.
تاریخی هستند به دور از تخیل.
من خودم هفته ای یکبار اگه وقت کنم سری به مولتی پلیر Rome total war میزنم.
--------------------------
دوستان بازی رانندگی در شهر اگه می شناسید به من معرفی کنید.
مثلن اگه مثل مافیا بشه تو شهر رانندگی کرد خوبه یا مثل Test drive ultimate.
دوستان سلام
من دنبال یه بازی هواپیمایی میگردم که هر چقدر فکر میکنم اسمش یادم نمیاد. از محیط بازی براتون تعریف میکنم شاید کسی بازیش کرده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی کم حجمیه. احتمالا نباید بیشتر 100 مگ باشه( درست یادم نیست). محیط این بازی داخل یک خونه است و باند فرودش هم توی اتاق خوابه بچه هاست. محیط بازی یه جورایی شبیه toy story. هواپیما رو میشه توی اتاق های مختلف پرواز داد که در این بین باید هواپیماهای حریف و همچنین اهداف زمینی رو منهدم کنیم. هواپیمای اولی از این هواپیماهای ملخ داریه که توی جنگ جهانی ازشون استفاده میشد. بعد از چند مرحله میشه هواپیمای بدون ملخ رو هم استفاده کرد.
بازی هم چندان جدید نیست ولی محیط بسیار جالبی داره که اگه خدا خواست و کسی لینک گذاشت همه خوششون میاد.
ممنون
دنبال یه بازی استراتژیک هستم که از سلاح های مدرن و امروزی مثل موشک های کروز ، بمب هسته ای و ... بشه توش استفاده کرد . خیلی وقت پیش یه بازی به اسم اگه اشتباه نکنم Nation rise ( یه چیز تو همین مایه ها :31: ) داشتم که مراحل بالاترش تقریبا این امکانات رو داشت . از بازی های جدید استراتژیک ، کدوم بازی رو پیشنهاد می کنید ؟
هیچکدوم از نسخه های سری Command & Conquer رو بازی نکردی؟نقل قول:
خب آخرین نسخشو بگیر حالشو ببر:46:
اینها هم هستن هر کدوم دیدی بهتره بازی کن
مجموعه Red Alert ها
مجموعه Generals ها
World In Conflict
StarCraft
WarCraft البته این بمب و موشک نداره
Company of Heroes
Warhammer
نه من کلا زیاد بازی نصب نکردم ، میشه بگی آخرین ورژن همین Command & Conque چنده و حجمش چقدره ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
این که شما میگی اسمش rise of nations هستش. دوستمون بازیهای خوبی معرفی کردن. من خودم سری generals رو بهتون پیشنهاد میکنم.
موفق باشید:11:
درود به همه دوستان مدتیه دنبال بازی هواپیما f 16 agerrssor میگردم چون بازی قدیمی نتونستم پیدا کنم خواهش میکنم از دوستان عزیزاگه کسی این بازی و یا بازی F 22 Lightning 2 داره لطفا بزاره.سپاس
دوستان بازی worms رو از کجا میشه دانلود ک:20:رد ؟
اینجا درخواست بده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام
من دنبال یه بازی انلاین رایگان و قابلیت مقام و رنک و اپگرید ابیلیتی داشته باشه و لگ هم نداشته باشه میگردم؟
این بازی هارو دارم:battlefieldheroes ,battlefieldplay4free
سلام
دوستان دنبال یک بازی مشابه با Splinter Cell می گردم . اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا معرفی کنه.
با تشکر
درود دوستان.
لطفن چند بازی شبیه ساز رانندگی خوب معرفی کنید، می خوام با فرمان بازی کنم، بیشتر دوست دارم قابلیت و دکمه ی کلاچ هم داشته باشد، با سپاس فراوان.
سلام دوستان من یکسری بازی مبارزه ای توی سبک کمبت و تیکن میخوام.البته مال سال 2009به بعد باشه کلی بازی نسخه های سگا توی این سبک دارم.لطف کنید معرفی کنید
سری NFS دوست عزیز قسمت های جدیدش میتونن جواب گوی این امر باشن NFS:Hot pursuit قابلیت بازی با فرمانش جذاب تره.نقل قول:
درود دوستان.
لطفن چند بازی شبیه ساز رانندگی خوب معرفی کنید، می خوام با فرمان بازی کنم، بیشتر دوست دارم قابلیت و دکمه ی کلاچ هم داشته باشد، با سپاس فراوان.
بازی مختص اون سبک نداریم ولی بازی جدید street fighter vs tekken هستش که میتونه از برخی جهات گیم پلی خوبی نمایش بده.نقل قول:
سلام دوستان من یکسری بازی مبارزه ای توی سبک کمبت و تیکن میخوام.البته مال سال 2009به بعد باشه کلی بازی نسخه های سگا توی این سبک دارم.لطف کنید معرفی کنید
دوستان دنبال یک بازی استراژیک تو سبک بازی Age of Empiresو Command & Conquer: Tiberian میگردم.البته اگر امروزی باشه بهتره.بازی با موجودات خیالی زیاد خوشم نمیومد.البته Command & Conquer خوب بود.
بازی Wargame European Escalation رو دانلود کردم ولی انگار مشکل کرک داره
تاپیک بازی Sniper Elite V2 زده نشده!؟
چطور ممکنه بازی به این ردیفی تاپیک نداشته باشه!:eh:
والا ما داریم بازی می کنیم نه تو گرافیک چیزی کم داره نه گیم پلی...
نمیدونم چرا دوست خوبمون اینارو واسه خودشون تاپیک جداگونه نزده ؟ شما میتونید پست مربوط به این بازی رو اینجا ببینید : آخرین پست صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میشه یکی لطفا لینک دانلود pes 2012 با گزارش فردوسی پور و لیگ برتر ایران رو بده؟اگه مستقیم باشه ممنون میشم.
کسی لینکی نداره؟
دوستان میشه تمام نسخه های planet vs zombie رو بگید ؟ در واقع چند نسخه داره و اسم هر کدوم !
بازی کریسیس2
؛؛؛ لطفا...نقل قول:
یه بازی باحال از اسنوکر و بیلیارد میخواستم.
مثلا یه زمانی World Snooker Championship بودش که مال PS 1 بود و واقعا قشنگ بود.
حالا یه چیزی تو همون مایه ها میخوام البته برای کامپیوتر و با گرافیک و گیم پلی خوب.
جدید هم بود خیلی عالی میشه.
سلام دوستان ....!!
یه کمک میخواستم اسم یه بازی یادم رفته هر چی فک میکنم یادم نمیاد خیلی حیاطی لازمش دارم ...!!
یه بازی فکری قدیمی بود واسه ps1 دو تا سی دی داشت دو بعدی بود آدماش فضایی بودن سه تا انگشت داشتن آرمشم فک کنم یه ماه بود که روش اثر دستشون بود (سه انگشتی ) یارو آروق و صداهای دیگه ای در میاورد که نمیشه گفت که بقیه بهش میخندیدن یا باهاشون حرف میزد تا یه کارایی میکردن ....!!!
اگه لینکشو واسه pc هم گذاشتین دیگه خیلی ممنون میشم ....!!
ا سلام ببخشید لینک دانلود بازی Dynasty Warriors7 رو بزارید.این بازی تو تاریخ 9 مارچ 2012 برای PC عرضه شده زبانش ژاپنی هست که با استفاده از پچ انگلیسی میشه اینم لینکشه فقط مشکل اینجاست نسخه 12 گیگیش زیاده و نسخه Repack 5 گیگه با تورنته.اگه میشه لینک نسخه Repack رو هست بزارید.ممنون.اینم همون لینکه که گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l
[QUOTE=ebi_dar;1331021]سلام به همگی
بازی تو مایه های Call of Duty به غیر از مدال افتخار چیزی هست!!!!!
ممنون میشم راهنماییم کنید.
داداش تو این ژانر فقط brother in arms حرفی برا گفتن داره
CueClub حرف نداره .. حجمش هم کمه .... امکانات خیلی باحالی داره حتما بازی کن!نقل قول:
با سلام ...
من قدیما یه بازی Bowling داشتم که اسمش یادم نیست ولی یادمه که توپ رو با موس حرکت میدادیم خیلی با حال بود اگه اسم بازی یا هر بازی شبیه به اونو سراغ دارین معرفی کنید !!!
با تشکر :38:
منم داشتمنقل قول:
مربوط به افزونه مایکروسافت به اسم Microsoft Plus+ بود و روی خود ویندوز بود
Bowling Evolution و Championship Bowling هست نسخه PC هم داره
:11:
دوستان واسه ایکس باکس بازی تراک(کامیون) هست؟
انگری برد چی؟؟؟واسه ایکس باکس دیدین
اگه میشه بازی neverhood skullmonkey رو برای کنسول psp هم بزارید هیچ جا پیداش نکردم :37:
من خودم برای pc رو دانلود کردم اما باید با برنامه شبیه ساز بازی رو اجرا کنم ولی نمیشه اگه کسی بلده راهنمایی کنه
کسی نبود جواب مارو بده؟نقل قول:
چقدر سوال مشکلی پرسیدم هانقل قول:
دنبال یک بازی میگردم توی سبک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..
دقیقا همین طوری بود .. از بالا نشون میداد ..
من 4 5 سال پیش بازی میکردم. دو نفره .. میتونستی واسه ماشینت اسلحه بذاری،زره بذاری .. بمب بذاری ...
توی این سبک زیاد بازی نداریم.. یه چندتا رو معرفی کنین امیدوارم توشون باشه.
چندتا عکس از bang bang racing:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامممم
به من چندتا بازي معرفي كنيد كه اخره گرافيك باشننن
ميخواسم سيستم را تست كنم بينم قدرتش چقدره
الان سنگين ترين و با گرافيكترين بازيهاي موجود چيه ؟؟؟؟؟
MP3نقل قول:
BF3
Witcher2
C2
علاوه بر اونایی که دوستمون معرفی کردن NFS Run هم انصافا گرافیک بالا و سنگینی داره .نقل قول:
راستی دوستان
دنبال اسم یه گیم می گردم که توش اتوبوس و قطار شهری و اینا می خری و یه line تعریف می کنی و تو اون لاین کار می کنی ، مسافرا میان سوار می شن و .......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گرافیک خیلی ابتدایی داره ولی میشه باش مسافر کشی کرد :دی