ذهنیت مثبت نسبت به چیزی که داری یا کاری که میخواین انجام بدین بی تاثیر نیست (البته این بحث ربطی به این تاپیک نداره)نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ذهنیت مثبت نسبت به چیزی که داری یا کاری که میخواین انجام بدین بی تاثیر نیست (البته این بحث ربطی به این تاپیک نداره)نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مرسی دوست من . اره دقیقا هیچ ربطی نداره ! تنظیمام همه سر جاشن! من از این می ترسم نکنه گوشیم خراب شده که این طوری شده؟!:41: ممکنه گوشی طوری ایراد پیدا کنه که نتونه کانکت شه؟ تو شهر شمام حرف G رفته بود؟
من نگفتم( هیتمن) ولی کیبوردم عربیه. در هر هال منظورمو میفهمونم یه مثل داریم که میگن... شنونده باید عاقل باشد.نقل قول:
من امروز تو منطقه که آنتن نمیداد بودم ولی بعد اینکه امدم تو شهر 15 اس ام اس و ام ام اس داشتم و همینطور 7 میسکال و پیقام صوتی داشتم و اینم از امکانات جدید ایرانسل که خیلی کارمو راه انداخت( ایرانسل متشکرم)
نقل قول:
بابا این حرفا کدومه که هر کی ایرانسل زودتر خریده هواشو بیشتر دارن ، منم دو ماه قبل از عید خریدم ولی چند روزه اس ام اساش به هم ریخته ، به قول دوستمون قاتی کرده حالا کی درست میشه خدا میدونه؟!
در ضمن غرب تهران هم فقط استادیوم آزادی و اتوبان کرج نیست: صادقیه ، اشرفی اصفهانی ، پونک ، سردار جنگل ، جنت آباد ، آیت الله کاشانی ، شهرزیبا ، دهکده ، شهران ، کوهسار و .... و اونایی که زیرشونو خط دار کردم واقعا بد آنتن میدن !!!!!!! کی درست میشه الله اعلم .
بچه ها راستی کسی میدونه واسه gprs و mms ایرانسل گوشیمون حتما باید سیستم EDGE رو داشته باشه ؟
چون گوشی من 3650 هست وسرعت اینترنتش خیلی پایینه و همچنین دانلودش و از بعضی کسایی که گوشیشون مدل بالاتر بود پرسیدم میگفتن که سرعتش خیلی بالا بوده و بالای 200- 300 مگ هم دانلود کرده بودن !
ممکنه برای EDGE باشه ؟ خودم هم یکماه پیش از مدیر ایرانسل شنیدم که گفت به زودی همین EDGE رو فعال می کنیم تا سرعت اینترنتش بالا بره . حالا میخوام ببینم کسی میدونه و تجربه اش کرده ؟ آیا فعال شده ؟ و اگه جواب مثبته چه گوشی رو پیشنهاد می کنید ؟ ممنون می شم راهنمایی کنید .
:20:
نقل قول:
کسی نبود جواب من رو بده ؟
سلام
یه چیز عجیب
من اصلا تو خود سایت ایرانسل هم ندیدم ولی صحت داره
برای پسر عمو بنده یک اس ام اس اومد حاوی این که شما برنده 6 روز مکالمه رایگان شدید
یه کد هم توش بود که این کدو زدیم امروز 1:46 دقیقه وراجی کردیم
یک تومان هم ازش کم نشد
خیلییی عجیبه
کسی اگه چیزی میدونه مارو هم بی خبر نذاره
يعني 140 اونجا هنوز كار نمي كنه. اگه مشكلي داشتيد به 130 زنگ بزنيد اگر هم گفتند به ما مربوط نيست بپرسيد كه به كجا زنگ بزنم.نقل قول:
نوشته شده توسط arash n
وقتی به 140 زنگ میزنم میگه:
please try again later...............................
دوستان ظاهرا بالاخره ايرانسل آتيش خود را سوزاند و اولين خورده حساب بازي خود را با gprs بازان عزيز شروع کرد
ديروز 31 فروردين ساعت 12 شب حساب قبوض فروردين ماه بسته شد ، ولي با اينکه دو سه ساعتي قبل از 12 حسابم را در سايت چک کردم همه چي معقول و عادي بود ، ولي امروز صبح حتي بدون زدن يک sms ،از شب گذشته ، رقم بالاتر فاحشي از قبل برايم آمده . آيا معني به غير از احتساب gprs يا mms معني ديگري ميدهد
اين موضوع را يکي ديگر از دوستام نيز مانند من تائيد کرد .اين در حالي است که دو سه روز قبل با شماره کذائي 130 تماس گرفته بودم وآنها وعده مجاني بودن gprs را براي سيم کارتهاي دائمي تا اول ارديبهشت را داده بودند و mms تا 10 ارديبهشت ، وخدا ميداند که واقعا از چه زماني احتساب کرده اند و وعده مجاني بودن ميدهند . حالا ميخوام دوباره با 130 تماس بگيرم .
واقعا داره حالم بهم ميخوره از اين مثلا تمهيدات مشتري پسند :21:
بابا ای ول این دوست شما چیکار کرده 6 روز جایزه گرفته.:18: نکنه پارتی بازیه؟؟ به دوستت بگو دست مارم بگیره....نقل قول: