تا الان ۵نقل قول:
چند درصد از خودت راضی هستی؟
خودم ۱۰٪
Printable View
تا الان ۵نقل قول:
چند درصد از خودت راضی هستی؟
خودم ۱۰٪
قبلا 10% بود . الان شده 20% . امیدوارم همینطور به پیشرفتم ادامه بدم و بتونم یه ادم از خودراضی بشم .نقل قول:
pc یا کنسول ؟
PCنقل قول:
چه ویندوزی رو بیشتر از همه قبول داری؟
ویندوز 7 .
هیجان انگیزترین کاری که تا حالا کردید چی بوده ؟
ترک موتور تریل یه دیوونه نشستن اونم تو جاده خاکی و داغون. ولی خیلی حال می داد یادش بخیر:n02:
تکرار سوال قبل
چند تا هستنقل قول:
یه باز با مامانم سوار اتوبوس شدیم مامانم به راننده گفت در رو باز کنه وسط راه که کلی راه رو بر نگردیم من متوجه نشدم یهو دیدم اره میره بیرون مامانم منم دویدم سمت در و در همین طور که بسته میشد من پریدم بیرون قشنگ در در این حد باز بود که من از دوطرف به در کشیده شدم و امدم بیرون اون موقع حس بتلفید بهم داد یه لحظه
یه بارم داشتم تمرین رانندگی میکردیم بابام تو یه جاده بوده که ساعتی یک ماشین هم ازش رد نمیشد من یه تیکه رو رفتم بعد بابام گفت که دور بزن و برگرد منم اومدم دور بزنم وسط کار گیر کردم و وسط جاده موندیم بابا شروع کرد کلی داد وفریاد و ... بعد خودش اومد درست کرد جهت ماشین رو و بعد همون موقع تا تموم شد یه اتوبوس از بغلمون با سرعت رد شد بعد اون موقع فهمیدم اجب چیزی شد چقدر شانس اوردیم
همون روز حداکثر سرعتمم رفتم که خیلی کیف دادتا ۶۰ تا گذاشت برم
دیگه یه بار هم داشتم با دوچرخه میرفتم یهو رسیدم به یه سری پله دیدم دیگه نمیرسم ترمز کنم و پیاده شم اصلا متوجه پله ها نبودم بعد دفه اولم هم بود از پله با چرخ پایین میمومدم یه ۲۰ تا پله رو پایین اومد خلاصه تو راه یه چند تا سکته ناقص زدم ولی خیلی کیف داد از اون به بعد دیگه به پله که میرسم پیاده نمیشم و میام پایین
تکرار سوال قبل و این که بزرگ ترین ارزوت چی بوده ؟ یا چی هست ؟(چیزای کلیشه ای چرتو پرت نگیدا قشنگ ارزوتون رو بگید)
تکرار سوال قبلی لطفا.آخه من چه بدونم بزرگترین آرزوم چیه؟ :n02:سعادت بشر شاید:n13:
چرا نفر بعدی نمیاد سوال بده؟! استارتر کجاست آیا؟!
نمی دونم کجاست آیا ... ولی من هستم نگران نباش ...
دو بازیکن نام ببر که پنج بار جام جهانی بازی کرده باشن (راهنمایی: فکر کنم یکیشون 105 بازی داشته باشه در جام جهانی ..البته فکرکنم )در ضمن اصلا جواب نمیدونم قبول نیست بگردید پیدا کنید؟!!!
یکیش قطعا لوتار ماتئوس از آلمان دیگری شاید پلهنقل قول:
دروازه بان حال حاضر ایران کیست؟
علیرضا حقیقینقل قول:
.
.
.
بهترین گلزن تاریخ پرسپولیس؟؟؟