نه بدترین ساعت نداره پارس آنلاین آخه اصلا شبانش تمام رایگان نیست !نقل قول:
پینگ پارس آنلاین خیلی نوسان داره اگه سرویس گرفتی خودت میبینی یک بار پینگ 8.8.8.8 ، 300 میشه یک بار 90نقل قول:
Printable View
نه بدترین ساعت نداره پارس آنلاین آخه اصلا شبانش تمام رایگان نیست !نقل قول:
پینگ پارس آنلاین خیلی نوسان داره اگه سرویس گرفتی خودت میبینی یک بار پینگ 8.8.8.8 ، 300 میشه یک بار 90نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه پولی حدود یک گیگ فایل میخواستم دانلود کنم:n21:
دوستان اگر كسي سرويس نامحدود داره رضايتش رو بگه من هم ميخوام بعد از 2 سال به پارس آنلاين برگردم
ممنون
سلام دوست عزیز شما که پارس آنلاین دارید لطفا نظرتون رو درباره این متن بدیننقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان یکی از دوستان نسبت به پارس آنلاین نظره زیر رو داشته میخواستم نظرتونو در مورد این متن بدونم کسی تجربه این موضوع رو داشته؟!!
به قول گفته یکی از دوستان عزیز فروم:
نکته بعدی درباره مشکل MTU پارس هست که روی 1300 بسته شده این مقدار ممکن است در بازی برای شما مشکل ایجاد کند بهترین عدد برای بازی 1400 است که مخابرات روی این عدد تنظیم شده و در اخر هم سیستم پارس انلاین دارای سیستم دینامیک هست که هر چند دقیقه یا ساعت یه قطعی روی خط میندازه که توی مرور صفحه و یا دانلود اصلا پیدا نیست بلکه در بازی انلاین خودشو نشون میده مثلا داری بازی کال اف میزنی یه دفعه به خاطر همین سیستم از بازی بیرون پرت میشی و وارد منوی اصلی میشی این قصه در مخابرات نیست شما نهایتا در پارس میتونی 8 الی 9 گیگ مصرف داشته باشی با توجه به نوع اشتراک که میخوای بگیری پس اگر زیاد بازی می کنی بهتره بیشتر هزینه کنی
کسی تجربه چنین موضوع رو داشته؟!!
با تشکر فراوان
همه دارن میرن از اینجا شما تازه میخاین برگردیننقل قول:
من که تو این چند وقت ترکوندمنقل قول:
2تا هاردم پر شد
من امتحانام تموم بشه از این شرکت میرم ، چون واقعا نمی صرفه
سلام دوست عزیز شما که پارس آنلاین دارید لطفا نظرتون رو درباره این متن بدیننقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان یکی از دوستان نسبت به پارس آنلاین نظره زیر رو داشته میخواستم نظرتونو در مورد این متن بدونم کسی تجربه این موضوع رو داشته؟!!
به قول گفته یکی از دوستان عزیز فروم:
نکته بعدی درباره مشکل MTU پارس هست که روی 1300 بسته شده این مقدار ممکن است در بازی برای شما مشکل ایجاد کند بهترین عدد برای بازی 1400 است که مخابرات روی این عدد تنظیم شده و در اخر هم سیستم پارس انلاین دارای سیستم دینامیک هست که هر چند دقیقه یا ساعت یه قطعی روی خط میندازه که توی مرور صفحه و یا دانلود اصلا پیدا نیست بلکه در بازی انلاین خودشو نشون میده مثلا داری بازی کال اف میزنی یه دفعه به خاطر همین سیستم از بازی بیرون پرت میشی و وارد منوی اصلی میشی این قصه در مخابرات نیست شما نهایتا در پارس میتونی 8 الی 9 گیگ مصرف داشته باشی با توجه به نوع اشتراک که میخوای بگیری پس اگر زیاد بازی می کنی بهتره بیشتر هزینه کنی
کسی تجربه چنین موضوع رو داشته؟!!
با تشکر فراوان
من قبلا پارس داشتم یک سری بود که تغییر mtu تاثیر داشت تو کیفیتش ولی بعد از یک مدت از کار افتادنقل قول:
اگر کارت بازی کردن هست طرف پارس نرو که به شدن نوسان داره
طبق تجربه من بهترین پینگ و تک کانکشن رو صبانت داره بعد از اون شاتل
الان اکثر گیمر ها از صبانت سرویس دارند
من نامحدود میخوام ولی صبانت میگن نامحدودش بعد از تمام شدن حجم منصفانش دیگه پیج هم بالا نمیارهنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیزی، شما جایگزین برای پارس پیدا نکردین؟؟؟اطلاعی از گزینه های روی میزت در برابر پارس آنلابن ندادین؟چون یادمه در شرف مهاجرت از پارس بودین