چقدر درخواست میدید :n02: صبر کنید چند روز دیگه بازی اصلی میاد خودتون میبینید ، اونجوری سوپرایز میشین ...... :n02:
Printable View
چقدر درخواست میدید :n02: صبر کنید چند روز دیگه بازی اصلی میاد خودتون میبینید ، اونجوری سوپرایز میشین ...... :n02:
خدا کنه بازی داره میاد بیرون اخرین نقل وانتقالات توش لحاظ شده باشه دوباره مجبور نباشیم بریم پچ دانلود کنیم بازیکنا به تیما اضافه بشن:n29:
این یعنی فرهاد مجیدی ؟؟؟؟نقل قول:
.....................نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
امسال سال اول هستش که کونامی داره از چهره های سه بعدی استفاده میکنه و به همین جهت آرشیو چهره ها کامل نیست در ضمن کونامی بعد از عرضه بازی میخواد 1000 چهره رو با DLC به بازی اضافه کنه .به هر حال شما در بازی چهره اشخاص معروفی مثل مکسز ، الکسیز سانچز و خیلیا رو اصلا طراحی نشده خواهید دید. کارگردان کونامی چند وقت پیش نکته خوبی رو اشاره کرد و گفت ما ایده زیاد داریم در ذهنمون اما به این نکته توجه کنید که ما فقط یکسال فرصت اجرا داریم. پس از دوستان میخوایم که ما رو یاری کنند تا کم کم نواقص بازی مرتفع بشه.
عکسی از لباس تیم استقلال در ساکر 14
جالبه یه سری افراد فکر میکنن باید چهره بازیکنای استقلال یا حداقل فرهاد مجیدی ساخته میشد!! یکی نیست بگه خشگلم فرهاد مجیدی توی ایرانش هم 4 ساله معروفه حالا یک درصد فکر کنید کونامی بیاد بسازه بهشو!!
----------------------------------------------------
از اونجایی که در دو ماه آینده طبق قول کونامی 1000 چهره جدید قراره به بازی اضافه میشه دوستان از لینک زیر میتونند به کونامی برای ساخت چهره شخص خاصی پیشنهاد بدند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه حسی به من می گه امشب لینک بازی pc زودتر پخش می شه تو نت
قدرت بازیکنای بارسا رو میزارید ؟
خب من بازی کامل رو گرفتم. بازی واقعا خوبه ولی باید فیفا هم کاملش بیاد بیرون بعد نظر نهایی رو بدم.
بنظرم امسال pes خیلی برتری هایی نسبت به فیفا داره اما نباید منکر برتری های فیفا شد.
یکی همین چهره ها که pes بدجوری زد تو ذوقم. خلاصه رقابت همچنان پابرجاست و من به شخصه چون طرف گروهی از این دوتا بازی نیستم نه طرفداری فیفا رو میکنم نه پیس هر دوتاشون رو بازی میکنم تا ببینم چی میشه
اگه بخوام منصفانه نظر بدم هر دو نسخه شبیه سازی فوتبال فرصخ ها با یک نسخه سیمولیشن ایده آل فاصله دارند.
از این سو 2k چندسالی هست خیلی پیشرفت کرده و بشدت فراتر از کمپانی های ea , konami ظاهر شده. نباید از حق گذشت nba 2k خیلی بی نقصه.
با جرات تمام میگم که nba 2k13 رو باید با fifa یا pes 2020 مقایسه کنیم.
نمیخوام بحث رو به بیراهه بکشم باور کنید خود واقعیته. و من همینجا اعلام میکنم اگه کسی عقیده داره که ساختن یک بازی بسکتبال آسونه من جواب های زیادی براش دارم.
با این که هر دونسخه فوتبال هرگز ایده ال نیستن اما مجبوریم بگذرونیم. چرا که فوتبال ورزشی نیست که بشه به راحتی دست رد به سینش زد.
حالا که نزدیک 50 دست pes زدم تقریبا تمام چند و چوند بازی دستم اومده.
خوبیا رو که قبلا گفتم حالا وقتش رسیده منصفانه تر نقد کنم.
* روی تیم های ایرانی کلا حساب باز نکنید.
* نقل و انتقالات همچنان ناقصه
* چهره ها که خودتون دیدید به غیر از چند بازیکن بقیه افتضاحن
* واسه چی بعضی مواقع بازیکنان (صرفا مداقع ها) توپی که به طرفشون میاد رو به امون خدا ول میکنن؟! همینجوری میدون میرن!
* نحوه زدن ضربات کاشته با اون فلش آبشار مانند خیلی مسخره شده هر چند میشه اونو برداشت اما دیفالت بازی برام مهم تره. یک کات های عجبی میشه با اون فلش آبشاریه داد که فکرشم نمیکنید.
* دروازه بان ها خیلی موقع ها سوتی هایی میدن که از آدم اسکل هم بعیده! مخصوصا توی موقعیت زاویه بسته افتضاحن. خدایی جایگیری بیخودشون توی اینجور موقعیت ها قیر قابل انکاره
* تکل ها زیادی خوب شدن! دیگه راحت مدافع با یک دکمه دایره راحت توپ رو میگیره!
* ورزشگاه ها کمن
* منوی بازی اصلا جالب نیست خداوکیلی منوی فیفا 50 برابر زیباتره
* با وجود اینکه تمام انیمیشن ها تغییر کردن اما خیلی کمن. مثلا فکر کنم برای گرفتن کارت زرد کلا 3-4 تا انیمیشن ببیشتر نداره. اخراجی هم 80٪ دعوا میشه
* جان چمپیون خیلی رو اعصابه. اکثر حرفاش تکراریه
باید صبر کرد و دید که امسال بالاخره pes موفق میشه رقیب سر سخت خودش فیفا رو بگیره یا نه. فقط چند روز دیگه پاسخ این سوال اساسی رو میگیریم
موفق باشید
نقل قول:
خب شما که همش از بدی ها بازی گفتی !
هیچ مورد خوب تو بازی دیده نشده؟
اینجور که شما تحلیل کردی pes مزخرف تر از سال های پیش شده !
واقعا تو تاریخ پس افتضاح تر از ای فیس ها وجود نداره! 500بازیکن برتر رو ببینید چهره ها افتضاحه! درسته که گفتن 1000تا چهره قراره بدن ولی اصلا فایده ای نداره! حداقل بازیکنای معروف رو میساختن نه مدریچ نه ایسکو...! راستی من خودم طرفدار پس ام نیای بگی طرفدار ف ف ا اومده تا بازی رو زیر سوال ببره!
دیگه باید تا اخر هفته برای pc هم بیاد بدجور منتظریم
در ضمن نظرات بعضی دوستان هم خیلی جالبه ... دیگه نمیدونم چجور چهره ای رو توقع دارن ... من خودم هم pes بازی میکنم هم فیفا کافیه چهره های فیفا رو نگاه کنید ببینید یک دهم چهره های pes هم نیست
تو pes2014 که واقعا چهره ها خیلی طبیعی تر شده و اکثر چهره ها کمترین تفاوتی با چهره اصلی ندارن حالا چند تا چهره هم ضعیف تر هست نسبت به بقیه که اونم طبیعیه دیگه توقعات این دوستان خیلی زیاده از یک بازی