با این بودجه می تونید پراید صندوق دار مدل 86 یا 87 و یا در موارد نادری 88 پیدا کنید. اما با کارکرد بالاتر از 50 هزار تا. برای زیر 50 هزار باید خیلی بگردید چون بطور معمول هر ماشین سالی 20 هزار تا کار می کنه.نقل قول:
Printable View
با این بودجه می تونید پراید صندوق دار مدل 86 یا 87 و یا در موارد نادری 88 پیدا کنید. اما با کارکرد بالاتر از 50 هزار تا. برای زیر 50 هزار باید خیلی بگردید چون بطور معمول هر ماشین سالی 20 هزار تا کار می کنه.نقل قول:
دوستان با توجه به اینکه سمند و 405 تقریبا قیمتی نزدیک به هم دارن فکر میکنید کدومش بهتره ؟ اونطور که شنیدم مصرف جفتشون بالاست ولی ایمنی سمند بیشتر از 405 هست . قطعات یدکی پژو به قیمت و راحت گیر میاد یا نه ؟ من بودجه اش رو دارم ولی میخوام وام با بازپرداخت بلند مدت بگیرم ، در این زمینه هم اگه دوستان تونستن یه راهنمایی بکنن . با تشکر .
ملاک های شما برای انتخاب خودرو چی هست؟نقل قول:
سقف بودجه ای که میخواین هزینه کنید چقدر هست؟
از نظر لوازم یدکی بدنه و موتوری مشکلی نداری گیر میاد.
برای تیبا چقدر باید هزینه کنم.نقل قول:
برای خرید تیبا باید از 14 میلیون تومان به بالا هزینه کنیدنقل قول:
سلامنقل قول:
والا بيشتر از 15 تومن نمي تونم بدم براي وانت ( وانت نو )
براي ماشين سواري مي تونم بيشتر بدم چون دو كاربري مي شه
مثلا پژو 206 صندوق دار اگر صندلي عقبش باز بشه عاليه !!!
با تشكر
سلام , میخواستم بدونم قیمت تیبا هاچ بک که قراره چند وقت دیگه وارد بازار بشه مشخص شده یا نه؟
قیمت این خودرو تا زمانی که تو لیست فروش شرکت قرار نگیره مشخص نیستنقل قول:
اما احتمالا باید نزدیک به قیمت تیبا باشه.
نه دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا به باز کردن صندکی یا دوکابری شدن مشاین فکر نکن.
به نظر من با 15 میلیون تومان یه وانت پیکان دوگانه سوز صفر کیلومتر بخری بهتره
سلام دوستان
من می خوام یه تیبا بگیرم اما یا توجه به اینکه تا الان ماشین نداشتم و تجربه ی ماشین سواری ندارم، پیشنهاد می کنید ماشین صفر بگیرم یا دست دوم؟
البته چون از ماشین چیز زیادی نمی دونم میترسم اگر بخوام دست دوم بگیرم هم سرم کلاه بره و بعدا پشیمون بشم.
با این حال پیشنهاد شما چیه؟
یه سوال دیگه هم داشتم در مورد رنگ خودرو، از یکی شنیدم که رنگ های نوک مدادی و مشکی و ... اگر احیانا ماشین تصادف کنه و بخوام بدنه رو رنگ کنم ممکن دو رنگ بشه و خودشو نشون بده اما تو رنگ سفید دیگه از این مشکل ها نیست. می خواستم بدونم واقعا به همین شکله یا اینکه میشه رنگ های متالیک رو هم تر تمیز در اورد؟ چون نظر خودم بیشتر رو رنگ نوک مدادی هست.
با تشکر