شما حتماً با یک تعمیرکار تماس بگیرید که پکیج را یک سرویس کنه. اگر بخواید با روش خودتون (باز کردن اب) باهاش کنار بیاید دستگاه خیلی زود رسوب میگیره.نقل قول:
Printable View
شما حتماً با یک تعمیرکار تماس بگیرید که پکیج را یک سرویس کنه. اگر بخواید با روش خودتون (باز کردن اب) باهاش کنار بیاید دستگاه خیلی زود رسوب میگیره.نقل قول:
در چه حالتی : شوفاژ یا آبگرم بهداشتی؟
اگر امکان داره بیشتر توضیح بدید.نقل قول:
یکی از بزرگترین مشکل پکیج های دیواری جنس مبدل این پکیج ها است. مبدل های مسی در پکیج همخوانی مناسبی با رادیاتورهای آلومنیمی ندارند.و با واکنش های شیمیای که اتفاق میافته گاز هیدروژن تولید میشه و باعث بالا رفتن فشار مدار شوفاژ میشه.یکی از بزگترین مشکلات رادیاتورهای آلومنیمی وجود برادهای آلومنیمی در داخل آنها و تخلیه نکردن این براده ها در زمان نصب می باشد.این برادها که مستعد تجزیه شدن هستند،در آب به صورت تدریجی شروع به تجزیه و در نتیجه تولید گاز هیدروژن میکنن که بوی بدی هم داره.در بیشتر موارد با شتشوی مدار گرمایش این مشکل به سادگی برطرف میشه. اما متاسفانه اکثر نصاب های عزیز به شستشوی مدار شوفاژ اصلاً اهمیتی نمی دهند. در صورتی که شستشوی مدار شوفاژ در زمان نصب پکیج از اهمیت خیلی خیلی بالای برخوردار است.نقل قول:
سلام منم یه سوال دارم .
پکیج بوتان مدل سونیه دوال
دائم بارش میوفته امروز میزارم 1.5 فردا صفر شده . هم درحالت تابستان هم در حالت زمستان . نشتی هم جائی نداره . مشکل از کجاست ؟
در ضمن خیلی خاموش روشن میشه موقع استفاده از ابگرم بهداشتی ؟
و صداهای عجیب غریبی هم میده ؟ ممنونم
سلام من میخوام یه پکیج برای خونم بخرم میشه راهنمایی کنید کدوم بهتره مارکهای ایرانی هم بگید لطفا کدوم بهتر و به صرفه تره ممنون
سلام من خونم طبقه 4 منطقه دار آباد فکر کنم سرد باشه 100 متری جای پکیج هم توی تراس هست میشه راهنمایی کنید چه پکیج و چه مدلی بخرم؟<br>ممنون
اگر برای لوله های رفت و برگشت زیر پکیج شیر گذاشتید، برای یک روز این دوتا شیر را ببندید و دستگاه را در حالت تابستانه قرار بدید ، بعد از یک روز ببینید که باز هم فشار پایین میاد یا نه.اگر فشار پایین نیاد مشکل از مدار شوفاژ داخل منزل است .نقل قول:
برای 100 متر زیر بنا با شرایط شما که پکیج باید در داخل تراس نصب بشه یک پکیج 24 هزار فن دار لازمه.توی پکیج های ایرانی پکیج بوتان مدل اوپتیما و اگر میتونید بودجه را بالاتر ببرید مدل بنسر پرو . توی پکیج های خارجی فرولی که گارانتی 4 ساله میده.نقل قول:
دوستان تا به حال کسی از این پکیج ها استفاده کرده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناوین بهتره یا فرولی ؟
راسته که میگن فرولی درجه 3 چینه ؟
سلام
پکیج ما کالدا ونزیا هست
چند وقت پیش تعمیرکار اومد سرویسش کنه گفت برا این که عمر پکیج بیشتر بشه دمای اب را کم میکنم و بعد برای زمستان باید زیاد کرد او این کار را از طریق پیچاندن چیزی داخل پکیج با اچار فرانسه انجام داد و ولوم روی پکیج الان حتی اگه تا اخر هم بذاریم دما بیشتر از 60 درجه نمیشه
می خواستم بدونم برای این که دما را افزایش بدیم کدوم قسمت داخل پکیج را باید تنظیم کنیم
در ضمن شیر یکی از رادیاتها چکه می کرد که عوضش کردم ایا الان نیاز به هواگیری یا کار خاصی داره؟
با تشکر