سلام دوستان من میخوام از پارس بیام نوین تبریز هستم و میخوام نت محدود 512-2 مگ 8-1 نیم بها بگیرم حالا نظراتتونو بگین ممنون میشم.
قطعی و سرعت رو هم بگین
ارزشش داره بیام نوین یا نه؟
فقط سریع بگین ممنون
Printable View
سلام دوستان من میخوام از پارس بیام نوین تبریز هستم و میخوام نت محدود 512-2 مگ 8-1 نیم بها بگیرم حالا نظراتتونو بگین ممنون میشم.
قطعی و سرعت رو هم بگین
ارزشش داره بیام نوین یا نه؟
فقط سریع بگین ممنون
داداش راحت باش به این زودیا خبری نمیشه مال من الان17 روزه با کلی دردسر از مخابرات پرسیدم گفتن پورتت خرابه باید باز از نوین برامون نامه بیاد تا پورتتو عوض کنیم چراغ adsl روشن بشهنقل قول:
ولی دارم میسوزم من خودم ماله دوستمو که یکوچه بالاتر از ماست رو ثبت نام کردم اون که پارتی تو مخابرات داشت امروز وصل کرد پورتشو عوض کرد ولی ما که هیچی نداریم باید بسوزیم:sq_10:
100000000بار زنگ زدم دیگه منو همه میشناسن تا گوشیرو بررمیدارن من چیزی نگفته زود میگن آقای.......داریم پیگیری میکنیم میگم پیگیریتون بخوره تو سرتون چی شد الان 17 روزه پیگیری میکنین.. باز هیچ خدااااااااااااااااااااااا ااااا
چه عجب این فروم رو سرورشو رو که عوض کردن پینگش از 250 شده 170
در ضمن این نوین هم داره نفسهای اخرشو میکشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنی این شرکت خصوصی هانقل قول:
مخابرات مام 256 به بالا نمیداد ولی نوین گرفتم اصلا کاری به شرکت نباید داشته باشن:sq_24:
فکر کنم این مشکل ربطی به شرکت نداشته باشه - مشکل مخابرات هست دیگهنقل قول:
درسته از مخابراته ولی این نوین یه نامه نمیفرسته تا پورته منو درست کنننقل قول:
اینترنت من هم بعد از 18 روز وصل شد روز آخر دیگه قاطی کردم و تا ظهر بالای ده بار زنگ زدم شرکت و بعداظهر چشمم به جمال نوین نت روشن شد هر چند که خونه ما دو خط تلفن داره و من از اون یکی خط هم از مخابرات سرویس داشتم
:sq_24:
بعداظهر که وصل شد با کلی شوق و ذوق چند تا فیلم آماده کردم تا فردا صبح بزارم برای دانلود صبح راس ساعت 6 از خواب پاشدم و زدم رو دانلود و رفتم خوابیدم ساعت 9 اومدم دیدم کلا 500 مگ دانلود کرده و باز قطع شده البته چراغ status روشن بود ولی نت قطع بود خلاصه با اعصاب خطخطی رفتم سرکار و ظهر که برگشتم و سیستم رو روشن کردم دیدم باز وصل شده خداییش همه چیمون بهم میاد :sq_3:
دوست عزیز زیاد حرص نخورنقل قول:
منم قبلا یه مشکل داشتم که مثل شما شرکت باید به مخابرات اطلاع میداد تا پورتم رو درست کنه --- بعد از یه مدت اینقدر زنگ زدم پشتیبانی که طرف دیگه دلش به حالم سوخت :دی و برگشت گفت مخابرات یه شرکت دولتیه و نمیشه چیزی بهشون گفت
شما فکر میکنی شرکت نامه نداده در حالی که به نظر من مخابرات پیگیری نمیکنه --- دیگه دوران عصر یخبندان نیست که نامه رو با کبوتر بفرستن
الان ارتباط بین مخابرات و شرکتا اینترنتیه
مخابرات داری مشکل خودشو تقصیر شرکت میندازه !!!!!!!!!!!!!
خودتم داری میگی دوستت که پارتی تو مخابرات داشت پورتشو وصل کردن -- پس مشکل از مخابراته که دوستت مشکلشو حل کرد
البته دارم از نوین نت حمایت نمیکنم (( اصلا نوین نت تو شهر ما خدمات نمیده خیالت راحت -- خودمم پورت مخابرات دارم )
اقایون من تو اون قسمت شکایات ، شکایت نوشتم ولی هنوز که هنوز جواب ندادن !!!
اه اه فن اوا خوب بود لا مصب شبانه رو محدود کرد مجبور شدم بکشم بیرون حالا این نوین نت هم که تو زرد از اب در اومده دیگه نمیدونم چی کار کنم!!!!
عزیز مگه چشه کدوم شرکت تو ساعت رایگان 150 kb/s سرعت میدهنقل قول:
مشکل پینگم که حل شده
بهتره کسی نیاد طرف این شرکت تا مام نفس راحت بکشیم :sq_2: