یه کوک شده آقا مهدی داد بهمون خیلی خوبه ولی اس نوت نمیشه نصب کرد روش. البته بروبچ میگن ما نصب کردیم ولی نمیدونم چرا برای من کلوز میده .. اگه میشه یکی لینک دانلود اس نوت رو برای ما بزاره یه تست کنیم بیینیم چطوری .. بدون اس نوت کف کردیم .. :n27:
یه کوک شده آقا مهدی داد بهمون خیلی خوبه ولی اس نوت نمیشه نصب کرد روش. البته بروبچ میگن ما نصب کردیم ولی نمیدونم چرا برای من کلوز میده .. اگه میشه یکی لینک دانلود اس نوت رو برای ما بزاره یه تست کنیم بیینیم چطوری .. بدون اس نوت کف کردیم .. :n27:
موقعی که اس نوت نصب نمیشه،برگرد بیس رام رسمی.بدون وایپ برو رام کاستوم .
اینطوری پاک نمیشه
اولتیمیت 5.1 جلی بینه دیگهنقل قول:
من وسط روز که زیاد بازی نمی کنم ولی با یه ساعت بازی و نیم ساعت مکالمه و سی چهل تا اس و یک ساعت موزیک با هندزفری صبح ساعت 9 که می زنم بیرون تا غروب ساعت 6 میرسه به 40 درصد
برایتنس هم وسط .. البته چرخش تو منوها هم هست لا به لاش:دی(همون ور رفتن خودمون)
بعد به نظرت خصوصیات رام قبلی رو رام کاستوم تاثیری نمیزاره ؟ چون من یه خورده دل چرک هستم تو این مسئله ، عادت درام فول وایپ میکنم و حتی اون کرنل کلینر رو هم یه دور میزنم که اثری از رام قبلی نمونه :n29:نقل قول:
نه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
به خاطر S note این مشکل پیش اومده.فعلا ما تونستیم یک رام 4.0.4 LRG رو دانلود کنیم و فلش بزنیم. ببینیم به کجا میرسه آخرش : ))
خیلی سامسونگ تو این قضیه نامرده ... پس این 4.1 لامصب رو کی میخواد برا نوت بده بیرون شیطونه میگه برم گوشیمو بفروشم یه آیفون بگیرم تا بفهمه مسجد جا نماز خوندنه :n02:
2013 January :n02:نقل قول:
سامسونگ اگر این بساط آپدیت های منطقه ای رو جمع کنه و برای تمام گوشی های اینترنشنالش یه آپدیت جهانی بده هم به خودش لطف بزرگی میکنه و هم به مشتریاش و شدیدا سرعت ارائه آپدیتش میره بالا
دیکشنری PersianDic-FaEn-EnFa v2.3 رو نصب کردم و یه کلمه رو زدم برای تلفظ دیدم دوتا گزینه اومد که باید یکی رو میزدم که تلفظ کنه .. درواقعه همون defaut رو اجرای صدا رو ازم میخواست منم همیشه گزینه google رو میزدم الان هرموقع میخوام تلفظ کنه میره تو این صفحه روی application هم که میرم دیفالت رو پاک کنم گزینه دیفالت خاموشه دیکشنری رو از اول هم که نصب کردم دیگه اون دوتا گزینه نمیاد که اون یکی رو انتخاب کنم .. :n03:
مشکل حل شد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اولتیمیت 5.1 یکم لگ نداره؟:-؟
از setting قسمت developer options:نقل قول:
گزینه force gpu rendering و disable hardware overlay رو فعال کنید.
بالای.اونا هم 3 تا گزینه هست window و transition و animator.هر سه تاشون رو روی animation is off بزارید.
گوشی فوق العاده سریع میشه اما دیگه موقع باز و بسته کردن منوها افکت نداره.
Sent from my GT-N7000