پس بقیه بازی هاشون چی تیمهای بی خودی مثل اینتراخت - بیله فلد - کارلسروهه - دویسبورگ - مونشن گلادباخ و..... رو حساب نمی کنی مگه لیگشون همون 4 تا تیمه اگه به تک بازی باشه که لیگ خودمون آخر جذابیتهنقل قول:
Printable View
پس بقیه بازی هاشون چی تیمهای بی خودی مثل اینتراخت - بیله فلد - کارلسروهه - دویسبورگ - مونشن گلادباخ و..... رو حساب نمی کنی مگه لیگشون همون 4 تا تیمه اگه به تک بازی باشه که لیگ خودمون آخر جذابیتهنقل قول:
6 سال پيش اونم يك داور به اتهام شرط بندي به دو سال زندان محكوم شد.نقل قول:
مگه يادت رفته همين دو سه سال پيش كل تيمهاي سري a گندشون در اومد. اون از اون يوونتوس كه رئيسش رفت زندان اب خنك بخوره اونم از تيمش كه با چه فلاكتي رفت دسته دو. همين ميلان عزيزت هم نزديك بود به خاطر گندايي كه اون كچله گالياني با اون رئيس اب زير كار ميلان برلوسكوني زده بود بره سري b ولي با هزار تا دوز و كلك خودشون رو تو سري a نگه داشتن با 10 امتياز منفي. لاتزيو هم جزء همين قضيه بود. تازه اينا چيزايي بود كه خودشون گفتن اگه نه هنوز اين قصه سر دراز دارد. هنوز پرونده خيلي از تيمهاي ايتاليايي تو دادگاه قضايي اين كشور داره رسيدگي ميشه. منتظر يك رسوايي ديگه براي فوتبال ايتاليا باش:5:
عیب پاکان زود بر مردم هویدا می شود موی اندر شیر خالص زود پیدا می شودنقل قول:
اون یدونه داور بود که اسمش هم هویزر بودو چون همچین چیزی در فوتبال آلمان بی سابقه بود خیلی رسانه ای شد
ولی فوتبال ایتالیا از بس آلودست دیگه اینچیزا عادی شده :thumbsdow
نقل قول:
مگه يادت رفته همين دو سه سال پيش كل تيمهاي سري a گندشون در اومد. اون از اون يوونتوس كه رئيسش رفت زندان اب خنك بخوره اونم از تيمش كه با چه فلاكتي رفت دسته دو. همين ميلان عزيزت هم نزديك بود به خاطر گندايي كه اون كچله گالياني با اون رئيس اب زير كار ميلان برلوسكوني زده بود بره سري b ولي با هزار تا دوز و كلك خودشون رو تو سري a نگه داشتن با 10 امتياز منفي. لاتزيو هم جزء همين قضيه بود. تازه اينا چيزايي بود كه خودشون گفتن اگه نه هنوز اين قصه سر دراز دارد. هنوز پرونده خيلي از تيمهاي ايتاليايي تو دادگاه قضايي اين كشور داره رسيدگي ميشه. منتظر يك رسوايي ديگه براي فوتبال ايتاليا باش
فقط همین دو تا بازی نیست تیمای دیگه هم خیلی شاداب و باطراوت بازی می کنن مخصوصا تیمایی مثل شالکه هامبورگ برمننقل قول:
پس بقیه بازی هاشون چی تیمهای بی خودی مثل اینتراخت - بیله فلد - کارلسروهه - دویسبورگ - مونشن گلادباخ و..... رو حساب نمی کنی مگه لیگشون همون 4 تا تیمه اگه به تک بازی باشه که لیگ خودمون آخر جذابیته
گذشته از این مگه تو لیگای دیگه مثلا اسپانیا همه تیما در حد بارسلونا و رئال مادرید هستن که توقع داری تو بوندس لیگا همه در سطح بایرن مونیخ باشن!
امسال بایرن رو می بینیم توی اروپا....
تا پایان لیگ قهرمانان صبر کنید کیفیت لیگ المان مشخص میشه
خیلی جالبه برام که همیشه آلمان طرفدارای دو آتیشه یی داشته و مثلا به اونصورت کسی شاکی نمیشه که چرا اسپانیا تو این رتبه بندی چهارمه و... ! ( البته تو اینکه این رتبه بندی ارزشی نداره شکی نیست ! )
خود منم یکی از طرفدارای متعصب و دو آتیشه ی آلمان و بایرن هستم... و البته نظر شخصیم اینه که فوتبال آلمان با توجه به هزینه ی بسیار پایینتری که لیگ آلمان داره که شاید چندین برابرش در امثال لیگ ایتالیا خرج شه به نظر من هم از سطح مناسبی برخورداره... به هر حال هزینه ی بیشتر یعنی آوردن بازیکنا و مربیای سطح بالاتر و فوتبال جذابتر...
اما اصلا میام از بحث هزینه ها میگذرم و کلی نگاه میکنم به قضیه .... خوب لیگ انگلستان و اسپانیا رو که باید جدا کرد تو اولی سرعت و تاکتیک حکمفرماست و دومی هم خوب هم تکنیک و هم هیجان خاص خودش رو داره و از نظر من این دو لیگ بالاتر هستن از بقیه...
ولی لیگ ایتالیا ( و همینطور تیم ملی این کشور ) به نظر من اکثرا دفاعی و خسته کننده بازی میکنن و زمان زیادی از خیلی از بازی ها به برخوردهای فیزیکی میگذره و کلا برای من دلنشین نیست و اغلب اوقات مزخرف و خسته کنندس و از نظر من معروفیت این لیگ بیشتر به خاطر مقامهای تیماش تو لیگهای اروپایی و ستاره هاییه که جذب کرده ( بگذریم که علی الاصول مافیای ایتالیا به خصوص تیم یونتوس و میلان با پول خیلی از نتایج رو رقم زدن و خلاصه خیلی کاپ هارو خریدن ) ... نقطه ی مقابلش فوتبال روون و تاکتیکی باشگاههای انگلیسیه که بازی دائما در جریان و روی دروازه ی دو تیمه...
در مورد آلمانم من بازیهای اخیری که بعضا از تیمهای باشگاهیش دیدم و همینطور بازی تیم ملیش خوب واقعا هم بازی های باشگاهیش پر گل تر شده و هم تیم ملی آلمان دیگه به یه بازی منطقی و ماشینی و پر صبر و حوصله رو نمیاره...
ناگفته نمونه لیگ فرانسه هم لیگ جذابیه...
در کل از نظر شخصی بنده رده بندی لیگا به این ترتیبه :
1- انگلستان
2- اسپانیا
3- آلمان
4- فرانسه
5- ایتالیا
از نظر من لیگ فرانسه و به خصوص مارسی و لیو ن بازی های زیبایی انجام میدن ( بوردو هم قبلا خوب بود )... همین چند هفته ی پیش بود که بایرن و لیو ن یه بازی فوق العاده انجام دادن که با وجود برد 3-2 بایرن اعتراف میکنم لیو ن عالی بازی کرد و حقش باخت نبود... و با توجه به هزینه ی خیلی پایین لیگ فرانسه و بازیکنای حاظر در این لیگ من فکر میکنم لیگ خوب و قویی داره که دست کم به خسته کنندگی ایتالیا نیست... کلا ایتالیا فوتبالش رو بازی فیزیکی و دفاع قوی بنا شده که من از این فوتبال بدم میاد ممکنه نظر خیلیا عکس این باشه... ضمن اینکه وجود رشوه و تعیین نتایج بازی ها بیرون از زمین مسابقه هم تو فوتبال این کشور خوب موردیه که نمیشه انکارش کرد...
بازم میگم هر کی نظری داره...
دوستان نظرشونو گفتن... این نحوه ی جواب دادن شما هم درست نیست شما هم میتونی نظرتو بگی...نقل قول:
ما هم که بحثی نداریم اکثر تیم های ایتالیایی خسته کننده بازی می کنن ولی این ارمغان جنون و محمد و... میگن که سطح لیگ آلمان از بقیه لیگ ها بالاتره
برین ببینیم بابا وقتی مارادونا تو ناپل بازی می کرد وان باستن تو میلان و استوویچکوف تو بارسا کسی می رفت لیگ آلمانو نگاه کنه بعد اینکه ایتالیا رو گذاشتی آخر نامردیه دیگه بابا لیگ فرانسه حداقل هر هفته سه تا 0-0 داره ایتالیا که دیگه اونجوری نیست
كريستيانو رونالدو گلزن شماره اول منچستريونايتد در بازگشت از تمرين روز گذشته تيمش و زماني كه با سرعتي معادل 200 كيلومتر در ساعت رانندگي ميكرد،كنترل اتومبيل خود را از دست داده و به ديوار كناري تونل برخورد كرد.
رونالدو كه هفتهاي 150 هزار پوند حقوق دريافت ميكند، با توجه به بيمه معادل قيمت اين اتومبيل، خسارت مالي نداشته، اما پزشك منچستريونايتد از آسيبديدگي جزئي استخوان گونه و مچ دست خبر داده است.
فراري مدل 599 رونالدو يكي از گرانقيمتترين اتومبيلهاي حال حاضر موجود در بازار انگلستان است و به نظر مي رسد اين جوان 23 ساله باز هم براي خريد اين اتومبيل اقدام كند.
پليس لندن در گزارش اين حادثه آورده است كه آزمايش الكل از راننده مورد نظر گرفته نشده و او بايد خود را به اداره پليس معرفي كند. از طرفي اجازه پرداخت مبلغ از سوي اداره بيمه را نميدهيم چرا كه اين اتومبيل در جادهاي با 200 كيلومتر در ساعت حركت ميكرده كه حداكثر سرعت درآن 60 كيلومتر بوده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این خبر مربوط به چند روز پیش بود
البته این فقط یکی از ماشینهاش بوده!
ليگ المان از لحاظ نظم. تاكتيك . ورزشگاههاي مدرن. تماشاچي و سالم بودن از صد تا ليگ مثل ايتاليا بهتره. باعث تعجب طرفداري از يك مشت انسان وحشي با اون لحجه مسخره ايتاليايي.
تا حالا چند بار از لیگ المان بهترین بازیکن اروپا و جهان داشتیم
----------------------
مهاجم تیمتون هم که ایتالیایی هستش...
----------------------
الان هم که اصلا توی 5 کاندید اصلی بهترین بازیکن جهان کسی از المان نبود
همه اینها کیفیت بالای لیگ المان رو میرسونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]